Av. Gheorghe Piperea: Președintele Parlamentului European David Sassoli a murit „datorită” minunii de ser experimental care ar fi trebuit să imunizeze individul

De Av. Gheorghe Piperea  /  

Foto: Sparkchronicles.com / Mika Baumeister

Foto: Sparkchronicles.com / Mika Baumeister

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Europa are o „mică” problemă de aplicare a „principiului” beneficiile sunt mai mari decât pierderile. Președintele Parlamentului European, David Sassoli, tocmai ce a decedat. Din păcate pentru narațiunea plandemică, acest eveniment nefericit nu s-a întâmplat din cauza „medievalilor” care încă refuză să se supună violului sanitar, ci „datorită” minunii de ser experimental care ar fi trebuit să imunizeze individul, să protejeze turma și să închidă conturile plandemiei.
 
Deși luase inclusiv doza a treia, omul acela făcuse boala infecțioasă pe care, teoretic, nu ar fi trebuit să o facă (în presă veți citi că a avut pneumonie, cauza primă fiind trecută, desigur, sub tăcere). În plus, omul a avut o reacție auto-imună fatală (în presă veți citi că a fost vorba de „complicații” auto-imune). Ambele efecte au fost „în imediata vecinătate temporală” (ca să mă exprim în limbajul CJUE din speța Sanofi-Pasteur din 2017) a injectării cu a treia doză. În această speță avem ambele chestiuni de responsabilitate a producătorului pentru produsul său:
 
(i) cea pentru deficiențe calitative  - produsul nu a dus la efectul scontat, adică, protecția contra bolii contagioase, subiectul contractând boala de la ceilalți „imunizați”, cu care a luat contact la ultra-septicul loc de muncă, unde lucrătorii sunt 100% „imunizați”; 

(ii) cea pentru defecte cauzatoare de daune fatale, reacția auto-imună fatală fiind exact ceea ce scrie pe prospectul serului. 

Sunt curios dacă și acest caz va fi trecut la „daune colaterale”, pentru a ține cu dinții de „principiul” mai sus enunțat. Probabil că da, dar numai moștenitorii pot decide dacă fac sau nu proces de daune și malpraxis, caz în care s-ar putea să aflăm cândva ceva important din această speță. 

P.S.: Spre deosebire de supușii „progresiști”, care le doresc moartea în chinuri tuturor celor care nu s-au injectat cu minunatul ser, eu nu mă bucur de răul nimănui. Dumnezeu să îi ierte pe cei sacrificați pe altarul păgân al „științei” iatrogenice!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Alexandru. 11.01.2022 18:53
    De ce să nu se mai mănânce pește?!? Și Mântuitorul Iisus Hristos mânca pește! În Sfânta Evanghelie se vorbește despre înmulțirea peștilor pe care a făcut-o Hristos ca să dea oamenilor să mănânce. Sunt pești dați de Dumnezeu acestui popor. Și Sf. Apostol Andrei care a adus ortodoxia pe meleagurile noastre era pescar și alți apostoli ai Mântuitorului Iisus Hristos.

    https://www.antena3.ro/amp/pescarii-din-tulcea-si-constanta-scandalizati-au-interzis-la-scrumbie-625433.html

    https://m.youtube.com/watch?v=3E1A4pLtFDY

    https://doxologia.ro/evanghelie/ev-matei-14-14-22

    https://stiripescurt.ro/atena-adriana-groza-propusa-de-usr-plus-in-functia-de-guvernator-al-rezervatiei-delta-dunarii-33680/
  • hannah 11.01.2022 20:10
    Dar oare chiar era vaxxinat acest individ? Oare Hexe ("vrajitoare" in germana) von der Leyen nu i-a soptit si lui la ureche secretul cu "moartea vine imbracata in sticlute cu vaxxin"? E foarte posibil sa nu-i fi spus, pentru ca si-ar fi desconspirat afacereile cu Bourla si ar fi trebuit sa imparta cu el gramezile de aur. Chiar daca afacerile ei sunt investigate si cate putin de adevar mai scapa in presa "neconventionala" datorita unor jurnalisti adevarati, ea va nega in veci, deci cu atat mai putin implicarea in decimarea populatiei Europei. Dar uite ca se gasesc "catei" gen acest Sassoli (sa ma ierte specia canina de compararea lor cu acest criminal), care ii fac jocul demonicei. Inclin deja sa cred ca Hexe nu a spus decat protejatilor ei despre puterile miraculoase ale serurilor criminale. De ce? Daca nu a fost o fatarnicie, compatrioata vrajitoarei, doamna Christine Anderson europarlamentara, a declarat clar ca nu se va inocula, chiar de ar fi sa ajunga la puscarie. Deci, cei din Parlamentul European, casa de toleranta a Europei in care oamenii integrii se lupta sa o "reabiliteze" (vezi aceasta doamna altauri de al nostru domn Terhes s.a.), stiu ca si noi aceleasi lucruri despre serurile modificatoare de cifru Dumnezeiesc. Poate acum (noi tot speram, ca asa ne-a lasat Dumnezeu) dupa ce a picat unul dintre calai (cei care aplica planurile oculte ii consider calau, cei care le-au conceput sunt inginerii, desi ar trebui sa spun medicii, intunericului) sa inceapa si admiratorii curcubeului de la Bruxelles sa-si puna ceva intrebari! Asta daca nu deja serurile sa fi inceput sa-si faca efectul si sa le fi netezit complet circumvolutiunile.
  • radugon 11.01.2022 23:02
    Sassoli ăsta, săracul, și-o fi făcut pe bune toate dozele. Cred că Ursula râde pe sub mustăți de el.
  • Sisif 11.01.2022 23:05
    Cu părere de rău trebuie să remarc că prea puțină lume știe ce se întâmplă în culise. Încă de prin anii '60 in America a început o lupta de eliberare a statului capturat de o mafie ocultă, malefică. Lupta aceasta a culminat cu venirea la conducere a lui Trump, susținut de armată si creștinii conservatori. Mărul discordiei a fost Tratatul Nesara/Gesara, semnat si de America/Clinton in 1999 împreună cu alte 209 țări. Implementarea practică a acestui Tratat ar fi însemnat un dezastru pentru "mafia" care acaparase această țară. Acest Tratat presupune si o reformă monetară și financiară, care ar fi lăsat mafia fără bani. Tiparnița de dolari "fiat" ar fi dispărut. Bush Jr. a împiedicat punerea lui în practică prin înscenarea atacului terorist din 2001. Agenda mafiei a primit o lovitură grea prin venirea lui Trump la putere. Pandemia actuală a fost de fapt un atac, pe lângă alte atacuri, la planurile lui Trump si aliaților lui de a implementa Nesara/Gesara. Trump nu a pierdut alegerile, care au fost masiv fraudate. Armata americană știe acest lucru și va restabili ordinea constituțională în urma semnării de către Trump a "Actului Insurecției" înainte de a părăsi Casa Albă. În America acum se face "curățenie". În următoarele zile se așteaptă evenimente majore care vor șoca pe mulți. Totul va culmina cu instalarea lui Trump in mod legal, eventual prin decertificarea alegerilor din 2020, datorită unei fraude dovedite.

    https://theusmilitarynews.com/
  • INJECTIA FINALA 11.01.2022 23:38
    O, ce nasol, crapat'a Sa$$ol(i)

    Vaccinatii lui, cu zambet ușor
    Il vor ingropa pe David Sa$$ol
    La PE, în subsol

    Că fu distins $ol
    Și la big pharma
    Dădea rotocol

    Dupa protocol
    Avea parasol
    Sa nu cada'n gol

    Visa un vac$in
    În aerosol
    Și mai nasol!

    Avea mare rol
    Cu un festiv țol
    Se da'în spectacol

    Iar cei vaccinați
    Erau greu sedați
    În gropi aruncați

    Iar Sa$$olii toți
    Ce vaxxuri votați
    Veți fi blestemați

    Stimatul Sa$$ol
    Al vieții obstacol
    Muri, ce simbol!

    N'a trăit domol
    Letalelor vaxxuri
    Fiindu'le apostol

    Acum bea alcool
    Sub negrul nămol
    Cu'un roșu diavol

    Era un pericol
    Cu vaxxu'i-pistol
    Președinte ridicol!

    Era un idol
    Pentru monopol
    Dar nu benevol

    Era oracol
    Al pharmei miracol?
    Dar iscat'a pârjol

    Verbu'i-vitriol
    Ne punea'n formol
    Sa$$olu-viol!
  1. Vești proaste vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  4. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  5. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  6. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

  7. Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

  8. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  9. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  10. OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

Ultima oră

22:11

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației