Cioloș a primit dușul AURIT direct în față dar în loc să demisioneze, vrea să MI SE reflecteze

De Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alegătorii români au ejectat ideologia agresivă legebetistă și retorica anticreștină a formațiunii de extremă stânga REPER și a comuniștilor vopsiți din USR. În timp ce creația fostului premier de mucava Dacian Cioloș a dispărut de pe scorul electoral iar de la USR au acces în Parlamentul European doar doi reprezentanți otrăviți ai sistemului, Dan Barna și Vlad Voiculescu, iar Clotilde Armand dispare de la Sectorul 1, concetățeanul ei vrea să construiască un Front „anti-extremist” pentru alegerile parlamentare. Aceasta în locul necesarei demisii și cuvenitei dispariții de pe scena politică.

Să cităm: „Scorul național este un eșec pentru noi, dar și pentru toată mișcarea de modernizare a României  Frontși este un mesaj și un duș rece pe care îl primesc cu toată responsabilitatea. Sunt multe decizii din trecut care ne-au adus aici, orgolii, semnale prost înțelese. De aceea, cred că după ce avem rezultatele finale, trebuie să judecăm și să acționăm pe baza lecțiilor învățate și a mesajului transmis de alegători, iar cei care au energia și validarea oamenilor, să încerce rapid reconstrucția opoziției centrist-liberale, fără egouri și fantomele trecutului”, a adăugat eurodeputatul.

În loc să-și dea demisia Cioloș se declară optimist în ceea ce privește constituirea unei „alternative” la PSD-PNL și la „extremism”, așa cum e catalogat AUR de vuvuzelele Soroș.

„Sunt optimist că o reconstrucție are o bază solidă. Nicușor Dan a câștigat Bucureștiul, Dominic Fritz a fost reconfirmat la Timișoara. În foarte multe orașe, scorul cumulat al REPER, USR și al celor doi independenți trece de 25-30%. Este o bază solidă. De aici se poate construi o alternativă la PSD-PNL și la extremism și cred că încă este timp pentru un rezultat bun la parlamentare și prezidențiale, dacă se începe rapid această reconstrucție. Eu îmi voi lua un timp de reflecție asumându-mi neîndeplinirea unui obiectiv ambițios. Dar îmi doresc ca toți cei care au muncit și cei care s-au mobilizat în această campanie să nu-și piardă speranța. Au convins într-un timp foarte scurt mulți oameni și trebuie să continue să creadă în idealurile, valorile și principiile pe care le susțin”, a transmis Dacian Cioloș.

Asta sună ca discursul lui Ion Iliescu despre apărarea idealurilor comunismului trădate de Ceaușescu. Practic, Cioloș visează la un FSN - PD în luptă contra FDSN/PDSR (PSD + PNL, la rândul lui format din fostul FSN al lui Petre Roman) și PRM.

Nu se mai schimbă nimic?

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Marhild Ordo 11.06.2024 13:08
    Acest domn sa-si ia cur-cu-beul,"diversitatea","egalitatea" si alte asemeni balarii si sa se duca unde si-a intarcat dracu' copiii.
    Sa ne lase pe noi sa fim "extremisti".
  • andriban 11.06.2024 14:45
    Există oameni de presă care nu pot scăpa de metehne întreaga viață. Asemenea, există oameni politici care se simt excepțional în balta lor fetidă o viață întreagă. Nici unii. nici alții nu pot fi deranjați. Dar bunul Dumnezeu este deasupra tuturor și își împarte darurile cum prea bine știe.
  • Quo vadis 11.06.2024 14:47
    Ce mai vrea si "francezul" asta???? Ca roman nu e.
  • Tic 11.06.2024 15:05
    Se repliază băieții!Ce frumos vorbește de Mucușor si de fritzgay.
  • Mircea Dragan 11.06.2024 16:22
    Ciolos intoarce-te in ashram si reia vechiul obicei : bea urina.
  • Brick 11.06.2024 17:38
    Spre bucuria lui Ciolos, Romania participa la "miss A.I" cu iluzia Aiyana Rainbow, perfecta pt partida dosnicilor.

    https://www.forbes.com/sites/lesliekatz/2024/06/03/worlds-first-ai-beauty-pageant-meet-the-finalists/

    Chiar ne trebuie un razboi, prea s-a inmultit ticalosia ...
Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO