Av. Gheorghe Piperea: Peste 2 milioane de persoane s-au „auto-recenzat” greșit. Ce fac acum: dau banii înapoi sau fac recuperarea zilei libere primite? Nu-i minunată digitalizarea asta cu damf birocrat/securist?

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Peste 2 milioane de persoane s-au "auto-recenzat” greșit. E clar, autoritățile și autorii softului de recenzare online sunt de toată stima și încrederea.

E de două ori clar că datele cu caracter personal vărsate în gaura neagră a serverelor INS/STS sunt "în siguranță”.

Mă întreb acum ce regim juridic va avea ziua liberă pentru recenzarea online de care au beneficiat cei care s-au recenzat greșit - banii înapoi, recuperarea în uichend a zilei libere?

Dar cu amenda pentru recenzare greșită online?

Nu-i minunată digitalizarea asta cu damf birocrat/securist?

Citiți și Av. Gheorghe Piperea observă: Numărul celor auto-recenzați corespunde cu numărul celor „imunizați”. Oare chiar s-or fi auto-recenzat 11 milioane de persoane?

Știrea mai jos:

Surpriză - 2 milioane de români s-au autorecenzat degeaba. Chestionarele au fost declarate invalide și vor fi vizitați acasă de recenzori

Radu Pop, Redactor / ȘtiripeSurse

Dintre cele 11 milioane completate online în etapa de autorecenzare a Recensământului 2021 două milioane de chestionare au fost invalidate.

Cel mai probabil, mare parte dintre cei care au avut acest ghinion știu că nu au fost luați în evidență deoarece au verificat pe portalul recensamantromania.ro la rubrica „Verificarea autorecenzării după 7 zile” unde după introducerea CNP-ului personal au încercat să obțină dovada de autorecenzare, dar li s-a transmis că formularul nu a fost validat, relateaza adevarul.

Culmea este că mulți care au întâmplimat această problemă au primit pe mail, după completarea chestionarului, mesajul „Vă mulțumim pentru participarea dvs. la Recensământul populației și locuințelor – runda 2021”.

Conform unor surse problema a apărut în urma unei scăpări în realizarea platformei, în sensul că aceasta nu ar fi trebuit să permită trimiterea chestionarelor incomplete sau incorecte.

Cei aflați în această situație sunt nevoiți acum ca până la 17 iulie 2022 să aștepte sosirea recenzorului la domiciliu.

Precizarea este foarte importantă deoarece dacă autorecenzarea a fost opțională, participarea la această etapă cu recenzorul pe teren este obligatorie conform legislației, iar neparticiparea la acest proces se lasă cu sancțiuni.

Concret, refuzul furnizării informațiilor solicitate ori furnizarea de date eronate sau incomplete în etapa ce începe marți pot aduce amenzi cuprinse între 1.000 și 3.000 de lei, după cum scrie în OUG 19/2020, ce reglementează organizarea și desfășurarea recensământului populației și locuințelor din acest an.

În cazul în care nu veți fi acasă pentru a primi recenzorul, acesta vă va lăsa un bilețel în cutia poștală sau la vecini. Oricum, recenzorii trec cu precădere inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Conform planurilor iniațiale ale Institutului Național de Statistică, datele provizorii ale Recensământului Populației și Locuințelor vor fi publicate în ultima zi a anului 2022, iar cele finale în primăvara anului viitor.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (17)
  • Maria888 17.06.2022 13:34
    Stati putin, cum au verificat daca te-ai autorecenzat corect sau gresit? Pe site zicea ca datele furnizate la recensamant vor fi folosite doar pentru statistici si sunt complet criptate. Atunci practic nu ar rezulta ca oricine, inclusiv Statul, odata ce raspunsurile tale nu au contrazis algoritmul softului si ai putut sa termini chestionarul, nu poate obtine decat urmatoarea informatie din datele furnizate: daca pentru CNP lui X sau Y s-a facut recenzare sau nu, restul fiind criptat si secret, de folosit doar pentru sondaje.
    Pe mine comentariile lor despre sondaje ma lasa rece caci de vreme ce exista niste lideri sa se framante ei de acel sau acest sondaj. Ce rost au toate anunturile astea ca nu stiu cati romani (sau alta natie) mananca nu stiu ce, au cheltuit nu stiu de cat vara etc? Anunturile pot sa fie pe siturile ministerelor aferente pentru cine este interesat. Dar de ce presa (teoretic privata) din tot spatiul european promoveaza toate aceste anunturi de sondaja ale Statului?
    Suntem pacaliti, toti in UE, de fapt socialistii sunt, au fost si vor fi niste INCOMPETENTI si ne pacalesc pe noi sa ne stresam cu obiectul muncii lor, guvernarea adica sa muncim in locul lor.
    Viitorul e sumbru, va fi anarhocapitalist deoarece oamenii nu vor mai vedea sensul sa plateasca salariile unor incompetenti dar in anarhie banul (adica Vrajmasul) va conduce si nimeni nu va mai avea niciun drept sa critice ceva in "numele legii". Cuvintele isi vor pierde puterea deoarece s-au zis prea multe minciuni prin intermediul lor si increderea in ele va slabi. Vor conta doar cifrele, adica Semnul Fiarei, adica A.........
  • __ 17.06.2022 21:52
    oriicum e mai sigur decat cu tablite de lut sau pergament, ca ar ramane in o arhiva fizica.
    Ce vreau sa spun: pentru decuplarea CNP-ului de datele care apartin de el... e vorba de criptare one-way, ireversibila, (cryptographic hashing SHA1) adica tu bagi CNP si se aplica ofuscarea (SHA1) acestuia, care produce o mogâldeață urâtăă foc (un șir de caractere fără sens), si apoi se potriveste cu ce mogâldețe urâââte! au ei. Ca poate fi spartă instant e partea a doua.
  • cristi vlad 17.06.2022 15:00
    Domnule avocat, cu tot respectul, cei care s-au autorecenzat greșit nu au putut primi ziua liberă, deoarece pentru a o primi trebuie să prezinți angajatorului dovada. Cel puțin angajatorul meu mi-a pretins dovada, și mă îndoiesc că alți angajatori ar fi dat ziua liberă pe încredere. Ori dovada nu se eliberează decât dacă autorecenzarea a fost considerată validă. Dar scăparea dumneavoastră nu e o problemă mare, (toți avem scăpări). Vă respect pentru activitatea pe care o depuneți pentru cetățeni și vă urmăresc cu interes articolele.
  • Enya 17.06.2022 16:15
    Criminalii si statul (dusmanul nostru) mint si intind din nou capcane oimii din staul!

    De fapt, 2 milioane este cifra reala a "auto-recezatilor" si reprezinta fix vaccinatii de la pandemia inexistenta!

    Nu e nimic in neregula cu auto-recenzarea (ilegala), idiotii au completat corect, caci altfel n-ar fi mers mai departe "paginile" formularului ilegal. De ce face insa statul (dusmanul nostru) aceasta afirmatie mincinoasa, ca 2 milioane n-au facut-o corect? Pentru ca are nevoie de semnatura la fata locului, pe viu, ca sa zic asa, ca totul sa devina "legal" (legal dupa legile lui, care sunt ilegale, nu dupa viata reala de pe Pamant!), iar contractul dintre organizatia criminala deghizata in stat si cetatean sa fie facut de data aceasta, PENTRU PRIMA DATA, cu consimtamantul adultului!

    Totul este ilegal! Nici un cetatean nu a semnat, PANA ACUM!!!, un contract cu Corporatia Romania! Statul (dusmanul nostru) sa ne arate dovada semnaturilor si contractul clar dintre el si cetateni (care nu exista)!!

    Dar acum, da!!!, prin aceste semnaturi dupa care sunt disperati, vor crea acest contract pentru ca semnaturile sunt date de adulti si cu CONSIMTAMANTUL LOR!

    Pana acum s-a mers fraudulos pe niste firme create imediat dupa nasterea fiecaruia, in care fiinta nascuta vie si suverana din vointa si puterea Creatorului a fost transformata in persoana fictiva/firma legala cu codul fiscal CNP prin acel "Certificat de Nastere" de catre gruparea criminala, ucigasa (sa nu uitam niciodata GENOCIDUL facut intre 2020-2022) organizata sub forma de ”stat”!

    Mai mult, de fapt Romania nu este un stat!

    Romania este o firma privata, o Corporatie subordonata Corporatiei Financiare Internationale (hidra oculta satanista pamanteana care slujeste hidrei sataniste NEpamantene) inca din 1991 de catre criminalul iliescu, fara informarea si acordul cetatenilor!

    https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/1476?fbclid=IwAR0457tmsLTYaPl76SegvCsVE-FEs9howGbiPpdJZ1OVpLVbaSo-h-E0H3E

    Se duce o campanie abjecta de terorizare si mintire a populatiei cu amenzi absolut ilegale la fel cum au facut si in pandemia inexistenta!

    Cine isi da acordul acestui recensamant ilegal, isi cedeaza de fapt ca idiotul toate drepturile lui naturale si cu adevarat libere pe care le are prin insasi nasterea sa si pe care statul (dusmanul nostru), adica firma privata "S.C. Romania S.R.L", cauta cu disperare sa puna gheara prin CONSIMTAMANT, pentru ca numai asa va putea continua exterminarea prin injectari cu moarte, hibridizarea si inrobirea totala prin A.I. (inteligenta artificiala)!

    Cine a fost oaie proasta, sluga obedienta si biped fara coloana vertebrala in pandemia inexistenta va fi la fel si in acest asa-zis recensamant, cu totul ilegal, care cauta sa smulga tot prin frauda, minciuna si manipulare drepturile si libertatile unui cetatean!

    Viata pe pamant este gratuita, pentru ca asa a creat-o Dumnezeu, dar prin criminalii din guvernele atee subordonate satanistilor, demonii ce vor creatia si Terra lui Dumnezeu vor sa o transforme in cea mai ingrozitoare robie care a existat vreodata in toata istoria umanitatii!

    Judecatorii, grefierii, procurorii, avocatii, notarii stiu acest Adevar, dar nu sufla o vorba pentru ca ei sunt parte din sistem, sunt creatia acestuia si sunt sprijiniti, platiti, aparati la nevoie si protejati de sistem daca se trezeste un om sau un grup sa le dezvaluie statutul artificial si ilegalitatile pe care le savarsesc inca de la nasterea copilului, cand ii fura, prin frauda, suveranitatea si il transforma in firma, adica din fiinta vie in carne si oase suverana, in “persoana”!

    Ei lucreaza si servesc statul pe Legile Amiralitatii (ale apelor), nu in numele Legilor supreme, ale lui Dumnezeu (Legile Pamantului, Legile moralitatii, Legile divine), de aceea nu veti vedea nici un om al asa-zisei justitii (de fapt o falanga a sistemului de tinut cetatenii in bezna si, la nevoie, in teroare) care sa vina in fata natiunii si sa spuna raspicat Adevarul despre SUVERANITATEA FIINTEI UMANE!

    Dna avocat Petrut este o exceptie pentru ca mai mult ca sigur ca domnia sa nu lucreaza in sistem, de aceea si-a si permis sa ne dea cele mai bune sfaturi si sa lupte cu mafia numita “sistemul de justitie”. Daca insa ar cerceta Cestui Que Vie Act din 1666,

    https://www.legislation.gov.uk/aep/Cha2/18-19/11

    adica frauda colosala prin care oamenii si bunurile lor au devenit proprietatea statului (dusmanul nostru), apoi ar cerceta continuarea acestei fraude prin urmatoarea frauda numita Certificat de Nastere (facuta de stat in numele si FARA CONSIMTAMANTUL nostru si care este baza inrobirii noastre) si ilegalitatile pe care le face Firma (Corporatia) Romania cu cetatenii liberi prin acest furt de consimtamant facut imediat dupa nasterea noatra prin semnatura reprezentatilor statului in numele nostru pe acel act ilegal numit Certificat de Nastere, atunci ar face o munca completa si ar ramane in istoria adevarata si libera a poporului roman! Este exceptional ce face, dar nu e suficient!

    Trebuie sa se ajunga la cauza raului, nu sa gasim modalitati sa ne furisam prin viata atacand efectele sistemului care a denaturat totul! De aceea, acela care va vorbi deschis despre acest Adevar se va putea numi primul avocat cu adevarat liber!

    La polul opus, avocatul care spune ca nu exista Corporatia Romania sau ca este o ineptie ori o "balarie", acela este opozitie controlata clara si tradator de semeni!

    Spuneti-mi, va rog, ce puteti pati daca refuzati sa semnati un contract cu statul in care sa-i cedati TOATE drepturile si libertatile voastre??

    NIMIC, fratilor, absolut nimic! Tocmai de aceea si au nevoie de semnaturile voastre pentru ca fara CONSIMTAMANT ei nu pot face nimic! Si atunci va ameninta cu amenzi (ilegale), atat pot sa faca. Adica NIMIC!

    Acest contract dintre voi si stat, care va va inrobi pe vecie, este la fel de grav ca vaccinarea pentru ca este acceptul vostru pe care i-l dati statului (dusmanul nostru) ca, dupa ce v-a injectat cu moarte si gena demonica, atat cat veti mai rezista pana la moartea voastra fizica ce va fi cumplita (prin cancer), sa va mai si bage in custi, si la propriu si la figurat! Izoletele demonizatului de mahomedan au fost reale si vor mai fi scoase la iveala, custile numite spitale, spitalele de carton si lagarele “medicale” sau cele de tip FEMMA au fost si vor fi reale, iar custile digitale in care vor trai corpurile voastre hibridizate cu gena demonilor si controlate prin 5G si Marele Computer (care va fi instalat probabil la Bruxelles sau in Elvetia, barlogul de pe pamant al demonilor NEumani) vor deveni in curand realitate!

    Ce trebuie sa facem?
    - sa ne opunem
    - sa nu facem nimic din ce ne cer firma privata/corporatia Romania si criminalii care o slujesc, ci sa ne vedem de vietile noastre
    - sa nu mai legitimam niciodata sistemul ucigas, iar asta o facem prin a nu mai vota niciodata in viata asta la alegeri electorale pentru ca absolut orice partid politic vechi sau nou este doar o divizie a statului (dusmanul nostru)
    - si mai ales sa incepem demersurile de recuperare a suveranitatii noastre!

    Dar mai intai, sa ne informam, sa acceptam durerosul adevar care ne scoate din zona de confort, obisnuinta si lene si sa ne aruncam cu toate riscurile in cea mai mare valtoare si provocare a vietii noastre!

    Am aflat recent cu stupefactie si oroare ca exista un grup de nemernici vanduti care a propus o lege a suveranitatii statului.

    http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?cam=2&idp=19828

    Sunt in curs de cercetare a acestei abjectii facute de cativa tradatori de neam si voi reveni cu pareri proprii.

    Dar inca de acum pot spune clar si raspicat, atat cat am putut sa vad, ca e vorba de o confiscare a suveranitatii REALE a individului facuta de catre stat prin reteta binecunoscuta: infiltrarea agentilor sai in aceasta miscare de trezire a constiinti umane (Miscarea Suveranilor, a Suveranitatii Individuale) si confiscarea inclusiv a numelui, ca oamenii sa devina debusolati si sa nu mai stie care e realitatea!

    Realitate este ca acesti nenorocii ce-si zic patrioti vor un stat asa-zis suveran, nu o fiinta suverana!!!!!!!!!!!!

    Deci, nu e de ajuns ca statul (dusmanul nostru) oricum este o entitate privata, care a mai si facut GENOCID intre 2020-2022, trebuie sa-l infigem si mai bine in increngatura ilegala in care ne tine captivi, dandu-i puteri nelimitate!

    Legea se numeste Legea suveranitatii si este cea mai mare capcana intinsa de stat, prin trepadusii sai platiti, cetatenilor liberi si independenti!

    Aceasta lege prevede, repet, suveranitatea statului, adica fix a gruparii de crima organizata care ne demoleaza noua, cetatenilor cinstiti, vietile! In loc sa cerem SUVERANITATEA INDIVIDUALA, asa cum ne-a fost daruita de Dumnezeu, legea vrea sa imputerniciceasca si mai mult statul diabolic slujitor al cabalei sataniste!

    In loc sa scoata adevarul la suprafata, ca omul se naste liber si suveran prin puterea si vointa Creatorului, ca are la dispozitie gratuit si inepuizabil resursele si bogatiile Terrei, facute tot de Creator, acesti mizerabili vor sa fure ideea de suveranitate reala, cuvantul "suveran" si orice e legat de dezrobirea omului (care abia acum se trezeste din somnul cel de moarte si realizeaza ce inseamna statul, ce inseamna guvern si parlament, politicieni criminali, legi ilegale date de toti acestia impotriva sa si impotriva vietii divine)!!!

    Asa procedeaza sistemul cu orice Miscare de Trezire a Constiintei Umane, asa s-a intamplat si la veganism, si la pamantul plat si la multe altele Adevaruri si incercari ale oamenilor liberi de a se grupa doar intre ei, fara amestecul sistemului criminal si mincinos! Sistemul a introdus in interiorul lor niste vanduti nenorociti care au amestecat intentionat ideile bune ale miscarii respective cu ideile sistemului dupa care le-a eliminat atat liderii reali cat si adevarul din miscarea lor originala inlocuindu-l cu "adevarul" ocultei!

    Nu sustineti si nu semnati pentru aceasta asa-zisa lege a suveranitatii care vrea sa ne fure si ultima sansa de trezire a constiintei ce ar aduce implicit eliberarea noastra si punerea in aplicare REALA a suveranitatii fiintelor umane asa cum au fost ele lasate pe Terra de Creator!

    Cine indeamna oamenii sa semneze asa-zisa Legea a suveranitatii este un tradator platit ori un idiot care nici macar nu stie ce sustine! Chituc, sosoaca, chelaru si toti ceilalti care ati creat aceasta monstruozitate, veti da socoteala in fata Divinitatii!!!!!!!


    Fratilor, intelegeti ca suntem singuri in aceasta lupta infernala finala! Doar noi si o mana de ziaristi loiali si cu adevarat patrioti! In rest, numai criminali! Nici un politician nu ne vrea binele, nu exista politician independent, toti slujesc sistemul, altfel n-ar fi ajuns in cuiburile de criminali deghizate in parlamente si guverne! De-aceea trebuie sa fim uniti, sa nu credem nimic din ce ne spune sistemul prin oamenii lui si sa accesam Adevarul! Avem informatiile, trebuie sa le cercetam si apoi sa le punem in aplicare!

    Viata si suveranitatea noastra sunt sfinte si sub protectie divina, nu are voie nimeni pe acest pamant sa ne mai fure libertatea, consimtamantul si resursele pe care Dumnezeu ni le-a daruit NOUA, tuturor fiintelor vii, animale si umane! Apa, electricitatea, gazele, caldura, lumina, aerul, hrana, toate sunt GRATUITE si sunt ale noastre, ale tuturor! Nu trebuie sa platim nimic pe ele, cum ni le-a trecut sub contract lunar de tip mafiot sistemul criminal satanist, trebuie doar sa avem grija de ele si de casuta Terra!

    Curaj, oameni buni, nu cedati si nu va dati drepturile!!!!



    ACTIVENEWS, ZIAR NATIONAL!
  • Carbid 17.06.2022 20:55
    ActiveNews acest comentariu TREBUIE sa ajunga articol la Opinii...!!! Acu sa vă văd!
  • Dumitru Lazar 18.06.2022 08:39
    Romania era si pe vremea lui ceasca corporatie ? Dar pe vremea lui Lapusneanu ? Sint fericit ca am centrala proprie , altfel eram obligat sa pun repartitor care este spion acoperit .
  • Cercetez 20.06.2022 17:40
    Stimata Doamna,
    Imi place cum ganditi si ca vorbiti spre trezirea semenilor. Va felicit pentru acest lucru. Am o retinere insa, in privinta afirmatiei dvs. cu privire la numarul autorecenzatilor care ar coincide cu cel al vaccinatilor. Cunosc destui nevaccinati, dar autorecenzati...ganditi-va ca nu toti nevaccinatii nu s-au vaccinat pentru ca s-au trezit de tot, unii sunt treji doar pe jumatate sau pe sfert...si asta din cauza vorbelor otravite de la TV, radio si tot ce inseamna media. Din pacate sunt destui cei care dorm in lenea confortului, care nu cauta informatia adevarata si care vor fi convinsi pana la urma prin instrumentele pomenite mai sus sau prin altele. Vedeti bine ca sunt oameni care marturisesc cu seninatate cum si-au tradat vecinii prin "rapoarte sigure si eficiente". Nici nu indraznesc sa ma pronunt in privinta lor, e de noaptea mintii. Sa vedeti apoi dupa ce mai smulg consimtaminte si recenzorii de pe teren, cifrele vor fi altele. Parerea mea umila este ca doar prin rugaciunea inimii putem razbi, asa cum au spus Parintii Iustin si altii, adevarati credinciosi care s-au rugat si se roaga inca pentru acest neam osandit. Doamne ajuta!
  • outofactivenews 17.06.2022 17:37
    In articol este o eroare de logica. Mesajul de pe email cu multumirea pentru PARTICIPARE, nu este totuna cu validarea autorecenzarii prin descarcarea sau printarea dovezii de autorecenzare. Ori ziua libera se obtine tocmai prin/cu aceasta dovada :)))

    Ca un punct de vedere personal, cred ca "isteria" "maleficei autorecenzari" este exagerata. In cazul meu sondajul a durat 10 minute si nu a fost nicio intrebare cu privire la vreo informatie care nu se poate obtine cu usurinta. Chiar mi-a fost completata automat profesia si am fost scutit sa mai tastez :))) N-am fost intrebat nici macar daca sunt posesorul vreunui autoturism, informatie care oricum nu este un secret.

    Ce va aduce viitorul nici un om nu stie, doar Dumnezeu. Daca esti cu adevarat un om al lui Dumnezeu, nu ai de ce sa te temi de viitor, deoarece comoara ta nu este aici pe pamant unde moliile si rugina o mananca... ci in cer, unde Tatal are multe locasuri si ti-a pregatit si tie unul. Dar...

    "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine."

    Este neproductiv ca un om care-si spune crestin sa semene "panica"... vegherea e una, razvratirea doar de dragul senzatiei e alta :)))

    Pace si sanatate!
  • Enya 17.06.2022 18:34
    Atata vreme cat sustineti actiunile sistemului criminal, nu aveti voie sa faceti pe piosul ori sa folositi in discurs numele lui Dumnezeu! Nu mai amestecati in aceleasi fraze, aparent cuminti si nenocive, niste crime cu entitatea suprema!

    Ati fost trimis aici sa banalizati o alta nelegiuire uriasa si cu efecte catastrofale asupra vietii si libertatii umane! Cu oameni ca dvs. s-au produs toate crimele si abuzurile de pe acest pamant! Nu s-au coborat psihopatii sa ucida sau sa distruga, prin slugile lor odioase au facut totul, orice!

    Daca mi-as trada propria viata daruita neconditionat de Dumnezeu sau vietile celor pe care ii iubesc ori pe ale semenilor, mi-ar fi frica sa mai traiesc! As fi terifiata de impostura in care as sufla ca ultima nenorocita de pe acest pamant!

    Inca nu inteleg cum pot tradatorii de specie umana sa mai doarma linistiti!

    Traim pe viu asaltul final al unei specii demonice NEumane asupra celei umane a lui Dumnezeu, iar dvs. faceti pe inocentul in cateva fraze si banalizati ceva demonic si criminal, fara de care nu se poate incheia tentativa eliminarii divinitatii din noi si de pe Pamant???? Doamne!!

    Asa-zisul recensamant este ilegal si impotriva vietii pentru ca va fi contractul prin care sistemul satanist ne va spolia de TOT ce detinem si reprezentam ca fiinte umane! E nevoie de acest CONSIMTAMANT, dat prin semnatura, pentru ca satanistii sa creeze identitatea digitala, ah, ce stupidut si banalut si neimportant e totul!
  • outofactivenews ► Enya 17.06.2022 19:18
    LOL, in mod normal n-as comenta la asa mesaj... dar e irezistibil. Da, am participat la sondajul criminal care m-a intrebat daca am apartamentul anvelopat :)))))) Si in 2011 am raspuns la niste intrebari. Chiar mai multe decat acum. Dvs ati raspuns atunci? Oricum e neinteresant.

    "Ati fost trimis aici sa banalizati o alta nelegiuire uriasa si cu efecte catastrofale asupra vietii si libertatii umane!"
    "Nu mai amestecati in aceleasi fraze, aparent cuminti si nenocive, niste crime cu entitatea suprema!"
    "Daca mi-as trada propria viata daruita neconditionat de Dumnezeu sau vietile celor pe care ii iubesc ori pe ale semenilor, mi-ar fi frica sa mai traiesc!"
    "Inca nu inteleg cum pot tradatorii de specie umana sa mai doarma linistiti!"
    ... :o

    Doamna, cu deosebita intelegere... va compatimesc. Pace!
  • Enya ► outofactivenews 17.06.2022 19:50
    Nu, nici atunci, nici acum! Atunci nici macar nu stiam ceva din ce am aflat in acesti doi ani crunti, si totusi, ceva din mine, din fiinta libera care m-am simtit intotdeauna, in ciuda spalarii pe creier de care si eu am avut parte in scoala, mi-a spus SA NU! Voi muri libera indiferent de consecinte si indiferent cum imi va fi moartea. Libertatea este sacra si trebuie aparata cu orice!
  • Carbid ► outofactivenews 17.06.2022 21:00
    Si noi, ceilalti, pe dvs!
  • Carbid ► Enya 17.06.2022 21:00
    Subscriu! Curat, murdar!
  • Enya ► Carbid 17.06.2022 23:11
    Un tradator!
  • Dumitru Lazar 18.06.2022 08:43
    CNP-ul a fost inventat de sistem , deci el este cunoscut de acesta din start .Daca acest cod il inventa fiecare , atunci era alta mincare de peste .
  • Zeta 18.06.2022 06:21
    M-am autorecenzat în martie când nu mergea recensământ.ro și răspunsurile mi-au fost redirecționate pe inseee.ro. Am descărcat după vreo lună și dovada. Acum s-a auzit chestia asta cu răspunsurile invalide. Am contactat recenzorul care este arondat blocului (si-a lăsat nr de tel la întrarea în bloc) și a verificat. Apar cu chestionar valabil. Nu mai vine la ușă. Însă la tel m-a întrebat cam când consider eu că ar putea să-i găsească pe locatarii de la anumite apartamente. I-am zis că de regulă pe seară. Ce am observat, înafară de un apartament toate celelalte erau ale unor vecini care au mai multe proprietăți (iarna la oraș, vara la țară sau mulți proprietari/"afaceriști" sau locuind în apartamente care sunt pe numele părinților). Concluzia mea: mai toți cu multiple proprietăți nu și-au declarat bine proprietățile și acum de aceea apar că nu au răspuns corect iar cei neautorecenzați au tot felul de "probleme" cu declararea multiplelor proprietăți (puțini cei că @enya care să aibă convingeri).
  • Enya 18.06.2022 15:23
    Zeta, cu tot respectul pe care il mai pot avea, totusi, o sa scriu de o sa te doara: ceea ce ai facut se cheama TURNATORIE!!!!!

    Este imoral si ilegal ce ati facut amandoi, si asa-zisul recenzor (o unealta ilegala a statului mafiot si criminal), si tu!!!!

    NU ai voie sa dai informatii despre nimeni, iar el sa ceara, pentru ca este intruziune in viata privata, iar dincolo de legile astora, ca inca traim in legile lor, este o incalcare a codului moral pe care nu avem voie sa-l nesocotim orice-ar fi, orice s-ar intampla in viata asta, ORICE, MA INTELEGI, ZETA????????? ORICE!!!!!

    De te-ar ameninta cu inchisoarea, cu amenda, cu orice nemernicie, tu nu ai voie sa dai informatii despre nimeni NICIODATA PE ACEST PAMANT, daca acea persoana nu te mandateaza pentru acest lucru!

    M-ai mahnit, am citit cu durere ca oamenii care urmaresc acest ZIAR NATIONAL pot gandi si face asemenea nenorocire!

    Draga Zeta, prin turnatorie au reusit bolsevismul si orice dictatura! Prin turnatorie erau smulsi pamantenii din casele lor si dusi in lagare, gulaguri, razboaie care nu erau ale lor, ci doar ale psihopatilor planetei, prin turnatorie obtine statul (dusmanul nostru) orice doreste!!

    Frate roman care citesti aici, te rog, te implor, iti cer ca unui prieten adevarat pe care il cunosc, NU TRADA!!!!!

    Nu spune niciodata nimic despre altii, nu denunta nici o fiinta de pe acest pamant, indiferent ce ti se ofera, ce NU ti se ofera, ce ti se promite, cu ce esti amenintat!!!!!

    FRATE! Nu-ti dezonora inima si nu-ti bate joc de scanteia divina pe care ai primit-o la nastere si care iti spune ca trebuie sa traiesti in pace si intelegere cu semenii tai, sa nu faci nici cel mai mic rau, sa nu tradezi, sa nu faci jocurile nici unui psihopat sau sistem ce vrea puterea!

    FRATELE MEU! Nici un recenzor sau kkt de sluga ordinara a sistemului nu are voie sa te intrebe despre ceva ce nu-ti apartine, nu te priveste, nu-i al tau, nu-i despre tine!!!!!

    FRATE, NU FI DENUNTATOR, FRATE! Lasa-i pe ceilalti sa traiasca asa cum isi doresc si nu te amesteca in vietile lor, nimic pe pamantul asta nu-ti da voie sa faci asemenea ticalosii, caci maine sistemul iti va cere sa-i denunti pe aceiasi vecini ca sa-i impuste, sub pretextul legii martiale ILEGALE SI IMORALE, sau a altei “legi” incropite de ei, criminalii adunati de oculta satanista in cuiburile de criminali deghizate in parlamente si guverne!



    AAAHHHHHHHHH!!!!!!!!!!


    :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Ultima oră

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”