Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Manipularea psihologică prin controlul informațiilor este mai puternică decât orice dictatură exercitată prin forță brută.

Un editorial fascinant de Caitlin Johnstone via Medium.com pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

 
Gândiți-vă că este posibil ca distopia orwelliană de care vă temeți să fie deja aici, și ea să fi fost instalată de ani buni.

Gândiți-vă că este posibil ca pur și simplu să nu fi observat pentru că încă aveți voie să vă uitați la Netflix, sau să cumpărați o armă, sau să  spuneți orice doriți să spuneți într-un spațiu online mic și nevolnic.

Gândiți-vă că este posibil ca cei puternici să obțină deja tot ceea ce doresc de la voi, în actuala stare de lucruri, și că orice acțiune suspectă pe care o vedeți la ei nu înseamnă că vă construiesc o cușcă, ci că doar strâng șuruburile cuștii pe care au construit-o deja pe șest în jurul vostru de ceva vreme.

Gândiți-vă că este posibil că, în timp ce v-au făcut să fiți atenți la comunism, la microcipuri și la totalitarismul evident, v-au transformat pe șest în niște rotițe lipsite de rațiune într-o mașinărie construită pentru a servi intereselor lor.

Gândiți-vă că este posibil ca tiranii să fi evoluat și au înțeles că se poate exercita un control mult mai mare asupra populației printr-o manipulare psihologică în masă decât prin forță fățișă, și că de un secol au perfecționat știința acestei manipulări psihologice.

Gândiți-vă că este posibil să fim asemenea unei femei care s-a temut întotdeauna să ajungă într-o relație abuzivă din punct de vedere fizic, cum sunt cele pe care le-a văzut la televizor, pentru a ajunge în cele din urmă într-o relație abuzivă din punct de vedere psihic, în care mintea ei este supusă în fiecare moment voinței abuzatorului.

Gândiți-vă că este posibil ca, la fel ca într-o relație abuzivă din punct de vedere psihic, să fim manipulați pentru a crede că totul este în regulă. Și că îi dăm abuzatorului tot ce dorește din propria noastră voință. Și că orice probleme apar sunt din cauza noastră și nu a agresorului nostru. Și că s-ar putea să fim atât de bine dresați încât să fi învățat să ne amăgim acuzându-ne singuri pentru toate relele.

Gândiți-vă că este posibil ca acțiunea guvernului de a pune stăpânire pe toată presa și a o transforma într-o mașinărie de propagandă de stat ar fi mult mai PUȚIN eficientă pentru o spălare a creierelor în masă decât actualul sistem în care oamenii CRED că li se furnizează informații corecte de către o presă liberă și onestă.

Gândiți-vă că este posibil ca, dacă cei puternici ar avea posibilitatea să ne implanteze microcipuri în creier și să controleze tot ce gândim, ceea ce ne-ar obliga să gândim și să facem NU ar fi mult deosebit de ceea ce majoritatea covârșitoare a noastră gândim și facem deja.

Gândiți-vă că distopia de care ne-am temut atât e posibil să fi fost implementată deja, nu prin vreunul din mijloacele pe care am fost condiționați să le anticipăm, ci prin simplul fapt că mintea umană poate fi mult mai ușor „piratată” decât am fost dresați să credem.

Gândiți-vă că este posibil ca, în timp ce am fost învățați să ne temem de tiraniile comuniste, care preiau controlul prin FORȚĂ și ne olbogă să ne supunem voinței lor, tiranii capitaliști ne-au determinat de generații să mărșăluim după bătaia lor de tobă. Și credem că aceasta este Libertatea, doar pentru că așa am fost învățați să gândim.

Gândiți-vă că este posibil să fi fost învățați să credem că Libertatea înseamnă posibilitatea de a cumpăra o armă, pe care cu toții știm că nu o vom folosi împotriva celor de la putere, sau să avem de ales între 197 de feluri de chips-uri la băcănie, când în realitate acest consumerism stupid nu înseamă decât că îți alimentezi singur regimul de pușcăriaș.

