CONU LEONIDA UNGUREANU FAȚĂ CU CORUPȚIUNEA

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „Către Parchetul General/ Domnule procuror general, în data de 28 decembrie am publicat pe pagina mea oficială de Facebook un text însoțit de imaginea profesorului Beuran și mărturiile a doi brancardieri prin care am dezvăluit în urma unor informații primite de la un avertizor de integritate din sistemul sanitar, faptul că într-un Bloc Operator al Spitalului Floreasca ar fi fost arsă pe masa de operație o pacientă de 66 de ani DE CĂTRE PROFESORUL BEURAN. (!!!, n.n.) Ulterior acestei informații publicate de mine, Ministerul Sănătății prin vocea Secretarului de Stat, Horațiu Moldovan A CONFIRMAT (!!!, n.n.) informațiile publicate de mine susținând că prin prisma actelor medico-legale, a protocolului operator și a foii de observație, medicul care A PARTICIPAT ȘI COORDONAT DE LA ÎNCEPUT PÂNĂ LA SFÂRȘIT INTERVENȚIA CHIRURGICALĂ A FOST DOCTORUL BEURAN.” (atât că doctorul Beuran nu era acolo, că în rest..., n.n.)./ Vă mulțumesc, Emanuel Ungureanu, deputat și vicepreședintele Comisiei pentru Sănătate din Camera Deputaților/ Data: 30.12.2019"
..................................................................................................

Vai, ce bine ar fi dacă am avea și presă în România... căci, dacă am fi avut presă, cred că nu ne-am fi plictisit deloc uitându-ne la ANTENA 3, la SINTEZA ZILEI, pe 16 iunie 2021.

În platoul ANTENEI 3 era domnul Emanuel Ungureanu, cu fața lui de om chinuit de constipație, explicându-ne, ca de obicei, că el nu-i de acord cu trăsnăile colegilor săi de partid, dar las' că se vor îndrepta ei până la sfârșitul mandatului, dacă avem și noi puțintică răbdare... Când, deodată, pleosc! BREAKING NEWS! Cu un glas binișor îngroșat, Mihai Gâdea anunță că Tribunalul București a decis „...anularea deciziei prin care s-a dispus revocarea reclamantului Mircea Beuran din funcția de șef al Secției clinice Chirurgie generală III din cadrul Spitalului Clinic de Urgență București, începând cu data de 07.01.2020 și obligă pârâta (Spitalul Floreasca, n.n.) la plata către reclamant a unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate și actualizate și cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat salariatul de la data revocării 07.01.2020 și până la data de 05.06.2020, data încetării contractului de administrare în temeiul art.184 alin.1 lit. i din Legea 95/2006 .” (extras din Minuta Onoratei Instanțe)

Ei, să vezi întâmplare... cu un aer visător, domnul Ungureanu a rotunjit buzele și a făcut „huuu...huuu...” către noi, ca să ne fie clar că el nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase în legătură cu acest subiect, deși, după opinia mea, în platou era un damf de usturoi care măcar lui Mihai Gâdea trebuia să-i mute nasul din loc...

Păi cum, măi, deontologilor pe două picioare, să nu vă aduceți voi aminte cine a fost la originea scandalului Beuran?

Pe 28 decembrie 2019, DIGI 24, publica următoarea știre:

„Incident șocant la Spitalul Floreasca din Capitală. O pacientă a luat, pur și simplu, foc pe masa de operații. S-a întâmplat duminica trecută, dar totul a fost dezvăluit abia azi, de parlamentarul USR Emanuel Ungureanu. El spune că o parte din vină i-ar aparține chirurgului Mircea Beuran, cel care ar fi operat-o pe femeie. Fostul ministru al Sănătății din perioada 2003-2004 a declarat pentru Digi24 că nu a fost în sala de operații. Actualul ministru, Victor Costache, a anunțat în direct la Digi24 că a trimis corpul de Control la Spitalul Floreasca.”

Cine zicea site-ul DIGI 24.ro că a „dezvăluit” nefericitul accident? Emanuel Ungureanu, mi se pare?

Cu dârzenia care-l caracterizează, Emanuel Ungureanu a declarat la acea dată pentru DIGI 24:

„Domnul Beuran declară că nu a fost în sală. E o MINCIUNĂ ORDINARĂ. Informațiile pe care le am eu, le am de la o asistentă care este avertizor de integritate în acest spital și care mi-a relatat că niciunul dintre medicii care au fost în sală nu au fost audiați de Inspecția de stat, ceea ce miroase de la o poștă a mușamalizare.”

