CTP s-a ramolit: a uitat să înfiereze antivacciniștii care îl iubesc pe Novak Djokovic. Luminița Arhire: TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL! (ZICĂTOARE)

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL!” (ZICĂTOARE)

MOTTO: „Game, set, meci și trofeu, Novak Djokovic! După 2 ore și 56 de minute de joc, tenismenul sârb se impune pentru a zecea oară la Melbourne și își adjudecă al 22-lea titlu de mare șlem al carierei, egalându-l pe Rafael Nadal, în topul clasamentului care numără reușitele de Grand Slam. Cu excepția mingii de set procurate de Tsitsipas, la 5-4 în setul 2, salvate autoritar de Djokovic, cel mai titrat tenismen din istoria întrecerii de la Melbourne s-a arătat în control deplin al finalei, cedând un singur break pe servă.” (SPORT. ro, 29 ianuarie 2023)
...........................................................................................
Ce să faci și ce să faci... bocet mare în bârlogul lui Cristian Tudor Popescu, printre bogate emanații de pucioasă proaspătă, rafinată... calitativ superioară, vreau să zic. Măi să fie... nu-i drept, tovarăși, să i se-ntâmple tocmai lui... Deși, dacă ne gândim bine..., dânsul avea, pe tema Australian Open, un morcov bine dezvoltat în cur, cu frunzele bogate acoperindu-i benzile suspensorului (util pentru meciurile de tenis, desigur...), cu ceva vreme înainte ca hazardul (dânsul e ateu, vă reamintesc, deci în cazul lui dăcât hazardul poate să-i joace feste...) să-l terfelească în așa hal! Adică, pentru orice eventualitate a scris pe pagina lui de FACEBOOK, pe 21 ianuarie 2023, așa:

„Învingătorul Australian Open 2023, indiferent ce se va întâmpla în continuare, este Sir Andy Murray. Acest Cavaler Magnific al Ordinului luptei până la capăt și mai departe va rămâne în inimile tuturor trăitorilor în tenis care au avut norocul să-l vadă jucând...”

Ați înțeles, deci, cine a câștigat... să nu vă pună sarsailă să rostiți vreun alt nume care începe cu „Djo” și se termină în „ković”, că vă stuchește. Și la CETEPEU, cum vă spunem, stuchitura e cu catran încins... așa cum a văzut maestrul la el acasă, în subsolul adânc precum Groapa Marianelor, că se procedează când ești supărățel....

Credeați că astfel a închis subiectul? Aș, cum ținea CTP palma streașină la ochi văzând inevitabilul care „vine, vine, vine, calcă totul în picioare” a mai simțit nevoia unei precizări, pe 28 ianuarie 2023:

„Nu voi scrie nimic despre finala Australian Open de mâine, deoarece nu mă voi uita la meci. Protestez și eu cum pot împotriva minciunilor și măgăriilor marca Djoković.”


...și asta deoarece:

„...Cunoscut ca antioccidental agresiv, conspiraționist mondial și proputin, S. Djoković (tatăl lui Novak Djoković, n.n.) s-a filmat la Melbourne, așa cum se poate vedea pe net, clar și pentru idioții drept care ne ia fiul lui, împreună cu un hăndrălău care poartă pe piept simbolul sinistru Z și în mâini un steag al Rusiei cu chipul lui Putin imprimat pe el.”

Să mori tu? Să-ți iasă bube la nas? Hai că te-ai uitat, CETEPEULE, pe blat, pariez... deoarece mai aveai o speranță palidă că va pierde Nole... Și cred c-aveai și-o teslă pregătită lângă tine, ca să poți acționa potrivit înțelepciunii populare care zice că o durere bruscă și intensă te face să uiți de durerea cealaltă, din Australia, care ți-a rănit sufletul delicat! Doar știi că durerile sufletești sunt cele greu de alinat, nu alea superficiale provocate de o teslă oarecare!

Și, maestre, nu pe noi, ceilalți, ne ia Nole de idioți când ne explică ce căuta taică-su în poză, că noi pricepem pe cine simpatizează dânsul și nu ne mirăm de întâmplare. Dar matale, care susții că Srdjan Djoković este „...antioccidental agresiv, conspiraționist mondial și proputin”, cu chipul cui ți-ai imaginat, oare, că ar fi trebuit să se fotografieze dânsul? Al lui Joe Robinette? Al lui Elenski? Al lui Boris Johnson? Iată ce cred eu că înseamnă un idiot... unul care se screme toată ziua să ne lumineze cât de anticomunist este el, dar se arată indignat că există pe lume și oameni cu opinii diferite de ale sale, invocând asta pentru a nu se uita la o finală de tenis, când tenisul pare a fi singura sa preocupare!

Și am mai observat, cu neplăcere, maestre, că ați sărit, în genialul dumneavoastră text scris din arsura rărunchilor, peste acuza „antivaccinist”. Sper că a fost o regretabilă scăpare din vedere sau o dovadă de ramolisment iar nu un semn discret că „narativul” cu înfierarea acestei categorii de cetățeni trebuie să ia „pe loc repaus” până la noi ordine!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (11)
 • Mu5ai 29.01.2023 23:07
  antiCREȘTIN tudor ANTI(POPI)escu ?????????De ce băgăm în seamă toți spurcații?
 • Simplu-Mihai 30.01.2023 00:31
  De la înfierările tipic proletare și oda adusă celor ce plantau panseluțe prin Bucureștî până la frazele scremute, asternute cu scrâșnet de dantură,toată cariera acestui om are un singur numitir comun:URA!!
 • Benediction 30.01.2023 00:33
  De obicei prostanii de genul CTP-ului care-s așa înverșunați împotriva noastră, ai celor care nu vrem să ne injectăm cu serul experimental și nu punem botul nici la vrăjeala asta de război, mor singuri din propria lor prostie, ei chiar sunt convinși în prostia lor că vaxul e bun... în curând o să auzim pe la știri că și CTP-ul a murit subit... sincer de asemenea specimene nici nu-mi pare rău.
 • Tic 30.01.2023 02:16
  Savonarola are fierea inflamata. Asa s-a născut. Ia cu ceai de rostopasca, maestre. Poate te mai lasă!
 • Divoc 30.01.2023 07:39
  Deosebita greata fata de gandirea limitata,marginita,dogmatica,rudimetara a unui refulat.
 • Divoc 30.01.2023 07:44
  Nu mor CAII cand vor cainii rapciugosi.
 • Constantin Lupascu 30.01.2023 12:56
  Buuuun articol. Moare C.T. Pacalici.
 • event201 30.01.2023 13:03
  Nu s-a ramolit stimabilul! Cum sa se ramoleasca? El... asa s-a nascut!!
 • event201 30.01.2023 13:05
  Probabil nu a primit porunca sa debiteze lucruri vizavi de subiect. Dar, asa cum a dovedit, cand primeste porunca "astazi scuipa, maine pupa" (sau linge, dupa caz)! (soparlele nu au coloana vertebrala)
  Pai individul m-a facut handicapat mintal ca am votat la referendumul pentru familie??
 • Orizont 30.01.2023 14:23
  CTP e cam ostoit - E si normal, dupa o viata de convulsii . Nu stiu cati s-au prins de tertipurile lui - La el nu conteaza rahatul in care se scalda , daca asta il mentine in lumina reflectoarelor.
 • Mars.60 Stefan 7649 30.01.2023 17:36
  Stimata Redactie, va rog respectuos sa nu mai puneti poze cu CTP!
  Unii din noi mai avem prin casa si animalute de companie, pisici, care, curioase cum stiti ca sunt, s-ar putea intamplator sa le vada.
  Si e extrem de greu sa le convingi sa mai intre vreodata in casa odata ce au vazut imaginea...
  Ca sa nu mai vorbesc de tratamentul antirabic...
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO