Avocat Gheorghe Piperea: S-a răsucit comutatorul de gândire?

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anul trecut nu puteai nici măcar să pui întrebarea dacă nu cumva virusul a fost scăpat dintr-un laborator, accidental sau voit, pentru că te cenzura imediat feisbuc (așa cum face acum cu orice postare despre vaccin care nu trimite berbec style la „resursele” oficiale), sau iutiube sau gugăl, iar slugile lor prea-plecate din mass-media main stream sau din școlile naționale de „studii” politice te diabolizau și te indexau drept negaționist/conspiraționist/promotor de fake-news. 

Acum e la modă presupunerea că virusul a scăpat dintr-un laborator din Wuhan, iar China e vinovată - chiar liderii G7 au declarat în scris că investighează această ipoteză, cu riscul de a arunca lumea într-un nou război rece, „pe partea economică”. 

Totul s-a schimbat la 180 de grade, în mai puțin de o lună. Totul, printr-un singur buton. Feisbuc a decis că nu îi mai suspectează de fake news pe toți cei 2,7 miliarde de utilizatori (de la care fură secundă de secundă „surplus comportamental”, pe baza căruia face continente de bani și își întărește zilnic controlul totalitar al lumii). Dar nu de tot și nu în legătură cu orice minciună oficială sau fake news prin omisiune/dezinformare în legătură cu covid, ci numai în legătură cu pista China - Wuhan - virus scăpat accidental/voluntar din laborator, pistă stabilită de Wall Street Journal și îmbrățișată cu suspect entuziasm de New York Times și CNN. 

Și, totuși, e ceva foarte greșit și foarte grav aici. 

O întreagă lume este obligată să gândească azi într-un fel diametral opus celui obligatoriu acum o lună, printr-un singur click apăsat de fuhrer-ul unei organizații private? 

Nu se simte nimeni jenat că lumea se comportă ca în romanul lui Orwell, 1984, unde dușmanul, ideile „periculoase”, istoria, știința, politicile de sănătate publică, se schimbă după cum decide Big Brother? 

Vorbim atât de nonșalant despre scăparea unui virus din laborator, dar: 

 • de ce se lucra la un virus în laborator, pe bani americani și europeni și cu specialiști francezi în biotehnologie? 
 • dacă se fabrică viruși în China, e cineva atât de tâmpit să creadă că nu se fabrică viruși și în SUA, Franța, Germania, Marea Britanie, Rusia sau India? 
 • dacă se fabrică viruși, nu cumva se încalcă interdicția globală asupra armelor biologice? 
 • dacă se fabrică viruși, nu este logic să conchidem că se fabrică și antidotul/vaccinul, așa cum ne „învață” filmele cu James Bond? 
 • dacă main-stream-ul a mințit și dezinformat cu privire la originea virusului (așa cum a mințit cu privire la armele chimice ale lui Saddam Hussein), este rezonabil ca oricine pe această planetă să îi mai creadă? 
 • dacă s-a probat clar că, fără implicarea unor birocrați americani sau de la OMS, mizeria chineză nu ar fi putut fi ascunsă sub preș, de ce Fauci, Tedros și toți ceilalți porcușori de Guineea folosiți de Big Pharma și Big Tech pentru a-și pune planurile de profit și control global în aplicare nu sunt arestați încă? 
 • dacă ne este acum clar ca lumina zilei că putem fi dresați și ghidonați după placul și planul demenților mesianici care ne vor reduși la niște cifre ale recoltei lor de „produse predictive”, pentru a dobândi ei amortalitatea transhumanistă, de ce politicienii europeni au votat cu 15 mâini pentru impunerea pașaportului digital de vaccinare? 

P.S.: Un fost președinte al CNAS a spus că, prin cardul electronic de asigurat, produs cumpărat de la grupul IT al lui Sebastian Ghiță (care a fugit în Serbia, cu tot cu codul sursă al sistemului), serviciile secrete românești s-au împroprietărit pe TOATE datele noastre cu caracter personal, fiind capabile să ne dicteze și ce să achiziționăm, și ce să votăm, și ce atitudine de supuși captivi să adoptăm, indiferent de cât de proști, impostori, cinici, filo-totalitari ar fi vătafii lor politici, puși cu mâna (sau cu tableta STS) exclusiv după criteriul dependenței de serviciile secrete. Acesta este marele „secret”, motivul pentru care nu avem partide, instituții academice, știință, presă etc., ci sucursale ale lui Big Brother.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • Coronoia 16.06.2021 13:19
  "de ce se lucra la un virus în laborator, pe bani americani și europeni și cu specialiști francezi în biotehnologie? " Explicatia oficiala (cred ca de la Fauci am auzit-o) este ca, vezi Doamne, virusologii vor sa i-o ia inainte naturii: ei asambleaza din timp virusuri periculoase in laborator pentru ca mai tarziu, atunci cand acele virusuri vor aparea spontan in natura ei sa fie pregatiti deja cu un vaccin pentru ele.
  Astfel de mizerii nici nu ar trebui sa se numeasca cercetari. Sunt de fapt incercari de a mesteri arme biologice.
  Prostia de SARS-COV-2 totusi nu se poate numi arma biologica, e doar o incercare nereusita, un avorton de arma biologica. Poate a scapat sau a fost lasat sa scape din laborator la mijlocul procesului de perfectionare. Altfel ce arma biologica e aia care nu omoara decat mosnegi care au fost colegi de scoala cu Tutankamon si mai au si 7 boli? O arma biologica eficienta ar fi in stare sa omoare barbati tineri, apti de lupta, cei incorporabili in armata. Nu mosnegii. Daca ii omori tarii dusmane mosnegii mai degraba o ajuti sa-si degreveze cheltuielile cu pensiile.
  Teoria mea este ca un grup de baieti destepti investitori in farma si biotehnologii (de exemplu Bill Gates) s-au saturat de procesele lungi de aprobare ale noilor medicamente si tehnologii si au decis sa puna de o plandemie ca o solutie de a impinge aprobarea pentru tratamente cu organisme modificate genetic. In ultimii ani tot vedeam in presa financiara previziuni ca actiunile in firme biotech sunt coada de la pruna, nu-stiu-care-firma biotech a atras finantare pentru nu-stiu-ce tratament revolutionar de sta matza-n coada, tot rasareau firme biotech ca ciupercile, s.a.m.d. Mi s-a parut curios ca li se face atata publicitate unor firme care nu au realizat nimic concret si in plus nici nu-mi era clar care e pana la urma scopul existentei lor. Moderna exista parca din anul 2010 si n-au adus nimic pe piata pana la revolutionarul vaccin, Biontech existenta din 2008 si nu i-am gasit pe net decat rapoarte financiare incepand cu 2019, conform celui din 2019 singura sursa de venituri din acel an a fost un contract micut cu GSK dar tot erau pe pierdere (cine draq tine in viata atatia ani firme pe pierdere?! si le mai si ridica in slavi in presa?), Curevac la fel.
  Un articol din 2017 spunea despre Moderna ca tehnologia lor cu m-RNA e o prashtie vai steaua ei pentru ca nu reusesc sa gaseasca niste nanolipide care sa nu fie toxice pentru pacient.
  https://www.statnews.com/2017/01/10/moderna-trouble-mrna/
  "In order to protect mRNA molecules from the body’s natural defenses, drug developers must wrap them in a protective casing. For Moderna, that meant putting its Crigler-Najjar therapy in nanoparticles made of lipids. And for its chemists, those nanoparticles created a daunting challenge: Dose too little, and you don’t get enough enzyme to affect the disease; dose too much, and the drug is too toxic for patients."

  Ca sa vezi, la cateva luni de la declansarea pandemiei vietii, Moderna a gasit solutia sa nu mai fie nanolipidele toxice. Coincidenta fericita? sau mai degraba "las-o bah, ca merge si asa, acuma e mare pandemie, moare lumea de virusul ucigas bomba biologica, nu mai stam sa pierdem vremea cu studii si verificari intinse pe ani de zile". Nu avem timp 8-10 ani sa testam vaccinul cum s-a procedat mereu in istorie, acum in scoatem in 10 luni si e sigur si eficient!
  Nu imi dau seama daca A. virusul chiar a scapat din laboratorul chinezilor si baietii destepti au sarit imediat la oportunitatea de a declara pandemie si a dezlantui pe populatie vaccinurile lor sau B. virusului i s-a dat drumul intentionat.
  In schimbul unor spagi grase criminalii acestia au primit aprobare de la EMA, FDA etc (comisarul european pentru sanatate Sella Kyriakidis care a semnat contracte de achizite vaccinuri pt UE e investigata in Cipru dupa ce curtea de conturi a descoperit 4 Mio EUR inexplicabili in conturile bancare ale lui barbata-su; ministrul sanatatii din Germania tocmai si-a tras o vila parca estimata tot la 4 Mil EUR din salariul de bugetar). Va fi interesant sa vedem ce s-o gasi prin conturile lui Fauci si ai functionarilor FDA, numai sa se caute.

  Acum ca ies la suprafata mortii si ranitii vaccinurilor (peste tot in lume), masluiri cu numarul de paturi de terapie intensiva (cel mai recent scandal din Germania, in plina desfasurare), suprimarea Ivermectinei ca tratament eficient pentru Covid (India, USA) politicientii trebuie sa arate oamenilor cu degetul un vinovat ca sa nu riste sa fie ei trasi la raspundere. Sa arati cu degetul un liliac infectat nu potoleste furia oamenilor, trebuie sa le arati niste oameni, de ce nu Fauci si China? Cand va lovi si criza economica si oamenii vor iesi in strada politicienii vor arata cu degetul catre China: "duceti-va si luati-va de guler cu Partidul Comunist Chinez" "noi nu am gresit cand am impus lockdownurile care au distrus economia, trebuia sa facem asta pentru ca virusul cu care luptam era periculos, era o ARMA BIOLOGICA, VALELEUUU"
  E greu sa explici prostimii ca ai impus lockdown si ai autorizat/promovat cu ochii inchisi vaccinuri toxice doar pentru un virus-frate-cu-raceala vai steaua lui, insa daca ai facut asta ca sa lupti impotriva unei ARME BIOLOGICE, eeeee....
 • mariusmioc 16.06.2021 13:38
  S-a răsucit comutatorul de gîndire pentru că, în loc să recunoască că întreaga poveste cu covidul a fost mincinoasă, pentru politicienii de la noi și din Apus e mai convenabil să dea vina pe China.
  Mai multă pornografie a fricii: Teoria virusului scăpat din laboratorul din Wuhan
  Teoria virusului scăpat din laborator este:
  - O ieșire pentru cei care nu vor să recunoască greșelile de relatare a problemei c0vid de pînă acum (de pildă, manipularea definițiilor și statisticilor pentru a genera iluzia unei boli apocaliptice)
  - concretizarea acestei iluzii.
  Dacă te vor face să te concentrezi asupra felului cum „virusul ucigaș” ar fi putut scăpa din laborator (ca într-un film științifico-fantastic)… poate vei uita despre Suedia, Florida, Texas
  Dacă te vor face să te concentrezi asupra felului cum „virusul ucigaș” ar fi putut scăpa din laborator (ca într-un film științifico-fantastic)… poate vei uita despre cum au redefinit un caz medical, pentru a include oameni sănătoși, și apoi au raportat o creștere spectaculoasă a numărului de „cazuri”.
  Dacă te vor determina să te concentrezi asupra felului cum „virusul ucigaș” ar fi putut scăpa din laborator (ca într-un film științifico-fantastic)… poate vei uita despre cum au definit „spitalizarea c0vid” ca orice persoană spitalizată, din orice motiv, care a avut rezultat pozitiv la un test PCR calibrat la 40 pînă la 50 de cicluri de amplificare.
  Dacă te vor face să te concentrezi asupra felului cum „virusul ucigaș” ar fi putut scăpa din laborator (ca într-un film științifico-fantastic)… poate vei uita despre cum au definit o „moarte c0vid” ca oricine care a murit, din orice motiv, care a avut un rezultat pozitiv la un test PCR în ultimele 28 de zile.
  Dacă te vor face să te concentrezi asupra felului cum „virusul ucigaș” ar fi putut scăpa din laborator (ca într-un film științifico-fantastic)… poate vei uita despre cum au hotărît brusc că imunitatea de turmă n-a existat niciodată și poate fi atinsă doar cu ajutorul unui vacsin experimental.
  Dacă te vor face să te concentrezi asupra felului cum „virusul ucigaș” ar fi putut scăpa din laborator (ca într-un film științifico-fantastic)… poate vei uita despre cum ne-au arătat fotografii false cu „oameni prăbușiți pe străzi, morți de c0vid”, atunci cînd campania „Șoc și Groază” era la început.
  Dacă te vor face să te concentrezi asupra felului cum „virusul ucigaș” ar fi putut scăpa din laborator (ca într-un film științifico-fantastic)… poate vei uita despre cum au terorizat lumea cu fotografii ale „camioanelor morții”.
  Dacă te vor face să te concentrezi asupra felului cum „virusul ucigaș” ar fi putut scăpa din laborator (ca într-un film științifico-fantastic)… poate vei uita despre toate spitalele c0vid goale
  Dacă te vor face să te concentrezi asupra felului cum „virusul ucigaș” ar fi putut scăpa din laborator (ca într-un film științifico-fantastic)… poate vei uita despre complet neapocaliptica rată de mortalitate ajustată la vîrstă.
  https://mariusmioc.wordpress.com/2021/06/14/mai-multa-pornografie-a-fricii-teoria-virusului-scapat-din-laboratorul-din-wuhan/
 1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

 2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

 3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

 4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

 5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

 6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

 7. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

 8. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

 9. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

 10. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

Ultima oră

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?