Cazul femeii ucise la Lacul Morii: A FOST SFÂȘIATĂ DE CÂINI DE LUPTĂ, NU DE MAIDANEZI! Actualizare

De Magdalena Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deci sa facem rezumatul isteriei zilei:

1. O femeie cu un profil de personalitate îndreptat către asumarea riscurilor inutile gen urcat pe munte de una singura cu un copil mic de tot acasă sau alergarea in același loc in care a mai pățit-o o data la mai puțin de un an pentru ca exista o concepție a terapiei de șopron ca trebuie sa făceam lucrurile de care ne e frica ca sa scăpăm de frica orice consecințe ar avea asta ajunge pana la urma sa o pățească definitiv. „Arunca-ma la lupi si o sa ma întorc conducând haita” e doar marota unor corporatiste feministe care nu știu cu ce se mănâncă viața. Pentru ca simțul pericolului le-a fost alterat de multimea de concepte de doi lei unii ajung sa sfârșească tragic. Departe de mine ideea de a induce vinovăția victimei dar trebuie sa avem in vedere contribuția.

2. O ciurda de televizii care fac ce știu ele sa facă, să minta și sa manipuleze, primesc ca foaie de parcurs ca problema e la câinii fără stăpân ignorând cu buna știința ca o mulțime de câini CU STĂPÂN, din rase considerate periculoase, provoacă o mulțime de accidente.

Așa cum a fost și in cazul asta. Anume, câini de luptă lăsați vraiște pe câmp au făcut ce știau ei mai bine sa facă. Exista filmări cu ce s-a întâmplat acolo, cu proprietarul, cu tot. Le-ați văzut la vro televizie? Nu? De ce nu? Pentru ca proprietarul e un șmecher cu afaceri cu primăria așa ca plătești bine televiziile ca sa scapi și sa pui vina pe dusmanul colectiv și greu de localizat numit genetic maidanezii. (La primul atac din același loc s-a înregistrat că unul dintre stăpâni - deci nu e vorba de vreun maidanez - a refuzat să predea câinele - n.n.)

3. O adunătura de autorități iresponsabile (știu, e pleonasm) care lasă lucrurile complet vraiște indiferent de tragediile care se întâmpla și de sesizările pe care le fac oamenii dar care toaca fonduri publice ca la balamuc.

ACTUALIZARE: Cazul femeii ucise de câini la Lacul Morii nu e singurul. O selecție de situații similare despre pericolele letale reprezentate de câinii de luptă lăsați nesupravegheați, redate în ultimul an de Daily Mail

MĂRTURIE DE LA FAȚA LOCULUI:

ALTĂ RELATARE:

Adenda Redacției: Ultima ei postare: BUCURIE!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (16)
  • Arche 23.01.2023 01:36
    Problema cu amazoanele astea corporate este ca, pentru ele, ''pachamama'' e doar ''mama natura cea hranitoare'', ignora si ''pagina 2'' ...aia cu ''mama devoratoare''.La pagina 2 e vorba de ''patriahatul'' mult hulit care se lupta cu haosul natural si impune ''opresiv'' ordinea masculina cea toxica. Poate invata si restul amazoanelor din oengeuri sa citeasca scrisul cu litere mici ...dini partea de jos a cartii pachamamei...desi nu imi fac mai sperante...
  • INJECTIA FINALA 23.01.2023 04:29
    https://vernoncoleman.org/videos/murdered-her-bed
    Genocid.
    Feriți-vă de spitale.
    Dezvăluiri terifiante.
  • dacul Razinger 23.01.2023 06:28
    Mutați-va gândul la altele. In privința câinilor nu se va face nimic. Gălăgie și atât. Vin alte probleme peste noi care necesită atenția și implicarea.
  • Dumitru Lazar 23.01.2023 08:31
    Pai daca exista filmarile , sa le vedem si noi aici .
  • Catalin1972 23.01.2023 08:53
    Exact cum spune și autoarea articolului,nu e vorba de a arunca vina pe victima,Dumnezeu s-o ierte ! E vorba de relevanta unui fenomen mondial : tot mai mulți tineri încep sa nu mai stie "cu ce se mănâncă viata " ,trăiesc intr-o lume imaginara ( în special cei din domeniul IT ,care câștigă bani fără sa știe nici ei pe ce) ,care cred ca roșiile cresc în raft la supermarket sau ca muntele e prietenul lor...Problema cu acești retardați mintal ,spalati pe creier ,e ca sunt împinși în funcții de conducere de unde "ne fac legi și ne pun biruri " ! Asa am ajuns sa închidem minele și termocentralele și sa mancam toate cacaturile pe care le impun retarzii ăștia care cică "ies din zona de confort ca sa-si învingă fricile "
  • Mircea Dragan 23.01.2023 11:12
    ''"ies din zona de confort ca sa-si învingă fricile "'' !!!! Ha ha ha ha. Retarzi! Mor ca niste cretini !
  • UN_OM 23.01.2023 09:13
    Nu se vor da mari detalii din necropsie, pe de altă parte, există imarota ineptă (sterilizare, microcipare), câini atacă /mușcă chiar dacă au trecut prin cele 2 proceduri, constați cu tristețe că fraza : ' viața, fie și a unui singur om, contează ' este doar vorbă în vânt . ASPA (PMB) fac economie, numeni nu impune proprietar(ului / ilor) acelor terenuri împrejmuirea lor în mod corespuzător.
  • Mircea Dragan 23.01.2023 11:20
    ''numeni nu impune proprietar(ului / ilor) acelor terenuri împrejmuirea lor în mod corespuzător.''
    Aia e o periferie. Stii cat costa 1m de imprejmuire ? 100 de euro/metrul liniar (temelie beton si gard). MINIM.
    Esti muscat in urma cu un an in locul ala dar de proasta ce era continua sa ''alerge'' tot acolo fara sa aiba in buzunar un spray lacrimogen sau macar un bat in mana.
    Canp fiind putea gasi si 1-2 violatori, ucigasi, etc. Sau asta cauta?
  • Ghita Bizonu' 23.01.2023 10:06
    Pesemne cva sa cedea si raposata .. ca numa cainii de lupta ...
    Ntz. Daca e p haita de vreo 8 citarle maidaneze puin un om jos.. ahels bules il musca pana il omoara . Cu un pic de nenoroc ajunge ca un maidanez cu narav sa composteze o singura data. Ca pe jaopinezuala ucis in Pta Victoiriei ...

