Biden: Lăsați-o mai moale cu Înfrângerea Rusiei – Disperare la Kiev, mânca-ț-aș!

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele SUA a „pus presiune pe liderii țărilor baltice” să își pondereze discursul prin care cer „înfrângerea Rusiei” în Războiul din Ucraina.

Știrea bombă este furnizată de Wall Street Journal.

Aflat în Polonia, după ce, cu o zi înainte vizitase Kievul, Joe Biden a afirmat că astfel de declarații radicale compromit șansele unei soluții diplomatice negociate.

Totuși, pentru a liniști spiritele belicoase, Biden a ținut să precizeze că negocierile nu vor avea loc decât după ce Ucraina va obține o victorie importantă pe câmpul de luptă.

Deși sursele nu au dezvăluit care au fost exact cuvintele lui Biden, WSJ scrie că ele au „semănat îndoială printre oficiali în legătură cu încrederea Washingtonului că (o victorie a Ucrainei pe câmpul de luptă) ar reprezenta un obiectiv realist”.

Deocamdată, după mai multe săptămâni de înfrângeri în Donbas, Ucraina este pe cale să piardă și orașul strategic Bahmut (Artimovsk), considerat cheia unei ofensive ruse spre centrul țării.

Statele baltice, alături de Polonia, sunt aliatele Ucrainei cu discursul cel mai agresiv la adresa Rusiei, cerând o „înfrângere totală” a lui Putin.

Pe de altă parte – coincidență! - după vizita la Kiev a lui Joe Biden, liderii ucraineni dau semne de nervozitate tot mai mare.

Sigur că motivul îl poate reprezenta încercuirea Bahmutului de către mercenarii ruși Wagner și faptul că trupele ucrainene nu au mai înregistrat o victorie pe câmpul de luptă de la începutul lui noiembrie, când rușii s-au retras din Herson.

Dar cauza iritării Kievului poate fi și mesajul pe care Biden i l-a transmis lui Zelenski. Un mesaj în concordanță cu cele scrise de WSJ. Și anume că se apropie momentul în care va trebui să stea la masa negocierilor cu Putin.

La câteva zile după vizita lui Biden, într-o declarație total scăpată de sub control, Zelenski i-a amenințat (din senin?) pe americani că, dacă Washingtonul nu mai trimite Kievului arme și bani, atunci vor fi nevoiți să își trimită „fiii și fiicele să moară în război!”.


 

„Statele Unite îți vor trimite fiii și fiicele la război, exact așa cum noi ne trimitem fiii și fiicele la război. Și vor fi nevoiți să lupte – pentru că acum vorbim de NATO – și vor muri, Doamne ferește!”

Declarația lui Zelenski a produs multă iritare în rândurile opiniei publice americane, în ciuda „fectcecărilor” care s-au căznit să demonstreze că nu a zis ce a zis.

O altă ieșire, de data aceasta de-a dreptul mitocănească, a avut și consilierul politic al lui Zelenski, Mihail Podoliak.

Într-un mesaj adresat românilor care nu sunt de acord cu sprijinirea necondiționată a Ucrainei, Podoliak a spus:

„Voi sunteți de acord ca rușii să vină la voi și să vă TAIE copiii?”

(Surprinzător, din mesajul lui Podoliak a lipsit „mânca-ț-aș”. Probabil o omisiune a translatorului.)

Aceste istericale de Ferentari nu pot fi puse doar pe seama supărării pricinuite de pierderea Bahmutului, despre care Kievul însuși a declarat că NU este un „obiectiv strategic”.

Ele denotă DISPERARE și reprezintă cea mai bună confirmare a surselor citate de WSJ: Biden chiar a anunțat apropierea negocierilor de pace.

Iar regimul de la Kiev în frunte cu Zelenski știe că EXISTĂ doar atâta timp cât există războiul.

P.S. Noua flegmă a Kievului pe obrazul poporului român nu a clintit nici un nit de pe fața de tablă galvanizată a lui Iohannis. Firesc: ce treabă are Iohannis cu poporul român?

