BOICOTAȚI KAUFLAND ȘI LIDL! NU SUNTEM ÎN LAGĂRELE VARȘOVIEI! - Av. Gheorghe Piperea

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Boicotați acest lanț de super-marketuri! Boicotați Kaufland și chiar și lanțul-frate, Lidl, care aparține aceluiași concern german, deținut de prima familie de multimiliardari germani!

Reclamați aceste magazine la ANPC și la CNCD! Cereți închiderea lor pe cel puțin 6 luni!

Nu suntem în ghetourile Varșoviei din 1939-1944!

Luați atitudine chiar dacă sunteți "imunizați”! Nu doar că toți suntem cetățeni cu drepturi egale și libertăți, dar cei care acum au convingerea că au drepturi pentru că au doza "completă”, mâine nu vor mai fi atât de liberi - nu dacă se va impune obligativitatea dozei a treia! Sau a parta - a enșpea!

Citiți și

Asociația Pro Consumatori: Români, boicotați magazinele Kaufland!

Cora Muntean: Plânge sufletu-n mine și-mi fierbe sângele de revoltă. Acum, la Kaufland, în Bucureștii Noi, unde s-au făcut țarcuri.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Doamna Aspazia Oțel Petrescu, despre Sfântul Ardealului, Părintele Arsenie Boca:

Întreaga emisiune cu cercetătorii CNSAS Florin Duțu, Florian Bichir și Victor Roncea:

Adevărul despre bebelușii avortați și vaccinuri, de la ROR la PFIZER. Două VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ

PFIZER: ”Ne-am străduit cât de mult am putut să nu menționăm liniile celulare fetale”

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (16)
 • Zero5 23.11.2021 19:40
  Eu nu inteleg un lucru - maine se fac cele 30 de zile de cand ne-au impus restrictiile in magazine. Nu spune nimeni nimic de asta, infectarile sunt in scadere continua, deci, dupa promisiunile lor, aceste restrictii ar trebui sa inceteze!
  De maine putem intra liber, nu s-a dat nicio prelungire in acest sens. Intram cu forta daca este nevoie!
 • Orizont 23.11.2021 20:38
  Buhaiul de la "aparare" pus acum prim-Calau vad ca incepe iar cu mizeria demonica - Probabil directorii acestor magazine au fost informati ca ca "certificatul" va fi bagat cu forta , din moment ce monteaza garduri ca la bulau!
  Romanii sa intealaga odata ca avem me-a face cu animale tortionare insetate de sange , cu sclavi imputiti carora li s-a promis protectie si conturi asigurate pentru a trage in popor daca asa li se ordona !

  https://www.stiripesurse.ro/video-nicolae-ciuca-premier-desemnat-face-apel-la-parlamentari-sa-adopte-legea-certificatului-verde-obligatoriu-la-locul-de-munca_2110110.html
 • LaurStefan 23.11.2021 19:48
  Greșit. Fundamental greșit. Cu tot respectul. Duceti-va, umpleți cărucioarele,cu mărunțișuri,multe mărunțișuri...goliți rafturi întregi în ele. Apoi lasati-le la case și plecați satisfăcuți. Ei fac rele....faceți și voi rele. Astfel scad vânzările mult mai repede. E munca de Sisif sa le pui la loc. Puținii angajați, că de...optimizam costurile, nu vor face față și poate stimulam angajările. Jeguri infecte.
 • 4929 COX 23.11.2021 20:29
  bai ,da v-ati stricat la cap toti ???unde s-a mai vazut asa ceva ?? mare rusine !!!
 • Orizont 23.11.2021 21:30
  Circ malefic - poate reuseste cineva sa afle daca decizia a fost luata exclusiv de patronii multinationalelor sau vine in urma presiunilor exercitate prin ANPC. Ar fi necesar sa analizam mai in detaliu daca este doar foame de bani la Bugetul de stat sau controalele fara precedent indica razboiul mocnit care se duce pentru impunerea Rabojului Fiarei 666 ...?
 • AS 23.11.2021 21:50
  ITM-ul este de vina.
  https://www.gds.ro/Local/2021-11-19/inspectoratul-teritorial-de-munca-itm-dolj-a-sanctionat-kaufland-craiova-pentru-ca-nu-solicita-certificatul-verde-clientilor/
 • T,âfnosul 23.11.2021 22:26
  Alegerea ca prim ministru un fost “colonel” spune ce va urma. Asta sufera daca nu da ordine cu executare. Stat militarizat. Asteptati si vreti vedea.
 • NDorin 24.11.2021 06:40
  Kaufland-ul si Lidl-ul încă te mai lasă să intri, cu sau fără culoar, dar Auchan, Metro, etc. nu te lasă să intri fără certificat negru!
 • UN_OM 24.11.2021 07:04
  ' Să stăm strâmb dar să judecăm...', soluția este una 'românească' prin care au încercat să-și reducă pierderile încercând să ocolească aberația accesului exclusiv în baza certificatului verde care văd că deranjează din ce în ce mai puțini cetățeni, însăsi utilizarea certficatului verde împarte societatea în ''buni' (premiați) și 'răi' (pedepsiți) cu referire la 'îlagărele Varșoviei'. Unde este justiția, cu referire la celeritate , aporopos de acțiunea actorilor Cristea-Deleanu ?!
 • RomeoB 24.11.2021 09:59
  S-ar putea ca problema sa fie mai generala. O colega a vrut sa-si plateasca abonamentul la mobil pe Telekom/Cosmote, iar de la casa i s-a cerut certicicatul verde. Avand un pic de cunostinte juridice, a invocat lega care deocamdata nu obliga la asa ceva, SUSTINAND CA ARE DE-A FACE CU UN ABUZ. A iesit cu scandal, iar angajata care trebuia sa primerasca banii, a spus ca este OBLIGATA SI SUPRAVEGHEATA DE SEFI ! PRIN URMARE, PARE SA FIE O APUCATURA A UNOR CORPORATII GERMANE ! E DE URMARIT !
 • Rusi 24.11.2021 11:07
  In interior arata ca la puscarie.
 • balaurul de aur 24.11.2021 11:32
  favorizati cat se poate de mult pietele, sa se aleaga praful de supermarketuri!
 • Orizont 24.11.2021 15:37
  Pe langa KAUFLAND si LIDL facem apel catre toti romanii inoculati cu una , doua sau trei doze , cu precadere catre cei amenintati la locul de munca sa boicoteze si magazinele PEPCO si NORIEL , care pretind Marca 666 cu toate ca se afla in locatii exterioare oricarui Mall si nu impart spatiul cu nici un alt agent comercial !
 • Zita Fogarasi 24.11.2021 23:07
  Eu lucrez într un magazin situat pe galeria comerciala dintr un supermarket Kaufland, în București . Este sinistru ce se intampla. Vânzarea magazinului a scazut sub 50 % comparând cu luna trecuta. Nu mai exista flux de clienți nici măcar în supermarket, în alimentara. Sunt multe ore pe zi când este pustiu, abia trec câtiva clienti care vin din direcția caselor de marcat. Exista doar restricții, drepturi categoric nu.
  Ma întreb asa, în alimentara oare nu respiram cu toții același aer? Nu ne *înghesuim* la casele de marcat? Oare respectam distanta de 2 metrii...? D e ce pe galerie trebuie sa ne separam, oare nu mai respiram la fel? Pe galerie circula covidul mai cu foc, mai cu drag și spor?? Aud din ușa magazinului soț, soție ce vorbesc, unul dintre ei nevaccinata ii spune celuilalt sa i tre el ca e vaccinat, asta pt a-și cumpără o revista... Și evident pe urma vaccinat ul cu nevaccinatul pleacă împreună acasă....
  Oare cum bine asta??? Eu nu mai înțeleg nimic!!!. Sau poate *covidul* circula pe galerie, și partea cu alimentara o ocolește?! Evident cu gardurile din sarma inalte de 2 metrii ne vom șimti protejați, ca nu mai are covidul trecere(eventual zboară pedeasupra).
  Urat, urat, urat!!!
  Urata i **mintea creata**.!!
 • hannah 24.11.2021 23:30
  Clientela tot mai scazuta inclusiv in magazinul de alimente arata cat sunt de fapt nevaksati! Exact cum spuneam in alt comentariu al meu, procentul celor inoculati este cu mult mai mic decat declara miseii din pix!
  Nasol de acei misei, ca asa nu mai pot ascunde ce minciuni gogonate au scris prin statistici!
  Cat despre solutia cu gard de sarma este chiar idioata, ca si mintea celui care a debitat-o! Vorba, dumneavoastra, virusurile or ramane doar de-o parte a gardului?
  Ar putea poate sa ne raspunda mai marii ce ne ameninta cu iarna grea si pamant inghetat sau cei care ne fac idioti utili. Sau erau inutili?
 • Costi Muraru 25.11.2021 12:52
  Mergeți în piețe! Dar și de acolo veți cumpăra produse din import. Cumpărați produse românești! Dar nu prea veți găsi din acestea. Tot la ce aduc nemții și polonezii vom ajunge. Asta se întâmplă când toți proștii ne conduc. Dar cine i-a ales? Tot tu, popor român needucat, hoț și incompetent. Îți meriți soarta! De 30 de ani se cântă ,,Deșteaptă-te române!"
  Dar degeaba! Te afunzi din ce în ce mai mult în mizerie, mediocritate, imoralitate și incompetență.
 1. Olivia Steer: Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Dar nu era “fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu

 2. Olivia Steer: Nu sînt singura vinovată de "conspiraționism”! Din eternele abordări menite să ne intimideze și să ne închidă gura, despre dârele avioanelor: chiar dacă ar fi să se sprayeze cu metale grele sau alte chimicale, șanse zero de a ajunge în orașe

 3. Olivia Steer: Studiu de pe site-ul NASA: Formarea eficientă a aerosolului stratosferic pentru ingineria climatică prin emisia de vapori condensabili din avioane

 4. Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

 5. Eu Săndesc, nu gândesc! Directorul Spitalului Județean Timișoara, dezamăgit de rata scăzută de vaccinare din România: ”Suntem în afara lumii civilizate”

 6. Falsurile noii ”investigații” Recorder demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă. Familiile Marinela și Mădălin Iscru și Raluca și Ionuț Lipan reacționează: RECORDER - FABRICA DE FAKE NEWS

 7. Libertatea de exprimare nu trebuie să încalce alte drepturi. Comunicat PNȚMM

 8. Daniel Polifrone: O filmare cu o aeronavă aflată la altitudine mare, care are pauze în eliminarea gazelor. Nimeni nu a reușit încă să vină cu o explicație pertinentă - VIDEO

 9. Tandemul Poturaev - Bănescu și Hristosul de Plastic

 10. Marș LGBT în București, de Sfânta Parascheva, cu sprijin financiar din străinătate

Ultima oră

21:10

Adevărul despre bebelușii avortați și vaccinuri, de la ROR la PFIZER. Două VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ pe adresa Patriarhiei Române - Pfizer: ”Ne-am străduit cât de mult am putut să nu menționăm liniile celulare fetale”

20:30

Antonio Guterres, despre pregătirea pentru “următoarea pandemie” - ONU îndeamnă guvernele și platformele să-i urmeze instrucțiunile pentru cenzurarea “dezinformării” și “discursurilor instigatoare la ură”

20:00

Profesoara Emilia Corbei din Gorj și Oana Mocanu din Roman au murit subit la 48 și 44 de ani. Ambele lasă în urmă câte un soț și un copil mic

19:15

Ce mai aduce preotul-influencer Vasile Ioana

18:35

† Daniel Arhiereul: Până la canonizare, răstignirea Părintelui Arsenie Boca continuă!

17:37

Mărturia sfintei închisorilor comuniste, Aspazia Oțel Petrescu, despre Sfântul Ardealului, Părintele Arsenie Boca - VIDEO

16:30

Mihai Tîrnoveanu: Perversitatea regizorilor alogeni și a figuranților lor. Atacul la Sfântul Ardealului, Arsenie Boca

15:45

USR-ista Clotilde Armand a fost prinsă de Poliția Rutieră

15:00

DON'T LOOK UP! Să nu cumva să îndrăzniți! Nu ridicați privirea din pământ! Priviți numai in jos!

14:07

În buricul UE se formează un Nucleu Anti-Război

13:00

1 octombrie: Rugăciune pentru Acoperământul Maicii Domnului

01:00

1 Octombrie 911: Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului - minunea de la ora 4 din Vlaherne. Maica Domnului mereu cu noi

00:10

1 octombrie: Sfinții Cuvioși Iosif și Chiriac de la Bisericani. „Rămâneți pe loc, că și aceasta este Grădina Mea” - Minunea de la Bisericani: Grădina Maicii Domnului. Ce a făcut Sfântul Ștefan cel Mare

22:00

Av. Marina-Ioana Alexandru: Filmul "Arsenie. Viața de apoi" este o imensă blasfemie la adresa ortodoxiei, la adresa creștinilor ortodocși români, la adresa Bisericii Ortodoxe Române

21:35

Se-nvârte Vuia în mormânt ca Elicea: Omului Verde trebuie să i se taie Aripile!