Cine ar vrea să-l răpească pe Karl Lauterbach? OPINIA CITITORULUI

De Ioan Sperling  /  

Foto: Karl Lauterbach, ministrul (ne)Sănătății Germaniei (sz-magazin.sueddeutsche.de).

Foto: Karl Lauterbach, ministrul (ne)Sănătății Germaniei (sz-magazin.sueddeutsche.de).

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cine seamănă vânt culege furtună! 

Berlin (dpa) – Ministrul federal al Sănătății Karl Lauterbach (SPD) este îngrijorat în special din cauza copiilor săi, având în vedere amenințarea împotriva lui. „Eu însumi nu sunt o persoană anxioasă. Dar sunt foarte îngrijorat pentru copiii mei. Și bineînțeles că mă doare că copiilor mei le este frică (noi nu trebuia însă să fim îngrijorați că face experimente pe copiii noștri!) pentru mine. Nu este corect când copiii trebuie să citească că radicalii au vrut să le răpească tatăl”, a declarat Lauterbach pentru „Bild am Sonntag”. El raportează fiecare amenințare cu violență și crimă, a declarat Lauterbach ziarului. „Numai în Köln sunt în prezent 98 de anchete inițiate și în derulare, în 65 de cazuri s-a stabilit identitatea făptuitorilor”, a spus ministrul. „Sunt atât de consecvent pentru că un oponent al vaccinării care mă amenință pe mine cu violența își va amenința probabil și primarul sau consiliul orașului”. ( grija pentru aproape l-a măcinat întotdeauna!)

Ministrul de interne Nancy Faeser a declarat pentru „Bild am Sonntag” că planurile de răpire împotriva lui Lauterbach, pregătirea atacurilor și fanteziile violente ale unei lovituri de stat arătată o nouă calitate a amenințării. Creșterea infracțiunilor împotriva funcționarilor și aleșilor arată o brutalizare și dispreț față de stat și democrație, ( hoțul strigă hoțul!) ceea ce necesită acțiuni consecvente. „Suntem extrem de vigilenți. Și nu ne vom lăsa intimidați.”

Sclavii” se obișnuiseră cu sclavia și viața lor de sclav părea frumoasă pentru cei mai mulți dintre ei! Și asta cu toate că mai mult de jumătate din munca lor se ducea în buzunarele stăpânilor, sub denumirea de impozit! Restul, de obicei, sub alt nume! Luna de concediu, iluzia democrației, libertatea de a schimba plantația, o oarecare asigurare medicală și socială la care ajunseseră după lupte seculare, le era de ajuns!
Stapânilor” fericirea asta a „sclavilor” chiar dacă le umpluse visteriile până la refuz, le stătea totuși în gât! Dreptul la fericire trebuia să le aparțină numai lor! Așa că s-au hotărât să le distrugă aparenta fericire! Mai întâi le-au luat din libertăți (de decizie, de mișcare), apoi au făcut din ei cobai pentru experimente medicale, i-au pus să se ucidă între ei, pentru un teritoriu care oricum nu le aparținea și se hotărâseră sa-i înfometeze o vreme!
Toate astea au făcut ca „sclavii” să observe că ce aveau ei legate de picioare nu erau bijuterii, ci lanțuri! Că democrația era o iluzie și, de fapt, trăiau într-o dictatură! Că cei „aleși” de ei nu le apărau drepturile și libertățile lor, ci pe cele ale „stăpânilor”. Și atunci a reînceput lupta de eliberare, de care uitaseră cu toții! Atâta tot!
Orice asemănare cu întâmplări și personaje reale este pur întâmplătoare!

Ioan Sperling
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • dan constantin 18.04.2022 17:06
  EXCELENT SCRIS ! SPUMOS SI CONCIS !
 • Arb 18.04.2022 17:46
  Mda,tipul asta n-are toate tiglele pe casa.
  Se vede si din poza.
  Un "sclav" si el care isi bate joc de "sclavii "din middle class german.
  Desi din cite am inteles 65%au votat pt vaccinarea obligatorie.
  Noroc cu partidul ala de dreapta si reprezentanta lui care au facut ca votul parlamentar pt vaccinarea obligatorie sa cada
 • Rusi 19.04.2022 15:46
  Asta zici ca a fugit de la cimitir.
 • Enya 19.04.2022 16:20
  Mai rau, zici ca e viu.
 • Mircea Dragan 30.08.2022 14:40
  De ce l-ai rapi p-asta? Ce sa faci cu un bolnav psihic?
Ultima oră

21:42

Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România