Av. Gheorghe Piperea, candidat AUR la Europarlamentare: Factchekers-ii - pe vremea comuniștilor, aceste mizerii de oameni se numeau turnători. Ei sunt chiar și azi, după 34 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989, cei mai detestabili dintre muritori

De Av. Gheorghe Piperea  /  

Ilustrație de pe blogul unor milițieni retarzi specializați în mâncat factcheckat - Nota Red.

Ilustrație de pe blogul unor milițieni retarzi specializați în mâncat factcheckat - Nota Red.

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Așa cum anticipam acum câteva zile, grupurile de factchekers și entitățile fără chip, fără nume și fără număr care m-au contactat și mi-au cerut imperativ și milițienește informații despre mine (pe care le puteau culege și singuri de pe net, căci eu sunt ca o carte deschisă, în care oricine cu un pic de glagorie poate citi) au continuat cu etichetarea și cu dezinormările. 

Nu numai că respectivii mă consideră, în continuare: 

(i) un extremist, desi le-am indicat să citească despre acest cuvânt în DEX, ca să vadă că nu mă încadrez în conotația acestuia; 

(ii) un controversat, desi le-am explicat că eu fac bani numai din avocatură, iar nu din trafic de influență și conflicte de interese; teza, articolele, cărțile și tatatele mele sunt scrise chiar de mine (ba chiar aș îndrăzni să spun că au făcut istorie în dreptul comercial și în știința dreptului, în general); chiar sunt doctor în drept la Sorbonna și chiar sunt conducător de doctorat; nu fac bani împreună cu statul parallel și cu băncile recalcitrante și delincvente și nici nu mi-am construit cariera și averea pe suferințele și captivitatea altora; am multe alte „defecte” de acest gen și mă mândresc. 

Mai nou, factchekers-ii au ajuns să spună că sunt „bogat în conspirații și bani”. 

Cât de tare poate fi asta … 

Știți de ce sunt bogat în conspirații, după mintea acestor „inteligenți”? 
Pentru că mă urmăresc pe feisbuc 173 de mii de inși.

În spațiul ocupat de cei trei neuroni ai respectivilor factcheckers, eu stau toată ziulica și ticluiesc teorii ale conspirației, iar voi, cei 173 de mii de inși care figurați ca followers ai mei pe feisbuc*, mă citiți și faceți exact ce spun eu, fără crâcnire, ba chiar contribuiți la răspândirea teoriilor conspirațiilor. 

Deci, după mintea acestor propagandiști cam sărăcuți la glagorie, voi sunteți vinovați prin asociere: dacă eu sunt conspiraționist, voi sunteți conspiraționiști, de asemenea. 

Cine face asemenea deducții, cine dă asemenea sentințe? 

Niște indivizi care se ocupă cu cea mai mizerabilă dintre activitățile umane: pregătirea sau consolidarea totalitarismului, cenzura, penalizarea opiniei, pâra, intimidarea și re-educarea întru supușenie. 
 
Nu e vorba doar de idioții utili ai sistemului (adică, aceia care sunt convinși și ghidați în viață de adevărul dictonului leninist „cine nu e cu noi, e împotriva noastră” și, deci, va fi zdrobit**). 

Este vorba mai ales de cei care, pentru privilegii sau pentru o pâine albă, spionează, dau în gât (ciripesc, șoptesc), intră cu bocancii în viața privată, răstălmăcesc cuvinte, ratează (intenționat sau prostește) ironii, glume, ipoteze etc. sunt indivizi care, cel puțin declarativ, ar mânca insect și ar așteptat 3 săptămâni apa caldă pentru a se spăla, doar pentru că li s-a spus că așa se face în țările „civilizate” … 

Pe vremea comuniștilor, aceste mizerii de oameni se numeau turnători. Ei sunt chiar și azi, după 34 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989, cei mai detestabili dintre muritori. 

În închisori, aceste scursuri se numesc sifonari. Sunt cei mai demni de disprețuit găinari, căci nu dau cu pâra pentru a obține libertate sau dreptate, ci pentru a obține în închisoare un pic de „respect” al gardienilor închisorii. 
Azi li se zice factchekers („verificatori ai faptelor”), whistleblowers („șopitori”, „ciripitori”) sau gatekeepers („paznici ai porții” care duce la „adevăr”). Ei sunt plătiți abject de mult. UE a alocat numai anul trecut 140 de milioane de euro celor care se ocupă cu treaba asta. Mai mult chiar, UE i-a desemnat drept gatekeepers chiar pe acești pirați ai internetului, titularii dictatoriali ai rețelelor de socializare și ai portalurilor de vînzări, ca și când ar fi dat cheia saivanului pe mâinile celor mai hapsâni lupi. 

Sunt cu atât mai răi și josnici cu cât societatea în care trăim ar trebui să fie una liberă, demnă, egală în șanse și destin, dar nu mai e. Și nu mai e tocmai pentru că există ei, profitorii regimului. 

PS Anunț aici și acum că nu voi mai răspunde niciunui „ziarist” sau realizator de „analize factuale” care mă etichetează drept extremist, controverstat, negationist sau deviationist. Nu au decât să muncească un pic pentru cei 2 lei pe care îi fac din activitatea lor pro-totalitarism și pro-stăpân.   

*feisbuc nu lasă postările mele să ajungă nici măcar la 3% dintre acești 173 de mii de urmăritori, că așa e în „ordinea liberală internațională bazată pe reguli”: nu e voie să se știe ce spun opozanții sistemului, că e periculos pentru … liberate; dar nu ne mai luăm noi de la d-astea  îi 
**tot leniniștii și staliniștii spuneau: dacă nu știi, de învățam, dacă nu vrei, te obligăm; atât comuniștii, cît și naziștii îi educau încă din copilărie pe „cetățenii responsabili” să își toarne părinții și să îi  contrazică în opiniile și credințele lor, pentru a putea contribui la construcția omului nou, care nu mai are familie sau neam, ci imperiu căruia să i se supună
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Un Strain 03.06.2024 00:16
    Romanii.. Au o posibilitate infima sa deschida ochii.. Si orice ar fi... Trebuie votat ceva nou sa incercam sa scam de căpusele care ne au acaparat dupa 89....poate...poate mai stam pe loc in loc sa mergem spre agenda celor care nu cred si nu au auzit de Domnul nostru... Si Dumnezeu TATAL...
  • Dumitru 8915 03.06.2024 08:26
    Eu cred ca aur este o facatura a sistemului dupa modelul prm , ppddotv , iar piperea zice una dar sigur face alta vorba citzului : atunci a fost campanie ! Ce sperati sa influenteze in bine europarlamentarii romani cu 35-700 din voturi , bineinteles daca sint onesti , ei merg acolo pentru euroii incasati .
  • radu office ► Dumitru 8915 04.06.2024 19:29
    in primul si in primul rand ,probabil tu nu ai zile de vacanta cata scoala are acest domn Piperea (domn in sensul ca nu ai fost la ftut cu el sa-l tututiesti).in al doilea rand,puterea exemplului este infinit mai recomandata decat statul cu capu-n cur si asteptat sa-ti pice-n gura ceea ce iese pe acolo.macar isi da silinta.macar avem o voce care,CHIAR DACA IA NISTE EUROI,se face auzita si,cum spuneam,puterea exemplului VA FI EXTINSA SI IN BUCSELU' pluii...apoi,daca un catzu (lu' asta ai nmerit-o,merita scris cu litera mica ) este comparatia ta,atunci comentariul este nul din start.eu votez aur.chiar daca nu vor castiga, chiar daca vor lua doar 35-700 de voturi,vor fi cu 35-700 voturi mai putin la ticalosii ast'lanti....
Ultima oră

23:08

Ce s-ar fi întâmplat cu SUA dacă Trump nu întorcea capul? Întrebări legitime cu privire la tentativa de asasinat. Care este acum situația privind alegerile

21:50

SolidNews: Lavrov a citat din Ferma Animalelor la ONU

21:47

Convenția Republicanilor dă de pămînt cu mișcarea LGBTQ: ”Vom pune capăt nebuniei de gen de stânga”

21:33

Comunicat al Patriarhiei Române: Răspuns la reacția institutului “Elie Wiesel” privind canonizările recente ale Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române

19:37

10 ciudățenii majore în tentativa de asasinare a lui Donald Trump. Analizate de Dr. Peter McCullough și John Leake - VIDEO

19:36

Tucker Carlson a intrat în Colimatorul evreiesc: Vor să-l izoleze de Donald Trump

18:30

Constantin Barbu: Plagiatorul Cărtărescu, urmașul proletcultiștilor Ovid S. Crohmălniceanu și Paul Cornea, un ipochimen incult peste limitele admise (I)

17:46

Doi eurodeputați români, de stânga și extremă stânga, aleși vicepreședinți ai Parlamentului European

17:08

O româncă jurnalistă în SUA, martoră la tentativa de asasinat asupra lui Trump: Ce a spus despre acele momentele teribile

15:17

Ion Cristoiu: Împotriva lui Donald Trump vor fi folosite toate mijloacele, inclusiv cele criminale

14:49

Iranul respinge acuzațiile ”malițioase” de implicare în tentativa de asasinare a lui Trump

13:53

Patriarhia Română face apel la rugăciune pentru încetarea secetei

13:34

Caz halucinant în justiția din Mehedinți: a ucis un om și a fost lăsat în arest la domiciliu!

13:18

Von der Leyen a pierdut procesul privind secretizarea contractelor de achiziție a vaccinurilor COVID

13:11

Iată cât de aproape a trecut glonțul de capul lui Trump (VIDEO)