Avocatul Gheorghe Piperea, candidat AUR la europarlamentare, atrage atenția asupra pericolelor geoingineriei solare: Demenții mesianici care practică geoingineria pentru a opri încălzirea globală în fapt o accelerează. STUDII

De Av. Gheorghe Piperea și Redacția  /  

Captură Foto: Science.org

Captură Foto: Science.org

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Cică populismul este rău.

Dar cum or fi poliția gândirii și autocrația elitelor auto-mandatate cu care i se răspunde? Sau prostocrația?

Dacă minți în numele științei, susținând că spui adevărul oficial, ești preferabil populistului?

Până la urmă, singura vină a populistului este că îi spune omului ceea ce omul vrea să audă. Ceilalți cenzurează, ucid, mint, se joacă iresponsabil cu geoingineria, manipularea genetică și cu genurile - știința și normele lor conțin și aberații de genul "dreptului bărbatului de a avorta”…

Potrivit definiției din dicționarul Cambridge, populism înseamnă idei politice și activități care urmăresc să obțină sprijinul oamenilor de rând dându-le ceea ce vor.

La detaliu, cam asta e democrația…

Opusul democrației este totalitarismul.

Așadar, de ce ai fi atât de naiv încât să votezi cu elitele prostocrate, adică tirania în locul democrației?”, scrie avocatul Gheorghe Piperea, candidat AUR la europarlamentare.

Într-o altă postare a acestuia, avocatul de top atrage atenția mai aplicat asupra pericolelor geoingineriei:

„Despre analfabeții funcționali care conduc lumea de azi pe baza dictonului "știința e stabilită” (science is settled) și despre demenții mesianici care practică geo-ingineria pentru a opri încălzirea globală dar, în fapt, o accelerează, vorbește Călin Rechea, în ziarul Bursa.

Eu am semnalat încă de acum un an un articol din revista Nature/Science care arăta că geoingineria mutării norilor de deasupra oceanului Atlantic a determinat încălzirea oceanului cu cca 2 grade Celsius.

Lumea de azi, hipnotizată de practicanții pseudo-științei schimbării climatice și înspăimântată de delirul penalizator al paznicilor porților către "opinia protejată”, este obligată să suporte consecințele și costurile "vânării de vânt” - colectarea dioxidului de carbon antropic în vederea depozitării lui la 3500 de metri adâncime.

Deșteaptă-te măcar tu, române, din somnul cel de moarte, că enoriașii cultului neo-marxist și progresist nu par a fi capabili să o facă…”, a scris acesta oferind o trimitere spre un articol deosebit din ziarul BURSA:

 

Reducerea poluării atmosferice accelerează încălzirea globală

Călin Rechea
Ziarul BURSA / 4 iunie

„Aproape zilnic apar studii care contrazic afirmațiile oficiale, conform cărora "știința este stabilită", afirmații posibile doar la nivelul unei societăți în care analfabeți funcțional dețin puterea și din care a dispărut orice urmă a gândirii critice.

Un astfel de studiu arată că reducerea emisiilor poluante ale navelor maritime are o consecință neașteptată, accelerarea încălzirii globale. Studiul a fost publicat recent în Communications Earth & Environment sub titlul "Abrupt reduction in shipping emission as an inadvertent geoengineering termination shock produces substantial radiative warming" și este disponibil la adresa https://doi.org/10.1038/s43247-024-01442-3.

Colectivul de autori subliniază că "activitățile umane influențează clima Pământului prin modificarea compoziției atmosferei", iar "efectul de încălzire al gazelor antropice cu efect de seră a fost parțial compensat de efectul de răcire al aerosolilor antropici".

Odată cu adoptarea noilor reglementări referitoare la combustibilii utilizați în transportul naval, s-a observat o reducere bruscă și de mare amplitudine a emisiilor de dioxid de sulf.

Reglementările Organizației Maritime Internaționale (IMO) au intrat în vigoare la 1 ianuarie 2020 și obligă transportatorii să utilizeze combustibil cu un conținut de sulf de maxim 0,5%, față de 3,5% anterior.

Rezultatul a fost scăderea accelerată cu aproximativ 80% a emisiilor de dioxid de sulf, care a condus la accelerarea încălzirii globale ca urmare a reducerii gradului de acoperire cu nori a suprafeței oceanelor.

Schimbarea neașteptată determinată de reducerea emisiilor de dioxid de sulf este descrisă de autori drept "șoc de terminare a geoingineriei involuntare".

Pe baza impactului estimat asupra forțării radiative, un indicator al balanței energetice la nivelul atmosferei terestre, autorii precizează că "s-ar putea ajunge la o dublare, sau chiar mai mult, a ratei de încălzire a atmosferei în acest deceniu comparativ cu rata încălzirii din anii "80, cu o puternică eterogenitate spațio-temporală".

În plus, "efectul de încălzire este în concordanță cu încălzirea puternică observată în 2023 și este de așteptat ca actualul deceniu să devină anormal de cald".

Soluția propusă în articol este tot de natura geoingineriei, respectiv creșterea gradului de luminozitate al norilor cu ajutorul aerosolilor, care ar putea conduce la o răcire temporară a atmosferei.

Reducerea emisiilor de aerosoli se află și în atenția unui studiu realizat de cercetători din China, Statele Unite și Germania, publicat recent sub titlul "Atmosphere teleconnections from abatement of China aerosol emissions exacerbate Northeast Pacific warm blob events" în PNAS (Proceedings of the National Academy of Sciences) și disponibil la adresa https://doi.org/10.1073/pnas.2313797121. (...)

În aceste condiții, este inadmisibilă promovarea agresivă a politicilor de mediu care ignoră cele mai noi descoperiri științifice doar pentru a promova interesele economice și financiare ale "elitelor" verzi, cu atât mai mult când aceasta se face prin terorizarea în continuare a populației și condamnarea acesteia la o pauperizare demnă de cele mai întunecate perioade ale istoriei.” (Expunerea integrală la BURSA)

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre arestarea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut la Pe Drept Cuvânt cu Florentin Țuca și Nae Georgescu

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Dromihete 06.06.2024 20:50
  O sa incep prin a spune ca exista vesti BUNE si SOLUTII care FUNCTIONEZA!
  "Stiinta stabilita" (sanki) se numeste dogma sau doctrina si in esenta, luand in calcul si o puzderie de nuante, este opusul stiintei si este dusmanul Credintei...
  Asa zisul populism este musai, pentru ca absolut toata iluzia civilizatiei, toate conventiile agreate, toate inovatiile si evolutia, toata inovatia, toata lumina spirituala ce este aici se sprijina pe cei mici, multi, idealisti si curati, pe copiii lui Dumnezeu; in consecinta nici nu poate fi altfel. Dar cum deja suntem obisnuiti se foloseste limbajul, printre altele, ca o ghioaga pentru a sfarama orice incercare de iesire la lumina a umanitatii ca intreg si se forteaza pastrarea in intuneric si mentinerea status-quoului actual in mod artificial si fara sansa reala de izbanda (sau sa folosesc un termen delicios pentru progresisti, sau pentru toti -istii, respectiv nesustenabil), cu riscul evident al autodistugerii...
  Exista solutii functionale, insa cu tristete ma intreb ce or face "chimistii", s-au vandut chiar toti? Solutia tine de dez-ionizarea substantelor imprastiate in atmosfera, ce conlucreaza cu instalatiile HAARP, care genereaza "norii", dar si de mitigarea elementelor chimice imprastiate si salvarea vine de la banalul otet, pus la foc mic, sa arda in aer liber, in plus este nevoie de intentie, deci si de o incarcatura emotionala a omului, sau altfel spus de Credinta.
  Banuiesc ca deja se stie ca finalitatea activitatii de geoengineering nu are legatura cu clima ci cu inrobirea umanitatii si pastrarea ei intr-o stare perpetua de sclavie la orice nivel si pe orice palier imaginabil, intentiile declarate in scris de catre cei ce "muncesc din greu" pentru infaptuirea lor, fiind proiectarea pe cerul devenit ca un ecran a unei holograme, folosind "tehnologia" 5G si 5G +,cu o imagine a lui Cesare di Borgia (cine stie, cunoaste, cine nu, sa studieze), prezentat ca si salvator sub ideea Parusiei/sau celei de-a-dou-a veniri, ce are pe cale de consecinta crearea unei singure religii, fapt premergator sau concomitent crearii unui singur guvern.
  Aveti dovezi si modalitate de utilizare in materialul video de mai jos, nu este tradus, insa este de la sine inteles. Sa ne fie cu folos, sa elibaram soarele si sa aducem iarasi lumina in vietile noastre.
  Succes in a degaja cerul de otrava!

  https://www.bitchute.com/video/NZ850PKISTRc/
 • Dromihete 06.06.2024 20:50
  O sa incep prin a spune ca exista vesti BUNE si SOLUTII care FUNCTIONEZA!
  Salvarea vine de la banalul otet, pus la foc mic, sa arda in aer liber, in plus este nevoie de intentie, deci si de o incarcatura emotionala a omului, sau altfel spus de Credinta.
  Aveti dovezi si modalitate de utilizare in materialul video de mai jos, nu este tradus, insa este de la sine inteles. Sa ne fie cu folos, sa elibaram soarele si sa aducem iarasi lumina in vietile noastre.
  Succes in a degaja cerul de otrava!

  https://www.bitchute.com/video/NZ850PKISTRc/
 • IC XC NI KA 06.06.2024 23:10
  “„Aproape zilnic apar studii care contrazic afirmațiile oficiale, conform cărora "știința este stabilită", afirmații posibile doar la nivelul unei societăți în care analfabeți funcțional dețin puterea și din care a dispărut orice urmă a gândirii critice.”

  Adică știința e infailibilă? Numai Dumnezeu e..
  Bine, mai e unul care zice că-i infailibil. Dar nu-i că nu are cum să fie .. doi Calea, Adevărul și Viața. Numai Unul e ..Ipostasul în Trei. În Unime. Și Acolo nu încape nimic aiuristic..

  Multe voi ei să facă .. numai că Tata e la cârmă!

  Hristos a Înviat!
 • INJECTIA FINALA 07.06.2024 04:11
  Vernoncoleman.com
  Vernoncoleman.org

  Date din bazele oficiale care dovedesc, clar, incontestabil, că încălzirea globală e o făcătură, o conspirație a ocultei...

  Nu se moare de căldură, ci de frig
  Vedea'i'as pe davosieni făcuți covrig
  Și aruncați la câini că sunt ticniți
  Smintiți, și rătăciți și aiuriți
Ultima oră

17:41

Armata israeliană a măcelărit peste 70 de oameni nevinovați în incercarea de a-l ucide pe fostul comandant Hamas - VIDEO ȘOCANT

17:22

Kievul recunoaște că a încercat să-l asasineze pe Vladimir Putin

15:45

Zuckerberg se dă bine pe lângă Trump: I-a scos toate restricțiile de pe Facebook și Instagram

14:35

Andrei Gușă: Festivalurile de drogangeală ca proiect de țară în România. CSAT? O glumă proastă!

14:23

Misiunea de pace 5.0 - Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump

14:04

Klaus Iohannis în zece ani de mandat nu a vizitat niciodată românii năpăstuiți din teritoriile ilegal ocupate de Ucraina după 1944 supuși unei barbare deznaționalizări

13:30

Brejnevul nostru, Pravda noastră, Uniunea Sovietică a noastră...

12:53

Poveste de coșmar pentru doi părinți din Elveția: Statul le-a luat fiica pentru că au refuzat să-i aprobe tranziția de gen

12:32

Ciolacu, afirmație misterioasă: ”Dacă dl. Iohannis ajunge prim-ministru, sunt convins că are un plan”

12:21

Luminița Arhire: O FRUNZĂ DE SALATĂ PE PLATOUL CU SINECURI

12:12

"Ai bască? - N-ai bască?" - Paul Gabriel Andrei: Iarăși e iureș

12:02

Iulian Capsali: CANONIZARILE NU SUNT TREABA ORICĂRUI BEZMETIC

11:55

Mihai Tîrnoveanu: Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

11:48

Ierarhi români și bulgari la noua sărbătoare a Sf. Dimitrie cel Nou: Îi cerem să păzească Bisericile și popoarele noastre

10:56

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra (XXIV) – În care strig catalogul generației 1979 a Școlii Generale Vădastra, cu nume, prenume, porecle și neamurile din care ne tragem