Avocat Elena Radu: Indiferent dacă te vaccinezi sau nu, există riscuri în cazul infectării, inclusiv riscul de deces. DOVADA INSP

De Av. Elena Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru că văd ca autoritățile publice continuă să prezinte cetățenilor informații nereale potrivit cărora vaccinarea ar înlătura posibilitatea de a face forme grave sau de a ajunge la terapie intensivă în cazul infectării cu varianta Delta, aduc la cunoștința cetățenilor următoarele informații oficiale:

Conform informării INSP - Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, publicată la data de 24 august 2021:

- dintre cele 450 persoane confirmate cu varianta Delta, 90 erau complet vaccinate;

- din cele 24 decese la cazuri confirmate cu varianta Delta, 3 dintre persoanele decedate erau persoane care fuseseră vaccinate complet:

- o persoană de sex masculin din Satul Mare, în vârstă de 72 ani, confirmată ca fiind infectată cu varianta Delta după 103 zile de la data finalizării vaccinării (administrării celei de a doua doze);

- o persoană de sex masculin din Iași, în vârstă de 72 ani, confirmată ca fiind infectată cu varianta Delta după 90 zile de la data finalizării vaccinării (administrării celei de a doua doze);

- o persoană de sex masculin din Cluj, în vârstă de 56 ani, confirmată ca fiind infectată cu varianta Delta după 164 zile de la data finalizării vaccinării (administrării celei de a doua doze).

DOVADA chiar în ANALIZA INSP (PDF)

Este inacceptabil ca cetățenii să fie obligați să analizeze în permanență datele oficiale furnizate de instituțiile abilitate pentru a verifica veridicitatea declarațiilor publice ale reprezentanților autorităților publice.

Este inacceptabil ca reprezentanții autorităților publice prin discursul public pe care îl au, nu numai să ducă o campanie înșelătoare în privința efectelor vaccinării, ba mai mult, să pună în pericol starea de sănătate a persoanelor care se vaccinează, ca urmare a faptului că li se creează impresia unei false siguranțe după vaccinare și pot să nu își mai ia măsurile personale de siguranță pentru a preîntâmpina o posibilă infectare.

Prin campania de vaccinare înșelătoare a autorităților publice s-a generat în rândul populației o stare de incertitudine și a scăzut gradul de încredere a acestora în autoritățile publice.

Este timpul ca autoritățile publice să înceteze cu această campanie înșelătoare și să aducă la cunoștința cetățenilor date corecte și complete.

Nimic nu este sigur!

Indiferent dacă te vaccinezi sau nu, există riscuri în cazul infectării, inclusiv riscul de deces.

Citiți și De ce minte Klaus Iohannis cu gura plină. Cazul Israel îi dezumflă gogoșile: 95% dintre pacienții în stare gravă sunt complet vaccinați iar a treia doză a covidit-o chiar pe ministra Științei

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

25 de ani de la bombardarea Iugoslaviei

Bombardamentele NATO în cifre

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Dromihete 28.08.2021 11:12
    Voi repeta si voi reveni cu surse variate, pana cand TOTI vor intelege ca nu exista niciun "carcalac" si ca trebuie sa inceteze sa hraneasca aceasta psihoza! In plus cu voia Domnului, poate se va si gasi cineva versat in domeniul Juridic, care sa duca la Tribunal tonele de dovezi care se tot aduna, de la o zi la alta, desi unii au placa de-a dreptul stricata (nu ma refer la D-l Piperea pe care personal il apreciez, sa fie clar am scris), no offence intended, just observing the behaviour, defect profesional de congnitiv comportamentala.... Doctor in Medicina, Virologie si Imunologie, cu expertiza de Laborator, Derek Knauss, care da in judecata CDC pentru Frauda numita KKVID! Aici materialul cu concluziile in urma studierii a 1500 de asa zise "probe" virale, toate GRIPA! Probe trimise si la Universitati Americane pentru reconfirmare.... Aici materialul video : https://www.bitchute.com/video/ShMtsg3Xm5kc/
  • Gabiu 28.08.2021 14:48
    Ce risc de infectare ? Cu ce ? Nu s-a dovedit nici pana astazi existenta virusului. Testele pcr sunt praf in ochii prostilor. Cel mult te poti imbolnavi de nenumarate boli, de la injectiile experimentale de cum. Chiar nu intelegi doamna ca promovezi, fara sa vrei poate, fara sa-ti dai seama, plandemia ?
    Haideti odata sa mergem numai pe adevar si sa nu mai intram in hora plandemiei.
    Haideti odata, uniti-va avocati si medici, si deschideti un mare proces pentru dovedirea existentei virusului. Altfel discutati discutii si intariti sarada asta ieftina si intrati in jocul lor.
  • Enya 28.08.2021 15:58
    De 18 luni strig peste tot ca NU exista nici un sars-cov2, ca pandemia este inchipuita, doar la televizor si in presa, ca este doar o operatiune psihologica in masa si ca toti oamenii trebuie sa-i intrebe in cor, peste tot pe unde-i prind, pe borfasii numiti politicieni si pe medici:

    CARE SUNT DOVEZILE STIINTIFICE DE EXISTENTA A SARS-COV2??????????

    Tot de 18 luni scriu in stanga si in dreapta ca un avocat competent si curajos trebuie sa fie primul (pentru ca el stie toate etapele, toti termenii si mai ales chichitele judecatoresti si are cele mai mari sanse de reusita, abia apoi poporul putand sa ia exemplu si sa dea in judecata, in sute de mii de procese la indigo, aceiasi borfasi si criminali), care sa se lupte cu sistemul si sa intitieze procesul istoric prin care sa ceara guvernului si borfasilor care au dat oug-uri ilegale de alerta si urgenta doar atat: dovezile de izolare, purificare, cantarire, masurare, fotografiere, clasificare ale sars-cov2. Am scris public explicit si dlui Gheorghe Piperea, si dvs de atatea ori, si altora, dar nimeni nu a miscat nici un deget.

    Mai mult decat atat, ati continuat cu totii sa sustineti lupta impotriva pandemiei inchipuite, insa validand insasi pandemia!!!

    Stau si ma intreb: atata vreme cat amintiti de “virus”, testele impostoare si neadevarate PCR, vaxx-uri si “infectari” la fel de inexistente, inseamna ca toti credeti in acest “virus”, nu? Si ma intreb, oare de ce va cer tocmai dvs, celor care credeti in ceva inexistent, sa demonstrati inexistenta???

    Poate pentru ca sunteti voci publice si INDUCETI IN EROARE OAMENII??????????

    SI PRELUNGITI CACEALMAUA VALIDAND ACEASTA MINCIUNA????????

    Domnul Diplan face la scena deschisa cantari ale Romaniei cu boxe si microfoane si multumiri jandarmeriei pentru cooperare si mai zgaltaie putin supapa poporului, sa nu explodeze cumva in vreo revolta. Aparut inapoi in Romania de nicaieri (de fapt, chiar din America, de la Microsoft), fix in anul pandemiei inchipuite, cu lectia foarte bine invatata, DAR VALIDAND “VIRUSUL” si pandemia (cand nu crezi in ele, spui de trilioane de ori ca NU exista, pana iti pierzi vocea, si ceri dovezi!!!!!), domnul Diplan ma face sa cred acum cu toata fiinta ca este doar opozitie controlata. Deci, omul sistemului.

    Iertati-ma, dar am, senzatia ca suntem inconjurati doar de tradatori! Ori de oameni care si-au pierdut totalmente gandirea critica si cred in cea mai mare minciuna a umanitatii fara sa ceara un minimum de dovezi, ori de oameni ai sistemului!

    Plantati peste tot, care recita la infinit cuvintele: “virus”, “infectati”, “ATI”, “morti de covid”, “pandemie”, “vaxxinare” etc.


    “Virusul” sars-cov2 – CEA MAI MARE MINCIUNA A UMANITATII, o impostura colosala, nedovedit stiintific nici pana in ziua de azi, desi toata planeta a fost anulata si deposedata de toate drepturile fundamentale, o minge hipercolorata (nicaieri in corpul uman nu exista culoare cyclamen, turcoaz, verde etc), facuta pe calculator prin CGI si impanata, in batjocura omenirii, cu urechile multiplicate ale lui Shrek, personajul de desene animate!

    Vaxxinare – GENOCID MASCAT

    Testele impostoare PCR – validarea pandemiei inchipuite

    Medicii – Mengele2, ce si-au vandut sufletul pe bani si au pus in mana borfasilor din guvernele lumii dictatura medicala, totalitarismul nazist medical, inventand un virus! Trebuie judecati pentru crime impotriva umanitatii!

    Justitia, “justitiarii” – arma sistemului ocult prin care au validat pandemia inchipuita si n-au facut nimic, NIMIC, sa anuleze toate crimele borfasilor!!! Orice judecator, avocat si procuror care umbla cu botnita prin tribunale si nu a anulat nici o OUG ilegala este al sistemului, PUNCT!

    Politicienii (borfasii lumii) – CRIMINALI CE TREBUIE JUDECATI PENTRU CRIME IMPOTRIVA UMANITATII!
Ultima oră

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”

13:25

Dependența de Jocurile Online face ravagii în rândul trupelor ucrainene

13:00

Strategii malefice de escaladare a conflictului

12:41

Ion Cristoiu: Presa română știe ce se petrece la Kremlin, dar habar n-are ce se petrece la CCR cu Ordonanța de urgență privind comasarea alegerilor

11:40

OMS urgentează țările să semneze Tratatul pandemic: ”O nouă amenințare pandemică va apărea - și nu există nicio scuză pentru a nu fi pregătiți”

11:26

Cel mai recent sondaj arată că AUR ar lua cele mai multe voturi de la tinerii între 18-35 de ani „dacă alegerile au loc duminica viitoare”

10:45

Când nu ai succes pe câmpul de luptă, treci la asasinate. Șeful SBU afirmă că Ucraina duce o campanie secretă de asasinare a celor care colaborează cu Rusia

10:28

Macron nu-i mai poate ține în frâu pe migranți. Bătaie pe aeroportul Charles de Gaulle - VIDEO

09:17

Celebrul streamer ”Ninja”, cu peste 24 de milioane de abonați pe Youtube și 19 milioane pe Twitch, a fost diagnosticat cu cancer

08:45

Putin dezamăgește ”analiștii militari”, afirmând că Rusia NU va ataca niciodată o țară NATO: ”Este un nonsens total”

08:26

Bloomberg: Macron i-a înfuriat pe americani cu declarațiile despre trimiterea de trupe în Ucraina

23:23

Arhim. Mihail Daniliuc: 27 martie 1918, Basarabia acasă

23:10

Mircea Platon la “Pe Drept Cuvânt”: Suntem victimele unui sistem programat să producă incompetență - VIDEO