Gândiți-vă că este posibil ca adevărata Libertate să nu fie despre a putea consuma tot ceea ce reclamele te conving să consumi, ci de a gândi cu propria minte, fără ca aceasta să fie influențată de cei puternici, de a te educa într-un ecosistem de informații care nu este ținut închis ermetic de cei care te guvernează, și de a spune adevărul fără ca vocea ta să fie redusă la tăcere de dominatorii opresori.

Gândiți-vă că este posibil ca singurul lucru care ne împiedică să construim raiul pe pământ este incapacitatea noastră de a vedea limpede ceea ce se petrece în lumea noastră, și astfel de a elabora o strategie bazată pe adevăr pentru a ieși din această înșelare. Și că cei puternici știu asta, și de aceea fac eforturi mari pentru a ne împiedica să vedem limpede.

Gândiți-vă că este posibil ca adevăratul obstacol în calea armoniei pe pământ să nu fie atât ideologiile opuse cât faptul că toate încercările de a vedea limpede ceea ce se petrece cu adevărat în lumea noastră sunt zădărnicite de propagandă, de manipularea de la Silicon Valley și de secretomania guvernului.

Gândiți-vă că este posibil ca ticăloșii să reușească, nu zdrobindu-ne fățiș disidența, ci distrugând pe șest orice INTENȚIE de disidență, și că putem reuși, nu luptând să evităm o distopie care este deja instalată, ci străduindu-ne să îl trezim pe uriașul care dormitează în frații și surorile noastre, din cauza comei induse prin propagandă.

Gândiți-vă că este posibil ca adevărata Libertate să însemne trezirea întregii omeniri din situația noastră dezumanizantă de învârtitori de roți supuși spălării creierelor pentru mașinăria capitalistă și eliberarea strălucirii originare și imprevizibile din lăuntrul nostru pe care opresorii noștri s-au străduit atât de mult să o țină sub obroc.

Gândiți-vă că este posibil ca posibilitățile noastre să fie mult mai mari decât ni s-a îngăduit să știm, și că singurul lucru care ne împiedică să ne atingem adevăratul potențial ca indivizi, în acest moment al istoriei, este o neînțelegere indusă de propagandă a ceea ce este Libertatea și ce este sclavia.
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marea Resetare - Guvernul Mondial

Povestea și Ghicitoarea Serii la ActiveNews cu Ana și Maria

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (10)
 • Enya 24.01.2022 16:36
  Exceptional, ati atins punctul sensibil al omenirii:
  - suntem deja in totalitarism, acum doar se construiesc variantele cele mai bune ale lanturilor noastre vesnice
  - suntem mintiti dintotdeauna, cel mai mult in ultimele doua secole, de cand cu minciuna virusurilor (Antoine Bechamp vs impostorul mason Louis Pasteur), momentul zero al distopiei si nazismului medical de azi de unde au inceput sa construiasca BigPharma si vaxxarea (genocidul prin vaxxare) - conditia esentiala de instaurare finala a Noii Ordini Mondiale
  - suntem sclavi inca de cand ne nastem si cineva (parintii, la presiunea si minciuna sistemului) semneaza si accepta in numele nostru, fara ca noi sa fim de acord, un cod numeric personal care ne face marfa si numere, nu fiinte libere si suverane cum ar trebui sa fim, prin care statul /oculta devine stapanul nostru
  - suntem mintiti inca de la primele cuvinte rostite, incepand cu universul, planetele, stelele, Pamantul, aselenizarile inchipuite pana la formele de energie gratuita si alte solutii care ne-ar asigura libertatea totala fata de sistem
  - suntem dresati la sange prin televizor, ARMA MILITARA DE UZ CIVIL!
  si
  - atata vreme cat nu cautam si acceptam ADEVARUL, nu ne vom mai elibera niciodata, iar N.O.M. isi va desavarsi forma de stapanire a sufletului, spiritului si corpului nostru!
 • Enya 24.01.2022 16:39
  Jos botnita ilegala!!!!

  Boicot total asupra testelor frauduloase PCR care mentin artificial pandemia inexistenta!

  NU, VAXXURILOR!

  STOP GENOCID!

  DA, NURNBERG2.0 cat mai rapid!!!!!
 • kostas.ro1608 24.01.2022 16:53
  D-nule Patrusca, dar pe Dumnezeu unde l-ati uitat? Ca de toate ati scris in articol, dar de credinta nimic. Sau aveti impresia ca doar oamenii, de unii singuri, pot invinge "fiara"?
 • manu_fx 24.01.2022 18:50
  Prin occident viata a cam devenit complet materiala, nu-i mai intereseaza viata spirituala, totul se reduce la cum gandesti, cine te manipuleaza, la propaganda, etc. La final cine il are pe Dumnezeu in inima nu simte nimic din toate aburelile astea materiale, intelege ca lumea materiala e o minciuna si o prefacatorie. Dar probabil ca nici autoarea Caitlin Johnstone, nici Orwell nu au avut parte de o viata spirituala autentica, asadar nu se pot ridica peste mizeriile astea care par ca sunt fixe si controlul asupra societatii este total.
 • manu_fx 24.01.2022 18:57
  Un om all strazii isi serbeaza ziua de nastere cu cainii lui: https://www.bitchute.com/embed/A11nueLolslA/
  Ce poate sa fie mai frumos? Unde e orwell si controlul total in povestea asta? Nicaieri? "Fericiti cei saraci cu duhul, ca a lor este imparatia cerurilor"
 • Christinne Radu 24.01.2022 18:59
  https://covertactionmagazine.com/2022/01/23/nicaragua-once-again-inaugurates-the-people-as-president/
 • Christinne Radu 24.01.2022 19:00
  https://www.globalresearch.ca/how-deep-state-brought-russia-us-brink-war-syria/5767956
 • Christinne Radu 24.01.2022 19:01
  http://freenations.net/vaccination-is-suicide-criminal-forced-vaccinations-uk-unvaccinated-lower-cases-foetal-and-airlines-pilot-vaccine-deaths-australian-vaccine-disaster-booster-farce-exposed/
 • Christinne Radu 24.01.2022 19:01
  https://healthimpactnews.com/2022/vaccine-mandates-for-canadian-and-mexican-truck-drivers-at-the-borders-started-today-supply-chain-disruptions-to-get-worse/
 • INJECTIA FINALA 24.01.2022 21:41
  Omul liber, omul strazii
  Nu îi pasa de irozii
  Din guverne, de nerozii
  Ce'n iad îs in capul cozii!

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

19:30

Corneliu Vlad: La Davos, globaliștii au declanșat „faza ucigașă” a Marii Resetări. Cum vor elimina populația? Planul lui Rothschild, Rockeffeler, Schwab, Soros și Gates în 5 puncte

18:07

ROMÂNI ÎN UCRAINA. FILMUL ZILEI

16:00

Răzvan Ionescu: SIBERIILE FRAȚILOR MIHALKOV ȘI LACRIMILE NOASTRE (I)

14:29

Regizorul rus Nikita Mihalkov propune ca Rusia să creeze propriul Premiu Oscar

12:30

„Elitiștii vor un guvern mondial. NU este o teorie a conspirației, este un pericol uriaș!” (VIDEO)

11:30

DAVOS 2022. Alin Alexandru: GIRAFA NU EXISTĂ!

11:00

Un sfânt al închisorilor comuniste: Gheorghe Jimboiu (18 Octombrie 1921 – 27 Mai 1963)

00:10

28 mai: Sfântul Ierarh Nichita Mărturisitorul

23:10

Cornelius Florin: ÎPS Teodosie și Mihail Neamțu. Îmi scapă ceva?

22:25

Biserica Ortodoxă Ucraineană și-a declarat deplina independență și autonomie față de Patriarhia Rusă

22:00

Adriana Tîrnoveanu: FUSUL NEUITĂRII. Debut la ActiveNews

21:00

Povești pentru copii la ActiveNews. Azi: Povestea și Ghicitoarea Serii cu Ana și Maria. AUDIO/VIDEO

20:00

Dilema Zilei la Ro Vaccinare: Simona Halep a fost eliminată pentru că e de trei ori injectată?

19:10

Ion Cristoiu: Cum era fentată Moscova de regimul Ceaușescu în chestiunea Mareșalului Antonescu

18:00

JUSTIȚIA „NOASTRĂ”: GUNOIUL LUMII