Avocatul Gheorghe Piperea anunță Marele Proces Colectiv: ROMÂNII contra Pfizer, Moderna și Statul vaccinist, pentru stoparea experimentului cu seruri ARNm pe teritoriul României

De Av. Gheorghe Piperea  /  

Ilustrație: FB

Ilustrație: FB

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un număr de 404 de reclamanți au văzut în vaccinul cu ARN mesager comercializat de Pfizer și Moderna un experiment de manipulare genetică de natură a aduce atingeri grave condiției și demnității umane.

Pentru a opri acest experiment s-a declanșat contra Statului român un proces colectiv, de tip class action, care tinde la stoparea acestui experiment pe teritoriul României.

De asemenea, reclamanții au cerut stoparea „imunizării” în masă cu aceste seruri experimentale pentru a se scoate din pușcăria sanitar - digitală în care ne-ar putea reintroduce din octombrie certificatul sanitar digital, prelungit cel puțin până în iunie 2023 de Uniunea Europeană (în ciuda tuturor evidențelor științifice că acest nazzipass nu are nicio eficiență sanitară - dimpotrivă, are extrem de multe dezavantaje și efecte secundare nocive).

Octombrie vine cu frigul, gripele și virozele, iar testele pisiar, atât de "credibile” și fezabile, vor crește din pix "pozitivările” la niveluri de natură a stârni din nou frică și ipohondria, cu consecința că tehnocrații vor impune, iar politicienii ne vor supune, din nou, la restricții, segregare socială și experimente de "imunizare” în masă.

De aceea, acest proces este crucial, chiar dacă nu implică decât un număr infim de reclamanți în raport de milioanele de păgubiți. Primul termen al acestui proces cu 404 reclamanți este în data de 21 septembrie, adică în trei săptămâni de acum încolo.

Dat fiind sistemul judiciar românesc, deficitar la capitolul efectelor erga omnes (față de toată lumea) ale proceselor de tip class actions, dacă acest proces se va fi terminat cu bine, de efectele sale vor beneficia cu certitudine reclamanții*.

Dar precedentul judiciar va fi utilizabil și de către alte persoane, cu condiția să demareze propriile procese.

Între momentul introducerii acțiunii (prima decadă a lunii februarie 2022) și primul termen, din septembrie 2022, s-au adunat enorm de multe probe și informații necesare procesului.

Cea mai șocantă dintre ele este procesul dintre Pfizer și Moderna, care se acuză reciproc că și-au furat patentul asupra tehnologiei cu ARN mesager.

Aceasta înseamnă, pur și simplu, că producătorii multimiliardari ai vaccinului au mințit autoritățile europene ale medicamentelor (care s-au lăsat păcălite, de altfel, date fiind șpagile, sponsorizările și presiunile politice implicate) și că aceste seruri experimentale de terapie genetică nu ar fi trebuit nicicând autorizate.

În plus, acest proces mai probează că vaccinarea în masă nu a fost o măsură de politică sanitară înțeleaptă, ci un mega- gheșeft financiar și o chestiune de politică pernicioasă, de cea mai joasă și mai infracțională speță.

Vă ținem la curent cu desfășurarea procesului, pentru că trebuie să știți, indiferent că ați devenit sau nu reclamanți, în ce v-au băgat autoritățile, specialiștii, experții, eroii din linia întâi și demenții mesianici care vă vor binele și vă vor dispăruți.

*Există argumente conform cărora și persoanele aflate în situații identice sau similare cu reclamanții ar beneficia de aceste efecte, dar nu e locul unei explicații ample a acestor argumente aici și acum

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (14)
 • Carbid 31.08.2022 15:50
  "Cerficatu sanitar digital" NU are nici o legatura cu sanitarul ci cu digitalul!
  Asta-i f**te grija! Digital ID si atunci...la revedere taina Botezului!!! Cine are urechi de auzit...sa vadă!
 • Mircea Dragan 31.08.2022 19:30
  In poze sunt 32 de indivizi. Astia fac parte din lotul principal de criminali slugoi. Urmeaza..... masmedia ca avem deja listele de sponsorizari si dupa aia inluencerii si fact checkerii. Eroii in halate albe fac parte dintr-o categorie speciala , aceea de CRIMINALI. UNUL NU TREBUIE SA SCAPE. SA IA FIECARE ''EROU'' CATE 30 DE ANI DE PUSCARIE. Cred ca vor fi cam 1000 . Deci 1000 de maimutzoi ne-au calarit pe noi 18 milioane. Jenant.
 • Cotco-emy 31.08.2022 16:07
  Dl Piperea,Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocrotească pe dv si pe familia dv.
  VA IUBIIIIM!!!

  Doamne Iisuse Hristoase,apara-ne de șarpele cel viclean!
 • GITTA 31.08.2022 16:25
  A fost candva un Sfant numit Gheorghe avand " credinta,mare echilibru,multa intelepciune,atentie,o tarie de caracter uimitoare,curaj,rabdare si multa dreapta socoteala"si a fost numit BIRUITOR!
  Acum,avem un OM numit Gheorghe cu credinta in adevar si dreptate,cu multa intelepciune,atentie,rabdare,curaj si tarie de caracter uimitoare care va fi BIRUITOR!
  Stima si recunostinta Domnului Avocat GHEORGHE PIPEREA!
  SUCCES in lupta pentru ADEVAR si DREPTATE!
 • Angi Angelica 31.08.2022 16:52
  Felicitari,dle Piperea!
  Daca va ajuta cu ceva-adica ca proba- va pot trimite raspunsul Min Sanatatii/DSP din anul 2021, la o petitie adresata acestora,conform legii 544/2001, cu un set de cca 10-11 intrebari,unde, la una dintre intrebari(privind studiile care au confirmat pandemia din Romania), mi s-a raspuns ca,, NU exista studii, ci doar comunicatul .directorului OMS.Am scris totodata si OMS-ului(care are filiala in Ro, dar si in Europa) Unul mi-a raspuns pe langa subiect, altul deloc
 • Mircea Dragan 31.08.2022 19:37
  SI EU AM RASPUNSURI DE LA MIN SANATATII. Unul din ele (am multe) este extrem de interesant : ma asigura o cucoana de acolo (s-a semnat) ca nu are importanta daca-s bolnav sau chiar am covid !!!!! Ma pot ''vaccina'' ca-i bine.
  Stiti ce-i in capul lor? Ei se considera nevinovati; altii le-au spus ce si cum iar ei au executat. Exact cum fac criminalii ! Le-a spus o voce, vecinul, etc sa omoare iar ei sunt nevinovati.
  Nu puisorilor, nu. Voi ati stiut ce faceti. Voi omorati in spitale sa luati prima de covid. Sunteti ucigasi cu simbrie. Mergeti la puscarie. Gheorghita se va coti dar ailalti merg direct in puscarie.
  Nu va lasam sa scapati.
 • Rusi 31.08.2022 18:48
  Toti din aceste poze trebuie condamnati la moarte pentru genocid.
 • Andri 31.08.2022 20:11
  Dark -Field Microscopic Analysis on the Blood of 1,006 Symptomatic Persons After Anti-COVID mRNA Injections from Pfizer/BioNtech or Moderna
  Authors
  Riccardo Benzi Cipelli
  Studio BENZI Dental Clinic
  https://orcid.org/0000-0003-3030-8594
  Franco Giovannini
  Giampaolo Pisano
  DOI: https://doi.org/10.56098/ijvtpr.v2i2.47
  Keywords: blood from COVID-19 vaccine recipients, dark-field microscopy, detoxification of COVID-19 inoculation recipients, experimental injections, foreign materials in COVID-19 injections
  Abstract

  The use of dark-field microscopic analysis of fresh peripheral blood on a slide was once widespread in medicine, allowing a first and immediate assessment of the state of health of the corpuscular components of the blood. In the present study we analyzed with a dark-field optical microscope the peripheral blood drop from 1,006 symptomatic subjects after inoculation with an mRNA injection (Pfizer/BioNTech or Moderna), starting from March 2021. There were 948 subjects (94% of the total sample) whose blood showed aggregation of erythrocytes and the presence of particles of various shapes and sizes of unclear origin one month after the mRNA inoculation. In 12 subjects, blood was examined with the same method before vaccination, showing a perfectly normal hematological distribution. The alterations found after the inoculation of the mRNA injections further reinforce the suspicion that the modifications were due to the so-called “vaccines” themselves. We report 4 clinical cases, chosen as representative of the entire case series. Further studies are needed to define the exact nature of the particles found in the blood and to identify possible solutions to the problems they are evidently causing.

  https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/47
 • Andri 31.08.2022 20:36
  Din UK


  The British government recently included Covid-19 on its list of covered vaccines for its Vaccine Damage Payment Scheme. The first victims to substantiate their vaccine injury claims have begun to receive financial compensation

  https://trendingpolitics.com/u-k-government-has-launched-program-to-pay-covid-vaccine-victims-and-hundreds-have-already-been-paid-knab/
 • Noe 01.09.2022 08:48
  O veste bună! Sunt unul din cei 404 (fie ca acest nr să-i mute pe "Error" pe toți
  cloșcarii sistemului!) și vă întreb, dragi comentatori și părerologi: în afară de a da din gură pe site-uri, mai faceți și altceva?
 • __ 01.09.2022 14:14
  mi-a sărit în ochi, "404 - pajul nu a fost găsit".
  Pe lângă efecte există așa... și o umbră de defecte, că s-au dat (n la mine în Cluj) sentințe care au fost fâs. Măcar judecătorii sunt cu noi.
  p.s. fac copiii since 2009.
 • Mircea Dragan 01.09.2022 22:54
  Si cam ce doreste Domnu' Noe sa fac? Eu am suferit de lipsa antiviralelor in oct-nov 2021 cand am fost bolnav de covid delta. Pot acuza ''guvernantii' de atunci de tentativa de omor. In cererea de chemare in judecata se cere stoparea experimentului cu seruri arn. Ma rog daca aveti nevoie vin si eu si vom fi 405.
 • Noe ► Mircea Dragan 02.09.2022 10:24
  Vă salut, d-le Drăgan! Da, ar fi fost tare bine dacă în loc de 404 am fi fost 404.000 de români care să-i cheme în judecată pe criminalii iubitori de dictatură. La fel de bine ar fi fost dacă am fi stat mai puțin cu nasul în telefoane și ne-am fi adunat mai mulți la proteste. Acum ne plângem morții injectați, la anu', pe vremea asta, ii vom plânge pe cei care au murit de frig în case sau care s-au prăpădit de foame sau de disperare. Când vom înțelege că dezaprobarea filozofică nu valorează nici doi bani fără unitate în acțiune, atunci vom putea, în sfârșit, să călcăm în picioare sistemul ăsta ticălos. Sunt un om simplu care-și iubește semenii și cred (încă!) în viitorul copiilor noștri. Vă îmbrățișez ca pe un frate, d-le Drăgan!
 • Mircea Dragan ► Noe 04.09.2022 21:46
  Aveti mare dreptate D-le Noe. Daca nu scapam de :'' si eu unul ce putere am?'' va fi vai de capul nostru.
  Ptr : Incercati sa dormiti intr-o camera unde este un singur tantar.
  Am onoarea sa va cunosc d-le Noe.
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 3. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 4. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 5. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 6. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 7. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 8. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 9. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani. "Vaccinarea reprezintă încă un pas spre revenirea la normalitate"

 10. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

Ultima oră

11:35

Pauză de șase săptămâni în războiul din Gaza. Biden a făcut anunțul

11:17

Ion Cristoiu: Piedone - otrava lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO

20:30

26 februarie 1950: Prima victimă a Experimentului Pitești. In Memoriam Academician Radu Ciuceanu: Cum a fost asasinat bestial studentul ”cu față de copil”, Corneliu Niță

20:00

ADEVĂRATA BIOGRAFIE A AGENTULUI BOLȘEVIC MIHAI ȘORA: Documente CC al PCR, CNSAS, DSS, CIE, DIE, SIE, MAE, MEN