BOMBĂ! Av. Gheorghe Piperea: Arafat nu mai are drept de liberă practică a medicinei. Decizia de a-i fi ridicată patalamaua a fost emisă de Colegiului medicilor din Tg Mureș, dezvăluie Curentul. ÎN PLANDEMIE IMPOSTORUL ERA „ȘTIINȚA”

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit ziarului Curentul, Arafat nu mai are drept de liberă practică a medicinei. Decizia de a-i fi ridicată patalamaua a fost emisă de Colegiului medicilor din Tg Mureș.

Nu a fost niciodată clar dacă supranumitul "comandant al acțiunii” a avut vreodată în ultimii 25 de ani permis de liberă practică în medicină de urgență sau anestezie. Doar idioții utili ai plandemiei și factcheckerii nu prea inteligenți (care toată ziulica de lungă vânează feicniuzuri și teorii ale conspirației) l-au găsit doctor ad honorem și l-au pus pe soclu în calitate de idol al plandemiei.

Dar ziaristul care face investigația ridică și o altă problemă - sistemul urgentist al lui Arafat s-a creat cu cadre "formate” chiar de Arafat, care era și formator de formatori, și "examinator”.

Uneori, utiliza ca "examinatori” persoane fără calificarea și certificările oficiale necesare.

Deci, cei care "învățau” smurdificare nu se informau din surse oficiale și nu se bazau exclusiv pe expertiza specialiștilor. Cu un curs de formare de câteva săptămâni, se putea (încă se poate) obține țidula de urgentist smurd, adică, un fel de paramedic echivalent (cel puțin la salariu) cu un asistent medical.

Chiar și absolvenții de medicină puteau obține respectiva țidulă - ceea ce aducea echivalarea cu rezidențiatul. Această țidulă încalcă toate reglementările privitoare la curiculla universitară sau postliceală.

Potrivit acestor reglementări, joburile smurd nu sunt din domeniul sanitar, ci din domeniul ong - personalul SMURD este orice, dar nu e personal sanitar.

Culmea prostiei, în plandemie, când societatea și economia au fost de-a dreptul smurdificate, a fost că întreaga politică sanitară a națiunii a fost lăsată în mâinile acestui "doctor”. El și sistemul lui au fost "specialiștii” în care trebuia să ne încredem orbește. Ei au fost "experții” care au simbolizat "știința”.

Ei au fost "informațiile” oficiale.

Ei au fost cei care au impus apartheidul sanitar, închiderea spitalelor, împachetarea în saci negri de plastic a decedaților și injectarea cu un ser experimental nociv, sub sancțiunea pierderii locului de muncă și a blamului social, iar lumea i-a crezut și li s-a supus pentru că erau … specialiștii, știința, informațiile oficiale.

O culme a tupeului și a imaginației bolnave a fost atinsă de recentul proiect de lege care intenționa preluarea întregului sistem de ambulanță, care este public și plătit din banii noștri, la SMURD, în subordinea perpetuă a "eternului” comandant al acțiunii.

Bine că, pe moment, proiectul este pus la sertar, pentru că e deranjant pentru Rafila.

Și acum, să sară la atac idioții utili și factcheckerii, că mulți mai sunt…

Numai că, vedeți voi, informația e în presa online deja, nu mai poate fi evitată - vezi info mai jos.

PS: Nici după eșecul lamentabil al ro-alert sau după imbecilitatea cu geamandura-cruce, Arafat - legiunea nu pleacă. Cu fiecare nenorocire adunată, Arafat și sistemul lui au devenit un egregor malefic și mai puternic, căci frica populară l-a alimentat mereu. Nu a plecat el, egregorul, nici după cele 17 incendii de la ATI: de ce ar pleca acum, când impostura îi este dovedită?

Curentul.info: Raed Arafat și o șefă de lucrări din UMF au rămas fără drept de liberă practică

De Dorina Lascăr /

„În luna noiembrie a anului trecut, ziarul Curentul solicita Colegiului Medicilor lămuriri privind situația medicilor care primesc anual dreptul de liberă practică deși aceștia nu mai lucrează de mai mult de 5 ani ca medici în specializarea în care sunt acreditați, așa cum este cazul lui Raed Arafat și al cadrelor didactice de la UMF Carol Davila, Antoaneta Pungă și Mircea Lupușoru. Colegiul Medicilor a refuzat să ne răspundă invocând GDPR însă anul acesta lui Arafat și lui Pungă li s-a retras dreptul de liberă practică. Adică cei doi nu „îndeplinesc toate condițiile prevăzute de lege pentru exercitarea profesiei” după cum menționează pe site Colegiul Medicilor.

Conform Statutului Colegiului Medicilor, în România medicii exercită profesia de medic doar în baza certificatului de membru al Colegiului Medicilor și pierd calitatea de membru dacă întrerup exercitarea profesiei de medic pe o durată mai mare de 5 ani.

Pentru obținerea avizului anual de liberă practică, medicii sunt obligați să depună în fiecare an o „Adeverință de la locul de muncă cu dovada activității medicale în specialitatea/ specialitățile deținute la data încadrării, nu mai veche de 30 de zile (adeverința trebuie să specifice ziua/luna/anul încadrării și vechimea în activitatea medicală;”. Așadar oricum ar fi fost formulată adeverința, din data incadrării și din vechimea în activitatea medicală la respectivul angajator, funcționarii de la Colegiul Medicilor ar trebui să-și dea seama de când nu mai lucrează un medic în specialitate.

Raed Arafat este secretar de stat la MAI de peste cinci ani și e clar că nu mai avea timp să exercite la Tîrgu Mureș profesia de medic ATI în care s-a specializat, neavând vreo sumă declarată ca încasată în calitate de medic. (...)”

Integral la Curentul

Citiți și Prigonirea medicilor care spun adevărul. Dr. Geanina Hagimă: Semnal de unitate si de solidaritate al Societății Civile Romanești. Protestul de susținere al dreptului de exprimare liberă al medicilor și nu numai - Pitești, 22 iunie 2022

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • adyyon 21.06.2022 18:27
  Era Știința... Craiova (cer scuze oltenilor pentru asta da'... Asta este patima mea. Ridiculizarea fumurilor altora. Și cum nu sînt prea deștept pentru altceva... Îmi cer scuze din nou dacă v-am jignit cu ceva)?!?
 • Tic 21.06.2022 19:09
  Vedea-l-aș.... Abia aștept sa-l văd în carne și oase.
 • Poenaru2016 22.06.2022 09:18
  Cred că e doar un joc de glezne. Decizia nu va avea niciun efect juridic. Ăsta e de cel puțin 15 ani în guvern. Ce a făcut până acum Colegiul medicilor? S-a făcut că plouă. Individul ăsta a sfidat până acum toate legile și hotărârile judecătorești, inclusiv Constituția. La ce să ne așteptăm, așadar?
 • Carbid 22.06.2022 11:30
  LA NIMIC BUN!
  Dispare Romania și ăsta NU dispare! Punem pariu?
 • adyyon ► Carbid 22.06.2022 15:15
  România nu va dispărea, așa cum visează "prietenii" noștri. E o taină care funcționează cu poporul român. Și nimeni și nimic nu va schimba asta.
 • Rusi 22.06.2022 15:50
  Dar cand justitia il baga in puscarie si si confiste banii pentru toate "afacerile" facute in timpul pandemiei?
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 3. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 4. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 5. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 6. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 7. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 8. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 9. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani. "Vaccinarea reprezintă încă un pas spre revenirea la normalitate"

 10. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

Ultima oră

11:35

Pauză de șase săptămâni în războiul din Gaza. Biden a făcut anunțul

11:17

Ion Cristoiu: Piedone - otrava lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO

20:30

26 februarie 1950: Prima victimă a Experimentului Pitești. In Memoriam Academician Radu Ciuceanu: Cum a fost asasinat bestial studentul ”cu față de copil”, Corneliu Niță

20:00

ADEVĂRATA BIOGRAFIE A AGENTULUI BOLȘEVIC MIHAI ȘORA: Documente CC al PCR, CNSAS, DSS, CIE, DIE, SIE, MAE, MEN