Cazul femeii ucise la Lacul Morii: A FOST SFÂȘIATĂ DE CÂINI DE LUPTĂ, NU DE MAIDANEZI! Actualizare

De Magdalena Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deci sa facem rezumatul isteriei zilei:

1. O femeie cu un profil de personalitate îndreptat către asumarea riscurilor inutile gen urcat pe munte de una singura cu un copil mic de tot acasă sau alergarea in același loc in care a mai pățit-o o data la mai puțin de un an pentru ca exista o concepție a terapiei de șopron ca trebuie sa făceam lucrurile de care ne e frica ca sa scăpăm de frica orice consecințe ar avea asta ajunge pana la urma sa o pățească definitiv. „Arunca-ma la lupi si o sa ma întorc conducând haita” e doar marota unor corporatiste feministe care nu știu cu ce se mănâncă viața. Pentru ca simțul pericolului le-a fost alterat de multimea de concepte de doi lei unii ajung sa sfârșească tragic. Departe de mine ideea de a induce vinovăția victimei dar trebuie sa avem in vedere contribuția.

2. O ciurda de televizii care fac ce știu ele sa facă, să minta și sa manipuleze, primesc ca foaie de parcurs ca problema e la câinii fără stăpân ignorând cu buna știința ca o mulțime de câini CU STĂPÂN, din rase considerate periculoase, provoacă o mulțime de accidente.

Așa cum a fost și in cazul asta. Anume, câini de luptă lăsați vraiște pe câmp au făcut ce știau ei mai bine sa facă. Exista filmări cu ce s-a întâmplat acolo, cu proprietarul, cu tot. Le-ați văzut la vro televizie? Nu? De ce nu? Pentru ca proprietarul e un șmecher cu afaceri cu primăria așa ca plătești bine televiziile ca sa scapi și sa pui vina pe dusmanul colectiv și greu de localizat numit genetic maidanezii. (La primul atac din același loc s-a înregistrat că unul dintre stăpâni - deci nu e vorba de vreun maidanez - a refuzat să predea câinele - n.n.)

3. O adunătura de autorități iresponsabile (știu, e pleonasm) care lasă lucrurile complet vraiște indiferent de tragediile care se întâmpla și de sesizările pe care le fac oamenii dar care toaca fonduri publice ca la balamuc.

ACTUALIZARE: Cazul femeii ucise de câini la Lacul Morii nu e singurul. O selecție de situații similare despre pericolele letale reprezentate de câinii de luptă lăsați nesupravegheați, redate în ultimul an de Daily Mail

MĂRTURIE DE LA FAȚA LOCULUI:

ALTĂ RELATARE:

Adenda Redacției: Ultima ei postare: BUCURIE!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marius Pieleanu: „Dacă mor 10.000 de oameni dintr-un milion de la vaccin e un vaccin valid”. La 20.000.000 - populația României, dacă mor 200.000 e de bine. Știința... idioțeniei criminale:

Trump vorbește. Valabil și la noi

Ion Cristoiu ne sare în ajutor: „Excelentul site ActiveNews are nevoie de sprijin financiar”. MULȚUMIM!

PUTEȚI SĂ DONAȚI CU PAYPAL, CARD SAU DIRECT ÎN CONTUL NOSTRU, AICI

 

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (18)
 • Bill Hates 23.01.2023 01:36
  Problema cu amazoanele astea corporate este ca, pentru ele, ''pachamama'' e doar ''mama natura cea hranitoare'', ignora si ''pagina 2'' ...aia cu ''mama devoratoare''.La pagina 2 e vorba de ''patriahatul'' mult hulit care se lupta cu haosul natural si impune ''opresiv'' ordinea masculina cea toxica. Poate invata si restul amazoanelor din oengeuri sa citeasca scrisul cu litere mici ...dini partea de jos a cartii pachamamei...desi nu imi fac mai sperante...
 • INJECTIA FINALA 23.01.2023 04:29
  https://vernoncoleman.org/videos/murdered-her-bed
  Genocid.
  Feriți-vă de spitale.
  Dezvăluiri terifiante.
 • dacul Razinger 23.01.2023 06:28
  Mutați-va gândul la altele. In privința câinilor nu se va face nimic. Gălăgie și atât. Vin alte probleme peste noi care necesită atenția și implicarea.
 • Dumitru Lazar 23.01.2023 08:31
  Pai daca exista filmarile , sa le vedem si noi aici .
 • Catalin1972 23.01.2023 08:53
  Exact cum spune și autoarea articolului,nu e vorba de a arunca vina pe victima,Dumnezeu s-o ierte ! E vorba de relevanta unui fenomen mondial : tot mai mulți tineri încep sa nu mai stie "cu ce se mănâncă viata " ,trăiesc intr-o lume imaginara ( în special cei din domeniul IT ,care câștigă bani fără sa știe nici ei pe ce) ,care cred ca roșiile cresc în raft la supermarket sau ca muntele e prietenul lor...Problema cu acești retardați mintal ,spalati pe creier ,e ca sunt împinși în funcții de conducere de unde "ne fac legi și ne pun biruri " ! Asa am ajuns sa închidem minele și termocentralele și sa mancam toate cacaturile pe care le impun retarzii ăștia care cică "ies din zona de confort ca sa-si învingă fricile "
 • Mircea Dragan 23.01.2023 11:12
  ''"ies din zona de confort ca sa-si învingă fricile "'' !!!! Ha ha ha ha. Retarzi! Mor ca niste cretini !
 • UN_OM 23.01.2023 09:13
  Nu se vor da mari detalii din necropsie, pe de altă parte, există imarota ineptă (sterilizare, microcipare), câini atacă /mușcă chiar dacă au trecut prin cele 2 proceduri, constați cu tristețe că fraza : ' viața, fie și a unui singur om, contează ' este doar vorbă în vânt . ASPA (PMB) fac economie, numeni nu impune proprietar(ului / ilor) acelor terenuri împrejmuirea lor în mod corespuzător.
 • Mircea Dragan 23.01.2023 11:20
  ''numeni nu impune proprietar(ului / ilor) acelor terenuri împrejmuirea lor în mod corespuzător.''
  Aia e o periferie. Stii cat costa 1m de imprejmuire ? 100 de euro/metrul liniar (temelie beton si gard). MINIM.
  Esti muscat in urma cu un an in locul ala dar de proasta ce era continua sa ''alerge'' tot acolo fara sa aiba in buzunar un spray lacrimogen sau macar un bat in mana.
  Canp fiind putea gasi si 1-2 violatori, ucigasi, etc. Sau asta cauta?
 • Ghita Bizonu' 23.01.2023 10:06
  Pesemne cva sa cedea si raposata .. ca numa cainii de lupta ...
  Ntz. Daca e p haita de vreo 8 citarle maidaneze puin un om jos.. ahels bules il musca pana il omoara . Cu un pic de nenoroc ajunge ca un maidanez cu narav sa composteze o singura data. Ca pe jaopinezuala ucis in Pta Victoiriei ...

  Da vaz ca aprura javorfilii . sa isi apere zeii .. Ca daca moare un om ei si ce4? Daca moare o cotarla ... e tragedie!
 • RaduIM 23.01.2023 11:06
  Sunt alte mărturii cum că era vorba de câini maidanezi.American Bully nu este un câine de luptă și nu are potențial agresiv față de om.În plus,este un câine extrem de scump și nimeni nu și-ar lăsa câinii din această rasă să umble liberi în afara curții.Este ca în cazul lui Ionuț,în 2013,când s-a dat din nou vina pe „câini de luptă”.Câinii de luptă nu stau în haită,pentru că s-ar lupta între ei.Cu toată dragostea pentru câinii maidanezi,aruncarea vinii pe câinii de luptă este părtinitoare și nerealistă.
 • Catalin1972 23.01.2023 12:35
  Cainii maidanezi nu reactioneaza asa,cel mult te musca ,asa cum a patit japonezul ,dar nu te ataca cu asemenea agresivitate ! Cred ca si in cazul lui Ionut,in 2013 ,a fost vorba tot de niste caini cu stapan(nu de rasa,dar cu stapan) dar care umblau aiurea .In Tulcea ,e plin de caini fara stapan ,am intalnit adevarate haite de caini chiar de talie medie si mare ,dar niciodata nu m-au atacat, chiar daca eram si eu cu cainele si asta maraia la ei (e un beagle,dar are prostul obicei sa maraie la caini mai mari ca el)
  in alta oridine de idei,e clar ca locul cainilor nu e pe strada !Nu inseamna ca esti iubitor de caini daca le arunci ,din cand in cand ,cate un os ....daca iti place un caine,il iei acasa si ai grija de el .
 • Un om obisnuit 23.01.2023 11:25
  Articolul este scris de catre Nicusor Dan. 100% fara dubii.
 • Elena Petresteanu 23.01.2023 16:57
  Un articol superficial și răutăcios, în plus incoerent, care nu face cinste acestei reviste dizidente.
  "Profilul de personalitate" al Anei Oros este revoltător de incorect, în niciun caz nu e vorba de "asumarea riscurilor inutile gen...", poate doar de un spirit liber care înfruntă curajos adversitatile mediului, asta se putea verifica ușor pe FB. Articolul este doar încă o mușcătură pentru cineva din care deja nu a mai rămas nimic!
 • Adrian Marcu 2818 25.01.2023 08:55
  Ai dreptate. Articolul asta e scris de catre propietarul cainiilor si vrea sa o scoata vinovata pe victima.
  "Asumarea riscurilor inutile???" tanti care a scris articolul habar nu are despre ce vorbeste., mai urma sa zica ca daca mergi singur pe munte savarsesti un pacat!!!
  Atata vreme cat ai echipament adecvat pt. sezonul respectiv (tenesi sau sandale pt. cunoscatori, nu bocanci:)), poti sa te duci si in Antartica ( doar ca acolo nu ai voie, pt. ca este pazit de militieni).
  In zona Lacului Morii NU sunt maidanezi, ma dau cu bicla in fiecare we. pe acolo si nu am vazut niciodata vreunul, nici macar in apa, ca vara mai fac si baie in lac:)
 • BLUE 24.01.2023 19:57
  ▶️ELENA P.
  Ba pe nesupărate,articolul are dreptate!!!Oamenii care "nu știu cu ce se mănâncă viața",sfîrșesc rău, e inevitabil!!!Aici de fapt e vorba doar de bun simț ELEMENTAR:Aici am pățit asta, păi nu mai merg pe-aici, e loc pe lume destul!!! Dar dacă totuși vreau să mă dau "mare măreață vitează",păi iau în mână orice lucru zdravăn!!, cu care să-i pocnesc și eu pe cîini(cu grija să NU se mai ridice vreodată)! Ea a mers cu deștu în....De! Incapacitate de a judeca rațional!!
 • Adrian Marcu 2818 25.01.2023 08:41
  De unde stii ca este adevarat faptul ca a mai fost pe acolo? ca asa scrie in ziar???
  Articolul este clar facut impotriva victimei, poate de catre propietarul cainilor>
 • SB 25.01.2023 03:53
  Da, mortul e de vină, iar obsesia asta cu ce rasă avea câinele e o deturnare cinică.
  E simplu, cânii violenți sau vagabonzi să fie eutanasiați și proprietarii să răspundă penal, orice altceva e dereglare morală.
 • Andre1 05.02.2023 16:57
  Jegurile fasciste de la facebook blocheaza postarea acestui articol, afisand un mesaj ca sunt minciuni !
Ultima oră

21:03

Planurile lui Soros în 2023: Cum este răspândită agenda radicală a „societății deschise” pe întreg globul. Pași rapizi spre o NOUĂ ORDINE MONDIALĂ

20:30

Legiunea asta care nu vrea să moară - Poetul mărturisitor și psaltul Ilie Tudor, tatăl rapsodului Tudor Gheorghe. 100 de ani de la naștere, 8 ani de la adormirea întru Domnul (3 Martie 1923 - 22 Martie 2015)

19:30

Pronunțarea deciziei în cazul lui Donald Trump, amânată din nou după un raport bombă potrivit căruia procurorul Alvin Bragg, susținut de George Soros, ar fi ascuns probe esențiale

19:05

Marinela Chelaru a ajuns de urgență la spital. Actrița în vârstă de 63 de ani are probleme de sănătate grave

18:40

Luminița Arhire: DEȘTEPTAREA PRESUPUSELOR OI ȘI RENEGAREA SPIRITULUI GREGAR

18:25

Austria va înființa un fond de 30 de milioane de euro pentru a despăgubi victimele vaccinurilor și ale măsurilor draconice din timpul plandemiei COVID. Bucureștiul mut și surd: RAFILA TOT STUDIAZĂ PROBLEMA DE 8 (OPT) LUNI

17:55

Novak Djokovici, reacție virală după ce a ratat turneele din SUA pentru că nu este vaccinat împotriva Covid-19: Demnitatea și integritatea mea sunt mai presus de orice!

17:40

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean despre Scandalul Bîstroe: Ucrainenii NU au dat acordul ROMÂNILOR să măsoare, NU au dat acordul VASELOR ROMÂNEȘTI CU APARATURA ROMÂNEASCĂ!

17:15

Sorin Grindeanu acuză Ucraina că trage de timp în Scandalul Bîstroe. Ziarista Velentina Șerbănescu: MAE de la București a devenit o anexă a Kievului

16:40

Lumea sportului, din nou în doliu: Un celebru boxer a decedat subit în timpul antrenamentelor. Acesta avea doar 19 ani

16:25

Acord istoric între Vladimir Putin și Xi Jinping: Este amenințat dolarul american

16:05

Comemorarea martirilor români/aromâni din Balcani și a părintelui Haralambie Balamace, cel care s-a jertfit pentru credința ortodoxă, pentru limba română și pentru românism, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța

16:00

Youtube a cenzurat discursul unui parlamentar britanic despre efectele adverse ale vaccinurilor COVID

15:15

Greta Thunberg, Doctor Honoris Causa în Teologie și Mircea Cărtărescu, Doctor Honoris Causa în Medicină. IMAGINILE ZILEI

14:55

Platforma civică Liga pentru Deșteptarea României își exprimă sprijinul pentru inițiativa Patriarhiei României, de a solicita Ministerului Educației implicarea cultelor religioase în acțiuni de consultare în contextul Legilor Educației