Ce spune IPS Teodosie despre zilele de post și rugăciune care l-au înnebunit subit pe Bănescu - VIDEO

De Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Acest neam de demoni cu nimic nu poate ieși, decât numai cu rugăciune și cu post.” (Sfânta Evanghelie după Marcu, Cap. 9, 29) și „Dar acest neam de demoni nu iese decât numai cu rugăciune și cu post” (Sfânta Evanghelie după Matei, Cap. 17, 21)

Imediat ce IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a anunțat trei zile de post și rugăciune „pentru adevărul care trebuie pus în lumină”, înainte de ședința de joi a Sfântului Sinod, instantaneu, primul atins de exorcizarea gratuită venită de la Marea Neagră a fost același biet lătrău demonizat pripășit pe lângă Patriarhie, „câinele” Vasile Bănescu, vorba Înaltpreasfințitului Calinic al Sucevei și Rădăuților.

Altfel nu se poate explica reacția lui neroadă, ca de drac împielițat sărit ca ars din baie, împotriva celor mai pure arme ale creștinilor. La fel cum a făcut-o și cu rugăciunea „Doamne ajută!”.

Dacă rugăciunile și postul credincioșilor dobrogeni nu își vor face efectul asupra lui, e clar, se rezolvă numai cu molifte la greu, aghiazmă și, poate, usturoi, deși există riscul ori să se policarbonizeze în personajele de scaraoțchi din „operele” curatoriate de amica lui, hartista Ioana Ciocan, prin șanțurile Iașilor, ori să se împrăștie brusc pe toți pereții, la fel ca cuvintele lui ieșite din ventilatorul de insulte de pe Facebook, care îi aduce din ce în ce mai puține „like”-uri și admiratoare de toate genurile. Sau poate, în ultimă instanță, o exorcizare ca la carte, la Secu.

Citiți și IPS Teodosie îndeamnă, la cererea credincioșilor, la post și rugăciune pentru luni, marți și miercuri, înaintea Sfântului Sinod, care pică joi, pentru „a se împlini dorința celor de aici, ca Tomisul să-și dobândească demnitatea de pământ apostolic

În fond, ce a spus Înaltpreasfințitul Teodosie atât de deranjant - din nou, ca să se înțeleagă mai bine? Iată: (VIDEO transcris mai jos)

„La cererea multor credincioși, s-a rânduit începând de luni, deși săptămâna aceasta este harți, noi să facem o jerftă. Astfel și luni și marți și miercuri vom ține cu toții post pentru că joi este o zi mare - întrunirea Sfântului Sinod.

Pregătindu-ne cu post, Dumnezeu va lumina pe membrii Sfântului Sinod, ca să aibă gândul cel mai frumos, pentru adevărul care trebuie pus în lumină al acestui ținut al Tomisului. Că nu pentru altceva ne zbatem, ci pentru adevăr.

Nu vreau eu vreun rang, dar vreau să iasă la lumină adevărul despre ținutul  acesta, care a fost provincie romană dinainte de Hristos, a devenit și Mitropolie în secolul IV și până în secolul XIV a păstrat acest rang.

Dumnezeu să rânduiască să fie recunoscut adevărul - că puterea Lui este cea mai mare, iar dacă pe Dumnezeu Îl rugăm nu greșim niciodată.

Să ne ajute Dumnezeu să ținem și acel post de trei zile, luni, marți și miercuri.

Doamne ajută și să fim cu toții, în bucurie, în lumina, în toate zilele să ne rugăm și să aducem jerfta plăcută lui Dumnezeu. Amin!”

Citiți și Petrică Leașcu îi face noi probleme lăudătorului lui, Vasile Bănescu: i-a făcut PLÂNGERE PENALĂ Patriarhului Daniel la DNA pentru corupție și abuz în serviciu, pentru că blochează cererea făcută de IPS Teodosie în vederea reactivării Mitropoliei Tomisului

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO