Avocat Elena Radu: Arafat și Gheorghiță ne-au mințit o perioadă prea lungă de timp

De Av. Elena Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă chiar vă pasă și vreți colaborare cu cetățenii, lucrurile stau cam așa: - terminați cu minciunaș - răspundeți la toate solicitările de informații publice; - prezentați zilnic toate informațiile actualizate privind situația epidemiologica: - prezentați toate efectele adverse; - renunțați la măsurile aberante, negarea drepturilor și condiționarea lor de ce aveți voi chef (care nu au nicio legătură cu transmiterea virusului); - nu uitați ca totul pana la copii (ca și aia de pe la voi au copii și au văzut ca e cam nasol când se îngroașă gluma); - reintrati in matca constituțională cu fiecare autoritate publica pe care o reprezentați.

Am văzut doua "interviuri" cu reprezentanții autorităților: Raed Arafat si Valeriu Gheorghita.


Că a avut sau nu vreo influență reacția opiniei publice la refuzul de a participa la dezbatere, nu știu. Poate că da, poate că nu.

Însă, cert este ca au văzut ca asa nu se mai poate, ca sunt obligați reprezentanții autorităților sa iasă sa dea explicații.

Pana acum ieșeau în conferințele de presa cu niște sloganuri și poezia învățată, după care ne ziceau: gata, acum conformați-va, ca asa va spunem noi!

Însă, minciuna are picioare scurte și ne-au mințit o perioada prea lunga de timp.

Nu au răspuns la nicio întrebare și ne-au ignorat cu desăvârșire o perioada prea lunga de timp. S-au "ascuns" și prost au făcut.

Momentul pe care și l-au ales sa iasă sa dea explicații este al naiba de prost. Au așteptat atât de mult încât au ieșit tocmai când exista la îndemână multe studii care sa dovedească ca ne-au mințit, iar ceea ce au spus sunt simple sloganuri/mituri.

Mai mult, masurile pe care vor sa le impună acum afectează în mod direct și mai mulți cetățeni și mai ales copiii, asa ca mulți cetățeni încep sa iasă din starea de ignorare a realității.

Probabil pentru ca au văzut ca nu le mai merge nicio strategie, s-au gândit ca e cazul sa facă ceea ce trebuiau sa facă demult: sa iasă public și sa explice, sa participe la dezbateri, consultări cu cetățenii, sa asculte și ce mai spun și vor cetățenii și sa vadă care a fost impactul măsurilor asupra cetățenilor.

Insa, din cauza minciunilor pe care le recunosc indirect acum prin răspunsurile pe care le dau cetățenilor, nu fac decât sa se decredibilizeze și mai mult și sa piardă și bruma de încredere pe care o mai aveau în ei unii cetățeni.

Dupa ce o perioadă lungă de timp au spus numai ce au vrut, prezentând numai o față a monedei, ascunzând-o si negând-o pe cealaltă, acum când sunt obligați sa o spună cu gura lor (direct sau scoasă cu forța de jurnaliști) și pe cealaltă, nu fac decât sa demonstreze și celor care credeau ca e vorba de fabulații ca realitatea era cam alta, nu aia de se prezenta în conferințele de presa și prin clipurile publicitare.

Așa că ghinion de neșansaă
"Cinstea" nu o sa ii ajute cu nimic, ci va atrage și mai multa reacție negativa din partea cetățenilor.

Drept urmare, stimați reprezentanți ai autorităților publice, dacă credeți ca după ce ne-ați mintit cu zâmbetul pe buze vreun an jumate, ieșiți acum și recunoașteți adevărul și noi ne apucam sa acceptam tot ce ne impuneți, va înșelați amarnic.

Dacă ați ajuns totuși la concluzia ca mai trebuie sa vrea și Grivei (cetățeanul) ce impuneți voi, strategia asta de preacinstiti nu o sa va meargă.

Dacă, într-un final, vă găsii sinceritatea, uitați de tot ce voiați sa impuneți.

Dacă chiar vă pasă și vreți colaborare cu cetățenii, lucrurile stau cam așa:
- terminați cu minciuna
- răspundeți la toate solicitările de informații publice
- prezentați zilnic toate informațiile actualizate privind situația epidemiologica
- prezentați toate efectele adverse
- renunțați la măsurile aberante, negarea drepturilor și condiționarea lor de ce aveți voi chef (care nu au nicio legătură cu transmiterea virusului)
- nu uitați ca totul pana la copii (ca și aia de pe la voi au copii și au văzut ca e cam nasol când se îngroașă gluma)
- reintrati in matca constituțională cu fiecare autoritate publica pe care o reprezentati


Și puneți-vă pe dezbateri, consultări, învățați sa ascultați ce zic cetățenii.

După care:

1. Vaccinarea: fiecare sa decida singur pentru el, fără nicio presiune sau constrângere.

Puneți la dispoziție toate informațiile și despre efectele adverse și despre virus pentru ca cetățenii sa poată sa își poată estima riscurile în cunostinta de cauză și sa poată sa decida ce risc își asuma.

Stabiliți cine emite prescripția medicala pentru vaccinare.

Decontati analizele necesare pentru ca cetățeanul sa poată sa știe dacă este predispus unor riscuri în urma vaccinarii ca urmare a condițiilor sale medicale.

2. Masuri obligatorii: uitați de ele!
Recomandări cu privire la ce ar trebui sa facem, pentru combaterea transmiterii virusului, cu explicații de ce sunt necesare (din alea sincere, nu povesti).

S-ar putea sa fiți surprinși ca vom respecta mult mai mult ce nu e obligatoriu și de bun simt, decât ce era obligatoriu și aberant.

Sper ca am fost clara.

Dacă nu am fost suficient de clara, nu e bai. Mai organizam o dezbatere pe vreo 3 zile (pentru că mulți cetățeni vor sa va explice multe ca să înțelegeți problemele pe care le-ati creat, precum și suspiciunile și incertitudinile generate de atitudinea voastră).
De data asta luam și o tabla ca să va desenam, dacă e cazul, poate ne înțelegeți mai bine.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Sascha 27.08.2021 17:27
    S-a depășit de mult orice limită a legii, bunului simț,sau respectului datorat CETĂȚEANULUI,din banii căruia sunt plătiți acești indivizii. Locul lor este acum in fața unor comisii de anchetă si a procurorului. Și-au pierdut nu doar credibilitatea,legitimitatea,ci și autoritatea morală de a cere ceva poporului român,ale cărui interese le-au trădat și batjocorit. Banca acuzării trebuie să fie(in special,in cazul lui Arafat!), singura lor destinație imediată !
  • Gabiu 27.08.2021 19:36
    Cu niste incitatori la crima contra poporului roman care munceste pe salarii mizerabile sa le puna painea pe masa nu va exista niciodata o comunicare sincera. Si in plus trebuie sa plateasca pentru ce mizerii au facut. Poate dupa ce isi ispasesc pedepsele va exista o comunicare.
    Oricum, cu cat ii bagati mai mult in seama cu atat o sa profite si o sa minta mai mult. Nu are rost. Astia, cel putin cei din poza, sunt suflete pierdute. N-au constiinta necesara sa-si dea seama ce cazaturi si secaturi de oameni sunt. Sunt asa de indoctrinati de ideologia neomarxista ca nu vor putea fi reabilitati niciodata, nicicum, niciunde. Cine te-a mintit odata, minte si a doua oara si a treia oara si tot asa la nesfarsit.
Ultima oră

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”