Av. Gheorghe Piperea: Varianta Omicron a venit la timp, fix înainte să explodeze adevărul că valul 5 e valul care a venit după vaccinarea în masă a țărilor occidentale

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Varianta asta „sud-africană”, Omicron, a venit la timp, în ultimele trei secunde până la detonarea adevărului că valul 5 e valul care a venit după „imunizarea” de turmă a vestului bogat și alungarea extra muros a celor care nu au „pașaport sanitar”. Fix în momentul imediat precedent înțelegerii de către conformiștii încrezători în autorități că nici serul experimental, nici codul QR nu ajută „luptei” contra plandemiei. Că toată lumea a fost dusă de nas. Pentru control și canalizarea voinței. Pentru renunțarea la drepturi și libertăți, în favoarea unui siguranțe iluzorii și a unei sănătăți fictive.

Soluția a venit exact ca în filmele cu suspans de la Hollywood, exact la țanc, exact ca în scenariu. Venirea pe lume regizată a lu’ Omicron rezolvă și problema „imunizării” foarte reduse a Africii. Acum treaba asta minunată va deveni obligatorie, mai ales că „specialiștii” au ajuns la concluzia că Omicron vine fix din sudul Africii. Și a României, desigur.

Sigur, nimeni nu s-a întrebat cum de a reușit Botswana, stat cu un PIB de 15 mld de dolari (de vreo 18 ori mai mic decât pricăjitul PIB al României) să secvențieze o variantă a virusului cu peste 50 de mutații, în condițiile în care nici până acum marile economii ale lumii, cu cele mai puternice laboratoare, nu au reușit să stabilească nici măcar atributele variantei originare, alfa. Dar ce mai contează adevărul, când ai o poveste atât de interesantă și de incitantă?

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Orizont 30.11.2021 22:47
    https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/armored-un-vehicles-in-australia-forcing-vaccine-on-people
  • manu_fx 01.12.2021 20:03
    China si Australia au fost tot timpul un exemplu pentru ce ar vrea sa implementeze in intreaga lume. Deci trebuie sa ne asteptam si pe la noi...
  • __ 30.11.2021 23:45
    stardate 11 November 2021. NEARING THREAT OMICRON
    o, micron, ești minion! În corp există zeci de trilioane de bacterii (trilioane, Ioane!) și, atenție, câteva trilioane de viruși. 50% din oamenii ~tineri au 90 de tipuri de viruși. Îi zice... viromul uman, parte din microbiomul uman care
    conține și bacteriomul uman (ok, nu mai știu cum îi zice ăstuia). De notat că virușii sunt exclusiv violatori, se inoculează atât în celulele umane cât și în bacterii.
    Ceia depistați cu Omicron NU au avut simptome (boală covid adică). Înainte de a da cu flit omicronului (deși e mic și trebuie protejat, o, micronul săracul) o intrebare mai rămâne: a ajuns această tulpină la batrâni, mamă, sau la mame, măi dragă tată? Că batrânii sunt imunosuprimați, ei sunt veriga cea mai slabă; răspuns: aproape sigur da, că acei tineri au părinți, unchi ș.a.m.d., ba și copii ș.a.m.d., deci toate vârstele. Deocamdată nu sunt cazuri mortale, din câte știu; existădoar panică. Mutațiile, în general, tind să se adapteze gazdei (omul), să o lase în viață.

    Cpt. JEAN-LUC PICARD, panicard
  • OMAGA 01.12.2021 00:51
    De acum incolo, toate valurile si mutatiile vor fi facute raspunzatoare pentru dezastrul produs sanatatii vaccinatilor.
  • NDorin 01.12.2021 07:57
    Se va da vina pe Omicron de îmbolnăvirea si moartea celor vaxati. Urmăriți banii, urmăriți și in Romania sponsorizările făcute de Big Farma.
  • brian duffy 01.12.2021 18:52
    de fapt a fost inventat la timp vreti sa spuneti
Ultima oră

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: „Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul”

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)

11:52

Presa nu mai ține pasul cu victoriile lui Trump

10:48

Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, la Parchetul General în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat acasă