Av. Gheorghe Piperea: Vă invit să participați la lansarea Asociației pentru Inițiativă Civică și Democrație Participativă. Ministerul Justiției nu ne-a permis să utilizăm numele Asociația România Nes(u)pusă

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vă invit să participați la lansarea Asociației pentru Inițiativă Civică și Democrație Participativă*, care va avea loc în data de 4 iunie a.c., începând cu ora 10, la clădirea CCIR din Bd. Octavian Goga nr. 2.

Întrucât sala de conferințe are un număr limitat de locuri, vă rog să vă manifestați intenția de participare printr-un mail trimis la adresa ilie.piperea0428@gmail.com, la adresa pcostea@gmail.com sau la adresa secretariat@piperea.ro.

Evenimentul nu va fi transmis online, dar va fi înregistrat și, ulterior, pus la dispoziția celor interesați, prin mijloace de corespondență electronică.

La eveniment vor participa membrii fondatori ai Asociației.

Vom pune la dispoziția celor interesați extrase din statut și formulare de adeziune la asociație. Precizez că asociația este vehiculul juridic necesar punerii în practică a obiectivelor și scopurilor Grupului România Nesupusă, care s-a create pe fesibuc și are 50 de mii de membri în prezent.

Persoanele prezente la lansare și dezbatere sunt rugate să aducă un document tipărit în care să fie expuse principalele 5 (cinci) obiective sau țeluri de atins prin Asociație și, mai ales, prin implicarea fiecăruia în activitatea Asociației. De asemenea, cei prezenți sunt rugați să precizeze modalitatea în care pot ajuta, inclusiv ca voluntari, la realizarea acestor obiective și țeluri comune.

Vă așteptăm cu nerăbdare!

Hai Liberare!

*Această denumire a fost a doua opțiune la momentul cererii de rezervare a numelui asociației - prima opțiune a fost, desigur, Asociația România Nes(u)pusă, dar Ministerul Justiției nu ne-a permis să utilizăm acest nume

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Orizont 23.05.2022 13:45
  Ce motivare a dat ministeru' "justitiei" pentru o decizie atat de debila ? Asa de mult se tem slujitorii sistemului de derepti , paralel , perpendicular, mafiot si esuat de un simplu cuvant ?
 • OMAGA 23.05.2022 15:12
  Sa fie intr-un ceas bun!
 • aspenter2002 23.05.2022 16:49
  S-a format iar PCR= PSD+PNL; S-au unit împotriva noastră. Măcar peceriștii aveau un soi de patriotism; aștia ne vând cu totul și ne distrug.
 • Carbid 23.05.2022 22:52
  Iata un comentariu de calibrul dlui av Piperea. Stiati de toate aste de mai jos, dle avocat?

  CEA MAI MARE FRAUDA A UMANITATII


  Va solicit putina rabdare sa cititi tot ce am scris mai jos pentru ca urmeaza un mesaj foarte greu, cel mai greu de pana acum si cel mai important pentru ca ne arata in ce fel putem invinge fiara de pe pamant (Sistemul) ca sa nu ajungem in ghearele fiarei din Biblie.
  Inca suntem in faza de lupta cu demonii pamanteni, reprezentati de guvernele corupte si atee si demonizatii (schwab, merkel, faucci, biden, putin, musk, zuckerberg, gates, elisabeth etc). Inca mai putem invinge! Daca noi capitulam si hranim crizele fabricate, razboaiele artificiale ca cel din Ucraina, alte pandemii inchipuite, alte vaccinari, buletinul digital (biometric ID), recensamantul ilegal, incorporari ilegale la ordinele psihopatilor din guverne, absolut imorale si impotriva vietii pe pamant, atunci nu ne mai ramane decat sa fim preluati de invingatorul final, adevaratul satan.
  Daca n-ar fi existat farsa covid, n-as fi ajuns niciodata sa scotocesc in documentare si in tot netul ca sa gasesc partile de puzzle care mi-au compus o parte din Adevar.

  Traim intr-o minciuna!

  Noi, fiinte divine si suverane, ne nastem intr-un sistem mafiot! Incepand cu prima zi de viata, suntem introdusi intr-un sistem ocult si extrem de viclean, bazat pe inginerie sociala si culturala care are menirea de a ne modifica gandirea, perceptia asurpa vietii si a potentialului ei si de a ne face sclavii Statului (corporatiei create de satan), fara ca noi sa avem habar!

  Practic, noi ne traim viata printr-o interfata (prin Sistemul creat de satan), fara sa realizam ca viata noastra ar fi putut sa arate cu totul si cu totul altfel, complet diferit fata de ce am fost indoctrinati sa credem, sa simtim, sa auzim, sa vedem!

  La fel ca celelalte fiinte de pe aceasta planeta, omul se naste o fiinta pura, divina si libera, stapana pe viata ei, dar sistemul lui satan (Statul, guvernele, Vaticanul, monarhiile etc) perverteste si corupe sufletul, mintea si spiritul nostru si ne inoculeaza toate lucrurile rele: ne face sa fim rai, meschini, vicleni, invidiosi, individualisti, egoisti, zgarciti, atei, lipsiti de empatie, bunatate, altruism, camaraderie, spirit civic, dezbinati, violenti verbal si fizic. Toate aceste trasaturi negative nu se transmit genetic de la mama la copil, ci sunt sadite in mintea noastra din prima zi de viata de creatia lui satan prin programe pe care le rulam inconstient. Mecanismul asa-zis legal prin care suntem transformati in ceva fictiv se realizeaza prin Corporatia numita stat (care nu are act de infiintare!) si care ne transforma din fiinte vii in carne si oase in fictiunea lor legala numita “persoana CNP”.

  Noi trebuie sa realizam si sa intelegem ca Sistemul lui satan (pe care noi o numim viata noastra) este bazat pe interfata lui satan care e alcatuita din contracte si termeni avocatesti si judecatoresti. Toti cei din sistemul judiciar (grefierii – si nu intamplator ii pun pe ei primii, pentru ca aici le e locul, judecatorii, procurorii, avocatii, notarii) cunosc aceste dedesubturi si asa putem sa pricepem in sfarsit de ce 2 ani de zile in timpul “pandemiei” au stat cu mainile in san si nu i-au pedepsit pe criminalii care ne-au omorat fratii din Romania si din lume (si n-o fac nici macar acum)! Nu mai vorbim ca n-au facut nimic nici macar impotriva “mizilicurilor” precum botnitele, distantarile, arestarile la domiciliu, amenzile, abuzurile si agresiunile etc.

  O sa intelegeti de ce nu au facut nimic in pandemie si de ce, in loc sa dea dispozitia sa-i aresteze pe loc pe borfasii criminali numiti politicieni si pe eroii care savarseau crime prin protocoalele aberante bagate pe gatul pacientilor in numele unui virus inexistent, dimpotriva, si-au pus botnitele la unison si au umblat ca mumiile prin tribunale cu acestea pe fata: PENTRU CA SUNT PARTE DIN SISTEM (ACTORI)!

  Tot sistemul judiciar din lume stie despre fictiunea legala pe care satanistii au creat-o in numele nostru (persoana legala/fictiva CNP). Daca ar aduce la cunostinta oamenilor, s-ar demola atatea si atatea nedreptati, dar insusi sistemul judiciar a creat o omerta pentru ca el e piesa din Marele Sistem si n-ar avea cum sa demoleze ceva ce il are in proprietate si-l sustine financiar. Intelegeti acum de ce nici un judecator din lumea asta mare nu i-a adus in fata instantei pe eroi sa-i puna sa demonstreze existenta inexistentului virus? Pentru ca ar fi daramat esafodajul sistemului satanic numit Stat si implicit si-ar fi taiat craca de sub picioare.

  Si acum, pe larg despre frauda transformarii noastre din fiinte divine, suverane si libere in firme/fictiuni legale.

  MARELE INCENDIU AL LONDREI DIN 1666

  Incendiul de la 1666 nu a fost intamplator (a fost provocat) si este actul de nastere al marii fraude. In timpul incendiului, in spatele scenei se pregateau mari schimbari. Aceste schimbari se refereau la transferul identitatii, drepturilor, proprietatilor si bunurilor barbatilor si femeilor in custodia statului printr-un act care era aprobat in parlament chiar atunci. Acest act s-a numit

  Cestui Que Vie Act 1666

  (Cel Care Traieste)

  https://www.legislation.gov.uk/aep/Cha2/18-19/11

  De ce este atat de important acest act?

  Pentru ca in timp ce Londra inca ardea, acest act i-a declarat pe toti cetatenii United Kingdoms morti si pierduti in ape. Asta insemna ca statul a luat “into trust” (sub tutela) trupurile fiecaruia, proprietatile si bunurile fiecaruia, devenind mandatarul, beneficiarul si imputernicitul lor daca omul (femeie sau barbat) nu se prezenta in termen de 7 ani la oficialitati ca sa arate ca este viu. Prin acest act, statul a preluat controlul declarandu-i pe toti morti (sau disparuti in ape - “dead in the water”, chipurile ca, ferindu-se de foc, ar fi fugit in ape) si i-au trecut pe toti sub tutela statului cu toate titlurile lor, numele lor si proprietatile lor. Daca in termen de 7 ani se intorceau si aratau ca sunt vii, atunci statul le dadea inapoi numele, titlurile si proprietatile. Numai ca oamenii nu au fost instiintati, iar de aici marea frauda a inceput sa functioneze ca unsa!

  Acela a fost momentul de inceput al crearii persoanei fictive/fictiunea legala, frauda pe care au extins-o la nivel global.

  Conform legii, oamenii sunt morti inca din 1666. Acesta este motivul pentru care avem intotdeauna nevoie de reprezentare atunci cand suntem implicati intr-un proces.

  De ce am fost declarati morti?

  Pentru ca satanistii (statul/sistemul/oculta) sa poata crea firma/societate/persoana fizice asociata noua, fiintelor nascute suverane, libere si independente!

  De ce aveau nevoie de firme?

  Pentru ca doreau sa aiba control asupra vietii noastre, sa devenim sclavi fara ca noi sa stim, sa platim taxe abuzive, sa putem fi tranzactionati la bursa, sa se faca imprumuturi uriase in numele nostru, sa poata sa vanda bogatiile pamantului pe care Creatorul le-a daruit GRATUIT tuturor fiintelor vii si sa devina ei proprietari peste aceste bunuri.

  La fel de important era si urmatorul scop: statul fiind de fapt o firma (corporatie), nu putea sa incheie contracte decat cu alte firme (nu cu oameni).

  Viata pe pamant ar trebui sa fie guvernata de Legile Pamantului, Legile lui Dumnezeu. Dar satanistii, ca sa stapaneasca ei pamantul, bogatiile si fiintele vii (animale si oameni), au creat o alta lege. Prin urmare, viata pe pamant se desfasoara in acest moment pe 2 feluri de legi, dintre care a doua uzurpatoare a legii primordiale, cea a lui Dumnezeu:

  1) Legea DIVINA, care este Legea Pamantului, a pacii si a iubirii, lasata de Dumnezeu, care a daruit intreg pamantul cu resursele sale tuturor fiintelor vii (oameni si animale).

  2) Legea maritima a amiralitatii sau Legea Apei. Aceasta este legea ocultei, legea bancara. Ea functioneaza prin UCC (Codul Comercial Uniform), adica prin Legea contractelor. Deci, noi nu suntem sub Legile Pamantului (ale lui Dumnezeu), ci suntem sub contracte (UCC, infiintata acum mai bine de 100 ani). Totul a devenit un contract, toate serviciile din viata unui om sunt contracte. Pe baza acestui UCC, stampilele sunt considerate tot semnatura. Pentru a putea fi incheiate contracte cu omul fiinta vie, ne-au creat o fictiune legala, o firma cu numele nostru (Certificatul de nastere, CNP- ul fiind de fapt codul fiscal al acestei firme). In mod ascuns, certificatul de nastere este de fapt titlul de proprietate al statului asupra noastra!

  Statul se raporteaza la noi ca la niste firme, de aceea, de cate ori interactionam cu institutii, autoritati si reprezentantii lor, nici nu stau de vorba daca nu scoatem codul fiscal din buzunar, CNP-ul, respectiv cartea de identitate! Si noi, de cate ori folosim CNP-ul si cartea de identitate, perpetuam FRAUDA de a nu fi considerati fiinte vii si suverane (create si lasate pe pamant asa de Dumnezeu), ci firme, validand astfel contractul nostru FRAUDULOS cu statul.

  Au creat Legea Amiralitatii pe baza urmatorului concept: pentru ca ai venit din apa mamei tale, esti un produs maritim, al amiralitatii. De aceea, o nava sta in “berth” (dana portului) si e legata de “dock” (doc), iar capitanul trebuie sa prezinte autoritatilor portuare un “certificat of manifest” (certificat de manifestare). Acesta este motivul pentru care atunci cand te nasti, trebuie sa ai un “birth certificat” (certificat de nastere) care trebuie semnat de “dock” (doctor) pentru ca nava este legata de “dock”. Deci, “dock” (doctorul) ti-a semnat certificatul de nastere. Pentru ca ai venit din apa mamei tale, ai venit din “birth canal” (canalul de nastere).

  Certificat = cert (sigur) + i (este) + fi (fiductie) + cat (“nivel” cu sensul de valoare)

  Noi nu suntem persoane (entitati juridice, personaje create de Stat), noi suntem fiinte umane in carne si oase, cu suflu divin ce salasluieste in trupul nostru!

  Noi, ca fiinte libere si suverane ce ne-am nascut, nu putem fi considerati automat “firme” de catre sistem, de-aceea trebuia gasita modalitatea prin care sa ne transforme in firme sau persoane fizice (repet, in mod natural nu ne-am nascut persoane fizice, ci fiinte divine, libere si suverane, trebuie neaparat sa intelegeti diferenta ca sa pricepeti increngatura asta imensa si foarte greu de explicat)!
  Ca sa se intample asta, adica sa ne transforme in firme (care nu au nici o legatura cu noi pentru ca nu suntem noi asa cum ne nastem), trebuiau sa “omoare” fiinta libera si suverana care eram si suntem. Cum au facut aceasta poate cea mai mare frauda a umanitatii? Ca sa intelegeti mai bine frauda satanistilor, trebuie sa intelegeti de ce au creat si ce reprezinta

  CERTIFICATUL DE NASTERE

  Cand ne nastem in spitalale lui satan (Statul), in primele minute sau ore de viata, cadavrele medicale (care stiu totul, dar nu ne spun nimic!) emit un act care se numeste “Certificatul Constatator de Nascut Viu” (exact asa se numeste si nu trebuie confundat cu Certificatul de Nastere!!!!), care, desi e al nostru si ar trebui sa existe in casa noastra, ramane la ei, in custodia Statului (dusmanul nostru) cand parintele se duce sa ne inregistreze la primarie! Insa, nici macar acest certificat nu ar trebui sa existe in viata noastra pentru ca Dumnezeu nu a lasat viata prin acte, ci viata prin Legile divine pe care ar trebui sa le respectam astfel incat existenta noastra pe pamant sa fie buna, frumoasa, implinita, in armonie cu pamantul si celelalte vietuitoare. Dar pentru ca satanistii aveau nevoie sa ne inrobeasca, au inventat actele! Primul act din viata noastra este acest Certificat Constator de Nascut Viu.

  Sa zicem ca inchidem ochii la acest act de care nu avem nevoie si pe care nu il solicitam noi, ci ni se baga pe gat, dar de ce mai este nevoie ca parintele sa mearga cu acesta la primarie si sa primeasca si acolo un alt act, pe baza “Certificatului Constatator de Nascut Viu”, numit Certificat de Nastere? Pai, pentru ca numai prin acesta Statul (dusmanul nostru) poate infiinta FIRMA/societatea cu caracter comercial/persoana fizica CNP prin care ne poate inrobi ulterior/face imprumuturi in numele nostru etc!

  FIRMA/persoana fizica CNP elimina din ecuatie (aparent, si asta doar pentru ca nu avem noi informatii despre drepturile noastre reale pe care ar trebui sa ni le recuperam pentru ca suntem indobitociti de mici in scolile absolut inutile cu propaganda satanistilor) statutul nostru de persoane divine nascute libere si suverane, uzurpandu-i rolul intrinsec! Acesta este rolul Certificatului de Nastere, de creare a unei noi entitati prin care sa ne inrobeasca inca de la nastere si sa ne introduca in sistemul satanistilor unde nu exista independenta, suveranitate, libertate, originalitate, creativitate, viata libera si traita frumos in Natura si in armonie numai cu dorintele sufletului si spiritului uman!

  Frauda se petrece la primarie, unde ofiterul starii civile creeaza o dublura a noastra, firma, in momentul in care creeaza Certificatul de Nastere. Pentru a baga fiinta nou-nascuta in sistem, parintii, indoctrinati ca TREBUIE sa-si inregistreze copilul la primarie, se duc cu Certificatul Constatator de Nascut Viu emis de medicul (complice al sistemului) unde, in schimbul acestuia, care ramane la primarie, i se elibereaza acest Certificat de Nastere.
  Certificatul de nastere e doar un certificat de creare al firmei/persoanei fizice CNP si nu reprezinta nasterea noastra ca fiinte, asa cum ni s-a inoculat, pentru ca aceasta s-a produs la spital si nu la primarie! Primaria nu face decat sa inregistreze prin frauda persoana CNP, firma fictiva, si nu fiinta suverana si libera care suntem prin insasi nasterea noastra!
  Prin acest Certificat de nastere, primaria infiinteaza abuziv, ilegal si imoral o firma in numele nostru, Certificatul de Nastere devenind astfel Certificatul de inmatriculare al firmei al carei cod fiscal este CNP-ul! Ne transforma intr-o Corporatie = corp + oratie, ceea ce inseamna “mort care vorbeste”.

  Este o actiune ilegala pentru ca noi, nou-nascutii de la acel moment, nu le-am cerut asa ceva si pentru ca aceasta este prima veriga dintr-un lant prin care ne vor inrobi toata viata, dar este in aceeasi masura si o actiune complet imorala pentru ca se substituie Divinitatii care ne-a daruit viata fara nici o conditionare ori semnatura!

  De ce ofiterul starii civile (Statul) produce frauda si inselaciune?

  Pentru ca infiintarea unei firme se face doar de catre proprietar (cel care infiinteaza firma este totodata si proprietar), si nu numai ca ofiterul starii civile (Statul) nu este una si aceeasi persoana cu nou-nascutul viu, care numai el poate infiinta firma, dar pe langa faptul ca 1) II FURA IDENTITATEA bebelusului, creand acea firma in numele sau, 2) II FURA SI CONSIMTAMANTUL pe care nu are cum sa i-l dea bebelusul nou-nascut in acel moment (pentru ca nu poate vorbi si nu are inca ratiune si vointa), ci ar putea s-o faca doar la maturitate, cand mai mult ca sigur ca adultul de atunci, bine informat, nu i l-ar da sub nici o forma! (si cum sa-si dea acordul ca statul sa infiinteze o firma in numele lui, urmand ca prin acea firma sa il abuzeze, agreseze, fure, desproprietareasca, bage in totalitarism??!??)

  Mai departe, pentru ca pe certificatul de nastere scrie sus “ROMANIA”, Romania detine aceasta firma/fictiune legala/entitate legala/ (“legala” doar in baza Legii Amiralitatii, nu a Legilor Divine ale lui Dumnezeu!) si nu noi, cei care avem numele scris in acel certificat!

  Si mai departe, pentru ca Romania nu este un stat suveran, liber si independent, ci “Corporatia Romania” inca din 1991, prin semnatura criminalului necondamnat nici pana in ziua de azi, Iliescu, dar si a lui Barladeanu,

  https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/1476?fbclid=IwAR0457tmsLTYaPl76SegvCsVE-FEs9howGbiPpdJZ1OVpLVbaSo-h-E0H3E

  prin care s-a cedat suveranitatea si independenta tarii Corporatiei Financiare Internationale, rezulta ca nu ne apartinem noua insine, liberi si suverani, asa cum eram automat prin nastere pana la frauda ofiterului de stare civila/Statului in complicitate cu medicul constatator al nasterii, ci Corporatiei Financiare Internationale, adica ocultei sataniste!

  Urmatorii complici ai medicilor constatatori ai nasterii bebelusului si ai ofiterilor de stare civila sunt papusile din sistemul juridic: grefierii/judecatorii/procurorii/avocatii/notarii (pentru ca ei stiu, dar nu anuleaza frauda)!

  Pentru ca frauda (crearea unei firmei din noi) sa functioneze si sa ne poata inrobi, fura libertatea, suveranitatea, alegerile si independenta, satanistii aveau nevoie de un element-cheie: CONSIMTAMANTUL NOSTRU, care ar fi trebuit dat la maturitate, dupa ce ni s-ar fi dezvolat gandirea, ratiunea si vointa! Insa, pentru ca individul nascut liber si suveran numai intr-un acces de nebunie temporara sau permanenta si-ar ceda toate aceste daruri divine oferite de Creator inca de la formarea sa ca fiinta in pantecul mamei si mai ales in schimbul a ce???, atunci oculta satanista a trebuit sa gaseasca modalitatea prin care sa nu mai existe consimtamant, acesta fiind smuls, o singura data la inceput, la primarie, prin parintele care ne-a declarat fara ca noi sa fim de acord, dar si prin FRAUDA facuta de ofiterul starii civile care ne-a inregistrat si creat fictiunea legala/firma cu codul fiscal CNP!

  De ce are oculta nevoie ca de aer de consimtamant?

  Pentru ca treburile in Sistemul satanistilor functioneaza doar pe baza de contract!
  De-aceea ne-au transformat in firme/fictiuni legale, pentru ca numai asa puteau intocmi un contract cu fiecare dintre noi! Prin semnatura, noi ne dam consimtamantul si ne cedam drepturile si libertatile. Daca semnatura n-ar fi fost vitala pentru oculta satanista, nu ne-ar fi cerut-o! Paranteza: de-aceea se si face acest recensamant absolut ilegal, anticonstitutional (ma rog, raportandu-ne la legile Statului mafiot cap-coada, inclusiv Constitutia, care e a lor si creata pentru a sluji sistemul, NU ne apara, cum am crede, pentru ca articolele sale se refera la firmele/fictiunile legale si nu la fiintele suverane, divine si libere care suntem!) si mafiot, pentru ca au nevoie de consimtamantul nostru, EXPRIMAT PRIN SEMNATURA, de a ne fi folosite toate datele personale si intime pentru a digitaliza omenirea, a da drumul creditului social, a infiinta unicul guvern mondial, unica moneda (virtuala, inexistanta, criptomoneda sau cum or mai numi-o), unicul venit garantat, unica armata mondiala etc.
  Prin semnatura data la recensamant se continua contractul persoanei CNP cu Statul, se valideaza autoritatea statului asupra fictiunii legale/entitatii fictive puse in carca noastra si va fi o poarta catre implementarea sistemului ce instaureaza Noua Ordine Mondiala, sclavia totala si hibridizarea.

  Fiinta umana trebuie sa intre sub stapanirea totala a speciei non-umane ce ne controleaza deocamdata prin dementii psihopati ce au iesit la vedere in pandemia inexistenta si razboiul din televizor din Ucraina, dar in curand si in mod direct, cand ni se vor infatisa la propriu in dimensiunea noastra, sa le putem vedea in sfarsit si mutrele demonice ca sa clacam definitiv si sa acceptam hibridizarea, adica pierderea sufletului si a Divinitatii.

  Cine naste copilul acasa fara sa-l inregistreze (“in regis” – dat regelui, adica din acel moment copilul apartine regelui/lui satan/Statului si nu mai este al parintelui, in realitate el neapartinand nici unuia, nici altuia, ci doar siesi si Creatorului, de-aceea nici macar parintii nu pot face nimic in numele si fara acordul nostru, cum ar fi inregistrarea la starea civila pentru certificatul de nastere!), ii ofera acestuia SUVERANITATE ABSOLUTA. Acel copil nu este inregimentat in Corporatia numita Stat si prin urmare Statul nu poate avea nici un drept asupra lui!

  Paranteza: Antichristul de la Vatican, SUVERANUL pontif, ne rade in nas prin faptul ca el este singurul om cu imunitate absoluta (suveran) care nu poate fi atins de nici o lege a nici unui stat de pe pamant.

  Cand parintele a acceptat Certificatul Constatator de Nascut Viu emis de medicul din spital, el a facut prima greseala fatala impotriva propriului copil, pentru ca i-a dat in mana unui medic, reprezentant al Statului mafiot, puterea de a emite un act care sa anuleze statutul de fiinta nascuta AUTOMAT SUVERANA prin vointa Creatorului! A doua greseala fatala este drumul la primarie sa il inregimenteze in sistemul satanistilor (Statul mafiot), permitand acestuia, prin ofiterul de la starea civila, sa deschida in numele si fara CONSIMTAMANTUL copilului o firma cu codul de identificare fiscala denumit CNP.

  Ce face Statul mafiot cu Certificatul de Nascut Viu si cu firma ta/fictiunea legala? Pai, de exemplu, a luat si ia in continuare bani cu imprumut pe care TU trebuie sa-i restitui. In loc sa fii tu beneficiarul acestor bani, este Statul mafiot (securistii tradatori de neam si tara, rhtii de politicieni si acolitii lor). In loc sa decizi tu cum sa traiesti, decide Statul mafiot in locul tau. In loc sa faci ce doresti cu banii si bunurile tale, vine Statul si ti le confisca direct sau indirect prin taxe si impozite ilegale si nejustificat de mari, sa nu te poti bucura de viata, sa fii mereu un sclav sarac si dator care abia isi duce zilele de la o luna la alta. Sa nu uitam niciodata ce fel de viata absolut cumplita au trait toti inaintasii nostri, sclavi la propriu pe plantatiile parazitilor de monarhi si ale guvernelor criminale, care, desi munceau din zori pana noaptea, nu reuseau sa puna nici macar o paine pe masa copiilor sau sa detina o bucata de pamant pentru ca lacomia regilor, la fel de nenorociti ca politicienii de astazi (forma moderna a satanistilor de a conduce pamantul), era si este si acum infinita!

  Ce pot si ce ar trebui sa faca oamenii?

  Cum poti anula firma fictiva facuta in numele tau de primarie/Statul mafiot la cateva zile dupa nastere, cum poti sa-ti recuperezi statutul de fiinta nascuta suverana?

  Prin instiintarea si notificarea Statului ca stii tot ce se petrece, ca a comis o frauda, ca tu nu ai semnat nici un contract cu Statul cand ti s-a emis Certificatul de Nastere si prin urmare nu esti obligat sa platesti taxe si impozite, ca accesul la toate resursele naturale (gaze, apa, caldura, energie, hrana), pe care Statul a pus laba, iti este complet gratuit pentru ca ele iti apartin!

  Daca, spre exemplu, in Notificare/Instiintare folosesti in continuare termenii lor, cum ar fi “Subsemnatul…” (ceea ce inseamna ca tu esti sub semnatura, nu esti tu, fiinta fiinta suverana si libera), “Inteleg...” adica (“intre legile” lor) etc, ei nici nu te baga in seama pentru ca vad ca nu te-ai desteptat total!

  Actul de infiintare al firmei comerciale create in numele tau (prin emiterea Certificatului de Nastere si al CNP-ului) este ilegal si fara CONSIMTAMANTUL TAU, iar ofiterul de la starea civila care a emis Certificatul de Nastere care a uzurpat statutul tau de fiinta care s-a nascut vie (pentru ca te-a declarat mort si pierdut in apele marii si apoi a facut o firma in numele tau pe care o administreaza el, in loc sa o faci tu, dar ale carei consecinte cum ar fi taxele si impozitele ilegale si necerute de tine sau alte abuzuri le suporti tu si nu proprietarul firmei care este primaria aka Statul mafiot) este un uzurpator al autoritatii/statutului tau de fiinta nascuta vie si suverana si prin urmare trebuie sa suporte consecintele!

  Ce se poate obtine prin aceste instiintari si notificari?

  Pai, lucruri esentiale, cum ar fi:

  1. Recunoasterea faptului ca statul NU poate si NU are dreptul sa incorporeze barbatii in numele unui razboi, de oricare natura ar fi, de invadare sau de asa-zisa aparare (am scris “asa-zisa” pentru ca toate razboaiele sunt niste facaturi ordinare ale psihopatilor ocultei sataniste, niste simple piese de teatru cu actori, dar atat de diabolice pentru ca prin ele sunt ucisi oamenii nevinovati).

  2. Recunoasterea faptului ca statul NU poate obliga pe nimeni sa participe la vreun recensamant.

  3. Recunoasterea faptului ca satan (Statul) nu poate emite niciodata nici o stare de urgenta, de alerta, de asediu (de razboi) daca cetatenii nu isi dau acordul (si cum sa si-l dea, ca am vazut ce usor fabrica si “pandemii”, si razboaie, si orice le doreste pipota lor de diavoli criminali ca sa-si atinga scopurile malefice)!

  4. Recunoasterea faptului ca omul este fiinta divina, libera si suverana, care a primit cadou nu numai viata, dar si mijloacele prin care sa traiasca bine si frumos, si anume: hrana gratuita, apa gratuita, caldura gratuita, energie gratuita, lemne gratuite, bogatii si resurse naturale nesfarsite ale solului, subsolului, aerului si apelor etc.

  5. Recunoasterea faptului ca toate bogatiile Terrei, hrana, apa, oxigenul, pamantul la propriu, formele de energie GRATUITE SI INEPUIZABILE sunt proprietatea pamantenilor pentru ca au fost create si daruite de Dumnezeu in folosul lor exclusiv si prin urmare oculta satanista si sagetile acesteia nu pot decat sa dispara sau sa fie anihilate de catre pamantenii furati si inrobiti prin frauda!

  6. Recunoasterea faptului ca toate taxele si impozitele sunt doar abuzuri si furturi si nicidecum o colectare cinstita cu rol ciclic, de intoarcere sub alta forma tot la oameni.

  7. Executarea silita a firmei Romania pentru a primi banii obtinuti in urma tranzactiilor facute de Corporatie Romania in numele persoanelor fizice CNP (firme cu administrator Corporatia Romania).

  7. Multe, multe altele!

  Ce mai reiese din aceasta dezvaluire a substituirii fiintei libere si suverane cu identitatea falsa a persoanei fizice CNP create la primarie?

  Ca intrucat frauda s-a facut fara acordul fiintei (al copilulului nou-nascut) si de catre ofiterul starii civile, adica primaria, adica Statul, prin infiintarea firmei in numele nou-nascutului si prin acordarea acelui Certificat de Nastere, administratorul devine primaria/Statul, prin urmare toate instiintarile, amenzile, abuzurile aduse la cunostinta prin scrisori depuse in cutia postala a domiciliului persoanei nascute libere si suverane sunt ilegale si nu trebuie nici deschise, nici atinse, nici vorba de raspuns la ele, pentru ca cel care ar trebui sa le primeasca si sa le gestioneze este doar administratorul firmei persoanei fizice create in numele nostru, firma care isi are sediul la primaria unde s-a emis fraudulos Certificatul de Nastere! Ce legatura are fiinta nascuta libera si suverana cu o amenda abuziva trimisa de satan (Statul – cel mai mare dusman al nostru)? Nici una!

  Nici primariile nu au act de infiintare! De ce? Pentru ca absolut totul (inclusiv statele) ESTE ILEGAL! Primariile au functionat asa pentru ca oamenii nu au habar de frauda si minciuna in care traiesc si nu le-au cerut socoteala! Daca 1% din cetateni ar scoate la iveala uzurparea propriei identitati de catre Stat (dusmanul nostru), acesta s-ar prabusi, oamenii s-ar elibera, frica si teroarea cu care satanistii impun dictatura ar disparea sau n-ar mai avea efect pentru ca oamenii ar intelege in sfarsit ca ei sunt doar ai Creatorului, care le-a daruit gratuit toate bogatiile acestei Terra pentru a avea o viata frumoasa, superioara, morala, imbelsugata! Si ca oculta malefica, demonii care traiesc in paralel cu noi inca de la inceputuri si care au vrut mereu sa-l infranga pe Dumnezeu si sa-i fure creatia prin introducerea pecetei lor si deci hibridizarea ADN-ului divin (realizat prin injectarea cu luciferaza si alte nenorociri bagate in vaccinuri) sunt cei care ne-au pervertit dintotdeauna si ne-au dresat prin scolile lor mizerabile si absolut inutile sa credem ca avem datorii fata de Stat (cine este Statul? L-a vazut cineva la fata? Pe cine reprezinta el? A vorbit cineva vreodata cu acesta?), ca trebuie sa fim pedepsiti daca incalcam regulile Statului (iarasi, cine este Statul, cum arata la fata si cine l-a mandatat sa ne impuna legi, taxe si impozite care inlocuiesc legile morale si divine ale lui Dumnezeu, singurele de acceptat pe acest pamant AL NOSTRU, AL PAMANTENILOR????), ca trebuie sa ne supunem oricarei legi sau ordonante de urgenta date de niste jeguri criminale care s-au autodenumit atat de ceremonios politicieni sau sa acceptam abuzurile facute de fortele de opresiune ale Statului al carui rol nu este acela decat sa slujeasca un sistem mafiot si ocult si pe niste criminali de cea mai joasa speta (politicienii)!

  Care este ideea principala din spatele acestei fraude? Ca fiecare dintre noi ne nastem si suntem pe tot parcursul vietii noastre fiinte divine, suverane si independente, ca nu apartinem nici Statului, nici macar parintilor care ne-au nascut si care sunt doar modalitatea prin care am putut fi fost adusi la viata pamanteasca, la lumina, ci ne apartinem doar noua insine si Creatorului, de-aceea orice decizie legata de viata noastra ne apartine in totalitate si FARA ACORDUL SI CONSIMTAMANTUL NOSTRU (materializate prin SEMNATURA!) nu are voie nimeni sa ne impuna nimic sau sa ne prejudicieze cu ceva!
Ultima oră

23:32

Papahagi a ținut o conferință despre el însuși: "Inteligența artificială și prostia naturală"

23:00

De ce preoții ortodocși de peste Prut vin la Patriarhia Română a Mitropoliei Basarabiei - Emisiune cu Pr. Eftimie Mitra. VIDEO

22:35

Dr. Geanina Hagimă: Note scrise în legătură cu ordinul privind eliminarea rujeolei, oreionului, rubeolei

22:00

Marele protopsalt Mihail Bucă a transmis imagini ale bombardamentului iranian chiar de la Sfântul Mormânt - VIDEO din Ierusalim și o CÂNTARE din drumul spre Muntele Athos: Meditație profundă

21:30

EMISIUNE ACUM: Vlad Țăranu, elevul de 16 ani pus la zid pentru ”Basarabia e România”: ”M-au întrebat pentru ce plâng și le-am spus: Pentru Dumnezeu, Neam și Țară!” LIBER la ActiveNews și Starea de Libertate - REDIFUZARE/VIDEO

21:09

Fotbalistul Ionuț Șerban internat de urgență pentru o stare de rău inexplicabilă. Sportivul de 28 de ani are nevoie de sânge grupa B(3) cu rh NEGATIV

20:37

Revista Familia Ortodoxă: De vorbă cu actorul Dan Puric despre starea neamului nostru

19:33

Noi decese ale unor persoane tinere din România: cadavrul unui bărbat de 40 de ani a fost găsit în Parcul IOR din București. Un tânăr a murit la festivalul de tatuaje organizat în Timișoara

18:05

David-Andrei Anghel, de la Liceul Internațional de Informatică din București, este cel mai bun elev-matematician din lume - Revista Profesionistă a Presei 8 – 12 aprilie 2024

17:41

În PE s-a votat Regulamentul care obligă România să primească imigranți: trebuie să le asigurăm locuințe și alte facilități

16:40

A murit un fost ministru de Interne - doar ce își serbase ziua de naștere. Doru Viorel Ursu a fost implicat în Mineriada FSN din iunie 1990

15:30

Riscul unui al III-lea Război Mondial dacă Israelul ripostează. Președintele Iranului: "Sioniștii vor primi un răspuns decisiv și mult mai puternic". Reacția Moscovei

14:56

Întrebarea-Cheie: Mai poate fi oprit Bibi?

14:22

Încă un preot candidează din partea AUR: Pr. Cătălin Axinte a primit acordul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru alegerile locale

14:06

Medic din Moldova, doar un an de închisoare, cu suspendare, pentru moartea unui om, după ce cazul său a stat prin tribunale timp de cinci ani