Av. Marina-Ioana Alexandru: ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI legate de Notificare și Recensământ

De Av. Marina-Ioana Alexandru  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


RĂSPUNSURI la întrebările legate de notificare și recensământ

1. Cu ce este diferit acest recensământ de altele?


Sunt mai multe diferențe. În primul rând Sistemul s-a organizat mult mai bine și este mai eficient pentru propriile interese. Și nu doar în România ci în multe țări ale lumii.

O altă diferență este că sistemul legislativ pe care l-au creat pentru acest recensământ este mult mai bine pus la punct și este făcut după legislația europeană în domeniu. De exemplu, art. 26 și 27 din OUG nr. 19/2020.
Asta înseamnă că și sistemul de aplicare a amenzilor este mult mai eficient, din multe puncte de vedere. Plus că are în spate decizii „comune” ale țărilor europene, ceea ce înseamnă că amenzile sunt mult mai greu de contestat în instanță iar argumentele / motivele pe care le putem invoca sunt puține.

2. Putem să evităm recensământul dacă nu suntem acasă când vine recenzorul sau dacă nu-i deschidem ușa?

Nu putem pleca de la premisa ca Sistemul nu știe că unii vor încerca să evite recensământul. Iar pentru asta și-au luat măsuri suplimentare, legislative și procedurale.
De exemplu, prin faptul că chestionarul se completează numai electronic și nu se poate trece la întrebarea următoare până nu răspunzi la întrebarea în lucru.

Acest recensământ a avut o perioadă prealabilă de colectare a datelor statistice. Puteți citi în OUG nr. 19/2020, care se referă la recensământ (de ex. la art. 28), despre foarte multe instituții care au baze de date cu informații despre noi și sunt obligate să le pună la dispoziția Institutului Național de Statistică (INS). De exemplu, se colectează date de la Ministerul de Interne, Ministerul Sănătății, Ministerul Muncii, de la Cadastru etc. Informațiile colectate sunt multe și foarte detaliate, despre noi și diverse aspecte din viața noastră.
Asta face ca INS-ul, cel care organizează recensământul să aibă deja multe informații despre noi, ceea ce reduce posibilitățile de a evita să răspundem la chestionarul de recensământ. De exemplu, ei știu despre: prezența noastră la locul de muncă, primirea pensiei, interacțiuni cu sistemul (cu instituțiile publice, cu sistemul medical etc.), amenzile primite, de circulație sau altele, facturile la utilități sau modificarea contractelor de utilități, orice semnătură pe care o dăm, plățile online, activitățile bancare, inclusiv scoaterea de bani de la bancomat, prezențele publice, activitățile de pe rețelele sociale (monitorizate de MAI, pentru care deja s-au dat câteva amenzi) etc.

În linii mari, conform prevederilor abuzive din OUG nr. 19/2020 care este în vigoare, avem motiv să nu răspundem la chestionarul de recensământ numai dacă suntem plecați din țară de mai mult de 12 luni (înainte de data de 1.12.2021) sau dacă cineva e atât de grav bolnav încât nici măcar nu poate vorbi. Observăm că sunt puțini care se încadrează în aceste categorii.

Dacă recenzorul a căutat să intre în legătură cu tine de mai multe ori și nu a reușit, el recurge la „interviul proxy”. Conform prevederilor OUG nr. 19/2020, interviul proxy este o „metodă de colectare a datelor statistice prin care acestea se colectează de către un operator statistic, în cazul recensământului de către un recenzor, despre o anumită persoană, prin interviu cu o altă persoană din aceeași gospodărie, în măsura în care aceasta deține informații despre situația persoanei care ar trebui să fie intervievată, respectiv recenzată. Interviurile proxy se desfășoară doar în cazuri excepționale, după ce încercările repetate ale recenzorului de a contacta persoana ce trebuie recenzată au eșuat.”

Să nu uităm că turnătoria a ajuns să fie încurajată oficial sub diverse forme. Am auzit acest îndemn făcut public de multe ori în ultimii 2 ani. Ca să nu mai vorbim de „antrenamentul” la învrăjbire dobândit de unii dintre semenii noștri, încă de la „primul val".

REȚINE!!! Amenda o primești oricum, dacă faci altfel decât este prevăzut cu titlu de „obligatoriu” în textul de act normativ. Mai cu seamă că, Sistemul este pus pe strâns bani de la cetățeni prin orice mijloace. Excepție poate face împrejurarea în care alegem să abordăm legal și motivat situația și ne apărăm drepturile prin metoda prezentată.

Ideea că îi putem evita pe recenzori nu este viabilă deoarece ei pot veni și la locul de muncă sau o dată cu poștașul, când aduce pensia etc.
Mai mult, în legislație este prevăzut sistemul de interviu proxy, prin care recenzorul poate să-i întrebe pe vecini, pe administratorul sau pe președintele de bloc despre tine. Sau poate pur și simplu să vadă lumină la geam sau să te vadă prin curte și să consemneze că persoana este acasă, dar că nu vrea să deschidă ușa. Pe undeva, e ca și cum poliția caută pe cineva acasă, iar el crede că poate scăpa doar pentru că nu le deschide ușa!

Suplimentar, după încheierea perioadei de recenzare, primăria va putea să-i notifice pe cei care n-au răspuns la chestionar și să-i amenințe că vor primi amendă dacă nu se recenzează imediat. E suficient să primești scrisoarea de notificare și deja nu mai poți spune că te-ai ascuns de sistem.

Refuzul înseamnă orice modalitate prin care nu răspunzi. În așa fel au scris legislația referitoare la recensământ ca ei să aibă „dreptate”, respectiv să nu trebuiască să se demonstreze nimic ca să te amendeze, ci doar să arate că nu ai răspuns. Și mai au în spate și legislația europeană legată de recensământ, adică sunt și mai mult acoperiți.

Sfaturi și idei precum: „nu deschid ușa”, „nu primesc în casă”, „nu răspund la telefon”, „plec de acasă atâtea luni”, „plătesc amenda și apoi o contest în instanță” etc., noi personal nu le îmbrățișăm și nici nu le recomandăm, pentru motivele pe care le-am explicat. Ele reprezintă o opțiune total ineficientă și nesigură.

Dacă ar fi fost atât de simplu, asta am fi făcut și noi și, implicit, am fi recomandat și altora. Dar există riscul să primiți amendă și să nu aveți argumente ca s-o puteți anula în instanță.

Așadar, a nu le deschide ușa recenzorilor nu este o soluție. Pentru că la finalul perioadei de recenzare, cine nu apare în sistemul lor că a răspuns la chestionar va fi amendat.

Problema este că dacă nu răspundem deloc la chestionarul de recensământ, va fi mult mai greu să câștigăm anularea amenzilor în instanță pentru că nu putem proba buna noastră credință.

În plus, până la obținerea unei hotărâri definitive a instanței cu privire la anularea OUG nr. 19/2020 și o eventuală decizie de neconstituționalitate dată de CCR, dispozițiile acestui act normativ sunt în vigoare - așa neconstituțional, nelegal și abuziv cum este, iar magistrații trebuie să se pronunțe raportat la un act normativ în vigoare.

Atunci ce avem de făcut?
Să facem dovada că suntem de bună-credință și că ne apărăm legal drepturile. Mai mult decât atât, arătăm că suntem liberi, titulari naturali și de drept ai puterii politice împreună cu toți cetățenii României - conform art. 2 alin. (1) din Constituția României și că nu legitimăm punerea în aplicare a unor legi abuzive și supunerea noastră prin obligare sau constrângere de vreun fel.

Toate acestea le facem prin proceduri legale și corecte (notificări, petiții, cereri, somații, acțiuni în instanță etc.). Astfel, prin aceste acțiuni limităm, până la blocare, posibilitatea săvârșirii de abuzuri asupra fiecăruia dintre noi, prin acte normative și legi nelegal emise și anticonstituționale.

Referitor la acceptarea plății unei amenzii, indiferent de cuantumul ei, menționăm că asta NU ESTE O SOLUȚIE, din mai multe motive:
a) Pentru că, dincolo de bani, înseamnă că acceptăm să ne supunem unui sistem tot mai abuziv. Care apoi se va impune împotriva noastră, prin tot mai multe abuzuri și acte anticonstituționale, sub amenințarea amenzilor.
b) Majoritatea românilor nu au posibilitatea să plătească amenzi.
De exemplu, dacă unei familii cu mai mulți membrii îi vin 3-4 amenzi, ce face?

În schimb, dacă suficient de mulți români își vor apăra drepturile și libertatea, Sistemul va fi obligat să țină cont de ei.

3. Dacă folosesc notificarea și nu răspund la unele întrebări din chestionar, pot fi amendat?

În mod normal nu. Pentru că cei care aleg să nu răspundă la întrebările incorecte, nelegale și neconstituționale din chestionarul de recensământ fac asta legal.

Noi menționăm clar în notificare că suntem de bună-credință, că suntem de acord cu ideea de recensământ al numărului populației și a unor aspecte strict statistice și că răspundem la toate întrebările din chestionar. Doar că n-o facem în felul cum vor funcționarii care au scris greșit / eronat acele întrebări, ci într-un mod normal, legal și în conformitate cu drepturile noastre fundamentale la intimitate și viață privată, cu dreptul la opinie etc.

Practic, așa cum este menționat și în notificare, răspundem conform răspunsurilor din chestionar la întrebările pe care le considerăm corecte, iar la celelalte răspundem, în mod argumentat legal, cu răspunsul: „întrebarea o consider nelegală, abuzivă și o intruziune în viața mea intimă și privată”.

Așadar, noi răspundem la toate întrebările din chestionar. Dar nu cum vor ei, adică abuziv, ci cum e corect și legal.

Unii se întreabă dacă nu cumva prin folosirea acestei notificări, chiar eu, cetățeanul, fac dovada că mă încadrez la art. 54 alin. (1) lit. b) din OUG nr. 19/2020, dând posibilitatea Primăriei să mă amendeze. Răspunsul este NU.

Dat fiind că avem bună-voință să răspundem la toate întrebările, ar fi un mare abuz să fim amendați. Legislația legată de recensământ, atât cea națională cât și cea europeană prevede obligația de a participa și de a răspunde la recensământ, dar nu impune ce răspunsuri să dăm sau că am fi obligați în vreun fel să răspundem la întrebările incorecte, nelegale, prea intime și intruzive în viața noastră privată. Dacă vreun funcționar public dă o amendă din aceste motive este, în mod vădit în culpă și va trebui să răspundă în fața legii, atât în cadrul instituției cât și în nume propriu.

În cazul în care, funcționarii din primărie sau din prefectură nu vor respecta legea și constituția și vor face un abuz împotriva celor care aleg în mod legal să nu răspundă la întrebările nelegale din chestionar, atunci amenzile vor fi anulate în instanță, iar respectivii vor fi trași la răspundere în fața legii. Noi avem toate argumentele legale, deoarece ne demonstrăm buna-credință și intenția de a răspunde la toate întrebările, exceptând, bineînțeles, pe cele care nu sunt normale pentru un recensământ corect, care nu au legătură cu scopul declarat al recensământului, acela de a aduna date statistice, întrebări care încalcă legea și drepturile individuale.

În concluzie, românii au de ales între 2 variante:
- ori completează integral chestionarul de recensământ, fără comentarii, ceea ce înseamnă acceptarea, recunoașterea și subordonarea în fața unor prevederi nelegale și neconstituționale. Asta înseamnă ca cel în cauză să fie de acord ca drepturile și libertățile să îi fie încălcate permanent, de oricine și în orice condiții, iar consimțământul cetățeanului să nu mai conteze pentru nimeni;
- ori ne asumăm cu curaj și alegem să ne păstrăm demnitatea și să ne apărăm dreptul de a fi stăpâni pe propria noastră ființă și viață. În această situație, căutăm soluții și le manifestăm.

Notificarea reprezintă manifestarea dreptului și a libertății fiecăruia de a dispune de el însuși.

Notificarea este o soluție cu acoperire juridică, care nouă ne va fi foarte necesară ca probatoriu în eventualitatea unui litigiu.

Notificarea este pe de o parte o atenționare a celor care au pus în practică un act normativ neconstituțional, deci nelegal și abuziv (OUG nr. 19/2020), iar pe de altă parte, înștiințarea instituțiilor desemnate de a înfăptui recensământul, că eu, cetățeanul, NU legitimez și nici NU îmi este opozabil un act normativ neconstituțional, respectiv OUG nr. 19/2020 cu completările și modificările ulterioare.

La un număr semnificativ de mare de notificări individuale expediate, Notificarea devine un act juridic colectiv, care reprezintă voința poporului și atenționarea adresată instituțiilor administrației de stat și a funcționarilor acestora cu privire la interdicția de a fi încălcate drepturile și libertățile cetățenilor.

Notificarea reprezintă buna-credință și disponibilitatea fiecăruia de a conlucra și coopera, în limita firescului și a legalității constituționale, pentru efectuarea recensământului, atâta vreme cât nu se încalcă drepturile și libertățile fundamentale.

