BULĂI, DOAMNE! Cornelius Florin: Papițoii politici USR-iști, pro homo, contra Catedrală, contra BOR, fac „traininguri” liberale unde? În mănăstiri! Serios, îmi scapă ceva?

De Cornelius Florin Stoica  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deci eu nu mai înțeleg nimic. Eu ca să pot realiza emisiuni/reportaje în cadrul bisericii, am nevoie de tot felul de aprobări (binecuvântări).

Adică pe cheltuiala mea vreau să promovez ortodoxia și chiar dacă sunt absolvent al facultății de teologie, se cunoaște activitatea mea și tot trebuie să bat la uși pentru aprobări. Da, am primit și răspunsul „Nu ai binecuvântare”, chiar dacă marele meu interes este promovarea ortodoxiei și propovăduirea cuvântului lui Dumnezeu. Dar asta este altă poveste pe care nu o voi detalia. Cine se împotrivește propovăduirii cuvântului lui Dumnezeu va da socoteală. Nu mă bag. Fiecare va da socoteală.

Și acum văd papițoii ăștia politici, știți voi, pro homo, contra catedrală, contra BOR, cum fac eu ei „traininguri” liberale unde? În mănăstiri. Imaginea USR-ului a fost afișată într-o mănăstire. Pe lângă asta, mai calcă și unul care a dat cu biciul. Dacă calcă cu căință și cu gânduri de întoarcere, Doamne ajută. Chiar mă bucur pentru întoarcerea unui suflet. Dar de ce am impresia că aici primează interesele?

Iulian Bulai spune că la Mănăstirea Neamț a avut loc un "Training liberal" . Evenimentul a fost organizat de Fundația liberală Friedrich Naumann (fost pastor protestant german adept al progresismui - nota red.). Știți ce a urmat nu? Documentare. Haideți să vedem ce priorități are această fundație:

„Prin activitățile noastre dorim să ...

- consolidăm tineretul liberal și mișcările feministe în organizațiile politice și apolitice
- promovăm lupta împotriva corupției și transparența
- promovăm libertatea presei și să protejăm drepturile omului în special drepturile persoanelor LGBTIQ
- dezvoltăm o agendă digitală prin intermediul proiectelor de reformă administrativă
- consolidăm cooperarea națională și internațională prin extinderea rețelei noastre.”

V-a atras ceva atenția? Mai încercăm o data dar de data aceasta cu prioritățile speciale

„protejăm drepturile omului în special drepturile persoanelor LGBTIQ”


Acum pun și eu o întrebare:

Cine a dat binecuvântare pentru ca acest eveniment să aibă loc la Mănăstirea Neamț, în măsura în care prioritățile fundației organizatoare nu sunt întocmai cu moralitatea creștin ortodoxă?

Bine, am două întrebări:

Cine a dat binecuvântare pentru ca acest eveniment să aibă loc la Mănăstirea Neamț, în măsura în care Iulian Bulai este cel care a spus că Fecioara Maria este „o mamă surogat” sau că Iisus a „apărut în lume fără ca părinții lui să fi făcut dragoste”? De altfel Iulian Bulai a afirmat că el este „catolic practicant”.

Serios, îmi scapă ceva?

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Andrei Serban 31.05.2022 18:55
    Nu-ti scapa nimic, frate intru Hristos, dupa roadele lor ii veti cunoaste. Cine a aprobat(binecuvantat) intr-un spatiu crestin ortodox de inchinaciune si slavire a lui Dumnezeu asemenea spurcaciuni nu este un crestin, este un lup imbracat in piele de oaie. Oooo, ce satisfactie am "fericiti cei insetati dupa dreptate ca va veti satura" .
  • ActiveNewsRo 31.05.2022 18:57
    Nu s-a derulat „într-un spațiu de închinăciune și slăvire a lui Dumnezeu” ci probabil în spațiile hoteliere ale mănăstirii.
  • Cc Cc ► ActiveNewsRo 31.05.2022 20:25
    Chiar și așa, ar fi trebuit să le interzică accesul. Nu putem sluji la doi domni, fie în spațiul sacru, fie în afara acestuia!
  • o.c. 01.06.2022 11:49
    trag concluzia ca dl. Stoica nu stie ce presupune si care este scopul promovarii "mișcărilor feministe", din moment ce doar lqbtqxyz-ul i-a atras atentia.
  • Rusi 02.06.2022 17:10
    Locul lui Iulian Bulai este la puscarie.
Ultima oră

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

19:30

RĂZBOIUL MONUMENTELOR, MONUMENTELE RĂZBOAIELOR. ȘI NU NUMAI... Mihai Ogrinji despre Monumentele Basarabiei și opera de refacere a lor dusă de avocatul Iulian Rusanovschi

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)