Beniamin Muj: CE-ȚI DORESC EU ȚIE, VERDE ROMÂNIE

De Beniamin Muj  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


N-am mai publicat actualizări despre plandemia sanitară demult. Azi mi-a sărit în ochi un articol despre faptul că Portugalia, una dintre cele mai inoculate țări cu serul minune, e cap de serie în Europa la infectări.

Când beția inoculării era la culme pe la noi, Portugalia era dată ca exemplu de bune practici de înțepare. Turma se înghesuia și era aplaudată și ridicată în slăvi (precum Ucraina acum) de toți influensării plandemici.

Iată cum, "medievala" Românie stă cu fruntea sus acum, VERDE viu pe harta lumii, după mai bine de un an de la vârful propagandei, după ce s-a făcut țăndări mitul grămăjoarelor superbe de grăsime, cu instructorul genetic magic înăuntru.

Fără măști, fără distanțare, fără isterie generalizată programatică de aproape 3 luni deja!


Mai mult decât atât, din cazurile raportate săptămânal de INSP, aproape 60% din cazuri sunt persoane inoculate, asta în timp ce doar 42.38% din populație e inoculată.

Deci, se observă de la o poștă cum și la noi vacținarea sporește infectarea...

Da, Dumnezeu a arătat unei lumi întregi că ne-a creat mai inteligent decât toți specialiștii faucieni, bilghețeni, și păpușați arafatieni, iohaniști, cetepiști ori gheorghiței autohtoni, slugi ai marii farmacii.

Mai știți insultele și acuzațiile și amenințările care se proferau prin comentarii când susțineam public ceea ce e DOVEDIT azi? Mai știți oprobiul public la care erau supuși "medievalii" neobedienți?

Da, acum nici nu mai contează. Când ești conștient de puterea lui Dumnezeu, nu te mai deranjează părerea oamenilor.

Din nou, Slavă lui Dumnezeu, care ne-a demonstrat încă odată că ne-a creat nespus de minunat, cu tot ce avem nevoie pentru a ne menține sănătoși, la minte și la trup!

O inimă veselă e un bun leac!

Sus inima! Bravo, România!

Îți doresc să fii și mai verticală, și mai verde, și mai apropiată de Dumnezeu în următoarele episoade plandemice!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Șeful Pfizer în 2018 despre pastila electronică cu cip la Forumul Economic Mondial

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • IC XC NI KA 26.05.2022 23:35
  Slavă lui Dumnezeu!

  Când ești conștient de puterea lui Dumnezeu?!
 • OMAGA 27.05.2022 08:30
  Sa vedeti insa cum vor arata lucrurile peste inca un an sau doi!

  Da-i Doamne romanului minte sa se fereasca de intepaturi in numar tot mai mare si de acum incolo!!!
 • INJECTIA FINALA 27.05.2022 10:11
  Superb, frate Beniamin !
 • Zeta 27.05.2022 11:58
  Conform ministerului sănătății din Israel de lă 1 martie încoace 34,5% din decese au fost injectate.
 • Zeta 27.05.2022 12:12
  ERATĂ la postarea de mai sus, 34,5% decese sunt cei NEVACCINAȚI!!! Sorry, cred că nici mintea mea nu a putut înțelege cum 65,5% din decese (deci de aproape 2 ori mai mult) a fost la vaxați.


  Și în completare, pe 24 mai au făcut veste 28000 de testări din care au găsit 7% pozitivi.
  Dacă admitem ca sub 20 de ani nu se prea moare de covid și ne uităm că populația peste 20 de ani e vaxată în proporție de aproape 90%, întreb din nou și nu ne zice nimeni, CARE ESTE RATA ABSOLUTĂ DE PROTECȚIE LA DECES a acestui tratament genic experimental?


  A, și încă ceva, de la 1 mai încoa' R este aproape egal cu 1 deci să te ții în continuare transmitere. Acum îi invită și pe turiști că să ia și să ducă și să tot o țină cu na-ți-o ție dă-mi-o mir.
 • Zeta 27.05.2022 13:29
  TREBUIE, E OBLIGATORIU!!! să rămânem nevaxați

  Geert van der Bosche a reapărut cu noutăți. Foarte "explicitative" de ce va să vie.

  La min 7,32 spune clar ca nonvaccinații nu vor avea de suferit de ce evoluție oribilă va avea covidul. Să te ții...

  https://youtu.be/8DWb7jCGOE4
 • Mircea Dragan 29.05.2022 14:58
  Mamaaaa si cat m-au injurat pe forumuri! De vre-o luna acele pseudonime au reaparut. Sa inteleg ca asteapta alt ordin? Sa ne luam cate o punga de pop corns si sa ne asezam in fotoliu in tim ce trecem in revista sutele de tineri morti de la ...infarct.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

13:00

Avocatul Gheorghe Piperea lansează platforma civică România Nes(u)pusă la Craiova

13:00

Corneliu Vlad: SUA vs Rusia: CARE PE CARE?

12:10

Eliberarea Insulei Șerpilor – victorie ucraineană sau mutare de șah-mat a rușilor?

11:10

„Agenda noastră comună” în Era Post-Covid – „digitalizarea totală a lumii” și „multilateralismul” triumfal. Klaus Schwab: „Acum este un moment istoric, nu numai pentru a lupta împotriva virusului real, ci și pentru a modela sistemul pentru era post-covid”

10:00

A murit cunoscutul medic evreu-american VLADIMIR ZELENKO. El a deconspirat vaccinarea Covid în fața unui Tribunal Rabinic: Treziți-vă! Este al III-lea război mondial. Este moarte. Este genocid. Doar 10% vom supraviețui - cei cu credință

00:05

1 iulie: Sfântul Leontie de la Rădăuți

00:00

1 iulie: Sfinții Mucenici și Doctori fără de arginți Cosma și Damian, cei din Roma

23:10

SUBVERSIUNEA. Cei 4 pași prin care se distruge o națiune. VIDEO

22:30

Pr. Ioan Istrati: LEAGĂNUL DE LACRIMI

22:08

Cea mai vaccinată țară din Europa are acum cea mai gravă situație COVID

20:00

Nicicînd nu visam ca, avînd la Cotroceni un fost profesor drept președinte, nivelul educației școlare să ajungă atît de jos! OPINIA PROFESORULUI

19:10

Patriarhia Bulgariei dorește oare să-l autohtonizeze pe Sfântul Apostol Andrei încercând să-l așeze deasupra Mitropoliei din Durostorum?

18:00

CINE L-A ACOPERIT PE BĂSESCU LA CNSAS 14 ANI? Germina Nagâț, într-o comunicare transmisă ActiveNews, dezavuează Concluziile Anchetei CNSAS, care demonstrează că ea a știut de TOATE documentele încă din 2005-2008 ca șefă a Direcției de Investigații

17:18

Creatoarea serialului Friends își pune țărână în cap pentru că toate personajele sunt ALBE

15:35

PROTEST pe patru roți AZI la BUCUREȘTI contra scumpirilor de carburanți și a Guvernului de 50 de bani. Piața Constituției, ora 17, benzinăriile din Centrul Capitalei, Piața Victoriei, ora 19.00. ACTUALIZARE VIDEO