(Răspunsurile la întrebări vor continua)

Avocat Marina-Ioana Alexandru &

Adrian Aciu

Vedeți și Av. Marina-Ioana Alexandru: NOTIFICAREA cu motivarea justă și legală a răspunsului adecvat la chestionarul de Recensământ al populației din anul 2022

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
  • Enya 25.05.2022 21:39
    Dna avocat Mona Petrut este singura care a spus corect ceea ce trebuie sa faca romanii (si cea care l-a dat in judecata pe arafat).

    Pe 19 martie a scris de ce recensamantul este ilegal:
    https://www.facebook.com/groups/312669716880085/posts/512880583525663/

    “Recensământul populației și locuințelor, programat pentru perioada martie-mai 2022 - conform actelor normative ulterioare adoptării OUG 19/2020 - este doar un PRETEXT pentru COLECTAREA DATELOR PERSONALE ale cetățenilor români și informațiile vor fi folosite pentru VIITOAREA MONITORIZARE ELECTRONICĂ a fiecărui român, așa cum v-am tot atenționat, începând din luna iulie 2020, când am publicat petiția online intitulată ” OPRIȚI DIVULGAREA DATELOR PERSONALE ALE PACIENȚILOR!”, la acest link
    https://www.petitieonline.com/opriti_divulgarea_datelor_personale_ale_pacientilor
    Guvernanții și parlamentarii au refuzat și REFUZĂ SĂ RESPECTE PREVEDERILE CONSTITUȚIONALE, deci, EU REFUZ SĂ RESPECT ACTE NORMATIVE NECONSTITUȚIONALE.”

    Iar pe data de 23 mai, ca raspuns la ce tot scriu anumite persoane pe fb ca trebuie sa faca romanii (sa se recenzeze, ca altfel primesc amenda, sa-i primeasca pe recenzori in casa, dar sa nu raspunda la unele intrebari pe care le considera chipurile incomode, sa trimita petitii sau plangeri cu refuzul etc), domnia sa a adaugat:

    “În urmă cu 2 ani, v-am dovedit că AM AVUT DREPTATE când v-am explicat de ce erau neconstituționale AMENZILE URIAȘE DIN OUG pe care a adoptat-o tot Guvernul pe care îl conducea Șică Orban!

    V-am arătat, și zilele trecute, că doar pe baza celor 2 motive pe care eu le-am descoperit și i le-am trimis Avocatului Poporului, în aprilie 2020, CCR a constatat că OUG 34/2020 a fost neconstituțională!

    Acum, în legătură cu OUG 19/2020, v-am arătat că AVIZUL Consiliului Legislativ A FOST NEGATIV, iar CCR are decizii foarte clare atât cu privire la procedura de solicitare a avizelor de la Consiliul Legislativ, cât și în ceea ce privește PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL și NEAFECTAREA DREPTURILOR CETĂȚENEȘTI PRIN O.U.G., iar astfel de decizii au fost VOTATE ÎN UNANIMITATE LA CCR, deci, în legătură cu OUG privind recensământul, NU VOR EXISTA RISCURI nici după schimbarea componenței CCR, adică, va fi declarată neconstituțională!
    REZISTAȚI și NU VĂ RECENZAȚI”

    NU VĂ MAI SUPUNEȚI reglementărilor neconstituționale!
    https://www.facebook.com/388922984574813/posts/2565476746919415/

    NU MAI ACCEPTAȚI ABUZURILE și ÎNVĂȚAȚI SĂ LUPTAȚI pentru apărarea drepturilor și libertăților pe care guvernanții vi le afectează neconstituțional!
    #RezistațiȘiNUvăRecenzați
    #MonaPetruț


    “EU NU V-AM SFĂTUIT SĂ PLĂTIȚI POSIBILA AMENDĂ în cuantum de 500 de lei, pe care s-ar putea să o primiți DACĂ vă veți exprima REFUZUL EXPLICIT de a-i furniza recenzorului informații despre dvs., adică, în cazul în care veți săvârși contravenția prevăzută în NECONSTITUȚIONALA OUG 19/2020

    NU există AMENZI pentru un așa-zis "REFUZ" de autorecenzare ON-LINE!

    Dacă veți alege să furnizați date eronate sau incomplete ori dacă vă exprimați refuzul în scris, nu veți face decât să le oferiți DOVEZI ca să vă amendeze.

    REZISTAȚI și NU VĂ RECENZAȚI!"


    In raport cu un sistem satanist (Statul-dusmanul nostru) care ne-a facut sa fim fictiune legala/persoana CNP/firma fara CONSIMTAMANTUL si semnatura noastra (pentru ca eram nou-nascuti, iar cei care au comis frauda au fost Statul prin ofiterii de la starea civila si complicii lor, medicii), ceea ce trebuie sa facem este sa ne trezim, sa ne cerem drepturile de fiinte nascute vii in carne si oase (nu entitati fictive, firme), divine si suverane FURATE de sistem si sa nu-i mai acceptam ilegalitatile!

    Nu uitati, se da o lupta pe viata si pe moarte pentru digitalizarea, infrangerea si inrobirea noastra definitiva!

    Nu va fie frica!
  • Alexandru ND 26.05.2022 02:04
    Hristos a Inviat!
    Total de acord. A te auto-recenza/recenza in conditii de ilegalitate a demersului guvernamental, fie si raspunzand partial la intrebari, este la fel cum a fost cu purtarea mastii "neregulamentar" pe strada. Cred ca daca s-ar face o statistica, mai multe amenzi au luat cei care nu au purtat masca conform indicatiilor pretioase decat cei care nu au purtat-o deloc.
  • Tic 26.05.2022 10:44
    Mulțumesc Enya. Noi am renunțat la a mai colabora cu "statul" demult. Ma gândeam la revolta fiscală mai departe..
  • Enya ► Tic 26.05.2022 13:45
    Si eu va multumesc!

    In 1991, prin semnatura criminalului inca necondamnat, iliescu, Romania a devenit Corporatia Romania, deci o rotita fiscala din marea Corporatie Financiara Internationala. Asta insemna ca niste satanisti au furat suveranitatea fiintelor nascute libere prin vointa si puterea Creatorului! Si pentru ca nu puteau sa puna gheara pe bogatiile pamantului (pe care Dumnezeu le-a facut si daruit neconditionat si fara vreun act pamantenilor) si nici pe vietile oamenilor, i-au transformat, PRIN FRAUDA, in firme/fictiuni legale/persoane CNP chiar de la nastere, cand le-au creat Certificatul de Nastere, adica firma comerciala al carei cod fiscal este CNP-ul!

    De ce aveau nevoie de aceasta cea mai mare FRAUDA a umanitatii? Pentru ca in legile lor (ale amiralitatii), ale satanistilor, comertul si tranzactiile se bazeaza doar pe baza contracte si semnatura.

    INSA!! Tot in aceste legi, nu se poate incheia un contract intre o firma si o persoana fiinta vie in carne si oase nascuta suverana, ci si aceasta trebuie sa fie tot o firma! De-aceea Statul (dusmanul nostru), prin functionarii sai (ofiterii de la stare civila in complicitate cu medicii care elibereaza Certificatul Constatator de Nascut Viu pe baza caruia sa poata fi deschisa fraudulos fictiunea legala/firma cu numele nostru fara semnatura si CONSIMTAMANTUL nostru), are nevoie de aceasta firma in numele nostru ca mai apoi sa poata tranzactiona orice, inclusiv vietile, trupurile, deciziile noastre!

    Daca n-am mai fi firme (am notifica si instiinta statul ca suntem persoane in carne si oase nascute suverane, am renunta la certificatul de nastere si am iesi din sistemul mafiot), ne-am putea revendica si obtine imediat libertatea absoluta (suveranitatea) precum si bogatiile si resursele Terrei pe care Creatorul le-a facut in folosinta noastra exclusiva, pe care ni le-a daruit neconditionat, tot asa cum ne-a oferit si darul divin, VIATA, fara sa ne ceara in schimb vreun un act sau vreo semnatura!

    De-aceea satanistii ne-au facut firme, pentru ca printr-un contract intre firma si firma, pot pune laba pe toate resursele si bogatiile Terrei, care ne apartin doar NOUA, pamantenilor, si pe care ar trebui sa le folosim gratuit!!!! Ne-au facut fictiuni legale ca ne indatoreze de la nastere pana la moarte si sa platim prin contract orice, apa, gazele, hrana, caldura, acum si aerul care, repet, sunt toate de drept ale noastre!

