Av. Gheorghe Piperea, la aniversare: Acum, mai mult ca niciodată, este important să spunem și să simțim: hai, Liberare! Redacția ActiveNews îi urează La Mulți Ani!

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oameni buni, vă mulțumesc tuturor pentru urări și vă asigur că sunt bine, sănătos și iubitor de pace și libertate, la fel ca și până acum. Am făcut intenționat o pauză de feisbuc, pentru reflecție și... realimentare. 

Ne așteaptă luni și ani grei - deși pandemia s-a terminat, ceea ce a înlocuit-o peste noapte este ceva mult mai rău. Demonii plandemiei par acum îngerași în raport de creaturile ieșite din iadul dezlănțuit de lorzii războiului. 

Acum nu se mai poate sta în casă, nu mai există protecție prin mască, nu mai există prevenție prin pașaport sanitar - acum este despre ancestralul instinct „luptă sau fugi”. 

Pe net circulă această zicală atribuită lui John Stuart Mill: 

„Un om care nu are nimic pentru care să-și dorească să lupte, nimic la care să țină mai mult decât la propria siguranță este o creatură mizerabilă, care nu va putea fi niciodată liberă, decât dacă va fi ținut în libertate de oameni mult mai buni decât el”. 

Acum, mai mult ca niciodată, este important să spunem și să simțim: hai, Liberare!
 
Nota Redacției: ActiveNews îi urează La Mulți Ani domnului avocat Gheorghe Piperea și mulțumiri pentru prodigioasa lui activitate, din care o parte a avut bunăvoința să o împărtășească și cititorilor noștri - a se vedea aici!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Andri 02.03.2022 01:18
  La multi ani! Sanatate si putere de Sus pentru a continua lupta!
 • Alin_ 02.03.2022 07:46
  La multi ani, fericiti !
  Toate cele bune !
 • George 02.03.2022 07:59
  La mulți ani fericiți și binecuvântați de Dumnezeu, domnule Piperea!
 • Ciprian Andor 02.03.2022 08:53
  La mulți cu sănătate și fericire în suflet!
 • Lykon 02.03.2022 09:27
  La multi ani cu sanatate, dle Piperea!
  Sunteti un om cu suflet deosebit.
  Va citesc de cativa ani buni, bucurandu-ma si uimindu-ma in acelasi timp ca mai exista oameni verticali, cu judecata, simt civic, care si-a pastrat caldura si intelegerea pentru semeni, raspunzand tuturor celor care va cer sfatul.

  Cu stima!
  Aniversare fericita!
 • Barba-albastra 02.03.2022 11:23
  Sa fiti sanatos, cu putere de munca si cu aceeasi minte deschisa, logica si analitica, ca si pana acum! Sa aveti aceeasi coloana vertebrala pentru a putea infrunta mizeriile de toate tipurile ( umane si ne-umane). Sa aveti familia sanatoasa si alaturi de dumneavoastra! LA MULTI ANI!!!!
Ultima oră

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie