Av. Gheorghe Piperea, doctor în drept la Universitatea Sorbona, candidat AUR la europarlamentare: Fauci, Arahatul planetar al plandemiei, a recunoscut în fața Congresului american că a inventat ”protecția” prin mască și distanțare

De Av. Gheorghe Piperea  /  

Foto Arhivă: Protest anti-plandemie

Foto Arhivă: Protest anti-plandemie

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Printre minunat de eficientele instrumente de „luptă” contra plandemiei, la loc de cinste au fost „distanțarea socială”, un oribil experiment social de regres în feudalism, și masca de „protecție”.

Anthony Fauci, deșteptul care fusese ridicat la rang de Arahat planetar al plandemiei, a zis luni, în fața Congresului american, că a inventat aceste două instrumente de apartheid sanitar. Nu a existat nicio bază științifică, ci doar intuiția lui Fauci. Intuiția sau ghicieala ("așa s-a crezut atunci”) s-au transformat în recomandări, iar regii și vătafii cu suflet de sclav din țări mai pricăjite, așa, ca România, le-au transformat în norme. Ilegale*, dar obligatorii.

Am fost obligați să stăm la distanță de apropiați, mai ales de părinți bătrâni și bunici. Copiii au fost ținuți la distanță unii de alți, ba chiar au fost separați prin "pepsiglas”, cum zicea o deșteaptă cu rang de ministru.

Au existat idioți cu aparență de profesori de virusologie, dar cu ștanța de sponsorizat big pharma pe frunte și sub halat, care calculau viteza cu care circulă virusul în aer (7 m/s, adică 25 de km/oră) pentru a justifica această ghiceală a lui Fauci.

Au existat oi mascate care te-ar fi bătut dacă nu păstrai distanța, regulamentar îmbotnițat, și care intrau în piscină sau în mare cu masca pe figură. A fost o mascaradă penibilă, cu pretenții de "știință”, dar cu caracteristici clare de manipulare în turmă, bazată pe o ghiceală și, mai ales, pe reacțiile semi-automate ale idioților utili ai turmei, pe frica de aproapele.

Mi-amintesc că, fiind în super-market, cu o săptămână mai devreme de finalul administrativ al plandemiei (ridicarea stării de alertă), mă grăbeam să termin cumpărăturile, cu masca atârnată de încheietura mâinii. M-au văzut niște oi războinice care, prin cooptarea pândarului de la mall (da, poliția și triajul epidemiologic fuseseră date în "competența” acestor salariați ai acelor locuri "sigure”, unde intrau 5 mii de inși pe zi), mi-au cerut imperativ să pun masca. Le-am spus, oarecum iritat, că e fără sens, devreme ce starea de alertă e pe final. Au sărit la bătaie. I-am lăsat în plata Domnului, cu tot cu căruciorul aproape plin de produse.

Sloganurile fasciste ale acelei plandemii au fost „e pentru siguranța voastră” și „sigur și eficient”.

Nu a fost nimic pentru siguranța noastră în această ghiceală a lui Fauci. A fost doar fascism.

Când o administrație zice „sigur și eficient” zice că statul își dă mâna cu corporația, peste capul populației transformate în turmă de captivi. Statul e „sigur”, corporația e „eficientă”, fix ca în planurile lui Mussolini.

Mă gândesc, acum, cât de mulți oameni au murit de frică și de inimă rea, de la această intuiție/ghiceală. Câți bolnavi au stat la porțile spitalelor, câți asimptomatici au fost arestați sanitar, câți copii și-au pierdut doi ani și jumătate din copilărie și adolescență, câți dintre ei au devenit depresivi și distanți față de oameni, inclusiv față de apropiați…

Și nu mă pot opri să remarc ce mi s-a întâmplat, pe nedrept: am devenit controversat și conspiraționist, doar pentru că am atras atenția asupra acestei intuiții/ghiceli. Scrie despre asta în cartea mea de eseuri din 2021, Lamentabilul amurg al zeilor.

PS: Nu m-ar mira ca Fauci să fie rapid declarat incompetent mintal. Omul are, totuși, 84 de ani. Poate fi relativ simplu ștampilat drept ramolit, deci necredibil. Doar n-o să strice el acum o romanță așa frumoasă, cum a fost cea a "eroilor din linia întâi” care au salvat vieți. Mai ales, nu i se va permite să confirme, retroactiv, teoriile conspirației relative la plandemie…

* Toate hotărârile de instaurare și prelungire a stării de alertă au fost declarate ilegale de justiție

Vedeți și Ideologia Covid făcută praf la audierea lui Fauci în Congres. Cum a fost fript pe jar ”Dr. Moarte” de apărătorii Vieții și ai Libertății - VIDEO FENOMENALE

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Alex TG 05.06.2024 13:29
  Succes la alegeri dle Piperea!
 • INJECTIA FINALA 05.06.2024 19:22
  Faucci, la minte'intunecat
  De Satan încălecat
  A fost de mult provocat
  Să arate că'i... bărbat

  Cretin, diavol bâlbâit
  De boli diverse lovit
  De vrajitoare, scopit
  Cu creierul galbejit

  Un criminal ramolit
  Cu cord scarbos, paradit

  De infarcturi e pândit

  De vaxxinați va fi gâtuit!
 • Rusi 08.06.2024 21:41
  Fauci, Arahatul planetar al plandemiei, a recunoscut în fața Congresului american că a inventat ”protecția” prin mască și distanțare. Atunci si noi trebuie sa-i bagam in puscarie pe Arahatii nostrii pentru crime.
Ultima oră

21:50

SolidNews: Lavrov a citat din Ferma Animalelor la ONU

21:47

Convenția Republicanilor dă de pămînt cu mișcarea LGBTQ: ”Vom pune capăt nebuniei de gen de stânga”

21:33

Comunicat al Patriarhiei Române: Răspuns la reacția institutului “Elie Wiesel” privind canonizările recente ale Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române

19:37

10 ciudățenii majore în tentativa de asasinare a lui Donald Trump. Analizate de Dr. Peter McCullough și John Leake - VIDEO

19:36

Tucker Carlson a intrat în Colimatorul evreiesc: Vor să-l izoleze de Donald Trump

18:30

Constantin Barbu: Plagiatorul Cărtărescu, urmașul proletcultiștilor Ovid S. Crohmălniceanu și Paul Cornea, un ipochimen incult peste limitele admise (I)

17:46

Doi eurodeputați români, de stânga și extremă stânga, aleși vicepreședinți ai Parlamentului European

17:08

O româncă jurnalistă în SUA, martoră la tentativa de asasinat asupra lui Trump: Ce a spus despre acele momentele teribile

15:17

Ion Cristoiu: Împotriva lui Donald Trump vor fi folosite toate mijloacele, inclusiv cele criminale

14:49

Iranul respinge acuzațiile ”malițioase” de implicare în tentativa de asasinare a lui Trump

13:53

Patriarhia Română face apel la rugăciune pentru încetarea secetei

13:34

Caz halucinant în justiția din Mehedinți: a ucis un om și a fost lăsat în arest la domiciliu!

13:18

Von der Leyen a pierdut procesul privind secretizarea contractelor de achiziție a vaccinurilor COVID

13:11

Iată cât de aproape a trecut glonțul de capul lui Trump (VIDEO)

12:27

Politicile de angajare în Serviciile Secrete bazate pe diversitate sunt acuzate pentru eșecurile din timpul atentatului asupra lui Trump