Av. Gheorghe Piperea: Mîndruță, covidatul și Mândruțescu, cauționatul

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu mă pot bucura de răul nimănui. Doar că trebuie să știe lumea că propagandiștii plandemiei încep, tardiv, să simtă că au mințit și să se resimtă.

Unul dintre cei mai agresivi influenceri ai măștii, distanțării sociale, ostracizării ereticilor, ai vakseenării și, în genere, ai stilului sekurist - totalitarist de a face politică de sănătate publică, a făcut c_ooou_veed: Lucian Mândruță. În formă nasoală, după propriile declarații de pe feisbuc (foto mai sus).

Asta în condițiile în care obișnuia să poarte două măști pe figură, singur în mașina proprie, și în condițiile în care se lăuda că a făcut enșpe mii de doze de ser experimenal.

Evident, făcea asta pentru a ne obliga pe noi la semnalizarea virtuții de supus al prostocrației.

Și măștile, și înțepările erau foarte, foarte protective în narațiune. În realitatea reală, în realitatea adevărată, nu sunt deloc protective.

Nici vorbă de imunizare, precum s-a văzut, de altfel, și în cazul lui Arafat.

Stați să vedeți, însă, când vor apărea efectele adverse grave. Multora o să le iasă „eroismul” și militantismul pro-apartheid sanitar prin piele.

Citiți și Au apărut „solzii de pește” de după vaccin. FOTO, VIDEO și STUDIU al Centrului Național de Informații privind Biotehnologia al Statelor Unite ale Americii. Părintele Zenovie de la Mănăstirea Nechit a avut dreptate

* * *

Fostul șef al Oracle România, Sorin Mândruțescu, a făcut un acord de recunoaștere a vinovăției cu DNA, pentru 7 (șapte) capete de acuzare, adică, pentru tot atâtea fapte de corupție mare recunoscute a fi fost săvârșite.

Nu știu câte alte persoane și instituții implică acest acord, adică cine și ce anume va fi atras în cavalcada consecințelor penale ale cazului, dar trebuie spus că firma americană Oracle face în continuare afaceri cu Statul român și cu instituțiile publice românești, fix de natura celor pentru care Mândruțescu și-a recunoscut vinovăția.

Fapte care, de altfel, nu puteau fi săvârșite decât în exercițiul funcției de manager. Pentru reamintirea publică, trebuie spus că una dintre acuzațiile aduse inculpatului era mita luată de la sub-contractori - cca 800 de mii de euro - pentru ca Oracle, contractorul principal de la care autoritatea cumpăra soft, să dea preferențial sub-contracte, către companii românești care făceau propriu-zis treaba (Oracle fiind doar brandul sub care autoritățile cumpărau soft ca să dea la tot cartierul).

De regulă, în astfel de situații, persoana juridică însăși este sancționată penal, cu amendă și/sau dizolvare. Dar nu și în cazul companiilor - fanion al „aliatului strategic”. Desigur, nu se cade să deranjăm tocmai acum the freedom defender, nu?

Am mai scris despre acest caz, în 2019, când s-a pus problema arestării lui Mândruțescu (măsură evitată, totuși, prin plata unei cauțiuni de 500 de mii de euro). Iată ce am scris - bine că feisbuc, în acțiunea sa permanentă de spionaj, ține minte cam totul:

„De regulă, în cazuri de korupzion, DNA mai întâi arestează și de-abia după aceea eliberează pe cauțiune. Ei, în cazul CEO al Oracle, DNA stabilește o cauțiune de 500 mii euro pentru a evita o arestare pe motiv de mită. Nu e minunată procedura penală care NU se aplică suspecților de serviciu, dar se aplică prezumaților nevinovați din onestele multinaționale?

Treaba cu șeful Oracle, inculpat într-un dosar DNA, este cu mult mai complicată decât părea azi dimineață. Omul este și președintele, încă în funcție, al Comitetului Reprezentanților Acționarilor Fondului Proprietatea (un organism care nu există nicăieri în lege, fiind în contradicție cu sistemul legal de administrare a societăților comerciale aplicabil în Romania, sistem care nu prevede decât alternativa consiliu de administrație/consiliu de supraveghere), este coleg de comitet cu fostul ambasador al SUA în Romania, Mark Gittenstein, șef al grupului semi-ocult Re-Patriot, organizator al unui fel de „Forum Davos” pentru România, la Râșnov și, mai ales, foarte probabilul (până azi) șef al guvernului pe care și l-ar fi dorit Johannis, în urma căderii actualului guvern, după „evenimentele” (de fapt, regia) programate pentru 10 august. Ca să nu mai vorbim că, fiind prezent în biznisul mare (plin ochi de bani publici) de mai mult de 20 de ani, zisul șef al Oracle cunoaște, și-a asociat, și-a făcut solidar responsabili și se bazează pe foarte mulți oameni „de vază” din elita cvasi-clandestină și putred de bogată a României. Ar putea trage pe mulți după el, în caz de „accident”.

Ce mă intrigă este apariția acestui dosar acum, în preajma „revoluției” din 10 august. Ce-o fi cu DNA? Să se fi hotărât, oare, să renunțe la dublul standard, aplicând legea și în ce-i privește pe privații atinși de korupzion (care până acum au avut doar poziția privilegiată și imună la răspunderea penală de mituitori și de cumpărători de influență)? Sau o fi un scenariu convenabil controlorilor franco-germani și neconvenabil controlorilor americani ai coloniei România?”

Pentru conformitate, a se vedea linkul ActiveNews.

Să urmărim cu atenție și îngrijorare acest caz, totuși.


Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • mihayu 09.06.2022 07:55
  De ce preluam atat de usor, si adoptam expresia "a facut covid", ca si cum ar fi vorba de realitati? Ce inseamna asta? Il ustura in gat, sau ce?
  Acceptand acest limbaj acceptam intreaga lor constructie.
 • Tic 09.06.2022 12:11
  Exista gripa de vară, iar pneumoniile au sezon de vârf tot în anotimpul cald. Căldură, transpirație, ferestre deschise, curent, băuturi reci, iată cocktailul.
 • Mircea Dragan 09.06.2022 10:31
  Vezi ca nu-i covid ci reactii adverse la ceea ce numiti voi intepatii :''vaccin''.
 • Tic 09.06.2022 12:08
  Asta dacă s-o fi "imunizat" de-adevaratelea, ceea ce eu nu cred. Nesimțiții ăștia nu își pun pielea în saramură. Vezi cazul Spania:2200 de persoane, cel puțin, cu certificate verzi(ca verdele de Paris) false. Între ele, presedintele Pharma Mar, cea mai mare firma Pharma din Spania.
 • Mircea Dragan 09.06.2022 20:08
  Asculta-ma Mandruta: Nu apuci Craciunul 2022 ptr ca prost fiind te-ai intepat cu serurile experimentale ale lui Ursula si Bourla Pfizer. De ce faceai buling cu cei care refuzau sa faca aceiasi prostie ca tine ? Adica sa se ''vaccineze''?
 • antitirani 09.06.2022 22:34
  Cineva care a mers atat de departe in prostie si servitute va muri in acelasi stadiu, adica de prost si servil. Nici pe patul de moarte nu va recunoaste ca a gresit. Va da vina tot pe COVRIG, dar si pe 'nevaccinatii aia rai' care i-au dat lui COVRIG.
 • OMAGA 10.06.2022 09:24
  Si el si Esca (si multi altii) s-au "imbolnavit" la comanda, ca sa faca reclama plandemiei. In realiate nu au nici pe dracu'. Ma rog, nu au acum, pina nu ii fezandeaza vaxinul.
Ultima oră

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România

09:30

Sute de mii de japonezi au ieșit în stradă împotriva Tratatului OMS privind pandemiile - VIDEO