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (20)
  • Angela Drobota 07.03.2023 13:01
    Acum am inteles de ce a plecat Iohhanis in Japonia, ca sa nu-l ajunga flegma Kievului.
    Oricum "guvernantii" Romaniei sunt mai roboti decat Ion...
  • kostas.ro1608 07.03.2023 13:35
    Stai sa vezi cand ii vom avea pe rusi la granita noastra, "manca-t-as"! Nu fii si fiicele americanilor vor muri in urmatorul conflict, ci fii si fiicele Romaniei vor fi in linia intai! Dar dvstra dati-i inainte cu galeria pt taica putin, ca idiotii oricum nu se prind. Ba chiar aplauda in extaz fiecare victorie ruseasca. Sa vezi plansete si urlete cand se vor inchide granitele si va incepe mobilizarea&incorporarea, atunci cand rusii se vor apropia de Odesa.
  • Teofil Pop 07.03.2023 14:32
    Decât să-i fac galerie la senilul Biden, îl prefer pe Putin. Cu toate că nu-i fac nici lui, l-aș alege pentru că: este lucid, știe ce vrea și are sânge în instalație. Că ceea ce vrea poate fi contrar altor interese, este partea a doua.
    Cât despre dumneata, KOSTAS.RO1608, chiar și un idiot își poate da seama de la cine primești bani pentru a face comentarii pe aici...
    Din partea mea, fi sănătos. Mai multe păreri pot favoriza discernământul.
  • kostas.ro1608 ► Teofil Pop 07.03.2023 15:32
    Mai rar vezi pe cineva sa recunoasca ceea ce este, asa cum ati facut dvstra. Numai bine, va doresc.
  • Ioan Furtuna ► Teofil Pop 07.03.2023 17:19
    Parc'ar fi pe vremea vaccinului... S-a lăsat, la greu, cu sechele! Gând în gând...
  • Mircea Dragan 07.03.2023 21:24
    KOSTAS.RO1608 avem armata profesionista. Au pe cine trimite acolo. Daca nu le-a placut munca...
  • Dimos ► Mircea Dragan 07.03.2023 22:09
    Probabil ca e unul dintre pensionarii `profesionisti`.
  • Dorel Timpa ► Mircea Dragan 07.03.2023 22:25
    Care armata, citeva mii de oameni,

    cît ne-au lăsat licuriciu mare și nato sa avem, că ne ""apără ei""?

    Vai steaua lor!!!
  • Dorel Timpa 07.03.2023 22:29
    Costică,

    tu crezi că ne speriem așa de ușor?
  • Mon Caprice 09.03.2023 13:24
    Folositi creierasul din dotare pentru a gandi inainte de a scrie?
    Nu il sustin pe Putin dar nu pot sa nu-i recunosc calitatea de om politic si verticalitatea.Sustin un singur lucru Pacea !Iar cu mascariciul ucrainian nu exista sanse de pace!
  • Mars.60 Stefan 7649 07.03.2023 14:27
    Daca Ucraina va ramane cu aceeasi conducere nazista la Kiev dupa negocierile de "pace" iminente cu Rusia, Romania va avea mari probleme la granitele sale si in teritoriile detinute ilegal de Ucraina. Nu rusii ne sunt astazi principalii dusmani de moarte noua romanilor ci nazistii ucraineni banderisti veniti prin lovitura de stat la Kiev in 2013 si sustinuti de americani (un fel de ISIS european). Sper ca inainte sa incheie vreo pace iluzorie cu acestia, Putin sa-i denazifice complet cum a promis, si sa nu mai auzim in veci de ei. Abia apoi sa faca pace cu poporul ucrainean pasnic.
  • Radu Comsuta 07.03.2023 16:53
    Curat ISIS european, ducă-se pe pustii!!
  • mihaipopescu 07.03.2023 14:28
    E plin portul polonez si german de mii si mii de tancuri americane...parca a venit Razboul din Irak in Europa azi...
  • Mircea Dragan 07.03.2023 21:26
    O fotografie?
  • Mircea Dragan 07.03.2023 17:38
    Ucrainienii acesti pitici de gradina traiesc cu impresia ca pot invinge Rusia! Mai lasati bah bautura!
  • Mircea Dragan 07.03.2023 21:22
    „Statele Unite îți vor trimite fiii și fiicele la război, exact așa cum noi ne trimitem fiii și fiicele la război''
    La care razboi, mascariciule?
    Prin mai 2023 cocina Ucraina va fi dezintegrata. Din ea va ramane doar 10 % din cat e acum. Restul vor reveni tarilor de la care le-au fost smulse.
    Zelenski vezi unde inghesui 40 de milioane de betivi si femei ieftine si usoare. La 10% din teritoriu o sa fie complicat plus ca vei avea de platit datoriile acumulate cam 100 de miliarde de dolari.
  • Dorel Timpa 07.03.2023 22:27
    Dragane, crezi că pe zdrelenski îl prinde mai 2023 la volanul pubelei de gunoi Ucraina?
  • Tic 08.03.2023 00:35
    Zicerea astuia a stârnit valuri de "entuziasm" în SUA! L-a luat gura pe dinainte!
  • Dorel Timpa 07.03.2023 22:22
    In poza,

    un actor ratat se îmbrățișează cu un actor prost.
    Un teatru ieftin de doi bani.
  • Mon Caprice 09.03.2023 13:27
    Afirmatie corecta!
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  4. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  5. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  6. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

  7. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  8. Vești proaste vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  9. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  10. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

Ultima oră

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi