CAMPIONAT ÎN PANDEMIE. Andreea Moldovan, Alin Stoica și Volodea

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cetățeni, e campionat, să știți... n-am crezut că voi apuca în cursul acestei vieți, mă gândeam că poate în următoarea, dar nu, nu... se-ntâmplă chiar acum! Campionatul de prostie falnică e-n toi și hei, la naiba! o să fie bătaie pe locul fruntaș!

În competiție a intrat puternic doamna Andreea Moldovan, de la Ministerul Sănătății. Cu vocea sa bleagă de înțeleapta-păcii-mele doamna Moldovan, adică interfața lui Vlăduț Voiculescu pentru jocul de darts în pandemie, dă câte un edict de maximă importanță aproape zilnic. Lumea o adoră. Sau, cel puțin, așa cred, deoarece numele ei este pe toate buzele, urmat de epitete care de care mai sofisticate. Ia să vedeți ce vrea dânsa:

„Secretarul de stat din Ministerul Sănătății Andreea Moldovan afirmă că «aglomerația și mobilitatea excesivă a oamenilor» provoacă îngrijorare în rândul autorităților și face apel la populație să respecte măsurile de prevenire a răspândirii SARS-CoV-2. «Cred că este un moment, pentru noi toți, să ne reconsiderăm modul de a face cumpărături, pentru că dacă ne gândim la alte țări, magazinele se închid în mod obișnuit, fără pandemie, la ora șapte. (...) Cred că este un moment în care SĂ NE ȘI SCHIMBĂM ACEST MOD DE A MERGE ZILNIC DE MAI MULTE ORI LA MAGAZIN SĂ CUMPĂRĂM CÂTE PUȚIN, pentru că nu cred că este favorabil pentru niciunul dintre noi, din niciun punct de vedere. Ce ne sperie este AGLOMERAȚIA ȘI MOBILITATEA EXCESIVĂ A OAMENILOR», a declarat Andreea Moldovan pentru Digi 24. Aceasta a explicat că prin restricționarea circulației după anumite ore autoritățile încearcă să reducă mobilitatea excesivă sau formarea de aglomerări în spații mici unde transmiterea virusului se poate face ușor.” (ADEVĂRULO.ro, 3 aprilie 2021)

Hei, popor! Gata cu MOBILITATEA EXCESIVĂ! Ia mai oprește-te că o amețești pe doamna Moldovan. „Mai răruț și mai drăguț” cu plimbarea la magazin. Mai stai și-n casă, că nu prea ai stat în ultimul an. Și-apoi, ce-i mare lucru să-ți faci provizii pentru două-trei săptămâni? Ca să-ți intre în cap chestia asta, prăvăliile vor afișa, la vedere, câte persoane au voie simultan, printre rafturile cu conserve și borcane cu castraveți murați. Restul clienților? Vor sta afară, desigur! Ai văzut matale cozile alea fabuloase, cu „distanțare fizică”, de la secțiile de vaccinare sportivă? Ei, de-acum o să le vezi și la supermarket! Iar vorba lui Dinică: „țară mică, locuri puține la mese!” se va transforma în „market mare-coșuri puține la intrare”!

Ar mai fi metoda de a se scoate de pe piață monedele de cinci lei, ca să nu mai existe acces la cărucior... sau de a face parking-ul mall-ului ca la teatru -la un loc ocupat, două barate... adică, vreau să spun, SĂ ARĂTĂM CĂ NE PASĂ!

Înțelepciunea doamnei Moldovan a culminat, pe 7 aprilie 2021, la DIGI 24, cu următoarele:

„Perioada de incubație a virusului este de două săptămâni, ceea ce înseamnă că dacă timp de maximum două săptămâni nu se transmite virusul, el se poate stopa. Două săptămâni de carantină AR FACE MINUNI”.

Minuni, da? Păi ce, n-a făcut minuni „carantina națională” și în 2020? N-a dispărut el, virusul, n-a fost el stopat cu fermitate de înțeleptele hotărâri ale ăluia de ieșea zilnic la televizor ca să ne explice cum să ne spălăm corect, din punct de vedere politic, pe mâini? Că de-aia nici nu-mi explic de ce mai dă virusul din coadă, când normal trebuia să șadă cu botul pe labe, rușinat, în coteț?

Însă, cum vă spunem, e competiție. De aceea prefectul capitalei nu a vrut să se lase mai prejos decât doamna Moldovan. Iată cum a răspuns dânsul, în direct, pentru ANTENA 3, la câteva întrebări banale:

Sabina Iosub: „E ora 20:00, duminică seara, și descoperiți că nu mai aveți pâine. Ce faceți?”

Alin Stoica, prefectul Capitalei: „Dacă este ora 20:00 și nu mai am pâine aștept până mâine dimineață când se deschid magazinele!”

Sabina Iosub: „Nu mai aveți o cană cu lapte și ar trebui să-i dați copilului acea cană cu lapte. Ce-i spuneți? Ar trebui să aștepte până mâine?”

Alin Stoica, prefectul Capitalei: „În mod normal, da! dacă este o chestiune care nu privește... care nu pune în pericol iminent sănătatea sau viața, da, desigur că va aștepta până mâine...” (ANTENA 3.ro, 4 aprilie 2021)

Numai că eu cred că întrebarea a fost pusă greșit. Cea corectă ar fi fost: ce se face dacă duminică, la ora 20:00, rămâne fără hârtie igienică? Pentru că, în acea circumstanță, eu i-aș fi dorit să i se întâmple exact ca-n anecdota de mai jos:

Bunicul îl trimite pe micul Volodea să cumpere „Pravda”. Dar micul Volodea își cumpără din banii bunicului o înghețată, și-și zice „Ei, lasă, că-i cumpăr «Izvestia», că-i mai ieftin... doar ce scrie în «Pravda», scrie și-n «Izvestia»... Se mai gândește el puțin și-și mai ia o înghețată: «Nu-i mai iau nici Izvestia, că doar ce scrie în Pravda și-n Izvestia, spune și la televizor! » Si-apoi pleacă liniștit acasă și-i explică bunicului acest raționament desăvârșit, iar bunicul îi răspunde: «Așa? Ei, atunci, dragă, să te ștergi la cur cu televizorul! »

... ceea ce eu îi doresc și lui Alin Stoica, cu precizarea de a se șterge la cur exact cu emisiunea în care dânsul a rostit aceste înțelepciuni!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
  1. Manuela Hărăbor spulberă filmul lui Ciprian Mega, ”21 de rubini”: ”O mizerie neo-marxistă. Mă întreb de ce nu apare în film cel care a tăiat și a spânzurat în ultimii ani în interiorul BOR-ului și care încă nu a fost înlăturat, respectiv Vasile Bănescu”

  2. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

  3. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

  4. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

  5. Pr. Călin Sămărghițan: ”21 de rubini” al lui Ciprian Mega

  6. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

  7. Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta ”non-binară” a Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

  8. Cel mai controversat și discutat film al momentului: 21 DE RUBINI - VIDEO INTEGRAL

  9. Elena Dulgheru: ”21 de rubini” - tabloul social este dominat de nedreptate, din care cu greu se străvede o firidă de speranță și de har izbăvitor

  10. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

Ultima oră

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”

15:45

Vladimir Putin susține că Rusia nu a refuzat niciodată să negocieze cu Ucraina: ”Au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi”

14:57

De ce un Guvern Mondial ar fi Sfârșitul Lumii

14:25

Parteneriat Opoziția: Dincolo de aparențe – conflictul din Ucraina

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare