Av. Gheorghe Piperea: Pricopie, un corupt de la SNSPA care a scăpat de pușcărie prin prescripție, se crede îndreptățit să dea lecții de morală și să pună etichete

De Av. Gheorghe Piperea  /  

Foto: Remus Pricopie /Facebook.com

Foto: Remus Pricopie /Facebook.com

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Remus Procopie de la SNSPA, un corupt care a scăpat de pușcărie prin prescripție, se crede îndreptățit să dea lecții de morală și să pună etichete. 

Nu mai zic de faptul că în mediul universitar nu ai voie să faci politică și să îți exhibi preferințele electorale - la useriști, progresiști și neo-marxiști nu se pune (se pune doar la negaționiști, deviaționiști și conspiraționiști). 

Ce e extrem de grav pentru sistemul educațional este că la SNSPA se folosesc studenți pentru a face studii de stigmatizare a opozanților sistemului statului paralel. Cum au zis Pareto și Eminescu, acest stat adânc ascuns este mai mereu compus din elite - "vulpi” și elite cu semn minus, care comercializează "etichete de status”. Cam ca acest Pricope.

Din acele "studii” de înfierare bolșevică a dizidenților ies zeci de milioane încasate de la stat de ong-urile "profesorilor” de politică. Un astfel de caz este Eurocomunicare, deținut de decana de la studii politice, Alina Bârgăoanu… 

Ee asemenea extrem de grav este că din aceste școli vor ieși politicieni îndoctrinați de astfel de "profesori”, cu nimic mai buni decât cei de la Academia Ștefan Gheorghiu, din perioada comunistă. 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

21:50

SolidNews: Lavrov a citat din Ferma Animalelor la ONU

21:47

Convenția Republicanilor dă de pămînt cu mișcarea LGBTQ: ”Vom pune capăt nebuniei de gen de stânga”

21:33

Comunicat al Patriarhiei Române: Răspuns la reacția institutului “Elie Wiesel” privind canonizările recente ale Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române

19:37

10 ciudățenii majore în tentativa de asasinare a lui Donald Trump. Analizate de Dr. Peter McCullough și John Leake - VIDEO

19:36

Tucker Carlson a intrat în Colimatorul evreiesc: Vor să-l izoleze de Donald Trump

18:30

Constantin Barbu: Plagiatorul Cărtărescu, urmașul proletcultiștilor Ovid S. Crohmălniceanu și Paul Cornea, un ipochimen incult peste limitele admise (I)

17:46

Doi eurodeputați români, de stânga și extremă stânga, aleși vicepreședinți ai Parlamentului European

17:08

O româncă jurnalistă în SUA, martoră la tentativa de asasinat asupra lui Trump: Ce a spus despre acele momentele teribile

15:17

Ion Cristoiu: Împotriva lui Donald Trump vor fi folosite toate mijloacele, inclusiv cele criminale

14:49

Iranul respinge acuzațiile ”malițioase” de implicare în tentativa de asasinare a lui Trump

13:53

Patriarhia Română face apel la rugăciune pentru încetarea secetei

13:34

Caz halucinant în justiția din Mehedinți: a ucis un om și a fost lăsat în arest la domiciliu!

13:18

Von der Leyen a pierdut procesul privind secretizarea contractelor de achiziție a vaccinurilor COVID

13:11

Iată cât de aproape a trecut glonțul de capul lui Trump (VIDEO)

12:27

Politicile de angajare în Serviciile Secrete bazate pe diversitate sunt acuzate pentru eșecurile din timpul atentatului asupra lui Trump