    Ei, si vine acum firma (corporatia) Romania si ne cere CONSIMTAMANTUL pentru a ne inrobi definitiv singuri, cu manutele noastre! Pai sa nu le razi in nas si sa le arunci un mare scuipat in ochi (macar in sinea ta)?!?

    P.S. Intregul sistem juridic stie, dar tace si nu aduce la cunostinta popoarelor pentru ca toti componentii sunt parte esentiala din sistemul satanist care a pus gheara pe fiintele vii si bogatiile lor! Ei ne "legifereaza", dar o fac in baza legilor amiralitatii, ale satanistilor, in loc sa slujeasca LEGILOR LUI DUMNEZEU, Legilor Pamantului si ale iubirii!!!

    Habar n-au oamenii ca puterea e la ei si nu la criminalii care ii terorizeaza prin televizor!
  • Enya 26.05.2022 02:59
    Sa n-aveti frica! Sa nu mai aveti frica! Viata in sclavie e un blestem si nu trebuie, NU TREBUIE SUB NICI O FORMA SA ACCEPTAM ASA CEVA! Murim cu ei de gat, ne dam unii altora in cap, ei noua cu gloante, noi lor cu furculite (furci) si linguri (lopeti), dar tot nu ne lasam! Cu toate armele lor, nu pot omori miliarde pentru ca altfel miliardele i-ar face praf si pulbere intr-o secunda!

    Noi suntem puterea, iar ei stiu asta, de-aceea incearca sa obtina prin consimtamant si vaccinarea, si recenzarea si ce-o mai urma. Iar ca sa ne dam consimtamantul, isi trimit slugile sa ne sperie, avem tradatori pe toate nisele, varstele, profesiile, fiecare libarca tradatoare iese acum, mai ales pe fb, si spune lumii poezia cu cat de infricosatoare devine viata daca nu deschizi usa unor securisti, caci a colecta TOATE datele personale despre viata privata a unui om sub teroare si amenintare cu amenda nu inseamna decat securism! Si mai ales cand totul vine de la Statul-dusmanul nostru, de la Corporatia Romania! Cine e aceasta firma numita Romania sa vina sa ne ceara sa ne facem cu ghearele noastre propriul dosar de securitate? Nu e nici o diferenta intre Corporatia Romania si Firma S.C Marghioala SRL, pai asa poate veni oricand si patroana Marghioala Afrusinei de la magazinul cu pufuleti si parizer afumat sa ne ceara datele, de ce n-ar face-o, ca doar au acelasi statut, si firma ei, si firma Romania!

    Fiti liberi, fratii mei, deschideti-va inima si sufletul catre lucruri superioare si nici nu va mai uitati la damblagitii astia mituiti si atei care tin cu tot dinadinsul sa stea la masa vesnica cu satan!

    Avem 3 atuuri: suntem multi, suntem frati cu totii si avem o autoritate suprema deasupra sufletului, pe Dumnezeu, care la un moment dat va matura cu toti demonii astia pamanteni si nepamanteni! Dar probabil mai lasa putin sa se cearna bobul de neghina, ca prea cumpliti am ajuns si noi, mai ca le facem concurenta satanistilor!

    Curaj si ramaneti pe pozitii, nu clacati, nu va descurajati si nu va mai uitati la Iude, cand vedeti ca inima o ia razna cand le cititi postarile, sa stiti ca ala e vandut! Scopul lor este sa instaureze groaza si teroarea, fix ca la pandemia qouroului!!

    NOI suntem stapani pe trupurile, sufletele, vietile noastre si pe Terra!

    Sa fiti bine si vedeti-va de viata, ca avem multe de trait si simtit!
  • Cotco-emy 26.05.2022 08:59
    =Dacă nu deschidem usa recenzorului cum poate dovedi el ca noi am refuzat recensamantul?
    =Dacă primim in cutia poștală înștiințare sa ne prezentăm la primărie pt recenzare si noi nu ne ducem,asta este o infracțiune si ne amendează?
    =Dacă primim o amendă si nu o plătim,dar o contestam printr-un formular ceva,legal,aceasta amenda poate fi anulată?
    =Dacă primim o amendă în valoare de x lei,după aceea noi am scapat nerecenzati si nu ne mai cauta nimeni sa le dam datele personale?
    =Daca nu vrem recenzare,id-ul lor pt cip si nu participam in infaptuirea agendei 2030,agenda lor satanica,ne vor face un id,fără voia noastră,ne vor lua tot(case,proprietati etc) si ne vor face ,,fericiți,, forțat?
    (Am expus câteva întrebări care nu-mi dau pace.Daca stiti,va rog sa-mi răspundeți.Doamne ajuta!)
  • Enya 26.05.2022 13:49
    Nu inteleg, de ce sa notific eu un stat (mafiot, constituit intr-o grupare infractionala de crima organizata prin guvernele care nu sunt altceva decat niste interpusi intre adevaratii conducatori si oameni pentru a crea iluzia alegerii, si prin partidele politice care ne-au vandut totul, si vietile si bogatiile si tarana de sub picioare!) care e o firma, o corporatie, ca nu sunt de acord, ca mai apoi ei sa ma amenzeze in baza ilegalei OUG 19/2020? Sa stau dupa aceea prin judecati sa-mi anulez amenda (caci asa se va intampla daca se vor da amenzi pentru ca ai facut greseala sa intri in jocul mafiotilor)?? Daca vor fi cateva date (dar nu pentru ca n-ai deschis usa, ci invers, pentru ca ai deschis-o si ai refuzat la un moment dat sa completezi totul cand ti-ai dat seama ce intruziune si ce nenorocire urmeaza sa se intample prin aceste date private date chiar cu manuta ta), sigur vor fi anulate dupa incheierea recensamantului ilegal, insa cu ce ma mai incalzeste pe mine, fiinta rationala care are capacitatea de a vedea mai departe de varful nasului, stiind ca odata cu datele obtinute, satanistii isi vor fi atins scopul?!? Vor fi colectat TOATE datele noastre intime si private cu care vor crea digitalizarea cu care, foarte rapid, ne vor strange tot pe noi de gat si la propriu si la figurat!

    Asa s-a intamplat si la pandemia inexistenta, i-au infricosat pe oameni, prin tradatorii trimisi sa trambiteze toate relele pamantului ca daca nu se vaccineaza, vor primi amenzi, stiind ca la sfarsit oricum le vor anula (fiind ilegale), intre timp ei obtinand rezultatul dorit al pactului cu demonii: vaccinarea populatiei! Si pentru ca nu pot sa faca nimic fara CONSIMTAMANTUL nostru, si pentru ca erau ilegali din cap pana in picioare (n-ati vazut cine a condus operatiunea, un satanist care fara nici o functie a hotarat soarta Romaniei, de-aceea tot “PROPUNEA” in prelungirile de alerta de la luna la luna, pentru ca absolut totul era ilegal iar oamenii se puteau rascula si elimina sistemul, insa ne-au manipulat prin media spurcata si televizor ca ceea ce ne impun este obligatoriu si legal obtinut prin ordonantele de urgenta date de criminalii infractori din guvern si promulgarile dulapului, iar oimea a picat in plasa), atunci au facut piesa de teatru cu amenzile, una-doua incatusari prin Germania (filmulete distribuite intr-o nebunie pe net si in care au jucat actori de criza) si terorizarea populatiei si le-a reusit! Chiar daca partial, le-a reusit! Boii cu țâță s-au bulucit si la vaccinare si la scanare si au atins ridicolul uman purtand 2 ani de zile botnitele!



    Rog un avocat stralucit si atat de binevoitor cu vietile noastre si care moare de dragul nostru, dar mai ales al LIBERTATILOR NOASTRE SACRE, sa-mi raspunda la aceasta intrebare:

    Care este diferenta dintre Corporatia Romania si firma (corporatia mai mica) a lu’ Marghioala Afrusinei?

    In numele firmei (corporatiei mai mici si mai sarace, ca deh, inca nu are acces la titeiul si gazele si aurul Romaniei ca satanele cele mari) pe care Marghioala o detine la magazinul cu de toate, si ea poate sa vina sa ne ceara toate datele!

    Intrebarea este asadar: exista vreo diferenta intre firma Romania (pe care criminalul de iliescu a vandut-o satanistilor in 1991)

    https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/1476

    si Firma (Corporatia mai mica) a cucoanei Marghioala de la “S.C. Marghioala S.R.L.”?

    Astept si, daca prin absurd mi se aduc dovezi (inexistente!) ca prima e mai breaza decat a doua sau ca are mai multe drepturi, atunci eu sunt peste.


    Trebuie sa intelegeti ca NU un stat suveran, liber si independent (care NU exista!), care ar trebui sa va apere inclusiv viata (si am vazut cum v-au vaccinat cu MOARTE SI CANCER) si viata privata, va cere aceste date care duc doar la digitalizarea si inrobirea noastra, ci doar o firma, FIRMA ROMANIA! Si cand veti pricepe acest adevar dureros, ca suntem tranzactionati ca la targul de animale de o firma, si nu de catre un stat, atunci va veti elibera de orice frica!

    Aceiasi criminali de la pandemia inexistenta care au infaptuit GENOCID si care vor fi judecati de Tribunalele Popoarelor Suverane sunt cei care acum vor sa continue agenda ocultei. Va vine sa credeti? Fix aceiasi!

    Si la urma urmei, sa zicem ca intri in jocul mafiotilor si accepti amenda vietii de 500 lei, ilegala desigur, e chiar atat de greu sa o platesti, dar sa nu-ti predai viata, sufletul, viitorul si libertatea satanistilor????

    Va intreb ca la “pandemie”: De ce va e frica, fratilor?

    DE CE VA ESTE FRIIIIICAAAAA?!??????
  • Asa Sasa 26.05.2022 22:30
    Care sunt intrebarile incorecte din recensamantul actual?
  • Enya 29.08.2022 01:37
    Prima runda.

    Canicula. Lesinata de sete. Ajung acasa in 4 labe, dau sa intru, aproape ca ma lovesc de un "recenzor" care interoga ilegal pe cineva. Ma opresc brusc, nu scot un cuvant si, cum aveam telefonul in mana, apelez imediat un prieten. Ii povestesc cum i-am facut rost de o ustensila de bucatarie pe care NU mi-a cerut-o, suficient cat sa ma intorc pe calcaie si sa o pornesc spre iesire in timp ce respectivul striga in urma mea: V-ati recenzat? Evident ca n-a primit nici un raspuns, cine era si cine-i daduse calitatea de trimis al unui guvern ilegal ucigas sclav al firmei private Corporatia Romania care a comis GENOCID!!! sa isi permita sa ma intrebe ceva, orice, in plus eram prea ocupata sa-i demonstrez prietenului ca mi-a cerut totusi ustensila. Prieten destept, isi da seama intr-un final ca trebuie sa ma tina de vorba si-mi cere detalii despre ustensila. :) Iesit, plecat la plimbare cu limba scoasa, cumparat apa, revenit dupa doua ore in 6 labe.

    Runda a doua.

    Bucatarie. Masline cu paine si cu rosii (din alea bune, de gradina). Ciolf, ciolf, ciolf...

    - Bum, bum, bum.
    - ciolf
    - Bum, bum, bum!!!
    - ...
    - BUM, BUM, BUM!!!!!!
    - ciolf, ciolf, ciolf, ciolf, ciolf, ciolf, ciolf, ciolf!!!
    - ...

    Intre runde.

    Unde vedeam hartiile lipite atat de ilegal pe locuintele oamenilor de catre reprezentantii primariilor firmei private Corporatia Romania, primarii care NU au act de infiintare, deci sunt ilegale, in care-i amenintau pe romanii liberi ca urmau sa vina intre anumite ore sa le ia semnaturile si consimtamantul pe contractul deghizat in recensamant prin care firma privata Corporatia Romania sa-i faca sclavi pe vecie, iar vedeam rosu inaintea ochilor si mi se punea pe inima ca semenii mei erau terorizati ILEGAL de niste mafioti si brusc simteam niste furnicaturi in mainile care cereau sa se prelungeasca si sa se scarpine tocmai de foile alea care se lipeau miraculos de degetele care nu mai voiau sa le dea drumul, iar eu ce puteam sa fac decat sa le rup si sa le arunc acolo unde le era locul, L.A.G.U.N.O.I.!

    De fiecare data cand aveam ocazia, intindeam creanga care greeeeeebla se facea, smulgand amenintarile acelea mafiote!

    Eh, chestii marunte cu niste criminali... :)
Ultima oră

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:06

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)

11:52

Presa nu mai ține pasul cu victoriie lui Trump

10:48

Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, la Parchetul General în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat acasă

10:41

Politico: SUA au trimis în secret ATACMS cu rază lungă în Ucraina – iar Kievul le-a folosit

09:34

Inepția Zilei. Beatrice Mahler: Masca nu ne ajută la praful saharian. ”Este foarte fin”. Dar în cazul COVID, un virus invizibil, ne-a ajutat, nu?

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local

08:48

Expoziție de lenjerie intimă, deschisă într-o biserică catolică din Veneția

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)