Av. Gheorghe Piperea: Recensământul digitalizat este ilegal și neconstituțional. Arahat pare a răsufla ușurat (alături de ciracii săi) pentru că războiul i-a camuflat în mod fericit responsabilitățile

De Av. Gheorghe Piperea  /  

Foto: Gov.ru

Foto: Gov.ru

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit Convenției Europene a Drepturilor Omului, art.15 alin.2, nu se poate deroga nici măcar în pandemie sau război de la regula de drept "nicio pedeapsă fără lege” (nulla poena sinae lege).

În România, toate hotărârile privitoare la starea de alertă au fost declarate nule înainte de finalul brusc din 9 martie (un final care i-a lăsat mofluzi, deopotrivă, pe Rafila, Arahat, Jurma, Mândruță eiusdem farinae).

Toate sancțiunile aplicate de regimul arahatian în această pandemie sunt nule, întrucât au fost rezultatul fărădelegii.

Vorbesc nu numai despre amenzi (care au acumulat ilegal sute de milioane de euro în contul statului și al funcționarilor care au primit bonusuri pentru aplicarea de amenzi), ci și despre închiderea unor întreprinderi sau despre arestul la domiciliu al celor care erau "pozitivi”, plus "contacții” lor.

Arahat pare a răsufla ușurat (alături de ciracii săi) pentru că războiul i-a camuflat în mod fericit responsabilitățile. În plus, Fauci tocmai a anunțat că s-ar putea să ne întoarcem la restricții curând, poate imediat ce se oprește războiul - da, războiul poate fi oprit brusc de dușmanul Putin și "salvatorii” Biden, Macron și von der Leyen, dacă vor. Iar voința va veni "natural” când numărul refugiaților ucrainieni în UE va depăși numărul de 5 milioane. Asta se întâmplă săptămâna viitoare (notă - de-abia aștept luna septembrie, ca să văd cum vor justifica Macron, Schulz și Draghi trimiterea acasă a acestei mulțimi de oameni obidiți și loviți de soartă, care vor vrea să rămână în UE, fără viză și formalități vamale, pe motiv că le-ar putea "fura” joburile francezilor, nemților și italienilor sărăciți, faliți și înfometați de criminala politică sanitară plandemică).

Apostolii fărădelegii plademice pot spera la revenirea dictaturii sanitare întrucât o mulțime de oameni supuși, îndrăgostiți de captivitate, le duc dorul.

PS: Recensământul digitalizat, care pare făcut pentru a ne stoarce cât mai multe date cu caracter personal și a le pune la dispoziția SRI (care ne va putea verifica și, alternativ, impune "puritatea” ideologică), este decis prin OUG, iar nu prin lege ca act juridic formal al Parlamentului. Întrucât acest recensământ digitalizat, menit a ne transforma în profile digitale și coduri QR, conține grave restricții de drepturi și libertăți, este ilegal și neconstituțional în raport de art. 53 din Constituție și art.15 alin.2 din CEDO. Toate amenzile sau sancțiunile implicate sunt contestabile în justiție. Dar va îndrăzni cineva să conteste?

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (13)
 • Enya 18.03.2022 18:37
  #boicotRECENSAMANTilegal!

  Boicot BAZA DE DATE ILEGALA a N. O. M. mascata sub forma de recensamant!

  Au nevoie de toate informatiile despre viata noastra privata pentru a ne crea identitatea digitala (digital ID sau biometric ID)!

  Vaccinul + identitatea digitala + ciparea + creditul social = PECETEA LUI SATAN

  Corporatia Romania care NU are act de infiintare si cu care noi NU am semnat contract NU ne poate obliga sa participam la aceasta baza ilegala de date!

  #SaFimMaiDesteptiCaLaVaccinare!
 • Spring 18.03.2022 19:28
  https://www.researchandmarkets.com/reports/5134311/socialcredit-market-by-physical-and-cyber
 • OMAGA 18.03.2022 20:53
  Sigur, e cazul sa ne opunem, sa boicotam, dar NU doar aceasta initiativa (recensamantul) ci toate initiativele care sunt invazive, ilegale sau neconstitutionale.
  Trebuie sa invatam sa mai spunem si NU, nu ca acum capul plecat in fata conducerii criminale.
 • Mircea Dragan 20.03.2022 11:04
  Aia din poza , este o taranca cu pamant intre degete.
 • Enya 18.03.2022 21:07
  A dat cineva informatia unde gasiti toate intrebarile:

  https://www.monitoruloficial.ro/Monitorul-Oficial--PI--102Bis--2022.html

  Va duceti la calendar si dati click pe luna februarie, ziua 1, apoi pe 102bis. Recensamantul incepe de la pagina 96.

  Spor la autostampilare pe capul sec, oilor.
  Ati pus botnita, v-ati vaccinat, haideti, faceti-o si pe asta. E nevoie de oimea botnitata ca sa resetam NOI, si nu Oculta lui satan, ce e de resetat!


  “Trebuie sa intelegi ca majoritatea nu sunt gata sa fie deconectati. Multi sunt atat de inerti, atat de neajutorati, dependenti de sistem, incat SE VOR LUPTA CA SA-L APERE!”

  (Morpheus, The Matrix, 1999)
 • Enya 19.03.2022 01:41
  Unde este Actul de infiintare al Statului roman?

  https://www.facebook.com/ieudean.danielromeo.5/posts/3004025343181539

  “Monitorul Oficial
  Centrul de Relatii cu publicul
  Soseaua Panduri nr. 1
  [….]

  Urmare a cererii dvs. inregistrata la institutia noastra sub nr. 15.004/08.01.2018 suntem in masura sa va comunicam urmatoarele aspecte de interes:

  1. Act de infiintare al Statului Roman – Legea nr. 363/30.12.1947 pentru constituirea Statului Roman in Republica Populara Romana. Mentionam ca Arhiva R.A. Monitorul Oficial nu detine buletine oficiale din acea perioada. Va recomandam sa va adresati Bibliotecii Nationale a Romaniei sau Arhivelor Nationale, institutii care detin documente vechi.

  2. Act de infiintare al Administratiei Prezidentiale – nu exista act normativ care sa faca referire strict la infiintare. Exista insa Legea nr. 47/1994 privind serviciile din subordinea Presedintelui Romaniei, republicata in Monitorul Oficial al Romaniei Partea I-a nr. 37217.05.2017 unde la art. I se specifica: “Pentru exercitarea de catre Presedintele Romaniei a prerogativelor care ii sunt stabilite prin Constitutia Romaniei si alte legi se organizeaza si functioneaza Administratia prezidentiala, institutie publica cu personalitate juridica, cu sediul in municipiul Bucuresti, Palatul Cotroceni.

  3. Act de infiintare al Politiei Romanie – nu exista un act normativ care sa faca referire strict la infiintare. Exista insa Legea nr. 218/2002 privind organizarea si functionarea Politiei Romane republicata in Monitorul Oficial al Romaniei Partea a I-a nr. 307/25.04.2014.“
 • Enya 19.03.2022 01:42
  Romania este o CORPORATIE

  Romania nu este un stat suveran, care sa-i reprezinte pe romani si interesele lor, ci o corporatie/firma subordonata Corporatiei Finanicare Internationale. Romanii au fost si sunt transformati in: forta de munca, in capete de vita actiuni la bursa, carne de tun in razboaie artificiale, sclavi etc.

  https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/1476

  LEGE Nr. 28 din 15 martie 1991

  pentru acceptarea de către România a Acordului (Statutului) privind Corporatia Financiară Internationala (C.F.I.)

  Emitent: PARLAMENTUL
  Publicat in Monitorul Oficial nr. 67 din 30 martie 1991

  România accepta Acordul (Statutul) privind Corporatia Financiară Internationala, adoptat la 11 aprilie 1955, asa cum a fost amendat prin rezoluțiile Consiliului guvernatorilor din 21 septembrie 1961 și 1 septembrie 1965 și accepta Rezoluția Consiliului guvernatorilor Corporatiei Financiare Internaționale nr. 165 din 4 septembrie 1990, care stabilește condițiile și termenii pentru admiterea României ca membru al Corporatiei Financiare Internaționale.

  Această lege a fost adoptată de Senat în ședința din 30 ianuarie 1991.

  PREȘEDINTELE SENATULUI
  academician ALEXANDRU BÎRLĂDEANU

  Această lege a fost adoptată de Adunarea Deputaților în ședința din 11 martie 1991.

  PREȘEDINTELE ADUNĂRII DEPUTAȚILOR
  MARȚIAN DAN

  În temeiul art. 82 lit. m) din Decretul-lege nr. 92/1990 pentru alegerea parlamentului și a Președintelui României,promulgăm Legea pentru acceptarea de către România a Acordului (Statului) privind Corporatia Financiară Internationala (C.F.I.) și dispunem publicarea sa în Monitorul Oficial al României.

  PREȘEDINTELE ROMÂNIEI
  ION ILIESCU
  ACORD 11/04/1955
 • DANA Q 19.03.2022 15:57
  Felicitari Enya.Stiam asta din toamna anului 2020.Ma bucur enorm pentru ce/ai dezvaluit;pur si simplu îmi statea pe suflet stirea asta.Poate asa vor afla toti romanii de imensa minciuna în care am trait atat de multi ani si am acceptat toate nelegiuirile care ,de fapt erau total ilegale.Îti doresc mult succes.
 • Enya 19.03.2022 01:53
  Fratilor, o luam de la capat cu lupta!!

  Actul 1 al teatrului de papusi "Farsa covid" a fost doar incalzirea de pe margine!

  Tragem aer in piept, ne unim ca niciodata si ne dozam fortele pentru ca urmeaza ani in sir de batalii Ne pastram mintile intacte pentru ca avem de luptat cu insisi demonii de pe pamant!

  Nu ne dam batuti pana la moarte, ati inteles? PANA LA MOARTE, caci altfel ne asteapta sclavia cumplita in corpuri inerte fara suflet!
 • Enya 19.03.2022 02:55
  Cititi continutul petitiei

  "BOICOTEZ RECENSĂMÂNTUL populației și locuințelor, reglementat prin OUG NECONSTITUȚIONALĂ!"

  https://www.petitieonline.com/boicotez_recensamantul_populatiei_si_locuintelor_reglementat_prin_oug_neconstitutionala
 • aspenter2002 19.03.2022 05:27
  Dictatura francmasonică criminală globală trebuie împiedicată să își pună în practică planurile diabolice. Trebuie doar să spunem NU! Nu completăm și nu semnăm nimic pentru că nu faceți acest recensământ în folosul poporului ci la ordinele Cabalei lui Soroș, Rockefeller,Rotschild și ceilalți care ne iau cu japca toate drepturile dobândite la Revoluție.
 • Noe 19.03.2022 08:13
  Da, d-le avocat, eu voi îndrăzni să contest această nouă mizerie, așa cum m-am alăturat celor câteva sute de cetățeni în procesul colectiv pe care l-ați inițiat. Important este să ne dați mai multe detalii de ordin juridic și să ne reprezinte cineva în instanță, pt că domnii avocați din provincie se dau loviți.
 • Vostradamus 24.03.2022 03:09
  Daca formularul de recensamant este anonim(izat), de unde ar putea sa stie ca nu te-ai autorecenzat si iti bat cu tableta la usa?
  Cum ar putea sa te amendeze ca refuzi sa fi recenzat daca ei declara ca nu stiu cine se recenzeaza?
Ultima oră

21:42

Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România