Av. Gheorghe Piperea: SANITAS București se opune ferm obligativității vaccinării și anunță reacții judiciare contra actelor abuzive ale Guvernului și Ministerului Sănătății. Citiți cu atenție Comunicatul și distribuiți-l!

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Esențial

Sanitas București se opune ferm obligativității vaccinării și anunță reacții judiciare contra actelor normative sau birocratice care vor impune sau facilita aceste măsuri preconizate de guvern. Citiți cu atenție Comunicatul și distribuiți-l!

Având în vedere că măsurile preconizate de Ministerul Sănătății nu privesc numai medicii și personalul sanitar, ci și cadrele didactice și funcționarii publici, ar fi absolut obligatoriu ca și sindicatele din aceste două domenii să își precizeze poziția.

De ținut minte pentru viitorul apropiat - totalitarismul sanitar este deja instalat, dictatura se insinuează pas cu pas, iar tăcerea noastră atunci când ar trebui să protestăm și să acționăm este cărămida ultimă din care ni se clădește pușcăria socială și emoțională.

„Comunicat de presă

SANITAS București respinge obligativitatea vaccinării cadrelor medicale, mascată prin impunerea testării personalului medical din bani proprii.

SANITAS București se opune practicilor noi ce se vor a fi instituite în România și care folosesc dezinformarea și necunoașterea legii pentru a discrimina o categorie profesională esențială.

Organizația noastră va lupta cu toate armele legale pentru a împiedica obligarea vaccinării, mascată prin testarea obligatorie a cadrelor medicale din bani proprii.

O astfel de acțiune - asumată public prin declarații de către ministrul Sănătății dar și de Institutul Național de Sănătate Publică- prin recomandare - nu face decât să afecteze personalul medical, atât din punct de vedere uman cât și material.

Colegii noștri vor trebui să se testeze periodic la trei sau șapte zile în funcție de testul efectuat, asta dacă nu sunt vaccinați, și să o facă pe cheltuiala lor în unitățile care îngrijesc pacienți confirmați cu varianta Delta a virusului.

O minimă cunoaștere a domeniului medical ar fi impus PREMIEREA cadrelor medicale și așa GREU încercate după un an și jumătate de pandemie, și nu impunerea de noi sarcini sau, mai bine zis, de sancțiuni asupra cadrelor medicale.

Deja acestea au fost afectate de neacordarea majorările salariale prevazute în Legea Salarizarii sau de sporuri inghetate.

Asistentii, infirmierele, personalul administrativ, biologii, brancardierii etc vor scoate toți banii din buzunar pentru a plăti aceste idei absurde ale autorităților.

„ Aceste demersuri ale guvernanților reprezintă, de fapt, o obligare mascată de vaccinare a cadrelor medicale, cu pretextul testării personalului medical. Incapacitatea autorităților este transferată astfel asupra personalului medical, și așa afectat de lupta cu acest virus. Ne vom lupta pentru drepturile membrilor și colegilor noștri atât în instanță, cât și în stradă dacă este nevoie” , a declarat Viorel Hușanu, președinte SANITAS București.

Să nu uităm că încă există semne de întrebare cu privire la aceste vaccinuri, iar până la aprobarea lor oficială, și nu provizorie ca în prezent, este nelegal și non-etic ca un medicament experimental să fie impus ca obligatoriu, în afara consimțământului informat al persoanei.

Autoritățile ar trebui să clarifice, pâna la orice obligare mascată atât efectele adverse, cât și modul în care aceste vaccinuri interacționează cu alte medicamente sau au efecte pe termen lung. De asemenea, în procedurile sau documentele care circulă în spațiul public despre vaccinare nu se vorbește deloc despre un acord sau o informare prealabilă, fiind vorba despre o procedură medicală invazivă.

Totodată, trebuie clarificat – până la obligativitatea testării – faptul că vaccinarea nu oprește răspândirea bolii, ci doar apariția unor forme grave ceea ce contrazice ideea de prevenție care stă la baza acestei obligativități a testării, în fapt o obligație de vaccinare a personalului medical.

Solicităm autorităților să regândească aceste proiecte aberante care nu vor face decât să PRODUCĂ EFECTUL ADVERS adică scăderea ratei de vaccinare în cadrul populației, dar și în rândul personalului medical, precum și să DEMOTIVEZE cadrele medicale înainte de anunțatul val 4 al pandemiei.”

PS: Acest comunicat este postat pe pagina de FB a Sanitas București. Susțin!

Nota Redacției ActiveNews: Subsemnăm!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • Enya 21.07.2021 19:18
    Ce greata mi-e!!!!

    Calaii au ajuns si ei sub ghilotina victimelor si reclama totalitarismul medical INSTAURAT DE EI INSISI!!!!!!!!!!!!!!!

    DE EEEEEIIII, FRATILOR, DE EIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Huoo!! Pentru genocidul facut prin vaccinare in numele unui virus inexistent, Nurnberg2 va asteapta, araftilor si eroilor!

    La vaccinare cu voi, ca ati deschis cutia Pandorei care nu se va mai opri niciodata! Iar voi, tradatorilor de patrie si popor, primiti acum ce meritati! S-au folosit de voi, au instaurat nazismul medical pe care VOI, VOI, VOI!!!! l-ati validat si pus in mana politicienilor care numai asa au putut sa ne fure drepturile, libertatile si urmeaza sa ne incatuseze pe vecie si in sclavagismul NWO, iar acum va trateaza ca pe niste gunoaie, cum au facut-o inca de la inceput cu noi, prostimea! Credeati ca o sa primiti cununi de lauri si locuri la masa imparatului??? Niciodata! Ati fost doar niste tradatori jalnici pe care i-au cumparat cu arginti, iar acum fac cu voi ce-au facut sabinii cu Tarpeia!

    Unul n-ati sarit in apararea dr. Constantinescu sau a dr. Cacovean, n-ati avut mila de pacienti, ati stiut ca nu e nici un virus, dar ati permis instalarea nazismului medical! Daca nu va fortau pe voi sa va vaccinati, Comunicatul asta n-ar fi existat in veci si ati fi continuat genocidul fara scrupule, oricum voi il continuati atata vreme cat vaccinati cu ser experimental oamenii si nu spuneti adevarul!

    Cand o sa va vad ca scrieti un Comunicat in care recunoasteti ca da, nu exista nici un virus pentru ca nu aveti nici o dovada, nu s-a izolat nimic, nu s-a demonstrat nimic, nu s-a fotografiat nimic, atunci POATE ca o sa va iert, pana atunci, ramaneti tradatorii cei mai oribili ai Planetei Pamant si ai speciei umane! De politicieni oricum se stie ca asa sunt dintotdeauna, dar voi, prin natura profesiei, erati deasupra tuturor, undeva intre pamanteni si dumnezeu, cu Hippocrate in inima si-n constiinta, si cu toate astea ati tradat totul! Iudelor! Poporul n-o sa va ajute. Justitia furata nici atat, pentru ca i-ati dat in mana o pandemie si un virus validate de voi, iar acum justitia va va spune ca nu va poate favoriza pentru ca voi insiva ati spus ca exista un virus ucigas care omoara tot ce e in aer si pe pamant!

    Mars la vaccinat si testat fortat, eroilor din linia intai al razboiului cu un virus inexistent!!!!!
  • So.Su. 21.07.2021 22:08
    bine punctat....
    mai apare si aspectul ca nu au primit bonusurile promise...strecurat intre randuri....cica s-ar impune PREMIEREA...
  • Ungeimpft 21.07.2021 20:21
    Si cum se spune? Niciodata nu e prea tirziu. Trebuie sa ne luptam impreuna, pt. ca daca reusesc sa ne faca sa ne urim si impotrivim unii altora, atunci au cistigat "ei"!! Chiar daca medicii nu au spus tot adevarul, trebuie sa ii sustinem in aceasta cauza.
    Aici este un interviu cu d-na avocat Holzeisen:
    https://childrenshealthdefense.eu/eu-issues/renate-holzeisen-covid-vaccines-violates-european-legislation/

    Dinsa se lupta din rasputeri pt. drepturile noastre. Cine este obligat din cadrul medical sa se vaccineze, poate sa ii scrie dinsei. Inca nu am gasit in limba engleza, dinsa are pus formular in limba germana. (stie germana, italiana si daca nu ma insel si engleza).
    https://www.mwgfd.de/2021/05/suedtiroler-rechtsanwaeltin-renate-holzeisen-hat-nichtigkeitsklagen-gegen-die-zulassung-der-impfstoffe-von-pfizer-biontech-moderna-und-astrazeneca-beim-europaeischen-gerichtshof-eugh-eingereicht/
  • So.Su. 21.07.2021 22:31
    parerea mea....faptul ca poporul din care fac parte nu musca momelile si santajele pe care incearca niste unii...e cea mai buna dovada ca nu suntem tampiti...ca am fost pacaliti legat de integritatea si bunele intentii ale preshului, admit ca au reusit. dar s-a cam terminat cu astea. ma intreb, asa in mintiuca mea, cand au sa zica si militienii si corpul medical adevarul. sper ca curand. suntem o natie calita din punct de vedere al imunitatii...cateodata traim la peste 40 de gradecelsius, dupa cateva luni traim la minus 25-30...asta e specificul zonei. nimeni nu zice nimic de asta.
  • Enya 21.07.2021 21:19
    Ungeimpft,

    Aveti dreptate, ar trebui sa ne sustinem reciproc, dar numai cu o conditie: ca medicii sa recunoasca inexistenta pandemiei, impostura testelor PCR create pentru un cu totul alt scop sau, daca refuza, atunci sa vina si sa demonstreze existenta virusului, altfel ce-am facut?

    De ce-au interzis autopsiile, singura modalitate prin care se demonstreaza si PESTE SECOLE sau chiar MILENII cauzele mortii cuiva?!??? Ca sa ascunda marea minciuna a umanitatii, de-aia!

    Pana nu vor spune adevarul, nu se va schimba nimic! Ei vor fi vaccinati fortat pentru ca poporul nu va sari pentru ei, iar justitia… hm… justitia... judecatorii sistemului tradator au acceptat botnitele pe bot din prima, avocatii la fel, procurorii, toti, cum se asteapta medicii sa aiba castig de cauza doar cerandu-le in instanta sa anuleze obligativitatea pe care EI au creat-o? Pai n-au validat ei pandemia ucigasa care da voie unei maini de politicieni sa calce in picioare Constitutia, Convenita de la Nurnberg, Drepturile Omului si nu in ultimul rand drepturile divine ale omului, capatate inca de la nastere????

    Sistemul poate fi infrant intr-o singura situatie:
    - poporul, oamenii, tagma avocateasca, sindicatele, ong-urile, avocatul poporului etc sa ceara in instanta ca cei care au instaurat nazismul medical sa aduca dovezile stiintifice ca sars-cov2 exista, lucru pe care inca nu l-au facut!

    Medicii sa spuna adevarul, iar adevarul ii va elibera!
  • Enya 21.07.2021 21:20
    Uitati ce spune primul punct al Conventiei de la Nurnberg:

    1. Consimtamantul voluntar al subiectului uman este absolut esential!

    https://en.wikipedia.org/wiki/Nuremberg_Code
  • Gabiu 23.07.2021 15:38
    Li se intampla doctorilor si asistentelor exact ce le faceau ei pacientilor, adica, nu te lasau in spital, nu te tratau ( aplicau procedurile covid agresive fara acordul pacientilor ), daca nu aveai test facut si masca. Ce au facut ei pacientilor nu mai conteaza ? Cum e acum eroilor ? Va simtiti amenintati ? O sa va simtititi la fel de disperati ca si pacientii de care v-ati batut joc !
Ultima oră

14:31

Fostul Ministru al Sănătății, Sorina Pintea, condmnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova

11:05

Xi Jinping îi înfige un cuțit în spate lui Putin. 4.000 de drone și sisteme antiaeriene chinezești vor ajunge în dotarea Ucrainei

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

10:15

Premierul Australiei, cu nervii la pământ, după ce a cerut interzicerea MEME-lor și a devenit ținta glumelor pe X

09:55

26 aprilie: 38 de ani de la catastrofa nucleară de la Cernobîl. Începutul unui coșmar care a durat ani de zile. FOTO

09:50

Primul oraș canadian care cere cod QR la intrare și ieșire

09:19

Alexander Lukașenko: ”Câteva zeci dintre cele mai moderne arme nucleare se află în Belarus”

09:09

Gabriela Firea, dezvăluiri din ședința de 16 ore a coaliției, la Marius Tucă Show. De ce a renunțat alianța la ideea unui candidat ”independent” - VIDEO

09:02

A murit Laurent Cantet, câștigător al premiului Palme d'Or în 2008. Cineastul avea 63 de ani

08:51

Petre Roman, Gelu-Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și Adrian Sârbu, puși sub acuzare în ”Dosarul Mineriadei”