Avocat Gheorghe Piperea: A pune semnul egal între vaccinare și imunizare este un colosal Fake News. Pașapoartele de Vaccinare sunt bazate pe un FALS. Faceți cunoștință cu sintagma "teoria complicității”

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Imunizarea nu este același lucru cu înțeparea cu un ser experimental, care „asigură” forme ușoare ale bolii și o rată mai redusă de infectare. A pune semnul egal între cele două operațiuni nu numai că este un colosal fake news prin omisiune, e și (mai ales) un eșec al logicii formale și al științei medicale, impus de propagandă.

După definiția din DEX, sensul medical al cuvântului „imunizare” este acela de proces prin care un organism devine nereceptiv la o boală microbiană, în urma unui tratament sau a faptului că a avut în trecut o asemenea boală.

Certificatele, pașapoartele sau adeverințele „verzi”, care se vor emite pentru a permite omului contemporan să circule „liber”, dar marcat corespunzător, ca un bun reprezentant al turmei, conțin un fals evident - nu atestă că titularul este imun la boala microbiană pe care o combate (teoretic) poțiunea experimentală, cu excepția cazului în care a trecut printr-o asemenea boală.

Înțeparea cu zisa poțiune experimentală nu respectă definiția din DEX, fiind contrazisă chiar de prospectele de punere pe piață și de datele/informațiile oficiale.

O imunizare reală, în sensul medical al termenului, s-a obținut, de exemplu, prin vechile formule, pe care statul sau sistemul sanitar ni le-au administrat vând eram copii* pentru a ne feri de poliomielită, difterie, tuberculoză sau tetanos, dar nu și cele contra gripei.

Fact-checkers să pună mâna pe carte și să verifice faptele, înainte de a-i eticheta pe alții drept conspiraționiști. La fel și teoreticienii/practicanții complicității la planurile totalitare ale autorităților.

* Prin anii `60 ai secolului trecut, imunizarea în masă nu a existat; mai mult chiar, la mine, la țară, marea majoritate a celor din generația părinților și bunicilor mei nu s-a înțepat niciodată în vederea imunizării - nu existau dispensare sau medici pentru așa ceva; de aceea, și povestea conform căreia, în lipsa imunizării prin înțeparea cu seruri preventive, nu am fi trăit azi, sau că numai datorită înțepării lumea are azi o speranță de viață de 70-80 de ani, e un fake news; în realitate, lumea trăiește mai mult (nu și mai bine) din motive de igienă personală, canalizare, colectare sistematică a deșeurilor, căi rapide de comunicație, șanse mai mari de a ajunge mai repede și mai des la medic/spital, acces relativ facil la medicamente și la servicii sanitare (pe vremurile „comuniste”, gratuit, pe vremurile „capitaliste”, plătit din greu, cu CASS) și, desigur, mulțumită politicilor de sănătate publică anterioare anului 2020 (ceea ce trăim acum fiind cea mai mare farsă din istorie, și nu politici de sănătate publică)

Faceți cunoștință cu sintagma "teoria complicității”

Sub un regim care s-a dovedit de mult a fi rezultatul unui plan, urmat cu mai mult sau mai puțin succes de prostocrați și de vătafii lor, conspirația nu mai este o teorie, ci un fapt. La polul opus se situează complicitatea populației cu regimul, fără de care nu ar rezista nicio tiranie de lungă durată.

Teoria complicității nu e doar opusă "teoriei conspirației”, ci exprimă realitatea oricărui regim totalitar. Complicitatea majorității populației la crimele, delictele, fraudele și minciunile regimului, comise "pentru siguranța” noastră, alături de frica endemică a aceleiași majorității de pisicile negre arătate permanent (boli, teroriști, conspiraționiști, sancțiuni, apartheid și șomaj pe motive sanitare), sunt amestecul esențial al combustibilului motorului, iar blamul public asupra liber-cugetătorilor este aditivul care îi asigură viață lungă și protecție contra ruginei.

Uneori, însă, motorul se gripează și ia apă. Iar apa încă nu e în proprietatea sponsorilor economici ai totalitarismului.

"teoreticianul complicității (substantiv) = o persoană care acceptă fără crâcnire narativul politic al zilei și consumă știrile oficiale livrate pe canalele principale și care se supune religios fricii iraționale, blamând public liber-cugetătorii”

"consimțământul fabricat = voința de achiziție a unui produs, a unei ideologii, a unui scenariu, a unei simulări a realității, implantată artificial în inconștientul individual și chiar în subconștientul colectiv, de profesioniștii manipulării”

Notă - mai nou, fabricarea consimțământuluu se asigură cu ajutorul algoritmilor care fabrică "produse predictive” din surplusul comportamental rezultat din colectarea permantă a datelor noastre cu caracter personal”, care au ajuns nu numai să ne cunoască mai bine decât ne cunoaștem noi înșine, dar și să ne dicteze cum să trăim și să simțim - liberul arbitru fiind în pericol de dispariție.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • JoeB 10.05.2021 14:53
  Impactul vaccinului de


  Comentarii de Brian Shilhavy
  Editor, Știri de impact asupra sănătății

  Health Impact News anunță public că două corporații private, CVS și Rite Aid, au primit un avertisment de siguranță pentru pericolul potențial de „vaccinare” indiscriminată a COVID-19 în imunitatea naturală și recent infectată cu COVID-19, de Dr. Hooman Dr. Noorchashm, dr., Pe 29 aprilie 2021.

  Mulți medici au vorbit acum public despre studii care arată că cei cu imunitate naturală la COVID vor crește de 2 până la 3 ori riscul de reacții adverse din vaccinurile COVID.

  Aceasta include mărturia doctorului Ben Edward la Comitetul Senatului din Texas pentru afaceri de stat săptămâna trecută.

  O scrisoare de avertizare de siguranță către CVS, Rite Aid și farmaciștii lor
  Pericolul potențial al vaccinării indiscriminate împotriva COVID-19 la persoanele imune în mod natural și infectate recent cu COVID-19.

  de Dr. Hooman Noorchashm MD, dr

  Stimate doamnă Donigan, doamnă Lynch și colegi farmacisti,

  Vă scriu această scrisoare deschisă de avertizare și îngrijorare în materie de siguranță pentru dvs., în calitate de imunolog și medic - pentru ca ambele să ajute la protejarea unui subgrup de pacienți americani despre care știu că prezintă un risc total de evitare a rănilor și să vă ajute să vă asigurați și riscul managerii și avocații cu informații pentru a limita răspunderea corporațiilor dvs. împotriva a ceea ce cred că este probabilitatea ridicată de litigii iminente de către clienți răniți ca atare.

  Mai exact, vă scriu pentru a vă informa că clienții CVS și Rite Aid, care sunt fie imuni în mod natural sau recent infectați de SARS-CoV-2, vor fi expuși riscului de rău atunci când farmaciștii dvs. îi vaccinează fără discriminare folosind COVID-19 vaccinuri de la Pfizer și Moderna.

  Am comunicat pe larg îngrijorările mele legate de siguranță cu privire la vaccinarea indiscriminată COVID-19 a celor deja imuni în mod natural și infectați recent către Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente, precum și directorilor de la Pfizer și Moderna. Aceste entități au ales, până acum, să ignore aceste preocupări de siguranță pentru viața unui „subgrup minoritar” de americani.

  Cu toate acestea, deoarece CVS și Rite Aid, în calitate de corporații private, sunt acum angajate în vaccinarea generală la nivel de populație, vă scriu pentru a vă informa că riscul răspunderii pentru daunele aduse persoanelor care sunt imune în mod natural sau infectate recent, de la vaccinarea indiscriminată COVID-19 , este axat pe corporația dumneavoastră și pe colegii farmacisti.

  Permiteți-mi să fiu clar, cu privire la două aspecte principale ale răspunderii, avocații dvs. ar putea înțelege bine:

  Este extrem de clar că marea majoritate a persoanelor care sunt imune în mod natural la infecțiile anterioare cu SARS-CoV-2 nu câștigă mai puțin sau niciun beneficiu din vaccinarea suplimentară. Această afirmație nu este doar consecventă cu corturile de bază ale științei clinice imunologice, dar a fost demonstrată și de rezultatele studiilor clinice ale vaccinului J&J ȘI de rezultatele recente apărute din Israel (vezi linkurile de mai jos). Prin urmare, vaccinarea imunității naturale este pur și simplu un tratament medical inutil în marea majoritate a acestor persoane. Și știți cu toții că orice complicații care rezultă dintr-un tratament medical care nu este necesar, oricât de „rar”, se încadrează în categoria „prejudicii nerezonabile”. Vă rugăm să examinați ACEST și ACEST link-uri cu îngrijire și împreună cu managerii și avocații dvs. pentru a lua în considerare faptul că mulți dintre clienții CVS și Rite Aide care primesc vaccinări fără discriminare de către practicienii dvs. sunt supuși unui tratament medical inutil, și, prin urmare, doar potențial dăunător, în cadrul facilitățile dvs. la nivel național.
  Din punct de vedere al standardului clinic, știm deja că vaccinarea persoanelor infectate este potențial dăunătoare. Cu siguranță, recenta orientare CDC indică faptul că persoanele infectate cu SARS-CoV-2 ar trebui să aștepte 3 luni înainte de a se vaccina - aceasta este o recunoaștere implicită a faptului că astfel de persoane sunt expuse riscului de a face rău. Cu siguranță, știm deja că un număr substanțial de persoane sunt infectate asimptomatic cu SARS-CoV-2 și, prin urmare, nu vor ști că sunt infectate în momentul vaccinării la unitățile dumneavoastră. Mai mult, datele recente apărute din Marea Britanie demonstrează că pacienții ambulatori cu infecții anterioare sunt cei care au reacțiile adverse cele mai intense legate de vaccin. Puteți consulta aceste date AICI. Desigur, orice epidemiolog, clinician sau avocat rezonabil ar recunoaște că, atunci când curba în formă de clopot a evenimentelor adverse este deplasată spre dreapta pe axa X pentru cei infectați în mod natural, mult mai mult din capătul cozii acelei curbe a clopotului va fi fie în „valea morții”. De fapt, există câteva exemple foarte proeminente de deces și complicații cauzate de vaccinarea indiscriminată COVID-19 a celor recent infectați în presă. Nume precum Dr. J. Barton Williams din TN, dl Christopher Sarmiento din NM și doamna Brandy Parker-McFadden din TN. Aceste persoane cu infecții anterioare, care au dezvoltat complicații post-vaccinare, sunt doar 3 exemple de americani răniți și vor fi probabil vârful unui aisberg mult mai mare. Rușinea este că majoritatea acestor indivizi sunt foarte susceptibili de a fi imuni în mod natural și, într-adevăr, nu beneficiază de vaccinările care le declanșează complicațiile sau decesele - dar și mai rușinos este că răul acestor persoane ar putea fi evitat dacă doar publicul națiunii noastre liderii din domeniul sănătății și al corporațiilor au fost mai circumspecți și NU au permis vaccinarea fără discriminare a celor recent infectați și deja imuni.
  Am încredere că dvs. și avocații dvs. puteți procesa informațiile pe care vi le-am furnizat în mod obiectiv și înțelegem că abordările foarte simple de atenuare sunt posibile pentru a exclude acele persoane care sunt imune în mod natural sau infectate recent, de la un risc de vătămare în unitățile de vaccinare. . Aceste strategii de mișcare TREBUIE să includă: a) un istoric adecvat de la pacient pentru a exclude pe oricine cu antecedente cunoscute de infecție anterioară cu SARS-CoV-2 și b) screeningul candidaților la vaccin pentru anticorpi anti-virali și antigen viral, înainte de vaccinare (adică , # ScreenB4Vaccine).

  Pentru a rezuma, aici, vă informez cu privire la riscul potențial de vătămare medicală gravă pentru cel puțin un subgrup minoritar de clienți în timpul acestui focar de pandemie. Mai exact, vă informez că, dacă vaccinarea indiscriminată COVID-19 la persoanele care sunt imune în mod natural sau infectate recent declanșează boli grave sau deces, conștientizarea acestei posibilități acum constituie o răspundere gravă pentru corporațiile dvs. - și mai ales dacă nu acționați pentru a atenua împotriva acestui risc de rău, cel puțin unora dintre clienții dvs. la nivel național. Propun o abordare # ScreenB4Vaccine ȘI un „istoric de expunere și aport clinic” amănunțit înainte de vaccinare.

  Aș fi fericit să discut despre potențialul risc pe care l-am informat aici, în persoană, dacă doriți.

  În apărarea sănătății publice din SUA și a subgrupurilor minoritare de persoane în pericol,

  Dr. Hooman Noorchashm

  Sursă.

  Dr. Hooman Noorchashm este doctor-om de știință. El este un avocat pentru etică, siguranța pacienților și sănătatea femeilor. El și cei 6 copii ai săi locuiesc în Pennsylvania.

  Comentează acest articol la HealthImpactNews.com.

  Vezi si:

  URGENT! 5 medici sunt de acord că injecțiile COVID-19 sunt arme biologice și discută despre ce trebuie făcut


  Medicii din întreaga lume emit probleme AVERTISMENT: NU OBȚINEȚI VACCINUL COVID !!


  Un sportiv sănătos din liceul Utah dezvoltă cheaguri de sânge în creier după injecția COVID


  CDC raportează încă 2 MOARTE pentru sugari în urma injectărilor experimentale COVID în timpul studiilor clinice


  Chirurg în vârstă de 48 de ani MORT după ce a batjocorit „Anti-vaxxers” și și-a scris propriul necrolog după injecții moderne COVID


  Fată din Wisconsin, în vârstă de 16 ani, MOARTĂ După 2 doze ale injecțiilor COVID experimentale Pfizer


  Tragedia continuă să lovească familiile cu cei dragi murind după ce au fost injectați cu fotografii COVID experimentale


  CDC: 4.178 americani MORȚI după injecții experimentale COVID - Decese din lovituri COVID sunt acum egale cu 20 de ani de decese înregistrate după vaccinuri din 2001


  Injecții COVID experimentale de adenovirus care continuă să omoare persoanele mai tinere și de vârstă mijlocie


  GENOCIDUL în SUA continuă: 3.848 DE MOARTI 118.902 leziuni în urma injecțiilor COVID - Copiii sunt acum raportați că mor


  8.430 DEAD 354.177 leziuni: baza de date europeană a reacțiilor adverse la medicamente pentru „vaccinurile” COVID-19


  1.047 morți 725.079 leziuni raportate în urma COVID19 „Vaccinuri” experimentale raportate în Marea Britanie


  Icoana de modă israeliană, în vârstă de 59 de ani, Alber Elbaz MOARTĂ După ce a fost „complet vaccinat” pentru COVID-19


  Dan Kaminsky, expert în securitate cibernetică pro-vaccin, a murit la 42 de ani, după fotografierea COVID experimentală


  Pastor în vârstă de 44 de ani MORT după împușcătura Moderna COVID - A vrut ca alți pastori și afro-americani să-i urmeze exemplul și să ia împușcătura


  Starul „Baldwin Hills”, Ashley Taylor Gerren, în vârstă de 30 de ani, a murit după ce a primit injecția COVID


  Leziunile cerebrale și MOARTEA Continuă să urmeze injecțiile J&J COVID


  Membru al familiei rapperului DMX pretinde că injectarea COVID „Vaccin” a precedat atacul cardiac fatal - nu supradozajul de droguri


  Asistentă medicală în vârstă de 35 de ani și mamă a 2 morți în urma injecțiilor experimentale Pfizer COVID în Marea Britanie


  Student în vârstă de 21 de ani din Cincinnati STUDIU MURIT la 24 de ore după injectarea COVID Johnson & Johnson


  Tată sănătos, în vârstă de 43 de ani, a 7 persoane suferă de accident vascular cerebral și este paralizat după ce Johnson și Johnson au fost împușcați COVID


  Un bărbat scoțian de 20 de ani MURIT 12 ore după ce i s-a injectat experimentul Pfizer mRNA COVID Jab


  Medicul sănătos din Chicago, în vârstă de 27 de ani, MORTE 3 luni după împușcăturile COVID care ridică probleme de siguranță pe termen lung


  Midwin Charles: analist juridic MSNBC, în vârstă de 47 de ani, MORT după împușcare COVID experimentală a ARNm


  Fată israeliană în vârstă de 22 de ani MORT în urma injectării experimentale Pfizer mRNA COVID


  Italia: Încă doi profesori MORȚI după împușcătura AstraZeneca COVID


  Profesor de muzică din Wisconsin, în vârstă de 40 de ani, MORȚI în urma injectării experimentale COVID


  Canada suspendă împușcătura AstraZeneca COVID - 2.530 de răniți și 24 de morți după cele mai multe fotografii Pfizer și Moderna


  Carolina de Nord Colegiul Profesor MORTA După Johnson și Johnson COVID Shot


  Întregul oraș în stare de șoc, un alt profesor italian este DEAD în urma injectării AstraZeneca COVID


  Profesor italian în vârstă de 31 de ani DEAD în urma injectării experimentale AstraZeneca COVID


  Femeia consiliului municipal din Kansas ORA MURITĂ după primirea injecției experimentale de COVID


  2 bărbați morți la domiciliu pentru îngrijirea persoanelor în vârstă, după injecții experimentale Pfizer COVID, în timp ce Australia începe fotografii COVID


  Oamenii care mor acum în urma injecțiilor experimentale Johnson și Johnson COVID


  Asistentă georgiană în vârstă de 27 de ani MORZĂ O zi după AstraZeneca Experimental COVID Shot

  Irlanda: Nouă rezidenți ai casei de îngrijire medicală mor de COVID-19, în ciuda faptului că mARN-ul este „vaccinat”


  Profesorul moare ore după ce a fost împușcat AstraZeneca COVID în Italia - Lansarea anchetei asupra omorului


  Asistenta medicală la pediatrie se laudă cu obținerea vaccinului COVID în timpul sarcinii - bebelușul este încă născut 8 zile mai târziu


  Campion la box Marvin Hagler MOART la vârsta de 66 de ani după ce a primit un „Vaccin” COVID experimental.


  Tehnician chirurgical în vârstă de 39 de ani și mama moare la 4 zile după a doua fotografie experimentală ARNm COVID Shot


  Guvernul Regatului Unit modifică recomandările pentru femeile gravide care primesc injecții experimentale de COVID care cauzează cel puțin 20 de avorturi spontane până acum


  Prima săptămână a vaccinurilor experimentale COVID în Coreea de Sud: 7 MORTI și peste 2800 de răniți


  Denunțătorul dezvăluie multe complicații în timpul sarcinii în urma injecțiilor experimentale COVID - „Vaccinul lăsând o urmă a mamelor devastate”


  12 rezidenți mor după primul vaccin COVID în centrul de îngrijire medicală și asistență pentru demențe din Țara Galilor


  Rata mortalității crește în Israel în urma „vaccinurilor” COVID experimentale Pfizer


  Fizician kinetoterapeut în vârstă de 28 de ani DEAD 2 zile după ce a fost injectat cu vaccin COVID experimental mARN


  22 de vârstnici cu demență morți în 1 săptămână după injectarea experimentală cu ARNm COVID în Olanda


  Două călugărițe moarte și 28 COVID pozitiv la 2 zile după injecții experimentale de ARNm COVID


  Fostul militar american sănătos are acum boli de inimă în urma împușcăturilor Moderna COVID


  Filmările video ale denunțătorilor de vaccinuri forțate COVID în casele de îngrijire medicală din Germania devin publice - Avocat: „Ne ocupăm de omucidere, poate chiar de ucidere”


  Al doilea vaccin Pfizer COVID a fost oprit în Spania după 46 de decese într-o singură casă de bătrâni în urma primei lovituri


  Fosta ancoră TV din Detroit, Karen Hudson-Samuels, a murit brusc la o zi după ce a fost injectată cu un ARNm experimental COVID Shot


  Denunțător: 8 din 31 de rezidenți morți în azilul de bătrâni din Germania după ce au fost injectați cu forța cu Pfizer Experimental mRNA COVID împușca împotriva voinței lor


  Lucrătorul din domeniul sănătății din Wisconsin, în vârstă de 28 de ani, are anevrism - Creierul este mort la cinci zile după a doua injecție experimentală Pfizer mRNA COVID


  Un alt profesionist medical în primele vieți săptămâni MORTE după ce a primit injecția experimentală de ARNm în timp ce Memphis plânge pierderea unui medic în vârstă de 36 de ani


  Doctorul rezident din Wisconsin a suferit un avort spontan la 3 zile după ce a fost injectat cu mARN de COVID experimental


  Doctor în vârstă de 39 de ani și fiul fostului judecător șef din Trinidad, găsit mort după injectarea COVID în Irlanda


  TRAGEDIE! 9 morți în casa de bătrâni spaniolă la scurt timp după primele împușcături Pfizer, dar a doua doză dată oricum - Credințe religioase în vaccinuri care cauzează decese masive pentru seniori?


  Un alt holocaust evreiesc? Radio local de discuții raportează „Mulți mor” în Israel în urma injecțiilor experimentale de ARNm Pfizer


  Doctorul italian în vârstă de 45 de ani „În primii ani de viață și într-o sănătate perfectă” cade mort după Pfizer mRNA COVID Shot: Asistentă de 39 de ani, tehnician chirurgical în vârstă de 42 de ani, de asemenea, moartă


  Mama și bunica de șase ani din Virginia, în vârstă de 58 de ani, mor în câteva ore de la primirea injecției experimentale cu ARNm Pfizer


  Un adolescent israelian internat în terapie intensivă pentru „Inflamarea inimii” la câteva zile după primirea celui de-al doilea vaccin Pfizer


  24 de rezidenți morți în 3 săptămâni, întrucât o treime din rezidenții din casele de îngrijire medicală din Marea Britanie mor după injecții experimentale cu ARNm COVID


  Denunțătorul CNA pentru îngrijirea bătrânilor: persoanele în vârstă MOARTĂ CA MUȘTELE După injecții COVID! VORBESTE!!!


  A primit Larry King un film COVID experimental chiar înainte de moartea sa?


  53 Morți în Gibraltar în 10 zile după inițierea experimentelor Pfizer mRNA COVID


  Legenda baseballului Hank Aaron Mort după ce a primit injecția experimentală Moderna mARN COVID


  10 morți cu 51 de efecte secundare severe în rândul vârstnicilor germani după injecții experimentale Pfizer COVID


  55 de americani au murit în urma injecțiilor COVID de ARNm, în timp ce numărul morților din Norvegia crește la 29


  23 de vârstnici au murit în Norvegia după ce au primit injecția experimentală Pfizer COVID mARN


  Femeia din Louisiana convulsie necontrolat după ce a fost injectată cu Pfizer Experimental COVID Shot - „Nu suport să o văd pe mama în acest fel, mă face să vreau să plâng știind că nu pot face nimic pentru a o ajuta”.

  24 de morți și 137 infectați la Casa de Bătrâni din NY după injecții experimentale COVID


  Obstetricianul din Miami, „Foarte sănătos, în vârstă de 56 de ani”, moare după ce a fost injectat cu vaccinul experimental Pfizer COVID


  Asistentul pediatric în vârstă de 41 de ani „perfect sănătos” moare brusc după injectarea cu vaccin experimental Pfizer COVID


  Asistenta din Tennessee care a dispărut cu camera foto live după vaccinul COVID este încă în viață?


  Un doctor mexican în vârstă de 32 de ani suferă crize și este paralizat după ce a primit vaccinul experimental Pfizer  Alăturați-vă și susțineți Centrul Național de Informare Vaccin!  Aveți probleme la primirea buletinelor noastre informative? Vedea:

  Cum să învingi cenzura pe internet și să-ți creezi propriul feed

  Suntem acum pe Minds.com, MeWe și Parler. Canalele video de la Bitchute și Rumble.
  Dacă site-ul nostru web este confiscat și închis, găsiți-ne pe Minds.com, MeWe și Parler, precum și pe Bitchute și Rumble pentru instrucțiuni suplimentare despre unde să ne găsiți.

  Dacă utilizați browserul TOR Onion, iată linkurile și adresele URL corespunzătoare pe care să le folosiți în browserul TOR pentru a ne găsi pe Dark Web: Health Impact News, Vaccine Impact, Medical Kidnap, Created4Health, CoconutOil.com.

  Demascarea cine se află în spatele plandemiei și revoltă pentru a inaugura Noua Ordine Mondială


  Rădăcinile satanice ale medicinei moderne - Marca fiarei?


  Judecata lui Dumnezeu urmează să cadă asupra Americii? Ce este „Marca fiarei”?

  înviat-din-morți
  Comanda aici!

  Lăsând o carieră lucrativă ca nefrolog (medic la rinichi), dr. Suzanne Humphries este acum liberă să ajute efectiv la vindecarea oamenilor.

  În această autobiografie, ea explică de ce medicii buni sunt constrânși în actualul sistem medical corupt de la practicarea medicinei etice reale.

  Una dintre vocile sănătoase atunci când vine vorba de examinarea științei din spatele vaccinurilor moderne, niciun medic extremist pro-vaccin nu a îndrăznit vreodată să o dezbată în public.

  carte-vaccin-curte-de-wayne-rohde-mare

  Carte - Curtea Vaccinului, de Wayne Rohde - 240 de pagini
  „The Dark Truth of America’s Vaccine Injury Compensation Program”
  Livrare GRATUITĂ disponibilă!
  COMANDA AICI!

  Publicat la 8 mai 2021
  Etichete: CVS, Rite Aid

  Primește știrile direct în căsuța de e-mail!
  Adresa dvs. de e-mail
  Vă respectăm confidențialitatea prin e-mail

  Cele mai bune povești din această săptămână

  Chirurg în vârstă de 48 de ani MOART după batjocorirea „Anti-vaxxerilor” și scrierea propriului necrolog după injecții moderne COVID
  22.949 Vizualizări

  CDC: 4.178 americani MORȚI după injecții experimentale COVID - Decese din lovituri COVID sunt acum egale cu 20 de ani de decese înregistrate după vaccinuri din 2001
  7.992 vizualizări

  GENOCIDUL în SUA continuă: 3.848 DE MOARTE 118.902 leziuni în urma injecțiilor COVID - Copiii sunt acum raportați că mor
  6.427 vizualizări

  Fată din Wisconsin, în vârstă de 16 ani, MOARTĂ După 2 doze ale injecțiilor COVID experimentale Pfizer
  5.887 vizualizări

  8.430 DEAD 354.177 leziuni: baza de date europeană a reacțiilor adverse la medicamente pentru „vaccinurile” COVID-19
  5.729 vizualizări

  CDC raportează încă 2 MOARTE pentru sugari în urma injectărilor experimentale COVID în timpul studiilor clinice
  5.534 vizualizări

  URGENT! 5 medici sunt de acord că injecțiile COVID-19 sunt arme biologice și discută despre ce trebuie făcut
  3.582 Vizualizări

  Injecții COVID experimentale de adenovirus care continuă să omoare persoanele mai tinere și de vârstă mijlocie
  3.079 vizualizări

  Doctorul canadian sfidează ordinul bâlbâi și spune publicului cum au ucis injecțiile moderne COVID indigeni din comunitatea sa și cu dizabilități permanente
  3.024 vizualizări

  Noile vaccinuri ARNm COVID injectează un sistem de operare în corpul tău - nu o teorie a conspirației, Moderna o admite
  2.785 Vizualizări
  NAVIGARE
  Acasă
  Despre noi
  Termeni de utilizare
  Declarație de confidențialitate
  Contactează-ne
  Rețeaua de știri cu impact asupra sănătății
  Știri de impact asupra sănătății
  Răpirea medicală
  Impactul vaccinului
  Sănătatea cocosului
  Created4Health.org
  Copyright 2021 Știri privind impactul asupra sănătății
  https://campaigns.healthimpactnews.com/r/ee284985244d00d5331f06fce?ct=YTo1OntzOjY6InNvdXJjZSI7YToyOntpOjA7czo1OiJlbWFpbCI7aToxO2k6NDQ4O31zOjU6ImVtYWlsIjtpOjQ0ODtzOjQ6InN0YXQiO3M6MjI6IjYwOTdkMTZhYjlhNzU5ODEzNzcwNzYiO3M6NDoibGVhZCI7czo0OiI3NzU4IjtzOjc6ImNoYW5uZWwiO2E6MTp7czo1OiJlbWFpbCI7aTo0NDg7fX0%3D&
 • JoeB 10.05.2021 15:26
  Confirmarea celor scrise în articol este IDUBITABILĂ ȘTIINȚIFIC !
  Vedeți mai jos.
  aveti link de anul trecut (!!!) :
  https://childrenshealthdefense.org/news/the-impact-of-vaccines-on-mortality-decline-since-1900-according-to-published-science/?utm_source=mailchimp

  dar si un alt link care l-a preluat ca sursa:
  https://titaniclifeboatacademy.org/index.php/19-articles/techno-socio-milieu/809-the-impact-of-vaccines-on-mortality-decline-since-1900-according-to-published-science.

  Concluzia deconcertanta pentru 99,99% din populatie, avand in vedere propaganda diabolica facuta, este indubitabila STIINTIFIC: Impactul real la cresterea duratei de viata (implicit si a sanatatii umane) este de 1%-3,5% !!!

  STIU, ESTE INCREDIBIL, DAR ... SUB MASCA SANATATII PUBLICE , GUVERNELE AU DEVENIT DUSMANII MORTALI AI PROPRIILOR POPOARE !
 • Alexandru YES 10.05.2021 23:47
  O întrebare!
  Când va fi asasinat președintele Rusiei sau al Turciei, si probabil se va isca un nou subiect de discuții pe internet, veți analiza tot la fel de degajat/ți numeroasele idei diversioniste în condițiile unei stări de asediu ?
  Probabil că faptul că greierul cântă despre venirea prematură a toamnei este efectiv determinism.
  Greierul, în fond, nici nu știe să cânte despre altceva.
  Ne-a prins atât de tare diversiunea, încât nu mai putem anticipa nici măcar o banală toamnă. Darămite frigul iernii?
  Ședeți blânzi .
 1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

 2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

 3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

 4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

 5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

 6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

 7. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

 8. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

 9. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

 10. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

Ultima oră

15:14

Adrian Onciu: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?