    Da vaz ca aprura javorfilii . sa isi apere zeii .. Ca daca moare un om ei si ce4? Daca moare o cotarla ... e tragedie!
  • RaduIM 23.01.2023 11:06
    Sunt alte mărturii cum că era vorba de câini maidanezi.American Bully nu este un câine de luptă și nu are potențial agresiv față de om.În plus,este un câine extrem de scump și nimeni nu și-ar lăsa câinii din această rasă să umble liberi în afara curții.Este ca în cazul lui Ionuț,în 2013,când s-a dat din nou vina pe „câini de luptă”.Câinii de luptă nu stau în haită,pentru că s-ar lupta între ei.Cu toată dragostea pentru câinii maidanezi,aruncarea vinii pe câinii de luptă este părtinitoare și nerealistă.
  • Catalin1972 23.01.2023 12:35
    Cainii maidanezi nu reactioneaza asa,cel mult te musca ,asa cum a patit japonezul ,dar nu te ataca cu asemenea agresivitate ! Cred ca si in cazul lui Ionut,in 2013 ,a fost vorba tot de niste caini cu stapan(nu de rasa,dar cu stapan) dar care umblau aiurea .In Tulcea ,e plin de caini fara stapan ,am intalnit adevarate haite de caini chiar de talie medie si mare ,dar niciodata nu m-au atacat, chiar daca eram si eu cu cainele si asta maraia la ei (e un beagle,dar are prostul obicei sa maraie la caini mai mari ca el)
    in alta oridine de idei,e clar ca locul cainilor nu e pe strada !Nu inseamna ca esti iubitor de caini daca le arunci ,din cand in cand ,cate un os ....daca iti place un caine,il iei acasa si ai grija de el .
  • Un om obisnuit 23.01.2023 11:25
    Articolul este scris de catre Nicusor Dan. 100% fara dubii.
  • Elena Petresteanu 23.01.2023 16:57
    Un articol superficial și răutăcios, în plus incoerent, care nu face cinste acestei reviste dizidente.
    "Profilul de personalitate" al Anei Oros este revoltător de incorect, în niciun caz nu e vorba de "asumarea riscurilor inutile gen...", poate doar de un spirit liber care înfruntă curajos adversitatile mediului, asta se putea verifica ușor pe FB. Articolul este doar încă o mușcătură pentru cineva din care deja nu a mai rămas nimic!
  • BLUE 24.01.2023 19:57
    ▶️ELENA P.
    Ba pe nesupărate,articolul are dreptate!!!Oamenii care "nu știu cu ce se mănâncă viața",sfîrșesc rău, e inevitabil!!!Aici de fapt e vorba doar de bun simț ELEMENTAR:Aici am pățit asta, păi nu mai merg pe-aici, e loc pe lume destul!!! Dar dacă totuși vreau să mă dau "mare măreață vitează",păi iau în mână orice lucru zdravăn!!, cu care să-i pocnesc și eu pe cîini(cu grija să NU se mai ridice vreodată)! Ea a mers cu deștu în....De! Incapacitate de a judeca rațional!!
  • SB 25.01.2023 03:53
    Da, mortul e de vină, iar obsesia asta cu ce rasă avea câinele e o deturnare cinică.
    E simplu, cânii violenți sau vagabonzi să fie eutanasiați și proprietarii să răspundă penal, orice altceva e dereglare morală.
  • Andre1 05.02.2023 16:57
    Jegurile fasciste de la facebook blocheaza postarea acestui articol, afisand un mesaj ca sunt minciuni !
Ultima oră

09:39

Ion Cristoiu: Coaliția vede în alegerile pe București o demonstrație a unității sale

09:24

Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat planul roșu

09:14

Iulian Capsali: PRIMUL candidat cert la președinție este Răzvan Constantinescu, care și-a făcut publică intenția în emisiunea doamnei Anca Alexandrescu

08:42

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, condamnat la 25 de ani de închisoare

08:20

Alertă în Brăila! O dronă militară s-a prăbușit la 15 km de oraș: ”Scotea un sunet ciudat, puternic” - VIDEO

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”