Avocatul Gheorghe Piperea: Mâine și poimâine, prin proteste reunite în București, guvernul Cîțu poate să își trăiască ultimele zile. Plandemia nu îl poate salva la nesfârșit

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Macron a pus întreaga Franță în stare de urgență, instituind măsuri de un absurd total (circulație interzisă după ora 19, deplasare pe mai puțin de 10 km de casă, consum interzis de alcool pe drumurile publice, reuniuni de maxim 6 persoane, închiderea unor spații publice, inclusiv școli, săli sau terenuri de sport ori magazine), care urmează să intre în vigoare luni, a doua zi a Paștelui catolic. Nu există nicio derogare de la restricții pentru perioada de Paști. 

Francezii au ieșit în număr mare în stradă, protestând uneori foarte violent contra acestui nou „couvre-feu” comunistoid. 

Costurile antrenate de sistemul sanitar francez sunt infinit mai mari decât în România, iar dotările și personalul sunt cu mult superioare celor de la noi. Franța a pompat sute de miliarde de euro în „lupta” contra pandemiei și, cu toate astea, este într-o situație pandemică mai rea decât acum un an. La vederea acestei ciorbe reîncălzite, omul de rând, falimentat, sărăcit, aruncat în șomaj, depresiv și blazat, a ieșit în stradă, ignorând riscul de sancțiune și bătaie de la jandarmi. 

Lucrurile sunt similare în Germania, numai că acolo Merkel, confruntată fiind cu masive proteste, dar și cu o opoziție fermă a unor șefi ai landurilor (mai ales cele din est), a făcut un mare pas înapoi, renunțând la măsurile noi de restricție și de strângere a șurubului, mai ales pe motiv de apropiere a Paștelui. Având în vedere că Macron se situează la cea mai de jos cotă de încredere din întregul său mandat, fiind în pericol serios de a pierde alegerile viitoare în fața Anei Hidalgo (primar al Parisului, comunistă declarată), iar gradul de rejectare a măsurilor pandemice este deja de 46%, sunt destul de sigur că și Macron va da înapoi. 

Așadar, se poate. Mâine și poimâine - începând de la orele 13.00, în Piața Universității -, prin proteste reunite în București, guvernul Cîțu poate să își trăiască ultimele zile. Mai multe prostii și hoții decât cei din guvernul și din jurul lui nu cred că ar putea face alt guvern, chiar dacă Werner va mai rămâne pe post o vreme și va mai impune (cu concursul opoziției de mămăligă făcută de Ciolacu) încă un guvern al lui.

Când poporul vorbește, politicienii trebuie să tacă și să ia aminte. 

Aroganța, infatuarea, lipsa de respect și proasta creștere a elitelor auto-cocoțate în fruntea bucatelor publice pe valurile unei plandemii nu doar că li se va întoarce împotrivă-le, dar vor și ridica tensiunea și revolta la cote inimaginabile. 

Sunt toate șansele ca în uichend cei mai mulți dintre protestatarii din țară (peste 70 de localități, ceva unic în istoria României) să vină în București, în Piața Victoriei, ca să ceară demisia guvernului, cu tot cu Voiculescu și cu Arafat, care insistă pentru aplicarea în continuare a absurdelor și falimentarelor măsuri de „prevenție” a pandemiei. 

Nimeni nu va mai putea susține că sunt 223 de protestatari în stradă. 

Sunt curios ce invective anti-cetățean care își clamează libertatea și dreptul la venituri decente din muncă vor mai inventa cei din alianța de la guvernare, inși care au ajuns la putere în urma unor proteste mediatic și politic manipulate, și nu în urma unor alegeri electorale corecte (pe care, cu toată vicierea lor, nu le-au câștigat). 

Plandemia nu îi poate salva la nesfârșit.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • optimus 02.04.2021 23:32
    Eu voi fi prezent!
  • Orizont 02.04.2021 23:47
    Evenimente care vor urma colapsului plandemic :
    WorldWar 3 Prophecies - part 15, Gottfried von Werdenberg, Wladislav Biernacki, Nicolaas VanRensburg
    https://youtu.be/h4mucmgvdRo
  • aspenter2002 03.04.2021 07:32
    Cei care se mențin la putere prin mijloace oculte nu ne consideră oameni pe outsideri. Prin vaccinare introduci gene de cimpanzeu si gorilă care interfereaza cu genomul original. Se creeaza o întreagă generație de hibrizi dezumanizați.
  • UN_OM 03.04.2021 08:06
    "Optimism exagerat', 'dezaxații lumii' si-au 'căștigat' adepți la vârful politicii mondiale. În plan intern : 1 - printre primele măsuri a fost instaurarea amenzilor (mari) pentru descurajarea populației; 2 - peste cazurile Piatra Neamț și Matei Balș 'se așterne ' liniștea; 3 - ''ora exactă' nu se emite de la București ș.a.m.d.. Punct de vedere : stabilitatea lui Arafat vine pe filiera SMURD pendent de fundația cu acelasi nume, care, contrar aparențelor (datelor) ține de aceiași persoană. De-a lungul timpului minunatele 'onegheuri' și-au îndreptat resursele obținute către același SMURD și nicidecum către serviciile de ambulanță locale.
  • Rusi 03.04.2021 13:59
    vlad voiculescu nici acum nu este anchetat pentru cazuri de crima?
  • Rodica Ionescu 06.04.2021 10:58
    indiferent cine manageriaza pandemia pierde. Nu prea mai este timp, acești criminali psihopați folosesc aceleasi mijloace pe care le au folosit întotdeauna, este un razboi psihologic început în virtual și mutat în real, un razboi informatic , mai pervers decat o bomba cinstita, castigat cu vaccinuri si lockdown., -au pedalat pe frica de boala-moarte și pe cumpârâtul compulsiv, de echipamente si materiale sanitare, vaccinuri platite cu resurse din viitor, practic au gasit o cale sa domine, "medica" .Sunt deja financiar deasupra oricărui stat.

    Cereți deschiderea piețelor locale, cumpărați de la producători locali , boicotati televiziunile și mass media , decuplati va de la televizor și cablu .boicotati supermarket urile, faceți o lista de producători locali pentru tot ce înseamnă produse de stricta necesitate, -boicotați giganții tech.neplatitori de taxe, amazon, microsoft, google, facebook, twitter si toata increngatura de investitii of shore in companii farma , agro si petrolire, deși ni se serveste constant pericolul t schimbarii climatice și energia verde, aruncați smartfonurile , sunt bune doar pt fotografie, în rest sunt mijloace de control și manipulare, orice include sintagma smart- este echivalentul unui control digital , binevenit și util doar când este în mâini potrivite și spre binele comunității. Cereți carantinarea doar a simptomaticilor, cereți medicilor și virusologilor cu reputație impecabila sa vorbească.

    Refuzați vaccinarea și nu acceptați covid pass ul , folositi teste antigen și faceți exact ce ați planificat, excursia în grecia sau călătoria de afaceri .

    Reluați va singuri dreptul la o viață normală , Copiii și adulții asimptomatici NU sunt focare de infecție.

    Mai presus de toate, nu ignorați stăpânul vieții,
    În lumina învățăturii creștine, frica de Dumnezeu este singura care ne poate face liberi de toate celelalte frici .


    https://www.bitchute.com/video/ify4TyOPg12z/
  • Enya 06.04.2021 13:01
    Doamna Rodica Ionescu,

    Sunt de acord cu o parte din mesajul dvs, exceptand 3 afirmatii. Cum sa cereti carantinarea unor oameni care nu au nimic? Si chiar daca ar fi existat sars-cov2 (nedovedit stiintific nici pana in acest moment!), in cazul asta, haideti sa-i arestam la domiciliu si pe cei cu toate bolile infectioase de cand lumea si pamantul, cu tbc, gripe sezoniere, ca ei chiar sunt un pericol pentru ceilalti, nu? Nimeni nu trebuie izolat cu forta pentru nimic! Altfel, ne introducem in lagare medicale naziste!

    Sa NU cerem nimic din ce il priveaza pe individ de libertate! Libertate de orice fel; de gandire, de miscare, de alegere, libertatea credintei...

    In plus, nu exista pacienti asimptomatici! Vedeti in ce hal a functionat manipularea? Toata medicina alopata se bazeaza pe simptome si acum, dintr-o data, ele nu mai sunt valabile, nu mai exista?!? Ce e nenorocirea asta pe care ne-au indus-o diabolic, cu asa-zisii asimptomatici, cum putem sa acceptam o asa mizerie si minciuna??
    Si de ce validati pandemia sustinand testele frauduloase antigen?
Ultima oră

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

19:30

RĂZBOIUL MONUMENTELOR, MONUMENTELE RĂZBOAIELOR. ȘI NU NUMAI... Mihai Ogrinji despre Monumentele Basarabiei și opera de refacere a lor dusă de avocatul Iulian Rusanovschi

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)