Avocatul Gheorghe Piperea anunță Marele Proces Colectiv: ROMÂNII contra Pfizer, Moderna și Statul vaccinist, pentru stoparea experimentului cu seruri ARNm pe teritoriul României

De Av. Gheorghe Piperea  /  

Ilustrație: FB

Ilustrație: FB

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un număr de 404 de reclamanți au văzut în vaccinul cu ARN mesager comercializat de Pfizer și Moderna un experiment de manipulare genetică de natură a aduce atingeri grave condiției și demnității umane.

Pentru a opri acest experiment s-a declanșat contra Statului român un proces colectiv, de tip class action, care tinde la stoparea acestui experiment pe teritoriul României.

De asemenea, reclamanții au cerut stoparea „imunizării” în masă cu aceste seruri experimentale pentru a se scoate din pușcăria sanitar - digitală în care ne-ar putea reintroduce din octombrie certificatul sanitar digital, prelungit cel puțin până în iunie 2023 de Uniunea Europeană (în ciuda tuturor evidențelor științifice că acest nazzipass nu are nicio eficiență sanitară - dimpotrivă, are extrem de multe dezavantaje și efecte secundare nocive).

Octombrie vine cu frigul, gripele și virozele, iar testele pisiar, atât de "credibile” și fezabile, vor crește din pix "pozitivările” la niveluri de natură a stârni din nou frică și ipohondria, cu consecința că tehnocrații vor impune, iar politicienii ne vor supune, din nou, la restricții, segregare socială și experimente de "imunizare” în masă.

De aceea, acest proces este crucial, chiar dacă nu implică decât un număr infim de reclamanți în raport de milioanele de păgubiți. Primul termen al acestui proces cu 404 reclamanți este în data de 21 septembrie, adică în trei săptămâni de acum încolo.

Dat fiind sistemul judiciar românesc, deficitar la capitolul efectelor erga omnes (față de toată lumea) ale proceselor de tip class actions, dacă acest proces se va fi terminat cu bine, de efectele sale vor beneficia cu certitudine reclamanții*.

Dar precedentul judiciar va fi utilizabil și de către alte persoane, cu condiția să demareze propriile procese.

Între momentul introducerii acțiunii (prima decadă a lunii februarie 2022) și primul termen, din septembrie 2022, s-au adunat enorm de multe probe și informații necesare procesului.

Cea mai șocantă dintre ele este procesul dintre Pfizer și Moderna, care se acuză reciproc că și-au furat patentul asupra tehnologiei cu ARN mesager.

Aceasta înseamnă, pur și simplu, că producătorii multimiliardari ai vaccinului au mințit autoritățile europene ale medicamentelor (care s-au lăsat păcălite, de altfel, date fiind șpagile, sponsorizările și presiunile politice implicate) și că aceste seruri experimentale de terapie genetică nu ar fi trebuit nicicând autorizate.

În plus, acest proces mai probează că vaccinarea în masă nu a fost o măsură de politică sanitară înțeleaptă, ci un mega- gheșeft financiar și o chestiune de politică pernicioasă, de cea mai joasă și mai infracțională speță.

Vă ținem la curent cu desfășurarea procesului, pentru că trebuie să știți, indiferent că ați devenit sau nu reclamanți, în ce v-au băgat autoritățile, specialiștii, experții, eroii din linia întâi și demenții mesianici care vă vor binele și vă vor dispăruți.

*Există argumente conform cărora și persoanele aflate în situații identice sau similare cu reclamanții ar beneficia de aceste efecte, dar nu e locul unei explicații ample a acestor argumente aici și acum

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (14)
  • Carbid 31.08.2022 15:50
    "Cerficatu sanitar digital" NU are nici o legatura cu sanitarul ci cu digitalul!
    Asta-i f**te grija! Digital ID si atunci...la revedere taina Botezului!!! Cine are urechi de auzit...sa vadă!
  • Mircea Dragan 31.08.2022 19:30
    In poze sunt 32 de indivizi. Astia fac parte din lotul principal de criminali slugoi. Urmeaza..... masmedia ca avem deja listele de sponsorizari si dupa aia inluencerii si fact checkerii. Eroii in halate albe fac parte dintr-o categorie speciala , aceea de CRIMINALI. UNUL NU TREBUIE SA SCAPE. SA IA FIECARE ''EROU'' CATE 30 DE ANI DE PUSCARIE. Cred ca vor fi cam 1000 . Deci 1000 de maimutzoi ne-au calarit pe noi 18 milioane. Jenant.
  • Cotco-emy 31.08.2022 16:07
    Dl Piperea,Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocrotească pe dv si pe familia dv.
    VA IUBIIIIM!!!

    Doamne Iisuse Hristoase,apara-ne de șarpele cel viclean!
  • GITTA 31.08.2022 16:25
    A fost candva un Sfant numit Gheorghe avand " credinta,mare echilibru,multa intelepciune,atentie,o tarie de caracter uimitoare,curaj,rabdare si multa dreapta socoteala"si a fost numit BIRUITOR!
    Acum,avem un OM numit Gheorghe cu credinta in adevar si dreptate,cu multa intelepciune,atentie,rabdare,curaj si tarie de caracter uimitoare care va fi BIRUITOR!
    Stima si recunostinta Domnului Avocat GHEORGHE PIPEREA!
    SUCCES in lupta pentru ADEVAR si DREPTATE!
  • Angi Angelica 31.08.2022 16:52
    Felicitari,dle Piperea!
    Daca va ajuta cu ceva-adica ca proba- va pot trimite raspunsul Min Sanatatii/DSP din anul 2021, la o petitie adresata acestora,conform legii 544/2001, cu un set de cca 10-11 intrebari,unde, la una dintre intrebari(privind studiile care au confirmat pandemia din Romania), mi s-a raspuns ca,, NU exista studii, ci doar comunicatul .directorului OMS.Am scris totodata si OMS-ului(care are filiala in Ro, dar si in Europa) Unul mi-a raspuns pe langa subiect, altul deloc
  • Mircea Dragan 31.08.2022 19:37
    SI EU AM RASPUNSURI DE LA MIN SANATATII. Unul din ele (am multe) este extrem de interesant : ma asigura o cucoana de acolo (s-a semnat) ca nu are importanta daca-s bolnav sau chiar am covid !!!!! Ma pot ''vaccina'' ca-i bine.
    Stiti ce-i in capul lor? Ei se considera nevinovati; altii le-au spus ce si cum iar ei au executat. Exact cum fac criminalii ! Le-a spus o voce, vecinul, etc sa omoare iar ei sunt nevinovati.
    Nu puisorilor, nu. Voi ati stiut ce faceti. Voi omorati in spitale sa luati prima de covid. Sunteti ucigasi cu simbrie. Mergeti la puscarie. Gheorghita se va coti dar ailalti merg direct in puscarie.
    Nu va lasam sa scapati.
  • Rusi 31.08.2022 18:48
    Toti din aceste poze trebuie condamnati la moarte pentru genocid.
  • Andri 31.08.2022 20:11
    Dark -Field Microscopic Analysis on the Blood of 1,006 Symptomatic Persons After Anti-COVID mRNA Injections from Pfizer/BioNtech or Moderna
    Authors
    Riccardo Benzi Cipelli
    Studio BENZI Dental Clinic
    https://orcid.org/0000-0003-3030-8594
    Franco Giovannini
    Giampaolo Pisano
    DOI: https://doi.org/10.56098/ijvtpr.v2i2.47
    Keywords: blood from COVID-19 vaccine recipients, dark-field microscopy, detoxification of COVID-19 inoculation recipients, experimental injections, foreign materials in COVID-19 injections
    Abstract

    The use of dark-field microscopic analysis of fresh peripheral blood on a slide was once widespread in medicine, allowing a first and immediate assessment of the state of health of the corpuscular components of the blood. In the present study we analyzed with a dark-field optical microscope the peripheral blood drop from 1,006 symptomatic subjects after inoculation with an mRNA injection (Pfizer/BioNTech or Moderna), starting from March 2021. There were 948 subjects (94% of the total sample) whose blood showed aggregation of erythrocytes and the presence of particles of various shapes and sizes of unclear origin one month after the mRNA inoculation. In 12 subjects, blood was examined with the same method before vaccination, showing a perfectly normal hematological distribution. The alterations found after the inoculation of the mRNA injections further reinforce the suspicion that the modifications were due to the so-called “vaccines” themselves. We report 4 clinical cases, chosen as representative of the entire case series. Further studies are needed to define the exact nature of the particles found in the blood and to identify possible solutions to the problems they are evidently causing.

    https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/47
  • Andri 31.08.2022 20:36
    Din UK


    The British government recently included Covid-19 on its list of covered vaccines for its Vaccine Damage Payment Scheme. The first victims to substantiate their vaccine injury claims have begun to receive financial compensation

    https://trendingpolitics.com/u-k-government-has-launched-program-to-pay-covid-vaccine-victims-and-hundreds-have-already-been-paid-knab/
  • Noe 01.09.2022 08:48
    O veste bună! Sunt unul din cei 404 (fie ca acest nr să-i mute pe "Error" pe toți
    cloșcarii sistemului!) și vă întreb, dragi comentatori și părerologi: în afară de a da din gură pe site-uri, mai faceți și altceva?
  • __ 01.09.2022 14:14
    mi-a sărit în ochi, "404 - pajul nu a fost găsit".
    Pe lângă efecte există așa... și o umbră de defecte, că s-au dat (n la mine în Cluj) sentințe care au fost fâs. Măcar judecătorii sunt cu noi.
    p.s. fac copiii since 2009.
  • Mircea Dragan 01.09.2022 22:54
    Si cam ce doreste Domnu' Noe sa fac? Eu am suferit de lipsa antiviralelor in oct-nov 2021 cand am fost bolnav de covid delta. Pot acuza ''guvernantii' de atunci de tentativa de omor. In cererea de chemare in judecata se cere stoparea experimentului cu seruri arn. Ma rog daca aveti nevoie vin si eu si vom fi 405.
  • Noe ► Mircea Dragan 02.09.2022 10:24
    Vă salut, d-le Drăgan! Da, ar fi fost tare bine dacă în loc de 404 am fi fost 404.000 de români care să-i cheme în judecată pe criminalii iubitori de dictatură. La fel de bine ar fi fost dacă am fi stat mai puțin cu nasul în telefoane și ne-am fi adunat mai mulți la proteste. Acum ne plângem morții injectați, la anu', pe vremea asta, ii vom plânge pe cei care au murit de frig în case sau care s-au prăpădit de foame sau de disperare. Când vom înțelege că dezaprobarea filozofică nu valorează nici doi bani fără unitate în acțiune, atunci vom putea, în sfârșit, să călcăm în picioare sistemul ăsta ticălos. Sunt un om simplu care-și iubește semenii și cred (încă!) în viitorul copiilor noștri. Vă îmbrățișez ca pe un frate, d-le Drăgan!
  • Mircea Dragan ► Noe 04.09.2022 21:46
    Aveti mare dreptate D-le Noe. Daca nu scapam de :'' si eu unul ce putere am?'' va fi vai de capul nostru.
    Ptr : Incercati sa dormiti intr-o camera unde este un singur tantar.
    Am onoarea sa va cunosc d-le Noe.
  1. Vești proaste vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  4. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  5. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  6. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

  7. Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

  8. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  9. OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

  10. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

Ultima oră

22:11

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației