Ceva foarte ciudat se petrece pe frontul Nuclear dintre NATO și Rusia – Se pregătește un Steag Fals care poate declanșa Iadul?

De Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Occidentul nu poate permite ca Ucraina să piardă și exclude negocierile cu Rusia. Singura soluție este extinderea războiului. Însă are nevoie de un pretext pentru a-l servi opiniei publice.

O analiză de Brandon Smith de la Alt-Market.uspe care am tradus-o pentru cititorii ActiveNews.

*

Dacă acceptăm adevărul elementar conform căruia Ucraina nu este altceva decât un câmp de luptă prin procură între Rusia și Occident, atunci putem spune că Al Treilea Război Mondial a început deja.

Până acum, puterile implicate s-a mulțumit să țină situația limitată doar la Ucraina.

Dar un eveniment recent sugerează că lucrurile sunt pe cale să se schimbe.

Se petrece ceva foarte ciudat pe frontul nuclear dintre NATO și Rusia și cred că e timpul să luăm în considerare posibilitatea că se pregătește o amenințare sub steag fals.

În ultimele două săptămâni, Ucraina și-a asumat meritul a cel puțin două atacuri distincte asupra unor ținte speciale: stații radar ruse de tipul „dincolo-de-orizont”, folosind drone cu o rază de acțiune impresionantă de peste 2.000 de kilometri.

Până acum, atacurile cu rază lungă pe teritoriul rusesc erau foarte rare. Atunci, de ce tocmai aceste radare?

Sistemele Voronej-DM erau amplasate în exteriorul orașului Orsk din regiunea Krasnodar (Armavir), departe de liniile frontului din Ucraina.

Aceste lovituri au fost salutate ca fiind cele mai îndepărtate de Ucraina, în inima Rusiei, însă presa mainstream a ignorat implicațiile mai largi ale acestei situații.

Este probabil ca dronele folosite să fi fost de origine americană sau europeană.

Până în urmă cu câteva zile, NATO a impus restricții drastice asupra modului în care armele sale pot fi utilizate de către Ucraina.

Dronele și rachetele de croazieră cu rază lungă care lovesc ținte adânc în interiorul teritoriului rus riscă să provoace o ripostă majoră din partea Rusiei, inclusiv un răspuns nuclear.

Acestea fiind zise, nu mă îngrijorează atât de mult armele folosite, cât țintele specifice pe care se presupune că le-a ales Ucraina.

Sistemele radar rusești de tipul „dincolo-de-orizont” au o rază de detecție de cel puțin 10.000 de kilometri (raza reală este clasificată) și scanează în special rachetele balistice de mare altitudine.

Ele nu sunt concepute să detecteze rachete de croazieră cu rază medie de acțiune (ATACMS) și drone care zboară mai jos.

Ceea ce înseamnă că cele două stații radar distruse de armele ucrainene sunt menite să acționeze ca un sistem de avertizare timpurie în cazul unui atac nuclear.

Rezultă că ucrainenii au sfidat restricțiile NATO – nu o dată, ci de două ori! – pentru a ținti sisteme radar care nu au nici o legătură cu ei.

De fapt, sistemele se află pe poziții fixe, permanente, și nici unul dintre ele nu era îndreptat spre Ucraina, ci spre nordul, respectiv sud-vestul Rusiei.

Radarul de la Armavir a fost construit în 2009 pentru a acoperi golul creat de pierderea radarelor din Ucraina. El era menit și să înlocuiască un radar mai vechi, de tip Daryal, din Gabala.

Interesant este că „ventilatoarele de căutare” de la Armavir și Orsk supraveghează cerul în special deasupra Orientului Mijlociu, inclusiv Israelul, și o mare parte a Europei, inclusiv Elveția.

În loc să atace resurse strategice vitale, cum ar fi rafinăriile de petrol sau depozitele de muniție, a fost vizată sistematic apărarea nucleară a Rusiei.

De ce?

Este important să înțelegem că un atac de acest tip în centrul Rusiei necesită o planificare și o logistică complexe.

El nu se poate realiza fără informații secrete de la sol și fără ajutorul supravegherii prin satelit.

Ucraina se bazează în totalitate pe sateliții și informațiile NATO. Nici o lovitură de acest tip nu ar fi fost posibilă fără implicarea NATO.

În plus, dronele folosite ar trebui să aibă capacitatea de a se sustrage sistemelelor de detecție timpurie și de a rămâne ascunse pe distanțe de mii de kilometri.

Or, un astfel de tip de tehnologie provine în principal din Occident.

Cu alte cuvinte, nu există nici o posibilitate ca aceste atacuri să fi fost realizate de Ucraina fără ajutorul și aprobarea extinsă a comandamentului american sau european.

Mă îndoiesc profund că niște piloți ucraineni au pilotat dronele care au realizat atacurile. Vorbim despre unele dintre cele mai bine apărate stații radar din Rusia.

De ce sunt importante toate aceste elemente? Să privim în față realitatea urâtă...

Mai întâi, țintirea apărării nucleare rusești ar putea determina Kremlinul să creadă că Occidentul se pregătește pentru un atac nuclear. Altfel, de ce ar fi vizat radarele sale balistice?

Acest lucru înseamnă că Rusia va fi în alertă maximă pentru un posibil schimb de lovituri nucleare. Nu sună bine.

În al doilea rând, stațiile de tip Voronej-DM sunt folosite pentru a identifica alarmele FALS POZITIVE de atac nuclear.

Aceasta înseamnă că, dacă împotiva Rusiei este folosită o armă care imită o rachetă balistică de mare altitudine, capacitatea sa de a detecta că NU este o rachetă nucleară a fost redusă.

Drept urmare, Rusia ar putea lansa propriile focoase nucleare ca răspuns la un atac NE-nuclear (adică un atac nuclear fals sau un steag fals).

În al treilea rând, Armavir și alte stații puteau fi folosite pentru a înregistra activitatea rachetelor balistice mult în afara spațiului aerian rusesc (în locuri precum Orientul Mijlociu).

Este posibil ca aceste lovituri să fi avut ca scop să orbească Rusia și să o împiedice să detecteze evenimente cu rachete care nu au legătură cu războiul din Ucraina.

În al patrulea rând, este posibil ca NATO și Ucraina să creadă că distrugerea radarelor transmite un mesaj conform căruia, dacă Rusia amenință cu un atac nuclear, ar putea fi lovită prima.

Ceea ce înseamnă că sporește posibilitatea ca Rusia să renunțe a mai da un avertisment și să atace nuclear ea prima.

În al cincilea rând, doar atacul asupra Armavir îndeplinește condițiile pe care guvernul rus le-a expus public în 2020 pentru acțiunile care ar putea declanșa din partea sa un atac nuclear de represalii.

Rețeaua de avertizare timpurie a Rusiei face parte din postura mai largă de descurajare nucleară a țării.

În Principiile de Bază ale Politicii de Stat a Federației Ruse privind Descurajarea Nucleară, date publicității de Kremlin în 2020, se arată:

„Condițiile care prevăd posibilitatea utilizării armelor nucleare de către Federația Rusă” includ orice „atac al unui adversar asupra unor obiective guvernamentale sau militare critice ale Federației Ruse, a căror întrerupere a activității ar submina acțiunile de răspuns ale forțelor nucleare.”

Până în prezent, nu a apărut nici un indiciu despre cum va riposta Rusia, dar să luăm în considerare circumstanțele de pe frontul din Ucraina în acest moment.

Liniile de apărare ucrainene sunt subțiri și nu dispun de efectivele umane necesare pentru a menține punctele de sprijin cele mai rudimentare.

Cum am arătat luna trecută, linia frontului este pe punctul de a fi ruptă, probabil în această vară, odată cu deschiderea de către Rusia a unei ofensive noi în nord, aproape de Harkov.

Țările NATO afirmă acum că sprijină utilizarea de către Ucraina a armelor cu rază lungă de acțiune în interiorul teritoriului Rusiei.

Aceasta înseamnă că principalele zone metropolitane ale Ucrainei vor fi avute în vedere pentru propriile lovituri cu rază lungă ale Rusiei, o măsură pe care în general a evitat-o până acum.

Trebuie de asemenea avută în vedere potențiala utilizare a bombelor termobarice (bombe cu vid) de către Rusia. Acestea sunt arme care provoacă distrugeri masive și care au fost până acum absente de pe câmpul de luptă (cu excepția unor rapoarte neverificate).

Occidentul îi transmite Rusiei mesajul că nu va permite ca Ucraina să piardă, că nu va căuta soluții diplomatice și că, dacă Rusia începe să câștige teren în mod semnificativ, atunci totul este permis.

Include asta și arme nucleare? Greu de spus.

Bănuiala mea este că Sistemul dorește să creeze un scenariu în care Rusia să reacționeze în mod exagerat la un eveniment sau ca opinia publică să creadă că Rusia reprezintă o amenințare nucleară nelegitimă pentru Occident.

Există, de asemenea, posibilitatea de a dori ca Rusia să fie împiedicată să supravegheze un viitor incident balistic în Orientul Mijlociu.

Momentul în care au fost lansate atacurile asupra radarelor are loc cu doar câteva săptămâni înainte de „conferința de pace” pentru Ucraina, planificată să aibă loc în Elveția pe 15-16 iunie.

Deși lideri importanți din SUA, China și Europa nu vor participa (iar Rusia nu este invitată), summitul este totuși o țintă suculentă pentru un steag fals și deci pentru identificarea intereselor occidentale legate de un război mai mare cu Rusia.

Nu spun neapărat că va fi atacată direct conferința, însă un atac major în timpul conferinței ar putea fi folosit pentru a vinde ideea unei invervenții totale a NATO.

Dacă scopul este de a extinde războiul, atunci orice ostilitate percepută a fi îndreptată împotriva conferinței ar putea fi folosită ca pretext pentru a obține sprijin popular.

Faptul că atât de mulți lideri mondiali, inclusiv Biden, refuză să se prezinte, face ca totul să fie cu atât mai dubios.

Mă îndoiesc serios că Sistemul dorește să declanșeze un război nuclear global. Ar avea puțin de câștigat și totul de pierdut.

Tocmai și-a petrecut cea mai mare parte a secolului trecut construind una dintre cele mai complexe rețele de control economic și politic din istoria omenirii.

