Av. Gheorghe Piperea: Retorica vaccinului clonată la gaz și energie electrică. POARTĂ CĂCIULĂ ȘI FULAR CA SĂ-I PROTEJEZI DE FRIG PE CEI DIN JUR sau ce mi-e Cîțu, ce mi-e Ciucă

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Luat de valul emoțiilor false afișate în "discursul” de ieri de la deschiderea anului școlar, premierul Ciucă ne-a mitraliat cu un mega-dubiu de interpretare și cu o precizare a scopului real al oug 119/2022 referitoare la noile prețuri și tarife compensate la gaz și energie electrică. Voila:

(i) consumul mai mic de 255 kwh va fi compensat, doar consumul care depășește 255 kwh urmând a fi facturat cu prețul pieței, PROBABIL;

[de aici concluzia că furnizorul poate interpreta că, după 256 kwh, toată factura e calculată la prețul pieței, inclusiv "regularizările”; factura la utilități e titlu executoriu, deci nu poate fi contestată decât în instanță sau reclamată ANPC - deci, alți bani, altă distracție; oricum e cool când premierul nu știe exact, ci doar probabil, ce conține un act normativ pe care îl semnează]

(ii) ordonanța e menită a preveni și combate risipa.

Deci, scopul ordonanței nu e nicidecum protecția populației sărăcite de plandemie, inflație și scăderea puterii de cumpărare ori de creșterea cheltuielilor bugetare cu înarmarea cu gioarse, cu dobânzile astronomice la împrumuturile dezastruoase și cu achiziția de chestii sanitare inutile, ci risipa.
Tre’ să combatem lăcomia, domne. Trebuie să milităm pentru înfrigurarea climatică. Cine nu se supune tre’ să facă cunoștință chiar de mâine cu sărăcirea și chiar cu înfometarea, dacă trebuie. Tre’ să umble pe stradă înfofolit și să stea în casă cu izmene groase, vătuite, și cu pulovere de lână, ca să îi salveze pe ceilalți și să îi dea o sfântă mamă de bătaie lui Poutine. Bunicii nu au nevoie de salvare, ei știu deja să rabde de frig și de foame.
Cei care consumă "prea multă” energie, vor fi sancționați de-o să le stea în gât consumul. Desigur că 256 de kwh consumați de o gospodărie normală dintr-un oraș din sec. XXI este risipă, chit că familia trebuie să reintre curând la zdupul sanitar sau eco-prietenesc și să lucreze sau să învețe "digital”, la 3-4 calculatoare, să spele, să calce, să mănânce și să se relaxeze acasă la tv, zgâindu-se la știri oficiale și la documentare și filme corecte politic care ne învață să devenim insectivori și neutri dpdv al genului sau al amprentei de carbon. Iar cei care consumă mai mult de 300 kwh pentru că, de exemplu, se spală mai mult de o dată pe săptămână (nu cu cârpa udă) și își încălzesc toate cele 4 camere, precum și bucătăria și vestibulul, sunt de-a dreptul putiniști, meritând să fie primiți la ATI, cu lumânări, și să fie puși să suporte cheltuielile de spitalizare, exact la fel cum meritau medievalii care nu credeau în știință și refuzau să devină fachiri ai seringilor în plandemie.

Putem să ne întrebăm cum vor arăta economia și bugetul când acești dușmani ai climatului nu vor mai cumpăra electrocasnice, device-uri IT, vacanțe, mașini, credite etc. Dar nu ne mai întrebăm, că se supără premierul și ne bagă în arest la garnizoană.
Oricum, consumatorii ăștia de chilovați și metri cubi sunt niște medievali, domne, care nu înțeleg cât de minunați sunt statul, birocrații, experții și stăpânii lor, care le vor numa’ binele.

Băăh, este pentru siguranța și protecția voastră, ce nu înțelegeți?
Es ist für ihre Sicherheit!

Fapt divers: reducerea de la 300 la 255 kwh a plafonului până la care se aplică minunata compensare reprezintă fix 15%, adică procentul recomandat de Ursula von der Leyen ca măsură de "sobrietate” energetică. Procentul de 15% este și mai ușor vizibil în cazul "ajutorului” dat IMM-urilor: se plafonează la 1 leu/kwh numai 85% din consum. Recomandarea CE s-a transformat în pedeapsă pentru români și economia României. Vedeți! De aia e bine să ai ca premier un general. Și-o fi plagiat omul teza de doctorat (doar "umpic”), dar măcar știe că ordinele se execută, nu se discută.

Fapt divers și mai interesant: presupunând că economisim energia și gazul, care nu pot fi stocate prea mult timp, cine va consuma surplusul? Germania, Franța, Italia, cumva? Adică cei care i-au creat pe oligarhii energetici ai lui Poutine și care ne-au ținut pe noi la colțul mesei, pe un taburet mizer, timp de 15 ani de la aderarea la UE?

Hmmm.

Pentru că don general știe despre ce vorbesc: Hai Liberare, oricum!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
VideoNews

Starea de Libertate și ActiveNews vă invită la Cluj, luni, 12 iunie, orele 19.00, la conferința Românii vs Marea Resetare. Vă așteptăm!

ULTIMELE ZILE - FINAL DAYS - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Arafat judecat pentru cei legați de pat - Remember Plandemia. Dr. Geanina Hagimă despre vaccinare și Marea Resetare - Exclusiv ActiveNews

Olivia Steer și Florin Chilian despre ActiveNews și Libertatea Presei:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • Augusta 06.09.2022 19:03
  Acum intelegeti ca tehnocratia este in guvernul Romaniei? Tehnocratia este știința ingineriei sociale, adica ne obliga sa ne invatam cu ce vor sau ce nu vor ei: sa combatem risipa, sa ne invatam sa nu ne spalam prea des spre deloc, sa nu mai incalzim iarna sau sa racim vara, casele decat la ce temperatura vor ei, sa nu mai aprindem lumina prea des, sa trecem la lumânări, lămpi, sa ne invatam sa nu mai avem lumina pe strazi, sa nu mai mancam carne ci gândaci, sa nu mai crestem animale si pasari, sa nu mai iesim din case, sa acoperim soarele ca sa racim planeta (si ca sa ne imbolnavim), sa omoram vacile ca bes azot, sa omoram oamenii cu vaccinuri ca sa reducem CO2 si sa nu mai creasca copaci, plante, legume sau fructe. Sa mancam carne facuta la imprimanta 3D, sa nu mai muncim, ca ne da guvernul venitul minim social ca sa stam in casa pana crapam, sa nu mai folosim masini, nici electrice si de niciun fel, sa nu mai detinem proprietati, sa nu mai avem nimic, ca numai asa vom fi fericiti.

  Voi intelegeti acum ce inseamna TEHNOCRATIA? ȘTIINȚA INGINERIEI SOCIALE, ADICA TRANSFORMAREA OMULUI IN ANIMAL DRESABIL, FARA CONȘTIINȚĂ, FĂRĂ OBIECTIVE, FĂRĂ DORINȚE, FĂRĂ CULTURĂ, FĂRĂ LIBERTATE, FĂRĂ LIBER ARBITRU, FĂRĂ DREPTURI CONSTITUȚIONALE, FĂRĂ NIMIC. UN NIMENI.

  IEȘIȚI DIN CASE ȘI SĂ-I PE TEHNOCRAȚI SAU VOM DISPĂREA PE VECI!
 • Carbid 06.09.2022 19:51
  Iesitul in strada NU rezolva nimic!!
  NESUPUNERE CIVICĂ e mai degrabă soluția!!!
  NIMENI sa NU plateasca facturi!!
 • Augusta 06.09.2022 19:57
  Acum intelegeti ca tehnocratia este in guvernul Romaniei? Tehnocratia este știința ingineriei sociale, adica ne obliga sa ne invatam cu ce vor sau ce nu vor ei: sa combatem risipa, sa ne invatam sa nu ne spalam prea des spre deloc, sa nu mai incalzim iarna sau sa racim vara, casele decat la ce temperatura vor ei, sa nu mai aprindem lumina prea des, sa trecem la lumânări, lămpi, sa ne invatam sa nu mai avem lumina pe strazi, sa nu mai mancam carne ci gândaci, sa nu mai crestem animale si pasari, sa nu mai iesim din case, sa acoperim soarele ca sa racim planeta (si ca sa ne imbolnavim), sa omoram vacile ca bes azot, sa omoram oamenii cu vaccinuri ca sa reducem CO2 si sa nu mai creasca copaci, plante, legume sau fructe. Sa punem botnițe pe față ca să întărim și să afirmăm obediența, să invățăm copiii online, fără profesori ci cu lectii digitale video mp4, ca nu mai trebuie atatia profesori ca produc CO2 care trebuie redus la 0, sa le facă educatie sexuală la copii ca sa dwvina dependenți de pornografie pe veci și să fie dresabili, sa ne digitalizeze pe toți ca sa ne poată urmari non stop, daca iesim din casa, cand ei ne-au pus sa nu iesim, daca tușim, daca facem sex, daca si cand au fetele/ femeile menstruatie, daca iei sau nu pastila zilnica pe care ti-o baga ei cu cip, ca sa o urmareasca de a ajuns in tractul digestiv, daca si ce si cat si cand ai mancat, sa nu cumva sa ajungi obez, ca ei declara epidemie de obezitate, de gripa peștelui, maimuței, hipopotamului, sarpelui si orice le mai trece prin cap.


  Sa mancam carne facuta la imprimanta 3D, sa nu mai muncim, ca ne da guvernul venitul minim social ca sa stam in casa pana crapam, sa ne injectăm cu ce vor ei, de câte ori vor ei și pentru ce vor ei, sa nu mai folosim masini, nici electrice si de niciun fel, sa nu mai detinem proprietati, sa nu mai avem nimic, ca numai asa vom fi fericiti. Să murim când vor ei, eutanasiați eventual ca să ne preleveze organele pentru bogații matusalemici care nu vor să moară pentru că sunt speciali, iar noi mâncători inutili. Să ne pună cipuri, electrozi in cap, sa știe ce gândim, cum gândim, ce simțim și in ce ocazie, ca să invețe algoritmi digitali de inteligență artificială, să ne bage in Matrix căruia i-au pus un nume nou- METAVERS, unde să ne creeze un avatar care, dupa ce ne-a copiat toate simțirile, modul de gândire, să ne inlocuiască cu totul, iar pe noi să ne ardă la crematoriu, că mormintele poluează, și din cenușa noastră, femeile să-și facă jucării sexuale umplute cu cenușa ca să nu simtă lipsa soților. Că oricum bărbații vor fi fost demult in imposibilitate să se mai perpetueze, de la lipsa cărnii din alimentație, pe care o vor inlocui cu carne artificiala si gândaci, sau sterilizați ca să nu procreeze decât cei care hotărasc ei, elita psihopată, eugenistă.

  Voi intelegeti acum ce inseamna TEHNOCRATIA? ȘTIINȚA INGINERIEI SOCIALE, ADICA TRANSFORMAREA OMULUI IN ANIMAL DRESABIL, FARA CONȘTIINȚĂ, FĂRĂ OBIECTIVE, FĂRĂ DORINȚE, FĂRĂ CULTURĂ, FĂRĂ LIBERTATE, FĂRĂ LIBER ARBITRU, FĂRĂ DREPTURI CONSTITUȚIONALE, FĂRĂ NIMIC. UN NIMENI. UN NIMIC.

  IEȘIȚI DIN CASE ȘI SĂ-I DĂM JOS PE TEHNOCRAȚI PENTRU TOTDEAUNA SAU VOM DISPĂREA PE VECI!
 • ioansperling 06.09.2022 20:32
  Am o întrebare: dacă lămpile rămân stinse cum mai prindem insectele?
 • Cotco-emy 06.09.2022 21:01
  Am o altă intrebare: unde sunt activiștii apărători ai insectelor si a vieților lor?

  S-au închis mine in Romania ca sa salvăm carabusii si alte insecte,dar sa le mâncăm e-n regula??!!
Ultima oră

14:15

Pompiliu Diplan: Starea de Libertate vă invită alături de ActiveNews la Conferința de la Cluj-Napoca de luni, 12 iunie, ora 19, despre Români și Marea Resetare. VIDEO

14:05

Droguri, sex, băuturi, prostituate - Aproape 9.000 de noi fotografii au fost găsite pe laptopul lui Hunter Biden

13:24

Sindicatele din Educație, din nou în stradă. Protest cu 20.000 de persoane și marș în București

12:38

"Cinci milioane de dolari pentru un Biden, cinci milioane de dolari pentru celălalt Biden". Presa din SUA confirmă implicarea președintelui într-o schemă de mită

11:58

Rușii au distrus primul tanc german Leopard 2 (VIDEO)

11:45

Sfidarea continuă! Arhitectul maghiar care a proiectat reabilitarea străzii Kogălniceanu din Cluj NU a ținut cont de solicitarea primăriei ca grupul statuar Școala Ardeleană să fie amplasat pe soclu

10:44

Zoe Dantes: În numele Fiului!

09:41

Alianța Familiilor din România: Solicităm voluntari pentru Luna Identității Creștine

09:29

Iulian Capsali: TREI PROBLEME ȘI CÂTEVA IDEI

09:21

Mihai Tîrnoveanu: Sâmbătă 10 iunie și vineri 16 iunie, pomenirea Părintelui Justin Pârvu la Mănăstirea Petru Vodă!

08:47

Pușcării pentru copii! Au apărut sistemele de recunoaștere facială, la o școală din Capitală

23:30

8 iunie 1967: Trecerea la Domnul a Otiliei Cazimir, poeta care a încântat generații întregi de copii. O furnică duce-n spate Un grăunte jumătate...

22:17

Banca Reglementelor Internaționale va folosi IA pentru a monitoriza tranzacțiile bancare globale - Instaurarea unei societăți fără numerar

21:25

OMS plănuiește „simularea” unei noi pandemii

20:35

Bijuteria românilor bucovineni din Boianul canadian, Biserica Maicii Domnului, distrusă de un incendiu. FOTO / VIDEO și cu Biserica originară din Boianul românesc din nordul Bucovinei pomenit de Eminescu în Doină