Știți ce-i acela un „avertizor de integritate”, nu-i așa? Păi, este ceea ce era pe vremuri securistul întreprinderii, despre care toți știau ce hram poartă, dar se prefăceau, când îi invita dânsul să bea o bere împreună, că habar n-au cine e și că nu înțeleg de ce încearcă să-i tragă de limbă întrebându-i mieros dacă spun bancuri cu Ceaușescu au ba, și dacă da, cine mai participă la distracție... Ei, o „avertizoare” dintr-asta l-a văzut pe Mircea Beuran în sala de operații pe când dânsul era în altă parte.

Cum zicea domnul Ungureanu? MINCIUNĂ ORDINARĂ! Pentru această MINCIUNĂ ORDINARĂ, chirurgul Mircea Beuran a fost scos din funcție, i s-a bulversat o perioadă din viață, a fost blamat, șicanat, umilit... Dar, în emisiunea ANTENEI 3, deși „reclamantul” Ungureanu era prezent, nimeni nu i-a amintit MINCIUNA ORDINARĂ.

Cam tot așa i-a „rușinat” sau i-a scos din peisaj Emanuel Ungureanu și pe alți „corupți” celebri care au salvat zeci de mii de vieți în România. Nu a fost greu. La fel a făcut cu Victor Zota, fost director la Agenția Națională de Transplant (în 2019) ... cu Irinel Popescu, șeful școlii românești de transplant hepatic (campanie în 2018)... cu profesorul doctor Ștefan Florian, șeful clinicii de neurochirurgie din Cluj, vicepreședintele al Federației Mondiale de Neurochirurgie (în 2020)... cu profesorul doctor Ioan Irimie, chirurg oncolog și rector al UMF Cluj (în 2017)... cu profesor doctor Mihai Lucan (în 2018)... și alții, și alții. Nu l-a descurajat realitatea crudă că din zecile de plângeri depuse la DNA, Parchetul General sau DIICOT, a răsărit o singură anchetă mai de Doamne-ajută, cea împotriva profesorului Lucan, care profesor însă a primit între timp aprobarea de a lucra în continuare într-un spital de stat, ceea ce îmi sugerează mie că dosarul mai are muuuult de moțăit la DIICOT și că s-ar putea să rămână cu moțăiala.

De-aia cred că asta e cam așa... cam cum se luptă Clotilda și Nicușor, neînfricați, cu MAFIA!!!... în timp ce, de atâta „anticorupțiune”, gunoaiele agonizează pe străzi, apa caldă lipsește de mult, căldura din calorifere a dispărut în plină iarnă, șobolanii s-au înmulțit în voie și cer „buletin de București”, în calitate de rezidenți la suprafața solului, iar în iarba crescută precum coafura exotică a lui Nicușor căpușele atârnă ca fragii... Căci ei sunt cei care, cu aceste metode moderne de luptă, SALVEAZĂ, ÎN SFÂRȘIT, ROMÂNIA!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
  1. Manuela Hărăbor spulberă filmul lui Ciprian Mega, ”21 de rubini”: ”O mizerie neo-marxistă. Mă întreb de ce nu apare în film cel care a tăiat și a spânzurat în ultimii ani în interiorul BOR-ului și care încă nu a fost înlăturat, respectiv Vasile Bănescu”

  2. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

  3. Pr. Călin Sămărghițan: ”21 de rubini” al lui Ciprian Mega

  4. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

  5. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

  6. Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta ”non-binară” a Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

  7. Cel mai controversat și discutat film al momentului: 21 DE RUBINI - VIDEO INTEGRAL

  8. Elena Dulgheru: ”21 de rubini” - tabloul social este dominat de nedreptate, din care cu greu se străvede o firidă de speranță și de har izbăvitor

  9. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

  10. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

Ultima oră

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”

15:45

Vladimir Putin susține că Rusia nu a refuzat niciodată să negocieze cu Ucraina: ”Au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi”

14:57

De ce un Guvern Mondial ar fi Sfârșitul Lumii

14:25

Parteneriat Opoziția: Dincolo de aparențe – conflictul din Ucraina

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare