Avem răspunsul: Asistăm la Demolarea Controlată a Occidentului

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De doi ani și jumătate, vedem uluiți cum Occidentul se sinucide ca urmare a politicilor halucinante ale liderilor săi. De la bun început întrebarea a fost: Prostie sau Ticăloșie? Acum avem răspunsul.

Pe 2 septembrie, G7 a decis să impună plafonarea prețului petrolului rusesc.

Măsura ar urma să intre în vigoare pe 5 decembrie. În plină iarnă. Când se anunța deja frig, foame, întuneric.

Scopul declarat al deciziei G7 este de a împiedica Moscova, mare exportatoare de petrol, să profite de pe urma Războiului din Ucraina și a crizei energetice declanșate de sancțiunile occidentale împotriva Rusiei.

Secretarul american al Trezoreriei, Janet Yellen, a explicat principiul de funcționare:

TEORETIC:Plafonarea ar urma să permită în continuare petrolului rus să „curgă” pe piețele internaționale, ceea ce ar menține prețurile scăzute. Dar, în același timp, va reduce veniturile obținute de Rusia din vânzarea petrolului, ceea ce ar urma să îi slăbească economia și capacitatea de război în Ucraina.

Care sunt șansele EFECTIVE ca acest plan al G7 să se realizeze?

Javier Blas, analist Bloomberg în domeniul energiei, a rezumat situația:

„Eu și prietenii mei am decis să impunem plafonarea prețului la berăria de lângă noi. Noi nu avem deloc de gând să bem bere acolo. Proprietarul berăriei spune că nu va vinde bere nimănui care respectă plafonarea. Alți clienți, care beau mult acolo, spun că nu vor respecta plafonarea. Succes.”

Asta a și făcut Rusia. A anunțat că nu va mai vinde petrol țărilor G7 și altora care respectă plafonarea.

(Exact la fel a procedat când a anunțat că nu mai vinde gazele decât pe ruble. Și manevra a fost un succes. Veniturile Rusiei din exporturile de gaze au crescut iar Rubla a fost numită „Moneda Anului”. Iar Occidentul a ajuns să importe gaze rusești via China.)

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a anunțat imediat după decizia G7:

„Companiile care impun un preț plafonat nu vor mai fi printre beneficiarii noștri. Pur și simplu, nu vom mai coopera cu ei pe principii contrare libertății pieței.”

În aceste condiții, este la mintea cocoșului  că, pentru ca plafonarea să funcționeze, numărul de țări și de companii care susțin această măsură trebuie să fie suficient de mare, încât Rusia să nu mai aibă UNDE să vândă petrol la prețul pe care îl dorește.

Aici e HIBA.

Din G7 nu fac parte nici China, nici India, mari importatoare de petrol și alte materii prime energetice, și aliate ale Rusiei în BRICS.

Pe de altă parte, Statele Unite și Marea Britanie, membre G7, au interzis deja importurile de petrol din Rusia cu mult înainte, la două săptămâni după invazia din Ucraina.

Iar o a treia țară din G7, Japonia, a anunțat că petrolul rus importat prin conducta Sahalin-2 va fi exclus de la plafonare.

O altă condiție pentru ca măsura G7 să funcționeze era ca pe piața internațională să fie SUFICIENT petrol, pentru ca prețul să nu crească și astfel să îl favorizeze pe Putin.

La jumătatea lui iulie, Joe Biden a vizitat Arabia Saudită și i-a cerut prințului moștenitor Mohammed bin Salman să își utilizeze influența pentru a convinge țările OPEC să mărească producția.

Drept răspuns, pe 5 septembrie, OPEC a anunțat că își REDUCE producția cu 100.000 de barili pe zi.

Presa americană a calificat gestul drept „o umilire a lui Biden și a Uniunii Europene”.

În consecință, în loc să scadă, prețul petrolului va CREȘTE.

Încă din iunie, când G7 discuta despre posibilitatea plafonării, experții au avertizat că măsura va duce la o EXPLOZIE a prețurilor.

De la mai puțin de 90 de dolari barilul, cât este în prezent, la 200 de dolari barilul. O creștere de peste 100%.

Prețul acesta nu va fi plătit de Biden, Macron, Scholz sau Von der Leyen. Va fi plătit de oamenii de rând din Occident. De NOI.

Imaginați-vă ce vor afișa stațiile de benzină la iarnă!

Încă o pacoste în cârca noastră. În plină criză energetică. În plină iarnă de coșmar.

Între timp, prima reacție a Rusiei, la anunțul de vineri al G7 a fost să sisteze livrările de gaze prin Nord Stream 1 către Europa.

Fiecare cu armele lui. Unii cu HIMARS, alții cu Conducta.

Se întâmplă din nou: la fel ca și în cazul sancțiunilor, Occidentul pretinde că vrea să îl otânjească pe Putin. Dar și de data aceasta, Putin iese întărit. Își va vinde petrolul la preț dublu.

Iar Occidentul dă o nouă gherlă: tot ce reușește este să își nenorocească (și mai mult) propriii cetățeni.

La început puteai crede că e vorba de prostie. Acum a devenit evident: este Ticăloșie Premeditată.

Demenții planetei urmăresc Demolarea Controlată a Occidentului, creând astfel terenul viran necesar pentru Reconstrucție. Build Back Better. Marea Resetare.

Pentru a aduce Raiul lor de coșmar pe Pământ.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Gheorghe Becali: VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult

Dan Puric despre Identitate la Librăria Sophia - Conferințele Familia Ortodoxă

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Orizont 07.09.2022 17:57
    Cum combatem NOUA ORDINE MONDIALĂ ?!
    https://youtu.be/FeqqQQCo3zA
  • Enya 07.09.2022 19:52
    Am inteles definitiv ce hram poarta cand i-am urmarit (cu greu) filmuletul despre asa-zisele amenzi de la recensamant, al carui scop este de a mentine teroarea in oameni si ideea ca recensamantul si amenzile au acoperire legala, iar noi sa tremuram de frica permanent si sa ne supunem cand sistemul ne va impune si alte monstruozitati ilegale si criminale, cum ar fi identitatea digitala! Altfel ne amendeaza astia! E peste orice manipulator, individul e de top, e peste toti manipulatorii stiuti. E tot un fel de iezuit. Se adreseaza partii mai “intelectuale” a electoratului aur, madam s. este varianta de mahala, iar el e varianta de om care te pune pe ganduri (LOOL), se adreseaza oamenilor care mai si gandesc. Prin temele pe care le abordeaza, cu subiecte inteligente si viziuni corecte pe unele teme (cum ar fi postul negru, de exemplu), isi creeaza o notorietate, te face sa dezvolti o incredere atat de mare in el incat la un moment dat, fara sa iti dai seama, sa ajungi sa ingurgitezi absolut tot ce iti spune, fara sa mai gandesti critic si sa accepti agenda lui si a colegilor lui. Prin falsul nationalism si asa-zisul patriotism atinge agenda: existenta elementului cheie al N.O.M. numit covid (care a adus vaccinarea), climate change, suprapopularea, digitalizarea, 5G… Vine si spune lucruri despre moralitate, despre principii de viata, despre yin si yang ca sa atraga. Foloseste tehnica picaturii chinezesti: posteaza zilnic, este expert in manipulare si diversiune. Acest domn numai cu mintea lucreaza. E ca sarpele ala din natura care te ia prin invaluire. Sau ca vulpea sireata care te prosteste sa te duca pe fagasul ei. Sustine covidul, dar spune ca exista plandemie – schizofrenizare, scindare de psihic. Agenda lui este sa ne arate noua ce pregateste N.O.M., dar fara ca el, ca avocat, sa faca ceva! El, madam s., aur si toti din grupul asta vor spune intotdeauna vrute si nevrute si se vor invarti intotdeauna in jurul problemei, dar NICIODATA IN MIEZUL PROBLEMEI! Si nici nu vor rezolva vreodata ceva.

    Intrebare: “patriotii” care au latrat in parlamentul de criminali 2 ani de zile, ce au reusit sa faca realmente pentru popor si impotriva sistemului (care i-a creat)? Raspund tot eu: NIMIC!
    Desi romanii au inceput sa moara pe capete din cauza "vaccinurilor", ei sunt tot acolo!

    Sunteti prea inteligent si prea curat ca sa va lasati manipulat de oamenii sistemului.
  • Carbid ► Enya 07.09.2022 21:56
    Pfeeww, sunt bun! ;) De ceva vreme (bună) a intrat pe radarul meu și cu fiecare articol bănuiala mi se întarea!
    Si iată că dvs imi confirmati....si cu dna S la fel!
    Iar tre să vă felicit pentru găselniță!!
    Și am câștigat ssi pariul cu soția...;))
  • Enya ► Carbid 07.09.2022 22:21
    Sotia sa va asculte mai des. :)
  • Enya 07.09.2022 22:02
    Amenzi de la "recensamant" care NU exista!!!!!
  • Corina George 08.09.2022 12:15
    eu unul mă fac "vinovat" de a fi spus cu mult înainte de multi experți ca Putin are dreptate. ca occidentul este trădător și joaca la multe capete dat fiind perversul Albion dar și Franța care multi ani a avut conturile pline cu bani de la ruși sustinind anume partide. va mai aduceți aminte de custeau marele om de știință care tot vorbea de economia verde prin reducerea poluării etc ? ei bine ideea era rusa de a încetini explozia industriala a occidentului al USA. și acum cu falsele probleme climaterice uitindu-se de exploziile solare și care s-au intimplat mai tot timpul ne pregătește de înfometare. boli am avut război avem așa cum spuneau Gates și Kissinger pentru a reduce populația planetei. interesant este ca Africa rezista și se pare ca s-a deșteptat și nu mai lasă tot felul de făcături sa le facă viață. Rusia nu va renunță la programul de darimare al occidentului trădător și condus de corupții lui Soros. nu mai vor Dumnezeu nu mai vor nimic. Olanda vrea portul constanta și alții gazele din marea neagră sau Roșia montana. avem un prim ministru pus la ordin care nu reprezintă România. și iata țară din nou de o parte greșita a istoriei. neutralitatea era cheia dar nu convine pentru ca aceasta țară poate fi stoarsă și Folosita în anume războaie. Putin va distruge fără mila și ușor ușor multe tari vor ceda și se vor rupe de ue. ue nu va mai exista curind. toți sunt sătui de mizeriile de acolo de interese. nimeni nu dorește sa se termine războiul. stau și mă gândesc cum ar fi ca mîine Germania sa ceara alsacia de la francezi? cum? Rusia nu va pierde un centimetru și dacă au început asta nu vor mai da înapoi. sunt alături de ea puteri mari și de aici opera senilului de la Washington care iei bate joc de o lume întreaga. da va fi frig și de aici vor începe ruperile din ue... sa ajute Dumnezeu sa se desființeze mizeria asta care ne arunca în ridicol care iei bat joc de popoare de Tradițiile lor de tot. DOamne ajuta!
  1. Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. Să nu-i lăsăm! DOCUMENTAR VIDEO TRADUS

  2. "Revoluția” pro-viață a Părintelui Nicolae Tănase evocată de Ziarul Lumina al BOR. "Salvarea națiunii poate veni numai de la femei, care sunt dătătoare de viață. Însă bărbații au marea responsabilitate de a ocroti mamele"

  3. Un miliard de dolari pentru primul Studio de film fără influențe woke. Elon Musk a pus banii jos pentru Mel Gibson! Cu ce alți actori și producători a bătut palma CEO-ul Tesla. ACTUALIZARE

  4. Au inventat o nouă cauză a morții subite – bolul de mâncare. Cum au fost prinși cu minciuna. O femeie din Sibiu și un bărbat din Brașov au ajuns la spital în stare gravă după ce s-au “înecat cu mâncare”. Femeia făcuse AVC iar bărbatul a murit

  5. Scriitorul Constantin Barbu a fost primit în Academia Scientiarum et Artium Europaea din Salzburg - Corespondență din Austria

  6. Iohannis în postură perfectă de chelner la Seul. FOTOGRAFIA ZILEI

  7. În Japonia a avut loc o conferință de presă majoră despre procesele în care mai multe victime solicită despăgubiri pentru vătămările grave în urma vaccinării COVID-19 – VIDEO

  8. ZiuaNews: Părintele și regizorul Ciprian Mega îl contrează dur pe Medvedev chiar la Moscova: ”Românii nu doar că sunt o națiune, dar sunt un popor vechi, teafăr de multă vreme în conștiința europeană”. Ce a zis despre Ciolacu

  9. De ziua lui Gigi Becali: ”VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult, pentru a fi iertați.” VIDEO

  10. Monseniorul Viganò: Legătura dintre Asasinarea lui JFK și Biserica Paralelă

Ultima oră

01:00

24 aprilie: Sfinții Ierarhi Ilie Iorest, Simion Ștefan și Sava Brancovici, mitropoliții care au apărat credința ortodoxă în Transilvania cu prețul libertății

23:45

"Revoluția” pro-viață a Părintelui Nicolae Tănase evocată de Ziarul Lumina al BOR. "Salvarea națiunii poate veni numai de la femei, care sunt dătătoare de viață. Însă bărbații au marea responsabilitate de a ocroti mamele"

23:30

Scriitorul Constantin Barbu a fost primit în Academia Scientiarum et Artium Europaea din Salzburg - Corespondență din Austria

23:00

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. Să nu-i lăsăm! DOCUMENTAR VIDEO TRADUS

22:07

În Japonia a avut loc o conferință de presă majoră despre procesele în care mai multe victime solicită despăgubiri pentru vătămările grave în urma vaccinării COVID-19 – VIDEO

20:54

Pfizer și Moderna au început la Londra bătălia juridică privind brevetele pentru tehnologia din “vaccinurile” Covid - Moderna susține că a brevetat tehnologia ARNm între 2010 și 2016, cu mult înaintea pandemiei COVID-19

20:30

Papirusurile de la Herculaneum dezvăluie locul în care a fost înmormântat Platon

19:31

Au inventat o nouă cauză a morții subite – bolul de mâncare. Cum au fost prinși cu minciuna. O femeie din Sibiu și un bărbat din Brașov au ajuns la spital în stare gravă după ce s-au “înecat cu mâncare”. Femeia făcuse AVC iar bărbatul a murit

18:00

De ziua lui Gigi Becali: ”VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult, pentru a fi iertați.” VIDEO

17:00

Raport al guvernului britanic: Rata de decese este mai mare la tinerii vaccinați Covid cu 4 doze – au un risc cu 318% mai mare să moară decât cei care nu au primit vaccinul. Studii

16:10

ZiuaNews: Părintele și regizorul Ciprian Mega îl contrează dur pe Medvedev chiar la Moscova: ”Românii nu doar că sunt o națiune, dar sunt un popor vechi, teafăr de multă vreme în conștiința europeană”. Ce a zis despre Ciolacu

16:08

"Găsit mort, fără urme de violență". Moartea subită l-a găsit pe un tânăr de 21 de ani pe o stradă din Orăștie

16:00

Iulian Rusanovschi: Lansarea cărții “Războiul Monumentelor” din Basarabia are loc și la București, miercuri, 24 aprilie, ora 16.00, la Fundația Titulescu. Vă așteptăm!

15:18

Claudia Marcu: Energia verde a leșinat

14:26

Un miliard de dolari pentru primul Studio de film fără influențe woke. Elon Musk a pus banii jos pentru Mel Gibson! Cu ce alți actori și producători a bătut palma CEO-ul Tesla. ACTUALIZARE