COVID-19 A FOST DOAR REPETIȚIE. Pregătiți-vă pentru ce e mai rău. Cuvântul Cititorului: Hristos ne-a dat putere să rezistăm și să mergem înainte. Noi, ăștia din evul mediu, vom merge până la capăt la următoarea și adevărata prigoană

De Cititor ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Dumnezeu să-l ierte!”, a scris un cititor fidel  ActiveNews la articolul Moarte subită pentru un tânăr de 35 de ani. După ce s-a antrenat la sala de fitness, i s-a făcut rău la volan, în timp ce conducea spre casă. După care a continuat cu un mesaj pe care îl reproducem la rubrica noastră Cuvântul Cititorului:

„Eu nu mi-am făcut nici un test, ca n-am vrut eu! Am acceptat toata prigoana, iar la impozite a fost asa:

M-am dus la fisc sa plătesc, acolo erau 2 cozi, una era cu vaccinații care aveau cod QR si erau „liberi” și alta era cu nevaccinații, adică ciumații.

Iese gardianul și zice oamenilor ciumați: Fără QR - unde eram și eu - degeaba stați, că nu intrați. Oamenii cu banii în mana sau în buzunar, pregătiți să plătească, au început să înjure și au plecat.

Am rămas doar eu și nu mă înduram să plec; era o zi friguroasă, dar bătea soarele chiar în spatele meu și am mai stat o vreme. Iese din nou gardianul, se uită la mine și din milă îmi ia banii și achită el... Nu-mi venea să cred ce situație trăiesc...

Am intrat într-un magazin de uz casnic, intenționam să cumpăr șampon, săpun și aia (ca nu pot sa-i spun altfel) a început să urle turbată la mine: QR-ul!!

Nu aveam... Am ieșit din magazin, apoi mi-am cumpărat cele necesare direct din portbagajul unei doamne care are un magazin micuț de produse de curățenie, șampon etc. Adică am cumparat „cu pile” („pe sub mână” : ) - n.n.).

Apoi, după cum știți foarte bine, noi, cei prigoniți pentru că nu aveam semnul lor QR, nu am avut voie să intrăm decât în alimentari, peco și farmacii - atât! - vreo 5-6 luni.

Am fost prigoniți, discriminați, jigniți dar am rezistat. Am mers la biserică atunci când s-au redeschis bisericile, la Slujbă, duminica, în curtea bisericii și era așa de frig... dar Hristos ne-a dat putere să rezistăm și să mergem înainte.

A fost o luptă și cel mai trist a fost că și ai noștri au fost „trași” de acest flux și ne-au atacat, ne-au prigonit.

Noi, ăștia din evul mediu, vom merge până la capăt la următoarea și adevarata prigoană - că asta a fost doar încalzirea - am aceasta convingere.

Îmi doresc din tot sufletul sa ne vedem cu toții în Rai - asta e cea mai mare dorință a mea.

Doamne ajuta!”

Mulțumim. AMIN!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (12)
  • Pixelu Albastru 23.02.2023 21:13
    Logic este ca următoarea plandilie să fie pe bune. Să scoată pe piață carcalacul mortal la care au dinainte pregătită zeama salvatoare. Și uite-așa scapă de indisciplinați.
  • Miss Ter 24.02.2023 00:05
    Nu scapă ei de indisciplinați pentru că noi trebuie să rămânem în fața lor ca un semn cumplit de judecată și de condamnare la Iad. Eu unul nu țin morțiș - sâc! - să scap cu viață din viitoarea pandemie planificată dar cum încrederea mea e în Hristos Domnul, tare mă tem că niciun fir de păr nu îmi va fi atins fără Voia Lui.
    Revenind: orice ar elibera ei, oricât de rău ar fi, rămâne o seminție a lui Adam și a Evei ce nu poate fi afectată. Aici vorbim de o taină și de Lucrarea Divină, nu scamatorii globaliste de 2 bani.
    Părerea mea personală este că nu vor elibera nimic, și știți de ce? Ei nu știu dacă odată eliberat zerul lor minune va funcționa, au și ei pițipoancele lor care nici nu vor să audă de stat în buncăr 2-3 ani și chiar structurile lor cele mai dure sunt deja infiltrate de ai noștri. Nici măcar nu am luat în calcul Pronia Divină sau intervenția Îngerilor pentru că la ce intenții au, orice e posibil din partea taberei luminii.
  • Carbid ► Miss Ter 24.02.2023 09:56
    Corect spus, cu o excepție:
    ..."tare mă tem că niciun fir..." ci ȘTIU CĂ...
  • IC XC NI KA 23.02.2023 21:40
    Amin!

    Și să ne b u c u r ă m că “multi sfinti si-ar fi dorit sa traiasca in vremurile noastre”. Sf. Paisie Aghioritul

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/parintele-iustin-despre-vremurile-din-urma/

    Așadar, să nu crâcnim .. Aviz amatorilor.

    Dumnezeu să se milostivească de noi la vremurile care ne stau înainte.

    „Să scrii tot ce-ai văzut pentru creștinii pravoslavnici!“.

    https://www.aparatorul.md/descoperirea-cereasca-aratata-in-vis-sfantului-ioan-de-kronstadt-despre-vremurile-noastre/

    Doamne, ajută!
  • Cotco-emy 23.02.2023 22:32
    Băieți,ce-ati facut? Chiar nu ma asteptam,m-ati pus la ,,gazeta de perete,, :)
    Active news,stiti ca va iubesc,băieți,nu pt asta,ci pt ca sunteti asa cum sunteti,aici ma regăsesc si ma simt ca acasa.
    Cu drag,mi-am deschis sufletul si am scris ce-am trăit.
  • Tic 23.02.2023 23:22
    Și eu sunt aici ca acasă. Dacă ați ști, câtor cunoscuți am trimis comentariile, cu sau fără link, articolele, informațiile. Dacă ați ști cu ce curaj, încredere și iubire privesc viata după ce v-am descoperit. Pierdusem toate acestea la începutul sinistrei mascarade și pana v-am găsit! Mulțumesc Cotco-Emy! Mulțumesc ACTIVENEWS.
  • Gligor 24.02.2023 07:08
    Ai trait frumos, ai scris frumos.
  • rafaela67 24.02.2023 08:04
    Felicitari, Cotco-Emy pentru articol. In ce ai scris tu, ma regasesc si eu. Felicitari si Active News ! Mi-a placut si desenul, foarte sugestiv si pentru vremurile din urma, cand omenirea va crede minciunilor, inselarilor si amagirilor.
  • Robert Valentin Gaspar 24.02.2023 01:05
    Superb articol !!!
  • Gligor 24.02.2023 07:08
    Intr-adevar.
  • rafaela67 24.02.2023 08:11
    Felicitari, Cotco-Emy pentru articol. In ce ai scris tu, ma regasesc si eu. Felicitari si Active News ! Mi-a placut si desenul, foarte sugestiv si pentru vremurile din urma, cand omenirea va crede minciunilor, inselarilor si amagirilor.
  • Teo Cezar 24.02.2023 11:26
    Felicitări Cotco-Emy ! Mult respect și multă stima. Și eu ma regăsesc în aceeași trăiri în acei doi ani de nemernicie, stres,prigoană și umilințe. Cu Dumnezeu înainte oameni minunați
Ultima oră

23:15

Eroii care ne-au lăsat drept moștenire România încă sunt printre noi: veteranul de război Moș Nică Paiu, de 102 ani, despre luptele de la Cotul Donului: “Eram împușcat și la piept, și la mână. Și așa mergeam” - VIDEO

22:30

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic. Copiii vorbesc cu Părintele Justin la mormântul său. Ieromonahul Nicodim Grosu - Focul rugăciunii - VIDEO

22:22

Eurostat: România are cea mai mare inflație din UE, pentru a cincea lună consecutiv

21:30

România – Ukraina 3-0. Bucuria Victoriei – cât rezultatul unui Referendum

20:46

Pfizer, acuzat de procurorul general al unui stat din SUA că a conspirat cu guvernul și mass-media pentru a comite fraudă și fapte oneroase, inducând în eroare populația

20:06

S-a închis jocul pentru Klaus Iohannis: A pierdut și ultimul vot pentru șefia NATO – noul președinte al Slovaciei și premierul Ungariei îl susțin pe Mark Rutte

19:33

Scriitorul Constantin Barbu a primit titlul de Doctor Honoris Causa, acordat de o mare universitate din America. Interviul continuă: Despre un nou volum din Supracartea fără de ce

18:20

O bucurie pentru Geoană: Ana Birchall candidează la prezidențiale

18:07

Cântărețul Rod Stewart a fost huiduit copios după ce a afișat un portret al lui Zelenski la un concert din Leipzig, într-o regiune unde Alternativa pentru Germania a ieșit pe primul loc la alegerile europarlamentare - VIDEO

17:30

Părintele James Bernstein, cunoscut pentru cartea sa ”Uimit de Hristos. Călătoria mea de la iudaism la Ortodoxie”, a trecut la Domnul

16:47

Unde-s TREI puterea crește...

16:00

MIRCEA MARIAN vs NAȚIONALA ROMÂNIEI. Luminița Arhire: UN LIMAX DE PRESĂ

15:46

Sorin Roșca Stănescu: Dorin Cocoș o dă în primire pe Monica Macovei. Secretul lui Florian Coldea

15:32

Jumătate de milion de imigranți ar putea obține cetățenie americană conform unui nou plan al administrației Biden

15:23

Vânzările de Mașini Electrice se prăbușesc în Germania