Ce spune IPS Teodosie despre zilele de post și rugăciune care l-au înnebunit subit pe Bănescu - VIDEO

De Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Acest neam de demoni cu nimic nu poate ieși, decât numai cu rugăciune și cu post.” (Sfânta Evanghelie după Marcu, Cap. 9, 29) și „Dar acest neam de demoni nu iese decât numai cu rugăciune și cu post” (Sfânta Evanghelie după Matei, Cap. 17, 21)

Imediat ce IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a anunțat trei zile de post și rugăciune „pentru adevărul care trebuie pus în lumină”, înainte de ședința de joi a Sfântului Sinod, instantaneu, primul atins de exorcizarea gratuită venită de la Marea Neagră a fost același biet lătrău demonizat pripășit pe lângă Patriarhie, „câinele” Vasile Bănescu, vorba Înaltpreasfințitului Calinic al Sucevei și Rădăuților.

Altfel nu se poate explica reacția lui neroadă, ca de drac împielițat sărit ca ars din baie, împotriva celor mai pure arme ale creștinilor. La fel cum a făcut-o și cu rugăciunea „Doamne ajută!”.

Dacă rugăciunile și postul credincioșilor dobrogeni nu își vor face efectul asupra lui, e clar, se rezolvă numai cu molifte la greu, aghiazmă și, poate, usturoi, deși există riscul ori să se policarbonizeze în personajele de scaraoțchi din „operele” curatoriate de amica lui, hartista Ioana Ciocan, prin șanțurile Iașilor, ori să se împrăștie brusc pe toți pereții, la fel ca cuvintele lui ieșite din ventilatorul de insulte de pe Facebook, care îi aduce din ce în ce mai puține „like”-uri și admiratoare de toate genurile. Sau poate, în ultimă instanță, o exorcizare ca la carte, la Secu.

Citiți și IPS Teodosie îndeamnă, la cererea credincioșilor, la post și rugăciune pentru luni, marți și miercuri, înaintea Sfântului Sinod, care pică joi, pentru „a se împlini dorința celor de aici, ca Tomisul să-și dobândească demnitatea de pământ apostolic

În fond, ce a spus Înaltpreasfințitul Teodosie atât de deranjant - din nou, ca să se înțeleagă mai bine? Iată: (VIDEO transcris mai jos)

„La cererea multor credincioși, s-a rânduit începând de luni, deși săptămâna aceasta este harți, noi să facem o jerftă. Astfel și luni și marți și miercuri vom ține cu toții post pentru că joi este o zi mare - întrunirea Sfântului Sinod.

Pregătindu-ne cu post, Dumnezeu va lumina pe membrii Sfântului Sinod, ca să aibă gândul cel mai frumos, pentru adevărul care trebuie pus în lumină al acestui ținut al Tomisului. Că nu pentru altceva ne zbatem, ci pentru adevăr.

Nu vreau eu vreun rang, dar vreau să iasă la lumină adevărul despre ținutul  acesta, care a fost provincie romană dinainte de Hristos, a devenit și Mitropolie în secolul IV și până în secolul XIV a păstrat acest rang.

Dumnezeu să rânduiască să fie recunoscut adevărul - că puterea Lui este cea mai mare, iar dacă pe Dumnezeu Îl rugăm nu greșim niciodată.

Să ne ajute Dumnezeu să ținem și acel post de trei zile, luni, marți și miercuri.

Doamne ajută și să fim cu toții, în bucurie, în lumina, în toate zilele să ne rugăm și să aducem jerfta plăcută lui Dumnezeu. Amin!”

Citiți și Petrică Leașcu îi face noi probleme lăudătorului lui, Vasile Bănescu: i-a făcut PLÂNGERE PENALĂ Patriarhului Daniel la DNA pentru corupție și abuz în serviciu, pentru că blochează cererea făcută de IPS Teodosie în vederea reactivării Mitropoliei Tomisului

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO