Avocatul Gheorghe Piperea anunță Marele Proces Colectiv: ROMÂNII contra Pfizer, Moderna și Statul vaccinist, pentru stoparea experimentului cu seruri ARNm pe teritoriul României

De Av. Gheorghe Piperea  /  

Ilustrație: FB

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un număr de 404 de reclamanți au văzut în vaccinul cu ARN mesager comercializat de Pfizer și Moderna un experiment de manipulare genetică de natură a aduce atingeri grave condiției și demnității umane.

Pentru a opri acest experiment s-a declanșat contra Statului român un proces colectiv, de tip class action, care tinde la stoparea acestui experiment pe teritoriul României.

De asemenea, reclamanții au cerut stoparea „imunizării” în masă cu aceste seruri experimentale pentru a se scoate din pușcăria sanitar - digitală în care ne-ar putea reintroduce din octombrie certificatul sanitar digital, prelungit cel puțin până în iunie 2023 de Uniunea Europeană (în ciuda tuturor evidențelor științifice că acest nazzipass nu are nicio eficiență sanitară - dimpotrivă, are extrem de multe dezavantaje și efecte secundare nocive).

Octombrie vine cu frigul, gripele și virozele, iar testele pisiar, atât de "credibile” și fezabile, vor crește din pix "pozitivările” la niveluri de natură a stârni din nou frică și ipohondria, cu consecința că tehnocrații vor impune, iar politicienii ne vor supune, din nou, la restricții, segregare socială și experimente de "imunizare” în masă.

De aceea, acest proces este crucial, chiar dacă nu implică decât un număr infim de reclamanți în raport de milioanele de păgubiți. Primul termen al acestui proces cu 404 reclamanți este în data de 21 septembrie, adică în trei săptămâni de acum încolo.

Dat fiind sistemul judiciar românesc, deficitar la capitolul efectelor erga omnes (față de toată lumea) ale proceselor de tip class actions, dacă acest proces se va fi terminat cu bine, de efectele sale vor beneficia cu certitudine reclamanții*.

Dar precedentul judiciar va fi utilizabil și de către alte persoane, cu condiția să demareze propriile procese.

Între momentul introducerii acțiunii (prima decadă a lunii februarie 2022) și primul termen, din septembrie 2022, s-au adunat enorm de multe probe și informații necesare procesului.

Cea mai șocantă dintre ele este procesul dintre Pfizer și Moderna, care se acuză reciproc că și-au furat patentul asupra tehnologiei cu ARN mesager.

Aceasta înseamnă, pur și simplu, că producătorii multimiliardari ai vaccinului au mințit autoritățile europene ale medicamentelor (care s-au lăsat păcălite, de altfel, date fiind șpagile, sponsorizările și presiunile politice implicate) și că aceste seruri experimentale de terapie genetică nu ar fi trebuit nicicând autorizate.

În plus, acest proces mai probează că vaccinarea în masă nu a fost o măsură de politică sanitară înțeleaptă, ci un mega- gheșeft financiar și o chestiune de politică pernicioasă, de cea mai joasă și mai infracțională speță.

Vă ținem la curent cu desfășurarea procesului, pentru că trebuie să știți, indiferent că ați devenit sau nu reclamanți, în ce v-au băgat autoritățile, specialiștii, experții, eroii din linia întâi și demenții mesianici care vă vor binele și vă vor dispăruți.

*Există argumente conform cărora și persoanele aflate în situații identice sau similare cu reclamanții ar beneficia de aceste efecte, dar nu e locul unei explicații ample a acestor argumente aici și acum

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
VideoNews

ULTIMELE ZILE - FINAL DAYS - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Arafat judecat pentru cei legați de pat - Remember Plandemia. Dr. Geanina Hagimă despre vaccinare și Marea Resetare - Exclusiv ActiveNews

Olivia Steer și Florin Chilian despre ActiveNews și Libertatea Presei:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (18)
 • Carbid 31.08.2022 15:50
  "Cerficatu sanitar digital" NU are nici o legatura cu sanitarul ci cu digitalul!
  Asta-i f**te grija! Digital ID si atunci...la revedere taina Botezului!!! Cine are urechi de auzit...sa vadă!
 • Mircea Dragan 31.08.2022 19:30
  In poze sunt 32 de indivizi. Astia fac parte din lotul principal de criminali slugoi. Urmeaza..... masmedia ca avem deja listele de sponsorizari si dupa aia inluencerii si fact checkerii. Eroii in halate albe fac parte dintr-o categorie speciala , aceea de CRIMINALI. UNUL NU TREBUIE SA SCAPE. SA IA FIECARE ''EROU'' CATE 30 DE ANI DE PUSCARIE. Cred ca vor fi cam 1000 . Deci 1000 de maimutzoi ne-au calarit pe noi 18 milioane. Jenant.
 • Cotco-emy 31.08.2022 16:07
  Dl Piperea,Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocrotească pe dv si pe familia dv.
  VA IUBIIIIM!!!

  Doamne Iisuse Hristoase,apara-ne de șarpele cel viclean!
 • GITTA 31.08.2022 16:25
  A fost candva un Sfant numit Gheorghe avand " credinta,mare echilibru,multa intelepciune,atentie,o tarie de caracter uimitoare,curaj,rabdare si multa dreapta socoteala"si a fost numit BIRUITOR!
  Acum,avem un OM numit Gheorghe cu credinta in adevar si dreptate,cu multa intelepciune,atentie,rabdare,curaj si tarie de caracter uimitoare care va fi BIRUITOR!
  Stima si recunostinta Domnului Avocat GHEORGHE PIPEREA!
  SUCCES in lupta pentru ADEVAR si DREPTATE!
 • Angi Angelica 31.08.2022 16:52
  Felicitari,dle Piperea!
  Daca va ajuta cu ceva-adica ca proba- va pot trimite raspunsul Min Sanatatii/DSP din anul 2021, la o petitie adresata acestora,conform legii 544/2001, cu un set de cca 10-11 intrebari,unde, la una dintre intrebari(privind studiile care au confirmat pandemia din Romania), mi s-a raspuns ca,, NU exista studii, ci doar comunicatul .directorului OMS.Am scris totodata si OMS-ului(care are filiala in Ro, dar si in Europa) Unul mi-a raspuns pe langa subiect, altul deloc
 • Mircea Dragan 31.08.2022 19:37
  SI EU AM RASPUNSURI DE LA MIN SANATATII. Unul din ele (am multe) este extrem de interesant : ma asigura o cucoana de acolo (s-a semnat) ca nu are importanta daca-s bolnav sau chiar am covid !!!!! Ma pot ''vaccina'' ca-i bine.
  Stiti ce-i in capul lor? Ei se considera nevinovati; altii le-au spus ce si cum iar ei au executat. Exact cum fac criminalii ! Le-a spus o voce, vecinul, etc sa omoare iar ei sunt nevinovati.
  Nu puisorilor, nu. Voi ati stiut ce faceti. Voi omorati in spitale sa luati prima de covid. Sunteti ucigasi cu simbrie. Mergeti la puscarie. Gheorghita se va coti dar ailalti merg direct in puscarie.
  Nu va lasam sa scapati.
 • Augusta 31.08.2022 17:17
  Extraordinar! Se mai poate inscrie cineva la acest proces? As vrea eu!
 • Mircea Dragan 01.09.2022 22:49
  Se poate. Trebuie sa ai dovada ca ai suferit din cauza de vax sau certificat. Te-ai imbolnavit dupa vax, ai fost victima de buling la munca, izolarea ti-a distrus sanatatea, etc.
 • Constantin8 31.08.2022 17:35
  Le dorim mult succes !
 • Rusi 31.08.2022 18:48
  Toti din aceste poze trebuie condamnati la moarte pentru genocid.
 • Andri 31.08.2022 20:11
  Dark -Field Microscopic Analysis on the Blood of 1,006 Symptomatic Persons After Anti-COVID mRNA Injections from Pfizer/BioNtech or Moderna
  Authors
  Riccardo Benzi Cipelli
  Studio BENZI Dental Clinic
  https://orcid.org/0000-0003-3030-8594
  Franco Giovannini
  Giampaolo Pisano
  DOI: https://doi.org/10.56098/ijvtpr.v2i2.47
  Keywords: blood from COVID-19 vaccine recipients, dark-field microscopy, detoxification of COVID-19 inoculation recipients, experimental injections, foreign materials in COVID-19 injections
  Abstract

  The use of dark-field microscopic analysis of fresh peripheral blood on a slide was once widespread in medicine, allowing a first and immediate assessment of the state of health of the corpuscular components of the blood. In the present study we analyzed with a dark-field optical microscope the peripheral blood drop from 1,006 symptomatic subjects after inoculation with an mRNA injection (Pfizer/BioNTech or Moderna), starting from March 2021. There were 948 subjects (94% of the total sample) whose blood showed aggregation of erythrocytes and the presence of particles of various shapes and sizes of unclear origin one month after the mRNA inoculation. In 12 subjects, blood was examined with the same method before vaccination, showing a perfectly normal hematological distribution. The alterations found after the inoculation of the mRNA injections further reinforce the suspicion that the modifications were due to the so-called “vaccines” themselves. We report 4 clinical cases, chosen as representative of the entire case series. Further studies are needed to define the exact nature of the particles found in the blood and to identify possible solutions to the problems they are evidently causing.

  https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/47
 • Andri 31.08.2022 20:36
  Din UK


  The British government recently included Covid-19 on its list of covered vaccines for its Vaccine Damage Payment Scheme. The first victims to substantiate their vaccine injury claims have begun to receive financial compensation

  https://trendingpolitics.com/u-k-government-has-launched-program-to-pay-covid-vaccine-victims-and-hundreds-have-already-been-paid-knab/
 • Bunicus 31.08.2022 23:46
  Azi am dat peste un site www.GwenOlsen.com (15 ani agent de vinzari pe piata farmaceutica - sper ca am retinut bine); sint citeva filmulete scurte dar acum am dat de un documentar de ~ 1.30 h CCHR`s Making a Killing - despre cum emotiile normale sint transformate in .. boli si prin urmare supuse tratamentelor medicamentoase; am mai gasit informatii de genul asta dar acest documentar e uimitor (bineinteles FDA e implicat).
 • Noe 01.09.2022 08:48
  O veste bună! Sunt unul din cei 404 (fie ca acest nr să-i mute pe "Error" pe toți
  cloșcarii sistemului!) și vă întreb, dragi comentatori și părerologi: în afară de a da din gură pe site-uri, mai faceți și altceva?
 • __ 01.09.2022 14:14
  mi-a sărit în ochi, "404 - pajul nu a fost găsit".
  Pe lângă efecte există așa... și o umbră de defecte, că s-au dat (n la mine în Cluj) sentințe care au fost fâs. Măcar judecătorii sunt cu noi.
  p.s. fac copiii since 2009.
 • Mircea Dragan 01.09.2022 22:54
  Si cam ce doreste Domnu' Noe sa fac? Eu am suferit de lipsa antiviralelor in oct-nov 2021 cand am fost bolnav de covid delta. Pot acuza ''guvernantii' de atunci de tentativa de omor. In cererea de chemare in judecata se cere stoparea experimentului cu seruri arn. Ma rog daca aveti nevoie vin si eu si vom fi 405.
 • Noe ► Mircea Dragan 02.09.2022 10:24
  Vă salut, d-le Drăgan! Da, ar fi fost tare bine dacă în loc de 404 am fi fost 404.000 de români care să-i cheme în judecată pe criminalii iubitori de dictatură. La fel de bine ar fi fost dacă am fi stat mai puțin cu nasul în telefoane și ne-am fi adunat mai mulți la proteste. Acum ne plângem morții injectați, la anu', pe vremea asta, ii vom plânge pe cei care au murit de frig în case sau care s-au prăpădit de foame sau de disperare. Când vom înțelege că dezaprobarea filozofică nu valorează nici doi bani fără unitate în acțiune, atunci vom putea, în sfârșit, să călcăm în picioare sistemul ăsta ticălos. Sunt un om simplu care-și iubește semenii și cred (încă!) în viitorul copiilor noștri. Vă îmbrățișez ca pe un frate, d-le Drăgan!
 • Mircea Dragan ► Noe 04.09.2022 21:46
  Aveti mare dreptate D-le Noe. Daca nu scapam de :'' si eu unul ce putere am?'' va fi vai de capul nostru.
  Ptr : Incercati sa dormiti intr-o camera unde este un singur tantar.
  Am onoarea sa va cunosc d-le Noe.
Ultima oră

13:24

Sindicatele din Educație, din nou în stradă. Protest cu 20.000 de persoane și marș în București

12:38

"Cinci milioane de dolari pentru un Biden, cinci milioane de dolari pentru celălalt Biden". Presa din SUA confirmă implicarea președintelui într-o schemă de mită

11:58

Rușii au distrus primul tanc german Leopard 2 (VIDEO)

11:45

Sfidarea continuă! Arhitectul maghiar care a proiectat reabilitarea străzii Kogălniceanu din Cluj NU a ținut cont de solicitarea primăriei ca grupul statuar Școala Ardeleană să fie amplasat pe soclu

10:44

Zoe Dantes: În numele Fiului!

09:41

Alianța Familiilor din România: Solicităm voluntari pentru Luna Identității Creștine

09:29

Iulian Capsali: TREI PROBLEME ȘI CÂTEVA IDEI

09:21

Mihai Tîrnoveanu: Sâmbătă 10 iunie și vineri 16 iunie, pomenirea Părintelui Justin Pârvu la Mănăstirea Petru Vodă!

08:47

Pușcării pentru copii! Au apărut sistemele de recunoaștere facială, la o școală din Capitală

23:30

8 iunie 1967: Trecerea la Domnul a Otiliei Cazimir, poeta care a încântat generații întregi de copii. O furnică duce-n spate Un grăunte jumătate...

22:17

Banca Reglementelor Internaționale va folosi IA pentru a monitoriza tranzacțiile bancare globale - Instaurarea unei societăți fără numerar

21:25

OMS plănuiește „simularea” unei noi pandemii

20:35

Bijuteria românilor bucovineni din Boianul canadian, Biserica Maicii Domnului, distrusă de un incendiu. FOTO / VIDEO și cu Biserica originară din Boianul românesc din nordul Bucovinei pomenit de Eminescu în Doină

19:48

Adrian Pintea: În șa, drept, imposibil de uitat

19:18

Zice lumea: Marea contra-ofensivă a Ucrainei a început