Av. Gheorghe Piperea, candidat AUR la europarlamentare: Voi vorbi despre molohul Facebook la evenimentul de relansare a revistei Le Monde Diplomatique

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Atenționare de la feisbuc: 

"Ne pregătim să extindem funcțiile noastre de experiențe AI la Meta în regiunea dvs. AI la Meta este colecția noastră de funcții și experiențe de AI generativ, cum ar fi Meta AI și Instrumentele creative AI, împreună cu modelele care stau la baza acestora.
 
Ce înseamnă aceasta pentru dvs.
 
Ca să vă putem oferi aceste experiențe, ne vom baza pe temeiul juridic denumit interese legitime pentru a utiliza informațiile dvs. în vederea dezvoltării și îmbunătățirii AI la Meta. Acest lucru înseamnă că aveți dreptul de a vă opune cu privire la modul în care sunt utilizate informațiile dvs. în aceste scopuri. Dacă obiecția dvs. este admisă, aceasta se va aplica de acum înainte.
 
Includem actualizări în Politica noastră de confidențialitate pentru a reflecta aceste schimbări. Actualizările vor intra în vigoare la data de 26 iunie 2024”. 

Atenționare de la mine

Nu există niciun un asemenea temei juridic numit "interese legitime”. 

Nici feisbuc, nici tik tok, nici X nu are dreptul de a folosi informațiile mele în vederea "îmbunătățirii” performanțelor așa zisei inteligențe artificiale. 

Dimpotrivă. 

O asemenea folosire, fără acordul meu și fără contraprestație bănească, este furt de proprietate și de conținut. 

Informațiile despre mine sunt, de fapt, date cu caracter personal, frânturi ale personalității mele, pe care numai eu și moștenitorii mei le putem valorifica și păstra. 

Ce spun și ce creez eu reprezintă proprietatea mea intelectuală. Furtul conținutului, chiar dacă e comis de o așa-zisă inteligență artificială, este fapt penal și dă naștere la drepturi de despăgubire. 

Din 26 iunie urmează NU o îmbunătățire a performanțelor feisbuc, NU o nouă îmbogățire fără just temei a feisbuc, ci unul sau mai multe procese colective de încetare a practicilor comerciale neloiale ale feisbuc și de despăgubiri contra feisbuc. De data asta, chiar la nivel european. 

Urmează, de asemenea, legislație internă și europeană de stopare și punere la respect a acestui pirat al internetului. 

Pe data de 26 iunie voi fi fost deja ales să exercit demnitatea de euro-parlamentar. Asta mă va pune în poziția de a vorbi întregii UE despre ceea ce poate fi făcut pentru ca feisbuc și celelalte rețele de socializare să fie opriți de la a fi pirați ai internetului. 

Veniți azi să discutăm despre asta la Bookfest. Voi fi acolo, la ora 17, la evenimentul de relansare a revistei Le Monde Diplomatique. 

Nu vă supuneți! 

Hai Liberare!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Valter COJMAN 01.06.2024 13:43
    Sa nu mai aud de facebookul securisto-fascisto-nazist de tip mafiot.
Ultima oră

21:50

SolidNews: Lavrov a citat din Ferma Animalelor la ONU

21:47

Convenția Republicanilor dă de pămînt cu mișcarea LGBTQ: ”Vom pune capăt nebuniei de gen de stânga”

21:33

Comunicat al Patriarhiei Române: Răspuns la reacția institutului “Elie Wiesel” privind canonizările recente ale Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române

19:37

10 ciudățenii majore în tentativa de asasinare a lui Donald Trump. Analizate de Dr. Peter McCullough și John Leake - VIDEO

19:36

Tucker Carlson a intrat în Colimatorul evreiesc: Vor să-l izoleze de Donald Trump

18:30

Constantin Barbu: Plagiatorul Cărtărescu, urmașul proletcultiștilor Ovid S. Crohmălniceanu și Paul Cornea, un ipochimen incult peste limitele admise (I)

17:46

Doi eurodeputați români, de stânga și extremă stânga, aleși vicepreședinți ai Parlamentului European

17:08

O româncă jurnalistă în SUA, martoră la tentativa de asasinat asupra lui Trump: Ce a spus despre acele momentele teribile

15:17

Ion Cristoiu: Împotriva lui Donald Trump vor fi folosite toate mijloacele, inclusiv cele criminale

14:49

Iranul respinge acuzațiile ”malițioase” de implicare în tentativa de asasinare a lui Trump

13:53

Patriarhia Română face apel la rugăciune pentru încetarea secetei

13:34

Caz halucinant în justiția din Mehedinți: a ucis un om și a fost lăsat în arest la domiciliu!

13:18

Von der Leyen a pierdut procesul privind secretizarea contractelor de achiziție a vaccinurilor COVID

13:11

Iată cât de aproape a trecut glonțul de capul lui Trump (VIDEO)

12:27

Politicile de angajare în Serviciile Secrete bazate pe diversitate sunt acuzate pentru eșecurile din timpul atentatului asupra lui Trump