Ce conține vaccinul? Inclusiv Moartea. O scrisoare deschisă către postul de radio „România muzical". CUVÂNTUL CITITORULUI

De Prof. Mihai Floarea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O scrisoare deschisă către postul de radio „România muzical"

În timp ce așteptam în seara de 14 cireșar o emisiune dedicată unei creații a lui Gustav Mahler, pe la ora 18,58 am avut surpriza de a auzi difuzată de postul dv. pe care-l respectam într-o măsură mai mare decît pe altele pentru calitatea celor puse în undă, o reclamă ciudată la „vaccinare". E vorba mai degrabă despre un șantaj decît despre o reclamă, conținînd, între altele interogația „Ce conține vaccinul?" rostită de o plăcută voce tinerească masculină. Pe cît de atrăgătoare era vocea, pe atît de monumental-naivă era gîndirea din spatele ei, căci îndată s-a auzit răspunsul dezinvolt: „bucuria de a călători". Desigur, stupizenia răspunsului aparținea alcătuitorului textului-șantaj, izvorîtă din gîndirea odios-mercantilă a guvernanților disperați de a nu-și ține cuvîntul dat dinaintea profitorilor globaliști ai prezentului privitor la proporțiile beneficiilor comercializării serurilor denumite impropriu „vaccinuri", ele fiind de fapt tratamente experimentale genetice (cu ARN mesager).

Răspunsul pe care-l am eu la întrebarea redată ca introducere la reclama-șantaj cu pricina este prozaic, dar realist, spre justa informare deontologică a ascultătorilor postului dv. de radio:

LISTA CU INGREDIENTELE DIN VACCINUL PFIZER:

- 2-fenoxietanol (antigel);

- aluminiu (neurotoxină) din sînge de bovină ce a avortat. Cauzează SM, ALS, boala Alzheimer;

- formaldehidă (cauzează cancer);

- gelatină (de la animal, aparent neutră);

- albumină umedă (din sînge uman, cu valoare antropofagică, nerecomandabilă creștinilor);

- mononatriu L-glutamat (cauzează obezitate și diabet);

- MRC-5-celulă (țesut mort de la fetuși de 14 săptămîni avortați. La valoarea antropofagică se adaugă  utilizarea în ritualuri vrăjitorești!);

- neomicină (antibiotic);

- polimixină B (antibiotic);

- polisorbat 80 (emulgator care cauzează cancer și deschide bariera hematoencefalică din creier, astfel încît nanoparticulele de aluminiu sau technetiu radioactiv din testele PCR să poată pătrunde în encefal);

- kaliumklorid (utilizat în injecții mortale pentru eutanasiere);

- kaliumfosfat (îngrășămînt lichid!);

- natriumborat (Borax, utilizat pentru combaterea gîndacilor?!);

- natrium-citrat (aditiv alimentar ce cauzează obezitate morbidă);

- natrium-hidroxid (risc coroziv!);

- natrium-fosfat (otrăvitor pentru celule);

- natrium-fosfat monobazic monohidrat (otrăvitor pentru celule);

- sorbitol (îndulcitor?);

- streptomicină (antibiotic);

- proteină de drojdie (ciupercă);

- uree (deșeuri metabolice din urină umană);

- RNA („vaccinul" conține nanotehnologie ARN mesager, care funcționează ca o foarfecă genetică și care modifică ADN-ul);

- alte substanțe chimice.

FDA avertizează asupra a peste 22 de efecte secundare, inclusiv moartea prin infarct.

În final, trecînd peste ticălosul șantaj-reclamă, v-aș adresa și eu două întrebări, ca oameni ai media românești ce sînteți care trebuie să se informeze în permananță pentru a fi la rîndul lor în stare să informeze corect și la zi publicul ascultător:

1) Ce legătură spirituală (alta decît cea odioasă grosier-materialistă, politico-mercantilă) există între „vaccinare" și muzică?

2) Cum interpretați evenimentele care au loc în Senatul american ce se pot rezuma: „Corona este o minciună"! Mass-media acoperă adevărul în favoarea Big Pharma, Big Tech, Fauci, OMS!


À bon entendeur salut!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Ioan Alexandru de Paști în Piața Universității

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (11)
  • Alexandru YES 17.06.2021 20:29
    Bună ziua. Îl rog pe scriitorul articolului să demonstreze/ dovedească / să dea sursa oficială , cu ceea ce a scris dânsul că sunt ingredientele serului Pfizer. Consider că această cerere ține de o informare corectă si de aspectul deontologic a unor asemenea afirmații în spațiul public. Vă multumesc.
  • Dromihete 17.06.2021 21:40
    Baietas, te-ai pierdut?! Ingelegem ca esti un alt "YESMAN", dar stim ca esti aproape un "NONHUMAN". Jet si te informeaza singur de pe net, ca nu e resposabilitatea nimanui sa-ti confirme tie ca ai kkt in cap! Prospectu asta circula la liber de cel putin un an de zile, direct de la sursa (si de la alte zeci de surse diferite), adica de la Pfizer!
  • Alexandru YES 18.06.2021 00:38
    Bună dimineața. Revin. Se poate totuși să fim obiectivi în ceea ce priveste subiectul discuției?

    Vreau să dau un exemplu. Există două cel puțin două feluri de lătrat la câini: odată latră de foame , altă dată latră de primejdie. Dacă mă aflu în necunoștință si colaborez pentru a mă informa, cu ce am gresit? Am intrebat. Nu am aruncat cu apă fiartă. Eu imi aduc aminte de un profesor din clasa a cincea care stia să se coboare la nivelul elevilor. Era de matematică.
    În această ordine de idei îl rog încă odată pe autor să ne dea (mură ingură) rețeta oficială. Eu îl cred si fără argumente. Aș vrea să am argumente pentru cei care nu cred încă. Am zis rău?
  • Mihai Floarea 18.06.2021 00:46
    Citiți: https://www.anm.ro/_/FARMACOVIGILENTA/Prospect%20(informatie%20adresata%20pacientilor)%20COVID%2019%20Vaccine%20AstraZeneca.pdf
    https://www.anm.ro/_/FARMACOVIGILENTA/Prospect%20Covid-19%20Vaccine%20Moderna.pdf
    Sînt datele oficiale. Tot oficiale sînt și constatări precum cele din: https://www.ema.europa.eu/en/documents/prac-recommendation/signal-assessment-report-embolic-thrombotic-events-smq-covid-19-vaccine-janssen-ad26cov2-s_en-0.pdf
  • Alexandru YES 18.06.2021 01:16
    Bună dimineața. Vă mulțumesc pentru că ați fost amabil să îmi raspundeți. În link-urile pe care mi le-ați dat, am citit despre (astra zeneca, moderna si janssen). Vă rog să nu înțelegeți că sunt cârcotaș. Despre Pfizer (cu ingredientele) nu scria nimic.
    Rețeta aceea de ingrediente este foarte interesantă. Există? Se aplică? Este publică? Unde este scrisă rețeta aia. Vă rog.
    În felul acesta vă adresați unui spectru larg de persoane în care suntem incluși si noi astia (greu de cap). Vă multumesc.
  • Coronoia ► Alexandru YES 18.06.2021 09:42
    Muieti-is posmagii cucoana?
    Domnule, dar de ce nu va cautati singur ingredientele Pfizer?
    Sau daca de unul singur e greu, atunci puteti face o echipa cu ceilalti cetateni din spectrul de persoane greu de cap (dvs. ati scris asa) si cautati impreuna. Uite, daca incepeti acum de dimineata sa caute fiecare dintre voi cate un ingredient, pana seara adunati toata retata completa si va puteti baga in vena toate ingredientele sa nu scape nimic.
    Ar fi pacat sa ratati vreun ingredient, riscati Doamne-fereste sa nu-si mai faca vaccinul magia si sa ramaneti sanatosi!
  • P. ► Coronoia 18.06.2021 12:37
    Domnilor, vă rog, încercați să gândiți puțin și să cercetați, nu mai căutați senzaționalul. Lista aceea pusă de distinsul pasionat de muzică clasică (o pasiune lăudabilă) este, cel mai probabil o glumă, care a circulat pe whatsapp acum câteva luni. Unele ingrediente se folosesc la prepararea vaccinurilor, dar nu toate într-un singur vaccin și nu sunt nici pe departe ce scrie în paranteză. Să vedem câteva exemple:

    2-fenoxietanol: este un germicid, antiseptic, utilizat pe post de conservant în diverse medicamente, dar și în parfumuri, vopseluri etc. Nu este în nici un caz antigel, acela este etilenglicol.

    Aluminiu, din sange
  • Alexandru YES 19.06.2021 23:33
    Bună seara. Revin. Câteva aprecieri: articolul este unul bun, îmi place pentru că în ansambulul lui are un mesaj benefic, este realist si destul de bine făcut .
    Totuși, pentru că este necesar să fim obiectivi, ( tocmai de asta am comentat pe subiect) trebuie să înțelegem că dacă pui o picătură de minciună intr-un ocean de adevăr,  tot adevărul se transformă în minciună . Dacă pui o picătură de otravă intr-o fântână de apă potabilă,  toată apa devine nepotabilă.
    Stați!  Că nu am zis că e minciună.
    Adevărul  iese la iveală ori că vrem ori că nu vrem. E ca o bulă de aer în apă!
    Și acum, intrebarea vine: Știm oare exact ce conține serul ( x) sau seurul( y)?
    Raspuns posibil : Da știm că asa scrie pe internet. Adică exact unde ne aflăm acum.
    Fiecare apreciază ceea ce vrea să audă.
    Înțelepciunea are tendința să crească direct proporțional  cu capacitatea de recunoaștere a propriei ignoranțe.   Dacă realizați că nu sunteți la fel de înțelepți azi pe cât credeați ieri, veți fi deja mai înțelepți.
    Suntem cu toții diferiți din fericire, ceea ce esfe cel mai interesant dpdv constitutiv a existenței umane.
    Semnat: domnul băiețaș.
  • Octavian G 01.08.2022 15:53
    Te as ruga sa citești acest articol și sa te gândești ce a putut face acea substanță numita vaccin. A susține ceea ce nu ai produs tu, nu ai participat la proiectarea si construirea acelui vaccin, nu e corect. Nu tu l ai făcut deci de ce susții ceva despre care nu știi ce conține și mai ales ce efecte are.

    https://m.activenews.ro/stiri/O-lista-impresionanta-de-sportivi-din-intreaga-lume-decedati-sau-schiloditi-de-vaccin-si-un-VIDEO-pe-masura.-Publicatii-americane-si-germane-scriu-despre-numarul-neobisnuit-de-mare-de-jucatori-care-s-au-prabusit-pe-teren.-La-noi-OMERTA-170632
  • Octavian G 01.08.2022 15:53
    Te as ruga sa citești acest articol și sa te gândești ce a putut face acea substanță numita vaccin. A susține ceea ce nu ai produs tu, nu ai participat la proiectarea si construirea acelui vaccin, nu e corect. Nu tu l ai făcut deci de ce susții ceva despre care nu știi ce conține și mai ales ce efecte are.

    https://m.activenews.ro/stiri/O-lista-impresionanta-de-sportivi-din-intreaga-lume-decedati-sau-schiloditi-de-vaccin-si-un-VIDEO-pe-masura.-Publicatii-americane-si-germane-scriu-despre-numarul-neobisnuit-de-mare-de-jucatori-care-s-au-prabusit-pe-teren.-La-noi-OMERTA-170632
  • Octavian G 01.08.2022 15:48
    Alexandru yes
    Vaccinul coagulează sângele asta e cea mai mare problemă.
    Miile de persoane care au decedat au avut aceleași simptome și cauze.
    Pfizer a recunoscut forțat de justiție, reacțiile grave pe care le induce vaccinul. E ceva de neimaginat ce au recunoscut producătorii. Paralizii miocardită, reacții neurologice grave și multe alte pagini, pline cu denumiri de boli grave.
    Asta au publicat Pfizer, obligați de lege. Ei vroiau sa fie secretizate. Știai asta? Dă o căutare ai afla câte sute de afecțiuni sunt create de vaccin. Nu degeaba spun unii, ca nu are nici o legatura cu vreo vindecare.
  1. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

  2. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

  3. Legebetizarea și țiganizarea spațiului public. Mădălin Pribu: PLAY COLD, STAY CHILL!

  4. 135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

  5. Dr. John Campbell avertizează că vaccinurile tradiționale vor fi actualizate pentru a conține periculoasa tehnologie ARNm. Moderna pregătește vaccinul combinat Covid/gripă, cu ARNm - VIDEO

  6. Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

  7. Mihai Eminescu a murit pe 16 iunie 1889, nu pe 15. Chipul de Hrist al Românului Absolut, chinuit și răstignit pe Golgota Neamului Românesc și întâlnirea cu Duhovnicul Neamului, Părintele Justin Pârvu

  8. Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

  9. Victorie în instanță contra Ministerului Justiției - După 70 de ani s-ar putea afla unde se află osemintele lui Iuliu Maniu

  10. Marine Le Pen promite expulzarea străinilor care susțin o „ideologie totalitară” în Franța - VIDEO

Ultima oră

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal

14:41

Luminița Arhire: DESPRE LIICEANU sau O DEZAMĂGIRE CU DAMF DE „BOIS D’ARGENT”, DE LA DIOR

13:30

Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

12:30

Jurnalistul Ion Spânu scoate la lumină secretele privind Asasinarea lui Eminescu. ActiveNews publică în premieră extrase din volumul reputatului jurnalist, noua ediție

11:33

Mihai Eminescu a murit pe 16 iunie 1889, nu pe 15. Chipul de Hrist al Românului Absolut, chinuit și răstignit pe Golgota Neamului Românesc și întâlnirea cu Duhovnicul Neamului, Părintele Justin Pârvu

11:00

135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

08:00

15 iunie: Sf. Proroc Amos; Sf. Mc. Isihie; Fericiții Augustin și Ieronim

00:10

Eminescu, fratele din închisoare al foștilor deținuți politic. Românul Absolut văzut de Radu Gyr, Dumitru Oniga și Aspazia Oțel Petrescu