Av. Gheorghe Piperea: Pseudo – știința climei și tatuajele mentale

De Av. Gheorghe Piperea  /  

Foto: John Clauser

Foto: John Clauser

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


I’m trying to follow the science, but I keep finding the money …
 
(Proverb tehno-corporaTRIST - în traducere liberă, „tot încerc să mă ghidez după știință, dar în drum dau mereu de bani, la naiba”.
 
John Clauser, un laureat al Premiului Nobel pentru fizică pe anul 2022* și cercetător în campusul Berkeley al Universității din California, a declarat recent că nu există criză climatică și a criticat Panelul Internațional pentru Schimbarea Climatică (IPCC) pentru că răspândește dezinformări.

Clauser, un „sceptic al schimbării climatice”, este și membru al Coaliției Dioxidului de Carbon, o organizație care susține că emisiile de CO2 sunt, de fapt, benefice vieții pe Pământ. Orice om cu 8 clase primare trebuie să știe că dioxidul de carbon este „hrana” utilizată de plante, în procesul fotosintezei, pentru a produce oxigen. Dacă există această hrană, există și plante, adică hrană pentru animale și pentru oameni, și există oxigen.  

Conform lui Clauser, un fizician care nu s-a născut ieri și nici nu a utilizat mașinăria de propagandă a Americii, nici ChatGTP, ca să ajungă să merite Premiul Nobel pentru fizică pe anul 2022, strategia acestui IPCC se bazează pe neînțelegeri și exagerări. În timp ce o reală criză/urgență climatică rămâne încă de descoperit și stabilit, alte extrem de grave probleme ale lumii sunt deja curente și constrângătoare. De exemplu, ar trebui să vorbim mai des despre necesitatea asigurării unui standard de viață decent pentru o populație globală în creștere (și, în țările dezvoltate, în proces accelerat de îmbătrânire – n.n.).

Narativul urgenței climatice și agenda „verde” nu sunt altceva decât forme de „corupție periculoasă a științei, care amenință economia mondială și bunăstarea a miliarde de oameni”. Potrivit lui Clauser, greșit condusa știință a climei a eșuat într-o șocantă pseudo – știință umflată jurnalistic**, care a devenit modalitatea perfectă de a camufla gravele probleme reale ale lumii actuale și vinovățiile care le-au cauzat. Pseudo-știința climei este utilizată propagandistic de agenții de marketing comercial, de politicieni, de agenții guvernamentale și de organizații ecologiste (interesate de climă doar în mod ipocrit și de fațadă) și produce bani. Foarte mulți, nemeritați și ilegitimi bani.   
 
Personal, aș adăuga că:
 
(i) această pseudo-știință devine foarte ușor un „tatuaj mental” al idioților utili care, cu „îndreptățirea” dată de acest semn al pseudo-deșteptăciunii, devin câini turbați care atacă în haită orice încercare de discuție rezonabilă a problematicii climei și că

(ii) știința care nu mai poate fi contrazisă NU ESTE știință, așa cum bine remarca de mult uitatul Karl Popper.
 
Revenind la Clauser, acesta ne atrage atenția asupra faptului că modelele prevalente de „răspuns” la provocările schimbărilor climatice sunt necredibile. Mult mai grav este, însă, că aceste modele, impuse birocratic, sunt deopotrivă iresponsabile și periculoase, întrucât nu țin cont de un mecanism natural al Pământului de protecție contra radiațiilor periculoase ale Soarelui, ba chiar îl pun în pericol de extincție.

Norii care se formează prin evaporarea apei mărilor și a oceanelor acoperă permanent aproape două treimi din suprafața Pământului. Cea mai mare parte a energiei care se abate asupra Pâmântului vine dinspre Soare și este reflectată de acești nori, înainte de a atinge Pâmântul și a-l încălzi. Potrivit lui Clauser, continua geneză a acestor nori reflectivi oferă Pământului un termostat natural care reglează permanent temperatura, printr-un puternic efect de feedback negativ. Acest tip de termostat este de peste 50 de ori mai puternic decât efectul de încălzire al emisiilor de CO2. Faptul că IPCC și Academia Națională de Științe ignoră sau vor să elimine acest efect de termostat, în favoarea țintei false a reducerii sau a neutralizării emisiilor de CO2, reprezintă cea mai mare incertitudine a predicțiilor lor climatice și, totodată, cel mai mare pericol la adresa umanității.
 
Doua note personale:

(i) că tot e la modă filmul holiudian Oppenheimer, despre construcția și utilizarea criminală a celor două bombe atomice aruncate asupra Japoniei, la finalul celui de-al doilea război mondial – orice bombă atomică utilizată sau testată conține un risc de a declanșa o reacție în lanț, aptă să distrugă atmosfera Pământului; iar rușii și americanii se amenință azi reciproc cu atacuri nucleare….

(ii) „suveranistul” Putin, primul lider totalitar care a impus vakseenarea obligatorie, tocmai ce a introdus moneda digitală a băncii centrale a Rusiei, singularitatea de care întreaga lume avea „nevoie” pentru a elimina banii lichizi, în favoarea acestui sistem monetar digital, care va elimina libertatea economică și proprietatea particulară…
 
Conform lui Clauser, minciuna despre climat este practicată azi de atât de multă lume și într-un mod atât de flagrant încât „chiar și chatbot-uri ca ChatGPT pot fi mai eficiente decât oamenii în a minți”. Așadar, minciuna oficială e atât de străvezie și prost concepută și gestionată, încât oricine o poate dibui.
 
Din nefericire, o parte a comunității științifice fabrică și răspândește global mituri despre schimbarea climei. Foarte mulți oameni de știință au așteptat pensionarea pentru a dezvălui adevărul – dacă ar fi făcut-o în cursul activității academice sau de cercetare, și-ar fi pierdut locul de muncă și chiar titlurile. Ca în comunismul sovietic … Mult prea mulți au pactizat cu minciuna oficială, pentru bani. Lor li se potrivește bine motto-ul acestui text – au tot căutat să știința, dar în drumul lor au dat numai și numai de bani … 

Așa cum am spus și în plandemie, stiința în general și știința medicinei și a climei, în special, s-au transformat într-un tip distopic de religie. Cine urmează „învățăturile” acestei religii, cine practică profețiile sfinților tehnocrați, dobândește bani, fericire, glorie digital. În schimb, cine nu se supune versetelor fauciene sau gretiene ori, și mai grav, cine comite erezii, dizidențe și negaționisme, este ars pe rug de viu și sortit eternei damnațiuni în iadul științitic.

De reamintit că, totuși, mai mult de 1500 de lideri ai cercetării științitifice în domeniul climei au semnat o declarație din care rezultă că nu există urgență climatică, respingând pretențiile Națiunilor Unite referitoare la modificările antropogenice ale climei, declarație care a fost intens cenzurată de la momentul apariției sale***. Acest document este și acum eretic, ascuns, cenzurat, ironizat, mai ales cu ajutorul valului de personaje care, pentru a ieși în evidență, și-au făcut tatuaje mentale pe care scrie „știință” …
 
Când Clauser descoperea și experimenta inseparabilitarea cuantică, lumea era un loc mult mai bun în care să trăiești și să visezi. Lumea tocmai ce luase contact cu Luna (1969) și tocmai ce se dotase cu cele două Pacte internaționale cu privire la drepturile omului (1966)…
 
În lumea de azi, dezinformarea, cenzura și pedeapsa contra ereticilor practicate în mod oficial transformă treptat „comunitatea” oamenilor de știință și a tatuaților mentali într-o tiranie care devine din ce în ce mai rea și mai absurdă.
 
*acest premiu a fost acordat pentru lucrările și experimentele lui John Clauser din domeniul inseparabilității cuantice (quantum entanglement)

**Nobel Winner Says Climate Science Now A 'Massive Shock-Journalistic Pseudoscience' - Climate Change Dispatch; pentru alte reflectări în presă ale acestei poziționări curajoase a lui Clauser, a se vedea: Nobel Prize winner Dr. John Clauser says there’s NO climate crisis… it’s all a hoax pushed for political purposes – NaturalNews.com; https://wattsupwiththat.com/2023/07/13/2022-nobel-prize-winner-climate-science-has-metastasised-into-pseudoscience/

***https://www.globalresearch.ca/1500-scientists-say-there-no-climate-emergency-real-environment-movement-hijacked/5809791
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

17:33

Shannen Doherty, starul din Beverly Hills, a murit la doar 53 de ani

17:32

Fotograful Evan Vucci, omul potrivit, la locul potrivit

16:10

Cei mai importanți ideri mondiali au exprimat solidaritate după tentativa de asasinare a lui Trump

16:01

Doi ani de la Experimentul Philadelphia: Atacul asupra lui Trump a deschis vraiște Porțile Iadului

15:59

Profitând de haosul din America, rușii au început să atace Ucraina cu bombe de trei tone

15:39

Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins joint-ul în fața copiilor, la Costinești. VIDEO de la festivalul de drogăngeală Beach, Please!

15:31

De-a prinsa pe cocoțate cu ANI

15:25

OVIDIU PAPADIMA – o Flacără a „GÂNDIRII” românești

15:06

Adrian Onciu: Autorii morali ai tentativei de asasinat

14:15

Rusia, reacție tăioasă la tentativa de asasinat a lui Donald Trump: Mai bine ați finanța poliția americană cu banii pe care îi trimiteți în Ucraina

13:25

Zelenski se declară ”îngrozit” de atentatul împotriva lui Donald Trump

12:35

Conducerea Secret Service, chemată să dea explicații în Parlament după tentativa de asasinat asupra lui Trump

12:13

Un susținător al lui Trump spune că a avertizat Serviciile Secrete despre prezența unui bărbat înarmat cu câteva minute înainte de atac: ”De ce nu l-au scos de pe scenă?”

12:01

Biden condamnă tentativa de asasinat asupra lui Trump și îndeamnă la unitate

07:00

Mefistonescu