BOICOTAȚI KAUFLAND ȘI LIDL! NU SUNTEM ÎN LAGĂRELE VARȘOVIEI! - Av. Gheorghe Piperea

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Boicotați acest lanț de super-marketuri! Boicotați Kaufland și chiar și lanțul-frate, Lidl, care aparține aceluiași concern german, deținut de prima familie de multimiliardari germani!

Reclamați aceste magazine la ANPC și la CNCD! Cereți închiderea lor pe cel puțin 6 luni!

Nu suntem în ghetourile Varșoviei din 1939-1944!

Luați atitudine chiar dacă sunteți "imunizați”! Nu doar că toți suntem cetățeni cu drepturi egale și libertăți, dar cei care acum au convingerea că au drepturi pentru că au doza "completă”, mâine nu vor mai fi atât de liberi - nu dacă se va impune obligativitatea dozei a treia! Sau a parta - a enșpea!

Citiți și

Asociația Pro Consumatori: Români, boicotați magazinele Kaufland!

Cora Muntean: Plânge sufletu-n mine și-mi fierbe sângele de revoltă. Acum, la Kaufland, în Bucureștii Noi, unde s-au făcut țarcuri.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (16)
  • Zero5 23.11.2021 19:40
    Eu nu inteleg un lucru - maine se fac cele 30 de zile de cand ne-au impus restrictiile in magazine. Nu spune nimeni nimic de asta, infectarile sunt in scadere continua, deci, dupa promisiunile lor, aceste restrictii ar trebui sa inceteze!
    De maine putem intra liber, nu s-a dat nicio prelungire in acest sens. Intram cu forta daca este nevoie!
  • Orizont 23.11.2021 20:38
    Buhaiul de la "aparare" pus acum prim-Calau vad ca incepe iar cu mizeria demonica - Probabil directorii acestor magazine au fost informati ca ca "certificatul" va fi bagat cu forta , din moment ce monteaza garduri ca la bulau!
    Romanii sa intealaga odata ca avem me-a face cu animale tortionare insetate de sange , cu sclavi imputiti carora li s-a promis protectie si conturi asigurate pentru a trage in popor daca asa li se ordona !

    https://www.stiripesurse.ro/video-nicolae-ciuca-premier-desemnat-face-apel-la-parlamentari-sa-adopte-legea-certificatului-verde-obligatoriu-la-locul-de-munca_2110110.html
  • LaurStefan 23.11.2021 19:48
    Greșit. Fundamental greșit. Cu tot respectul. Duceti-va, umpleți cărucioarele,cu mărunțișuri,multe mărunțișuri...goliți rafturi întregi în ele. Apoi lasati-le la case și plecați satisfăcuți. Ei fac rele....faceți și voi rele. Astfel scad vânzările mult mai repede. E munca de Sisif sa le pui la loc. Puținii angajați, că de...optimizam costurile, nu vor face față și poate stimulam angajările. Jeguri infecte.
  • 4929 COX 23.11.2021 20:29
    bai ,da v-ati stricat la cap toti ???unde s-a mai vazut asa ceva ?? mare rusine !!!
  • Orizont 23.11.2021 21:30
    Circ malefic - poate reuseste cineva sa afle daca decizia a fost luata exclusiv de patronii multinationalelor sau vine in urma presiunilor exercitate prin ANPC. Ar fi necesar sa analizam mai in detaliu daca este doar foame de bani la Bugetul de stat sau controalele fara precedent indica razboiul mocnit care se duce pentru impunerea Rabojului Fiarei 666 ...?
  • AS 23.11.2021 21:50
    ITM-ul este de vina.
    https://www.gds.ro/Local/2021-11-19/inspectoratul-teritorial-de-munca-itm-dolj-a-sanctionat-kaufland-craiova-pentru-ca-nu-solicita-certificatul-verde-clientilor/
  • T,âfnosul 23.11.2021 22:26
    Alegerea ca prim ministru un fost “colonel” spune ce va urma. Asta sufera daca nu da ordine cu executare. Stat militarizat. Asteptati si vreti vedea.
  • NDorin 24.11.2021 06:40
    Kaufland-ul si Lidl-ul încă te mai lasă să intri, cu sau fără culoar, dar Auchan, Metro, etc. nu te lasă să intri fără certificat negru!
  • UN_OM 24.11.2021 07:04
    ' Să stăm strâmb dar să judecăm...', soluția este una 'românească' prin care au încercat să-și reducă pierderile încercând să ocolească aberația accesului exclusiv în baza certificatului verde care văd că deranjează din ce în ce mai puțini cetățeni, însăsi utilizarea certficatului verde împarte societatea în ''buni' (premiați) și 'răi' (pedepsiți) cu referire la 'îlagărele Varșoviei'. Unde este justiția, cu referire la celeritate , aporopos de acțiunea actorilor Cristea-Deleanu ?!
  • RomeoB 24.11.2021 09:59
    S-ar putea ca problema sa fie mai generala. O colega a vrut sa-si plateasca abonamentul la mobil pe Telekom/Cosmote, iar de la casa i s-a cerut certicicatul verde. Avand un pic de cunostinte juridice, a invocat lega care deocamdata nu obliga la asa ceva, SUSTINAND CA ARE DE-A FACE CU UN ABUZ. A iesit cu scandal, iar angajata care trebuia sa primerasca banii, a spus ca este OBLIGATA SI SUPRAVEGHEATA DE SEFI ! PRIN URMARE, PARE SA FIE O APUCATURA A UNOR CORPORATII GERMANE ! E DE URMARIT !
  • Rusi 24.11.2021 11:07
    In interior arata ca la puscarie.
  • balaurul de aur 24.11.2021 11:32
    favorizati cat se poate de mult pietele, sa se aleaga praful de supermarketuri!
  • Orizont 24.11.2021 15:37
    Pe langa KAUFLAND si LIDL facem apel catre toti romanii inoculati cu una , doua sau trei doze , cu precadere catre cei amenintati la locul de munca sa boicoteze si magazinele PEPCO si NORIEL , care pretind Marca 666 cu toate ca se afla in locatii exterioare oricarui Mall si nu impart spatiul cu nici un alt agent comercial !
  • Zita Fogarasi 24.11.2021 23:07
    Eu lucrez într un magazin situat pe galeria comerciala dintr un supermarket Kaufland, în București . Este sinistru ce se intampla. Vânzarea magazinului a scazut sub 50 % comparând cu luna trecuta. Nu mai exista flux de clienți nici măcar în supermarket, în alimentara. Sunt multe ore pe zi când este pustiu, abia trec câtiva clienti care vin din direcția caselor de marcat. Exista doar restricții, drepturi categoric nu.
    Ma întreb asa, în alimentara oare nu respiram cu toții același aer? Nu ne *înghesuim* la casele de marcat? Oare respectam distanta de 2 metrii...? D e ce pe galerie trebuie sa ne separam, oare nu mai respiram la fel? Pe galerie circula covidul mai cu foc, mai cu drag și spor?? Aud din ușa magazinului soț, soție ce vorbesc, unul dintre ei nevaccinata ii spune celuilalt sa i tre el ca e vaccinat, asta pt a-și cumpără o revista... Și evident pe urma vaccinat ul cu nevaccinatul pleacă împreună acasă....
    Oare cum bine asta??? Eu nu mai înțeleg nimic!!!. Sau poate *covidul* circula pe galerie, și partea cu alimentara o ocolește?! Evident cu gardurile din sarma inalte de 2 metrii ne vom șimti protejați, ca nu mai are covidul trecere(eventual zboară pedeasupra).
    Urat, urat, urat!!!
    Urata i **mintea creata**.!!
  • hannah 24.11.2021 23:30
    Clientela tot mai scazuta inclusiv in magazinul de alimente arata cat sunt de fapt nevaksati! Exact cum spuneam in alt comentariu al meu, procentul celor inoculati este cu mult mai mic decat declara miseii din pix!
    Nasol de acei misei, ca asa nu mai pot ascunde ce minciuni gogonate au scris prin statistici!
    Cat despre solutia cu gard de sarma este chiar idioata, ca si mintea celui care a debitat-o! Vorba, dumneavoastra, virusurile or ramane doar de-o parte a gardului?
    Ar putea poate sa ne raspunda mai marii ce ne ameninta cu iarna grea si pamant inghetat sau cei care ne fac idioti utili. Sau erau inutili?
  • Costi Muraru 25.11.2021 12:52
    Mergeți în piețe! Dar și de acolo veți cumpăra produse din import. Cumpărați produse românești! Dar nu prea veți găsi din acestea. Tot la ce aduc nemții și polonezii vom ajunge. Asta se întâmplă când toți proștii ne conduc. Dar cine i-a ales? Tot tu, popor român needucat, hoț și incompetent. Îți meriți soarta! De 30 de ani se cântă ,,Deșteaptă-te române!"
    Dar degeaba! Te afunzi din ce în ce mai mult în mizerie, mediocritate, imoralitate și incompetență.
Ultima oră

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”