Av. Gheorghe Piperea, candidat AUR la Europarlamentare: Familia, Libertatea și Națiunea vs neo-marxiști, securiști și comasați

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Televiziunile și radioul, cu excepția TVR și a Radio România Actualități (care sunt obligate prin lege să ne prezinte poporului și pe noi, opozanții, cu ideile pe care încercăm să le punem în dezbatere) ne evită sistematic, ba chiar ne interzic de facto. 

E cazul A3, RTV, um0024 (alias digi tv). 

În față sunt împinși foștii, care se vor a fi noii și stabilii. De fapt, se vor încă 20 de ani acolo, în fruntea coloniei. 
Mai apar la tv doar câțiva borfași penali și cocalari care dau un oareșce tonus spectacolului de la concursul electoral pe capitală. 

Cu toate acestea, a apărut lebăda neagră, evenimentul colosal care va pune lupa pe toți stabilii, comasații și cocalarii, precum și pe sistemul judiciar care i-a girat mereu. Dosarul de corupție și spălare de bani Coldea - Dumbravă va arăta întregii lumi că cei 34 de ani de hoție, impostură și prostocrație au fost posibili pentru că oameni de genul lui Coldea au dus România la statutul de colonie penitenciar - comercială a "occidentului colectiv” și au produs specimene ca Băsescu, Iohannis, Orban, Cîțu, Ciucă, Ciolacu și Nicușor Dan. Totul cu girul justiției, pe bază de protocol cu serviciile secrete. De aici a apărut și o situație electorală unică în Europa: colectarea și prelucrarea voturilor se efectează de o unitate militară cu caracter secret: STS. 

Vrând - nevrând, oamenii vor înțelege făcătura și, poate, vor merge la vot masiv, ca să îi sancționeze pe acești vătafi ai partidului unic al serviciilor secrete române puse în serviciul credincios al imperialilor. Numesc aici și filialele acestui partid unic, în ordinea numărului de serie și a codurilor de bare: PSD, PNL, USR, PUSL. 

Rețelele de socializare, ca feisbuc și tik tok, ne shadowbann-ează intensiv. Eu sunt oarecum pățit, am mai trecut prin asta chiar și fără a fi implicat politic. Noutatea este că până și postările sponsorizate sunt shadowbannate, ceea ce înseamnă o incredibilă și pe față încălcare a unui contract comercial. 

Notă - fiți liniștiți, eu nu plătesc postările pe feisbuc și tik tok. Dimpotrivă, din mandatul de euro-parlamentar voi determina legi care să îi pună pe cei de la meta și pe chinezi la plată pentru că ne folosesc datele cu caracter personal și la sancțiuni masive, de zeci de milioane de euro, pentru că cenzurează informații factuale reale și opiniile libere și raționale și pentru că, în același timp, impun opinii "protejate” la nivel de totalitarism imperial, distrugând democrația și ruinând temelia construcției juridice originare a UE, care se compune din valori ca familia, libertatea, națiunea, creștinismul, pacea. 

Cât despre casele oficiale de sondaje ale opiniei publice, acestea au depășit de mult limita ridicolului. 
În așa-zisele lor studii de piață pornesc de la etichetarea concurenților : unii sunt băgați la grămadă în categoria "extremist, populist, conspiraționist, negaționist, rusofil”, ceilalți, în echipa de "sfinți” ai supușilor Fratelui cel Mare, care au toate calitățile: stabili, meniți a conduce, ne-populiști, eficienți în obediența față de stăpân, iubitori de știință canonizată, de opinii protejate și de știri oficiale. 

A, și să uit: există și (auto)ștampilarea de oameni iubiți de nu se poate de popor, mesianici de-a dreptul. 
E penibil, e jenant, dar Ciolacu are convingerea că el și frații lui comasați sunt puși de Dumnezeu, cu mâna Sa, în fruntea poporului, în lupta veacului — deși singura luptă de dus de acest popor este lupta cu prostocrația, hoția, corupția și impostura comasaților care ne conduc în zbor, înapoi, în totalitarism, unde există nomenklatură și popor de egali în sărăcie și în lipsa de șanse. 

Vestea bună este că sondajele dau greș. În 2016 s-au dovedit posibile Brexitul și victoria lui Trump, în ciuda sondajelor care le dădeau imposibile. Mai mult chiar, s-a dovedit că feisbuc a făcut posibilă manipularea alegerilor în acel an. Iar anul 2020 a arătat că, prin sisteme digitale de colectare și numărare a voturilor, chiar și în cele mai avansate sisteme democratice se poate fura la vot. Poate vă mai aduceți aminte de Dominion, care a făcut "treabă bună” în 2020, în SUA, Canada, Spania și la  Primăria Sectorului 1 București și care a făcut treabă și mai bună în 2023 în Brazilia (unde a fost scos președinte Da Silva Lula, un fost pușcăriaș pentru corupție, contra lui Bolsonaro, cel care s-a opus plandemiei și tăierii masive și incendierii pădurii amazoniene). Azi, când vorbim, încă mai sunt procese penale pe rol pe această temă. 

Posibil, așadar, ca în sondaje omul să spună că votează cu comasații și cu neo-marxiștii, dar să voteze, real, cu opozanții lor. 

Posibil, de asemenea, ca omul să se prefacă a urmări mărețele explicații și dezbateri de la tv și să voteze fix pentru a-i sancționa pe cei împinși în față la tv, pe bani grei, din subvenții de stat,din buzunarul cetățeanului. În definitiv, televiziunile au făcut acea treabă "bună” de propagandă la tv care a prelungit plandemia cu 2 ani. De aici faptul că Arafat a devenit unul dintre cei mai detestabili birocrați eternizați pe post, iar românul a refuzat toate invențiile pseudo-științifice și nocive din plandemie, iar mai nou refuză junk-ul cu claimătceingiul și noua religie a "științei” care ne spune că, dacă plătim taxă pe fumărit și amprentă de carbon, salvăm Pământul care, altfel, ar urmă să fie pustiit fix în 2050. 

Clar această opinie va fi shadowbann-ată, așa că încercați să le stricați jucăria dând like și share.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Eminescu decriptat de un general din serviciile secrete - criptologul Ilie Torsan

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • oportun 25.05.2024 13:26
    Treaba asta cu nDan ...va sta in gat ...va place Firea si autobuzele turcesti
    ...Ceva e putred baieti ...NU va plac olimpicii aur-mate ...prea multa minte
  • Sabin G 25.05.2024 15:30
    De ce nimeni nu vorbește de RO exit?
  • Tic 25.05.2024 17:49
    Roexit din UE,OMS,ONU,Unesco,&co!
  • Marhild Ordo 10.06.2024 20:17
    Mie imi cenzureaza Libertatea,Realitatea si Adevarul toate comentariile, cum am indraznit sa spun ca Mark Rutte e un homalau si are functia aia doar datorita "orientarii sexuale" ? Cum am indraznit sa spun ca europenii voteaza si sustin dreapta pentru ca s-au saturat de woke,cancel culture, "diversitate", "incluziune","toleranta" si "echitate"?
    Dar cea mai incomoda intrebare a fost : cine pune aceste etichete,de exemplu "extrema dreapta", "extremist" si asa mai departe?
    Cu asta mi-am redus la 0 sansele ca vreun comentariu de-al meu sa mai fie vreodata publicat :))
Ultima oră

23:10

Eminescu l-a scuipat pe Maiorescu și i-a strigat criptic în față, după arestare: ”Conspirație - O știu!/Ateul Maiorescu, Marele Mason”. VIDEO/DOC: Un general SIE a descifrat codul. Eminescu, ucis civil pe 28.06.1883 și fizic pe 16/28.06.1889. Coincidență?

22:00

Modernizată la 5 stele, DANUBIUS, fosta navă a lui Ceaușescu, este scoasă la vânzare

21:25

Jandarmii LGBT au profanat o icoană a Mântuitorului la Cluj Napoca. AZNews: Abuz al Jandarmeriei la marșul homosexualilor: A amendat cu sume uriașe un grup de copii cu icoane, în timp ce parada agresivă LGBT a fost protejată!

20:30

Minuni și mărturii ale sfințeniei Părintelui Justin. Familia Ortodoxă: Părintele Justin Pârvu, grabnic ajutătorul († 16 iunie 2013)

19:30

Inventatorul și antrepenorul român stabilit în Franța Andrei Rochian propune Forțelor Navale Române drone marine de mare putere și viteză, de concepție proprie, nedetectabile radar - VIDEO

18:30

Irina Nastasiu: Dacă Eminescu ar fi azi printre noi, condeiul lui acid nu i-ar ierta pe cei care lovesc în Biserică, în neam și în familia creștină

17:25

”Părintele Justin și-a proorocit anul morții”. Mărturia Doamnei Aspazia Oțel Petrescu într-un INTERVIU memorabil publicat de ActiveNews: ”Or ști acolo că eu în continuare mă nevoiesc pentru ei?”

16:25

Moartea subită a unui șef de tren. ”Mi-a rămas pe retină ce tălpi muncite avea săracul...”

16:05

Luminița Arhire: UN INDEPENDENT CU COCOAȘĂ

15:30

ROMÂNII AU DAT CU FLIT PE COLDPLAY - VIDEO. Revista Presei 10 – 14 iunie 2024

14:35

Klaus dispărut în ceață. S-a supărat ca văcarul pe satul planetar

14:20

Petru Romoșan: Alegerile anticipate din Franța

13:55

Dialoguri de Duminică. Pr. Dan Bădulescu la Calea spre Mântuire: LIBERTATEA OMULUI ȘI LUCRAREA DUHULUI SFÂNT ÎN CREAȚIE. Politică, alegeri, război… Credință când? - VIDEO

12:59

Mitul Eternității pe Internet a murit – Trecutul este în pericol!

12:00

Rugăciunea lui Iisus. Duminica a șaptea după Înviere, a Sfinților Părinți de la Niceea. ÎPS Bartolomeu Anania: Diavolul lucrează - după persecuția din exterior a început persecuția din interior și s-au ivit ereziile, adică abaterile de la dreapta credință