Nu cred că Sistemul ar fi fericit să vadă totul vaporizat într-o clipită.

Însă un eveniment nuclear limitat ar putea servi bine intereselor sale.

În timp ce scriu aceste rânduri, mai multe guverne – inclusiv cel francez – solicită trimiterea de trupe europene în Ucraina.

Unii lideri politici doresc ca acestea să meargă în calitate de „consilieri” și instructori.

Este exact ce au făcut Statele Unite înainte de a desfășura forțe extinse în Vietnam. Vă amintiți de incidentul sub steag fals din Golful Tonkin?

Ceva foarte ciudat se petrece. Nu am nici o îndoială că Al Treilea Război Mondial este rezultatul preconizat al confruntării dintre NATO și Rusia în Ucraina.

Întrebarea este: cum plănuiește Occidentul să ajungă la acest deznodământ, convingând în același timp opinia publică americană și europeană să se alăture efortului de război?

Are nevoie de o operațiune sub steag fals cu consecințe foarte grave!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (20)
  • Mars.60 Stefan 10.06.2024 16:05
    AL 3-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC
    Sarpele francmasonic simbolic si semnificatia lui secreta. Nestabilitatea urmarita a balantei constitutionale. Teroarea necesara care se inoculeaza în palate. Puterea francmasonica si ambitia. Masinile ridicole de vorbit, parlamentare si pamfletele. Abuzurile curente ale puterii. Sclavia economica. “Adevarul poporului”. Acaparatorii si aristocratia. Armata secreta a francmasonilor. Accelerarea prin toate mijloacele a degenerarii crestinilor. Foamea generalizata si dreptul de neclintit al capitalului. Venirea si încoronarea “stapânului planetar universal”. Scopul fundamental secret al programelor viitoarelor scoli populare ale francmasonilor. Secretul stiintei ordinii sociale. Criza economica generala provocata de francmasonerie. Siguranta celor care care sunt de ai “Nostri”. Despotismul prestabilit al francmasonilor si domnia necesara a ratiunii. Pierderea unui calauzitor. Francmasoneria si cum a provocat chiar ea în realitate “Marea” Revolutie Franceza. Regele despot este o prefigurare a “STAPÂNULUI PLANETAR UNIVERSAL”. Cauzele de baza ale invulnerabilitatii francmasoneriei mondiale. Libertatea este o himera.
    Va pot anunta ca suntem deja aproape de telul final. Înca putin timp si cercul se va închide. Când cercul va fi închis, toate Statele Europei vor fi cuprinse în el ca în niste catuse puternice.
    Balanta constitutionala va fi în curând rasturnata, deoarece noi am falsificat-o în asa fel ca sa se aplece când într-o parte, când într-alta, pâna ce, în sfârsit, se va prabusi. Crestinii credeau ca au faurit-o destul de puternica si asteptau întotdeauna ca cele doua talere sa fie în echilibru. Acum persoanele domnitoare sunt puse la zidul infamiei de catre reprezentantii lor, care fac neghiobii si se lasa târâti de catre puterea lor, fara control si fara responsabilitate. Acesti reprezentanti îsi datoreaza puterea terorilor prin care sunt stapânite Palatele. Persoanele domnitoare, nemaiavând deloc legatura cu poporul lor, nu se mai înteleg cu el si nu se pot apara împotriva persoanelor lacome dupa putere. Puterea clarvazatoare a persoanelor domnitoare si puterea oarba a poporului fiind acum despartite de catre noi, si-a pierdut toata însemnatatea; separate, sunt în prezent tot atât de neputincioase precum orbul fara toiag.
    Pentru a îndemna pe ambitiosi sa abuzeze de putere, noi am pus fata în fata toate fortele, dezvoltând si amplificând toate înclinatiile lor liberale catre independenta. În acest scop am încurajat orice actiune rea, am înarmat toate partidele, am facut din putere tinta tuturor ambitiilor. Am transformat în arene de lupta Statele unde se dezvolta si se manifesta astfel de tulburari. Înca putina vreme si dezordinea, împreuna cu falimentul, vor apare peste tot.
    Neobositii limbuti au transformat sedintele Parlamentelor si adunarilor administrative în sterile lupte oratorice. Ziaristii îndrazneti, pamfletari fara rusine, ataca zilnic personalul administrativ. Abuzurile puterii vor pregati prabusirea în final a tuturor institutiilor si atunci totul va fi rasturnat sub loviturile multimii înnebunite.
    Popoarele sunt înlantuite prin munca grea, cu mai multa eficienta si tarie decât au fost înlantuite de sclavie si robie. Din sclavia antica ori din robia Evului Mediu se mai putea scapa uneori, într-un fel sau altul. Sclavii puteau fi rascumparati, dar astazi noi urmarim ca majoritatea oamenilor sa nu poata scapa de mizerie. Drepturile pe care noi le-am înscris în constitutii sunt himerice închipuiri pentru multime deoarece ele sunt neadevarate. Toate aceste asa-zise “drepturi ale poporului” nu pot exista decât în închipuire, fiindca în realitate ele nu pot fi înfaptuite niciodata. Pentru muncitorul proletar, încovoiat si epuizat de munca lui grea, zdrobit de o cruda soarta, ce pret are dreptul dat vorbaretilor de a flecari, dreptul dat ziaristilor de a scrie tot soiul de nerozii alaturi de lucruri serioase, din moment ce proletariatul nu trage alt folos din constitutie decât nenorocitele farâmituri pe care i le aruncam de la masa noastra îmbelsugata, în schimbul unui vot favorabil planurilor complicilor si agentilor nostri? Drepturile republicane sunt o amagire pentru bietul om: nevoia unei munci aproape zilnice nu-i îngaduie sa se foloseasca de ele; în schimb, aceste drepturi îi iau si garantia unui câstig statornic si sigur, punându-l la bunul plac al grevelor patronilor sau camarazilor.
    Sub conducerea noastra, poporul a distrus aristocratia (nobilimea), care-i era ocrotitoarea si mama hranitoare naturala, de a carei înflorire depindea si bunastarea poporului. Acum când aristocratia este distrusa, poporul a cazut sub stapânirea hraparetilor, a speculantilor îmbogatiti, care îl apasa într-un chip nemilos.
    Noi vom aparea mai târziu muncitorului ca niste eliberatori de acest jug, când îi vom propune sa intre în rândurile acestei armate de socialisti, de anarhisti de comunisti pe care, sub pretext de solidaritate, o sustinem totdeauna înfruntând printre ei membrii francmasoneriei noastre sociale. Aristocratia, care se bucura de dreptul asupra muncii lucratorilor, avea interes ca muncitorii sa fie satui, sanatosi si puternici. Interesul nostru este, dimpotriva, ca toti crestinii sa degenereze cât mai repede. Puterea noastra izvoraste din lipsuri, din foame cronica, din slabiciunea muncitorului, deoarece toate acestea îl supun vointei noastre si îl fac sa-si piarda si puterea si hotarârea de a se împotrivi acestei vointe. Foamea da capitalului mai multe drepturi asupra muncitorului decât capatase aristocratia de la puterea regilor si a legilor. Prin mizerie si prin ura pe care o produce ea, noi îndrumam multimile, ne folosim de mâinile lor pentru a zdrobi pe cei ce se împotrivesc planurilor noastre.
    Atunci când va veni vremea ca regele nostru universal, al întregii planete, sa fie încoronat, toate aceste mâini vor matura din calea noastra tot ceea ce ar putea fi o piedica.
    Crestinii aproape ca au pierdut obisnuinta de a gândi fara ajutorul sfaturilor noastre stiintifice. Iata de ce ei nu vad trebuinta grabnica de a face ceea ce vom face noi atunci când ne va fi sosit domnia si anume de a propavadui în scolile primare singura stiinta adevarata, care e cea dintâi dintre toate stiintele ordinii sociale, ale vietii omenesti si ale existentei sociale, stiinta care arata diviziunea muncii si împartirea oamenilor în clase si conditii deosebite.
    Trebuie ca fiecare sa stie ca niciodata nu poate exista egalitate în urma deosebitelor feluri de munca la care sunt supusi oamenii, ca nu pot fi toti deopotriva raspunzatori înaintea legii; ca, de pilda, raspunderea nu e aceeasi pentru acela care nu aduce atingere decât cinstei lui proprii. Adevarata stiinta a ordinii sociale, în taina careia noi nu lasam sa patrunda crestinii, ar arata tuturor ca locul si munca fiecaruia trebuie sa fie diferita, pentru a nu fi un izvor de încurcaturi în urma lipsei de potrivire dintre educatie si munca. Învatând aceasta stiinta (si înca din scolile primare) popoarele se vor supune de buna voie puterilor si ordinii sociale stabilite de catre ei în Stat. Dimpotriva însa, în starea de azi a stiintei, asa cum am faurit-o noi, poporul încrezându-se orbeste în cuvântul tiparit nutreste, în urma neadevarurilor pe care le crede si cu care îi întretinem prostia, o ura împotriva tuturor pozitiilor pe care le crede a fi deasupra lui, deoarece el nu întelege importanta fiecarei pozitii sociale.
    Aceasta dusmanie va creste înca în urma crizei economice, care se va sfârsi prin încetarea operatiunilor de bursa si a mersului industriei.
    Când vom da nastere (cu ajutorul tuturor mijloacelor ascunse de care dispunem, prin aurul care se afla în întregime în mâinile noastre) unei crize economice generale, atunci vom arunca în strada multimi întregi de muncitori în aceeasi zi, în toate tarile Europei.
    Aceste multimi nemultumite vor varsa cu sete sângele acelora pe care, în simplitatea nestiintei lor, îi pizmuiesc înca din copilarie si ale caror bunuri le vor putea atunci jefui.
    Ele însa nu se vor atinge de ai nostri, deoarece momentul atacului ne va fi cunoscut dinainte si vom lua toate masurile pentru a ne pune la adapost.
    Am spus ca progresul îi va supune pe toti crestinii domniei ratiunii. Astfel va fi manifestat despotismul nostru; el va sti sa linisteasca toate framântarile prin masuri strasnice si exemplare; el va sti sa goneasca liberalismul din toate institutiile.
    Când poporul vede ca i s-au facut, în numele libertatii, atâtea concesiuni si avantaje, îsi închipuie prosteste ca el este stapânul si se arunca avid asupra puterii dar, bineânteles, se izbeste de o multime de piedici. Atunci el nu se gândeste sa se întoarca de unde a plecat, ci începe sa-si caute un nou conducator si, astfel, fara sa-si dea seama, el îsi depune toate puterile la picioarele noastre. Amintiti-va de Revolutia Franceza, careia noi i-am dat numele de “Mare”; tainele pregatirii ei ne sunt bine cunoscute deoarece ea a fost în întregime opera noastra.
    De atunci noi ducem poporul de la o dezamagire la alta, cu scopul ca sa se lipseasca chiar si de ceea ce este bun, în folosul viitorului Rege-despot, pe care în viitor îl pregatim lumii.
    Astazi suntem atotputernici ca putere internationala, caci daca suntem atacati într-un Stat, suntem aparati de celelalte. Lasitatea nesfârsita a popoarelor crestine care se târasc înaintea puterii, care sunt nemiloase fata de mici slabiciuni si greseli, dar complet iertatoare fata de nelegiuirile cele mari, care nu vor sa recunoasca contradictia dintre ideea libertatii, care sunt rabdatoare pâna la jertfa în fata puterii brutale a unui despot îndraznet – iata ce ne înlesneste din plin neatârnarea noastra. Aceste popoare crestine sufera si rabda de la prim-ministrii lor nedreptati evidente pentru care ar fi taiat capul la douazeci de regi.
    Cum se poate explica pentru noi un asemenea fenomen ce pune în evidenta o asemenea inconsecventa a maselor populare în fata unor stari de lucruri care par a fi de aceeasi natura? Fenomenul acesta se explica prin faptul ca acesti dictatori – primii ministri – fac ca sa se spuna la urechea poporului, prin agentii lor, ca, daca ei pricinuiesc neajunsuri mari Statelor, toate acestea le fac numai pentru scopul final de a asigura ulterior fericirea popoarelor, înfratirea lor internationala, solidaritatea, drepturile egale pentru toti. Bineînteles, niciodata nu li se spune ca aceasta înfratire nu trebuie sa se faca decât sub ghidarea si stapânirea noastra.
    Si iata cum poporul osândeste pe cei drepti si-i iarta pe cei foarte vinovati, încrezându-se din ce în ce mai mult ca doar el singur poate face tot ceea ce îi place. În asemenea împrejurari, pâna la urma, poporul nimiceste orice orânduire linistita si da nastere la nedreptate si neorânduire la fiecare pas.
    Cuvântul LIBERTATE împinge repede la lupta societatile omenesti împotriva oricarei puteri, fie ea chiar a lui Dumnezeu si a firii. Iata pentru ce, dupa ridicarea noastra la domnie, va trebui sa fie scos acest cuvânt din vocabularul omenesc ca fiind principiul brutalitatii, care schimba multimile în fiare salbatice. Este adevarat ca aceste fiare adorm totdeauna dupa ce s-au adapat cu sânge si ca atunci e usor sa le prinzi în lanturi. Dar daca nu li se da sânge, atunci ele nu dorm, ci lupta.
  • Bizzu 10.06.2024 17:01
    Este multă pantomimă aici pentru cine mai pricepe cât de cât câmpul tactic. Se ignoră cu desăvârșire faptul că OTH-urile (Over The Horizon radar) sunt sisteme redundante, instrumentul principal în cazul detecției rachetelor balistice fiind SATELITUL. Iar rețeaua de sateliți a Rusiei este complementară cel puțin de rang 2 - dacă nu mai mult - pe SUTĂ LA SUTĂ din suprafața planetei. Cu alte cuvinte, orice lansare balistică (și nu numai) este detectată instantaneu din cel puțin 2 sau mai multe părți, se știe imediat originea și aproape instantaneu traiectoria, ținta și timpul de zbor. Plus semnătura termică și spectrometria spun aproape instant ce tip de rachetă este.
    Judecând cele întâmplate, singura mea bănuială este că la momentul critic lagărul globalist va încerca o neutralizare a sateliților rusești în spațiu, moment în care vor avea o surpriză. În același timp și masivă, și neplăcută.
    Așa că pentru mine escaladarea conflictului NATO-Rusia (mai bine zis USA-Rusia) are cele mai multe șanse să se desfășoare în spațiu, chiar și nuclear deși nu este nevoie decât ca ”efect artistic”, cu consecințe aproape nule pentru populațiile de la sol dacă se termină totul la timp. Este din ce în ce mai clar că numai un eveniment critic ar putea tranșa definitiv problema și ar putea trezi dur populațiile adormite după decenii de manipulare globalistă. Iar forma de înfruntare deschisă cu consecințe minime este cea descrisă de mine. Chiar dacă e vorba de o înfruntare nucleară.
    Ce-mi plac mie ”coincidențele”: acum un an Rusia a suspendat ultimul acord bilateral cu USA în domeniul rachetelor nucleare, New Start semnat în 2021. Totul se leagă…
    Sun-Tzu: ”arată-te slab atunci când ești puternic și arată-te puternic atunci când ești slab” – Arta Războiului
  • Mars.60 Stefan 11.06.2024 14:07
    In "spatiu"? Care "spatiu", ala "vid" (unde plutesc "satelitii" si "meteoritii"!) care incepe fix dupa ce se sfarseste atmosfera pamantului compusa din gaze si vapori de apa si care (culmea fizicii !) aceasta atmosfera gazoasa nu este absorbita deloc de spatiul "vid" cu toate ca fizica clasica demonstreaza acest lucru daca nu exista un perete ermetic sub forma de glob care sa desparta aerul atmosferic de deasupra pamantului "sferic" de vid-ul spatial? Unde incepe de fapt "spatiul" (unde se spune ca se harjonesc pe bani grei "astro-NAT"-ii mincinosi NASA) si unde se termina atmosfera, potrivit "stiintei" acestei lumi nebune? Despre ce spatiu vorbiti? Intotdeauna va apreciez comentariile, va multumesc mult domnule BIZZU daca imi raspundeti la aceasta simpla intrebare.
  • Bizzu ► Mars.60 Stefan 11.06.2024 16:22
    Mulțumesc pentru întrebare și răspund cu plăcere. Această întrebare a preocupat de ceva timp civilizația umană odată cu evoluția tehnologiei din ultimele decenii și poate una dintre explicațiile cele mai credibile este cea de mai jos, mai ales în contextul discuției despre sateliți:
    https://www.descopera.ro/maratoanele-descopera/mari-intrebari/20038855-unde-se-termina-pamantul-si-incepe-spatiul-cosmic
  • Mars.60 Stefan ► Bizzu 11.06.2024 18:06
    Multumesc mult domnule BIZZU, am studiat materialul dar explicatia de acolo nu ma convinge ca atmosfera pamantului sfera aflata in miscare rapida in jurul axei proprii nu s-ar risipi in spatiul vid, care datorita diferentei imense de presiune, potrivit legilor fizicii, spatiul vid ar absorbi-o instantaneu. Cred cu convingere in explicatia pe care o da Biblia cu privire la Cerul creat de Dumnezeu:

    Geneza 1:6-8 14-19
    6. Și a zis Dumnezeu: "Să fie o tărie prin mijlocul apelor și să despartă ape de ape!" Și a fost așa.
    7. A făcut Dumnezeu tăria și a despărțit Dumnezeu apele cele de sub tărie de apele cele de deasupra tăriei.
    8. Tăria a numit-o Dumnezeu cer. Și a văzut Dumnezeu că este bine. Și a fost seară și a fost dimineață: ziua a doua.
    ...
    14. Și a zis Dumnezeu: "Să fie luminători pe tăria cerului, ca să lumineze pe pământ, să despartă ziua de noapte și să fie semne ca să deosebească anotimpurile, zilele și anii,
    15. Și să slujească drept luminători pe tăria cerului, ca să lumineze pământul. Și a fost așa.
    16. A făcut Dumnezeu cei doi luminători mari: luminătorul cel mai mare pentru cârmuirea zilei și luminătorul cel mai mic pentru cârmuirea nopții, și stelele.
    17. Și le-a pus Dumnezeu pe tăria cerului, ca să lumineze pământul,
    18. Să cârmuiască ziua și noaptea și să despartă lumina de întuneric. Și a văzut Dumnezeu că este bine.
    19. Și a fost seară și a fost dimineață: ziua a patra.

    Iov 37:18
    18. Poți să întinzi la fel cu El boltitura cerului, ca o oglindă turnată din metal?

    Psalmul 18:1
    1. Cerurile spun slava lui Dumnezeu și facerea mâinilor Lui o vestește tăria.

    Deci potrivit Sfintei Scripturi, Cerul este o tarie ca o oglindă turnată din metal avand forma unei cupole sau Bolta Cerului ca un mecanism perfect care acopera Paamantul, sub care se formeaza atmosfera necesara Vietii. Nimeni dintre oameni nu poate trece prin aceasta tarie a Cerului ca sa zboare in "spatiul infinit" si sa mearga de ex. pe Luna dupa "extraterestri". Cerul e albastru datorita apei aflate deasupra tariei/Boltei stravezii a Cerului ca o mare de cristal.

    Apocalipsa 15:1-2
    1. Am văzut, apoi, în cer, alt semn, mare și minunat: șapte îngeri având șapte pedepse - cele de pe urmă - căci cu ele s-a sfârșit mânia lui Dumnezeu.
    2. Și am văzut ca o mare de cristal, amestecată cu foc, și pe biruitorii fiarei și ai chipului ei și ai numărului numelui ei, stând în picioare pe marea de cristal și având alăutele lui Dumnezeu.
    ...

    Stiinta oamenilor, s-a vazut in plandemie, e doar inchipuire, iluzie, inselare, minciuna demonica. Numai Cuvantul inspirat de Dumnezeu, Biblia sau Sfanta Scriptura e Adevar. Dumnezeu nu minte.
    Mai multe lucruri demne de studiu gasiti aici:

    https://eplatnemiscat.wordpress.com/2017/09/08/biblia-despre-creatie-cer-pamant-si-adancul-de-dedesupt-si-semnele-cerurilor/
  • Un roman obosit ► Mars.60 Stefan 12.06.2024 08:44
    BRAVO!!!! Stiu despre ce vorbesti! Aceste pasaje cad pe urechi surde de adevar. Numai cine scoate capul din cochilie poate vedea adevarul.
  • Mars.60 Stefan ► Un roman obosit 12.06.2024 15:56
    Ma rog Domnului Iisus Hristos sa destupe toate urechile surde si sa vindece toti ochii orbilor, sa poata auzi si vedea Adevarul si sfanta Sa chemare.
    Dumnezeu sa va binecuvanteze!
  • Oreste Mindru 10.06.2024 17:24
    Startul războiului final va fi secarea Eufratului ( anihilarea Iranului) .
  • INJECTIA FINALA 10.06.2024 18:16
    "Tocmai și-a petrecut cea mai mare parte a secolului trecut construind una dintre cele mai complexe rețele de control economic și politic din istoria omenirii.

    Nu cred că Sistemul ar fi fericit să vadă totul vaporizat într-o clipită.

    Însă un eveniment nuclear limitat ar putea servi bine intereselor sale."

    CORECT !
  • eu-noi 10.06.2024 19:57
    Hienele vor sa scoata ursul din barlog, cu orice pret... Dar, daca ursul are familie?... Sfada intre semintii? Dincolo de regizari si fumigene, se simte un conflict in planuri meta-para-fizice... Adica, atunci cand suma pacatelor individuale depaseste cota de avarie, Tatal isi retrage discret protectia, iar diavolul(+) isi face de cap... Ceva, in cazul "Iov". Nimic nu poate fara voia Lui Dumnezeu. Cu un amendament: sufletele sunt ale Lui Dumnezeu (=imune, garantat libere).
  • Aly09 10.06.2024 20:25
    Vai de noi...


    Dumnezeu prin oamenii săi ne mai poate salva...


    Între timp:

    http://antena3.ro/externe/ue-cumpara-zeci-milioane-doze-vaccin-impotriva-gripei-aviare-primii-vaccinati-nordul-continentului-712196.htm


    Trezirea POPOR !!!
  • Briel 10.06.2024 20:31
    Numai Dumnezeu mai poate opri războiul, dar de ce ar face-o ? Pentru ca lumea, popoarele să meargă înainte pe acest drum al pierzării pe care se află ?

    Credeți că pentru ukraina și ukraineni e zdroaba asta ? NU ! E pentru supremația dolarului, care se subțiază pe zi ce trece. Când cele mai importante economii ale

    lumii vor renunța complet la dolar, atunci ăia care călăresc merica își pierd toată puterea și în plus sraelul nu mai are nici o apărare. Țin-te neamule !

    Fiți atenți la forumul economic din st petersburg ....
  • Wolf Edmond 10.06.2024 20:59
    Am văzut fotografiile radarului de la Krasnodar înainte și după lovire. A fost o înțepătură de țânțar la un elefant. Nu cred că radarul a fost scos din funcțiune după mica înțepătură. Radarul este cât un bloc imens de locuințe. Suprafața radarului seamănă, dacă-mi este permis, cu un tavan fals compus din unități pătrate detașabile, așezat însă vertical. Nu cred că unul sau trei panouri distruse au întrerupt funcționarea radarului. În plus sunt mai mult decât convins că rușii aveau ceva în rezervă pentru a suplini de exemplu lipsa funcționării radarului pe timpul reparațiilor, reviziilor și întrteeținerilor curente, precum și datorită ldistrugerii complete a acestuia. Astea nu sunt lucruri lăsate la voia întâmplării. Avem varianta A, varianta B, varianta C, etc pentru că vorbim de securitate strategică nu de plivitul leușteanului.
    În concluzie, rușii vor fi mult mai atenți după incident. Putin vrea pace, nu război.
  • Brick 10.06.2024 21:06
    ATACMS nu sunt de croaziera, sunt balistice.
  • Patriot Roman 11.06.2024 00:30
    Mai e o chestie care m-a pus pe ganduri..Era o profeție pe care am citit-o de mult ,posibil 20-25-30 de ani, in care se spunea ca după uciderea a 5 sau 7 sefi de state(sau conducatori de guverne in exercitiu) va incepe WW3.Nu mai tin minte exact. Raisi poate fi asimilat accident,ucidere ,high state operative and kill switch..etc. Acum a disparut seful statului Malawi,disparut /prabusit?cu un avion militar, este cautat, posibil mort. Fico a scapat ca prin minune, Shinzo Abe premierul japonez fu ucis..Cel mai usor e sa elimini pe cineva prin plane crash, caci se stie ca lumea crede in fragilitatea zborurilor, a avioanelor deși accidentele sint rare de fapt.Mai sint niste arme care ar putea prabuși avioanele de linie zic siteurile straine, cv cu energie radianta, nu am aflat mai multe dar posibil sa fie dezvoltate ori din tehnologie nazista ori Tesla..Cum a disparut avionul malaiezian ..Am vazut imiginile surprinse de un satelit chinezesc.
  • Emanuel Eduard 11.06.2024 00:59
    PT A IZOLA ECONOMIC CHINA SI RUSIA ESTE NECESAR A SE REALIZA UN NOU DRUM AL MATASI.DAR CUM? PAI RUSIA ESTE TINUTA OCUPATA CU RAZBOIUL DIN UCRAINA SI CHINA PRIN FALSE TRATATE PT A SE TRAGE DE TIMP. SI ASTFEL NOUL DRUM ESTE CONSTRUIT...AMINTESC EXPLOZIA DIN PORTUL LIBIAN :( SI NU UITATI DE URIASA EXPLOZIE DIN ACEL PORT DIN CHINA :( ZONA PORTUARA DIN SECTORUL PALESTINIAN INCHISA...SINGURL PORT DESCHIS DIN RESPECTIVA REGIUNE FIIND CEL DETINUT DE ISRAEL.
  • Emanuel Eduard 11.06.2024 01:05
    ASTFEL LA CELE ENUMERATE DE MINE MAI JOS :) PRECIZEZ K RUSIA STIE SI INTELEGE PLANUL...ADK OCCIDENTUL URMEAZA A REALIZA O ZONA TAMPON PRIN BOMBARDAREA UNOR ZONE STRATEGICE CU ARMAMENT ZIS NUCLEAR!!! ASTFEL INCAT VECHIUL DRUM AL MATASI SA NU MAI FIE PRACTICABIL PT O PERIOADA LUNGA DE TIMP.
  • viorel craciun 11.06.2024 14:34
    dOMNULE MARS ( STEFAN ) , bine zis " MARS " si nu " MARX " , felicitari pentru munca si informarea d-voastra , apoi acest " text " ar trebui purtat " ca o analiza reala " pentru toti " cetatenii turmentati " ai lui Caragiale , de acum 150 si ceva de ani . Ceea ce a fost atunci , iar noi nu am trait-o , este si acum , numai ca am avut sansa unui " EMINESCU " care prin poezie a exprimat esenta celor mentionate in acest text si a unui Caragiale , care " prin comedie " a mentionat acelasi " fapt" fiecare adesandu-se " prin poezie sau comedie " , " auditorului sau .Poate suntem singurul popor , care atunci prin " EMINSECU " poetic , prin Caragiale " comediant " am transmis acest mesaj de acum 150 si ceva de ani .La altii germani ,la englezi mai " evaluati " au fost asa zisi " filozofi " cu doctrina lor , " NIETZCHE , MARX, ENGELS , etc ,etc " dar esenta informatiei si manipularea " puporului " cu DEMOCRATIA sau COMUNISMUL ESTE ACEEASI , conform celor precizate prin munca d-voastra in acest articol . DAR CUM SPUNE SI BIBLIA " LA FIECARE DUPA DORINTA ,dar LA FIECARE DUPA PUTINTA " Se pare ca cei cu " PUTINTA " SUNT " ALESII " IAR CEI CU " DORINTA " SUNT " VOTANTII "( Opincarii , vorba lui Dinu Sararu " FELICITARI SI MULTUMIRI PENTRU UN ARTICOL " REAL SI BINE INFORMAT " PRIVIND " STRUCTURA SI DECIZIA CONDUCERII STATALE NATIONALE SI INTERNATIONALE "
  • Margineanu Valeriu 12.06.2024 01:26
    Conflictul se poate termina în câteva ore.
    Pasul 1 : Retragerea Rusiei din teritoriile ocupate abuziv ale Ucrainei stat cu frontiere recunoscute de ONU și culmea garantate chiar de Rusia.
    Pasul 2 Recunoașterea Rusiei de daune aduse statului agresat Ucraina ce vor fi calculate de un terț agreat de toți și plata lor .
    Pasul 3 : Încheierea unui acord global ca nimeni niciodată nu v-a mai agresa un stat în mod neprovocat fără mandat ONU . În caz contrar toți ceilalți actori globali parte ai tratatului vor izola și vor lupta în contra agresorului.
    Adendum : Problemele spinoase necesita soluții simple și clare care sa fie logice și morale.
    PS: Tot vad pe aici comentarii destul de sulfuroase și cu vădită tenta conspiraționiste fără a se pune punctul pe i și anume cine este agresorul și cine agregatul, cine are de partea sa dreptul internațional și cine strica liniștea și ordinea lumii iar aceste realități pot fi constatate și de indivizii cu IQ de o cifra.
    În schimb se promovează comentarii care încearcă sa convingă pe cei mai modești intelectuali ca exista o conspirație a vestului drept pentru care marii apărători ai omului creștin duc un război de apărare, care culmea încalcă toate dogmele creștine pe care le-am învățat. Cum ar spune Caragiale ''Curat murdar''.
    Nu trebuie sa fi prea deștept sa înțelegi ca astea sunt și narativele promovate de Moscova pentru a-si justifica agresiunea.
    În rest aveți grija ca nu injecția ucide ci prostia!
    Nu cred ca acest comentariu sa apară totuși speranța moare ultima!
  • Un roman obosit 12.06.2024 08:09
    Imi place imaginea cu ,,pamantul ROTUND" hahahahahahaha
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

08:00

27 iulie: Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, ocrotitorul medicilor cinstiți și fără de arginți

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"