Av. Gheorghe Piperea: La presiunea lui Arahat, infractorul Cîțu a prelungit din nou starea de alertă. Aviz nefavorabil ordonanței arahatian-cîțiene privind Nazi Pass-ul sanitar în Camera Deputaților

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La presiunea lui Arahat, infractorul Cîțu* a prelungit din nou starea de alertă.

Hotărârea este nulă, pentru că țara nu are guvern** - asta din cauza lui Iohannis, care a omis să numească un premier interimar, plecând din țară la nu știu ce eveniment de importanță galactică (probabil la golf, undeva, în Slovenia).

Nu voi mai face, individual, nicio acțiune în anulare a acestei noi mizerii arahatien-cîțiene; pe judecătorii din București, oricum, îi doare fix la bască de legalitate și Constituție.

Rămâne ca fiecare să interpretăm legea și să purtăm sau nu măști, să ne vakseenăm sau nu pentru a intra la food court în mall sau la club, să ieșim sau nu la protest, în uichend, cu sutele de mii.

Hai liberare!

*individul uzurpă calitatea oficială de premier, fiind demis de Parlament, neavând dreptul să semneze nici hotărâri CNSU ca președinte

**nici măcar un guvern interimar nu ar putea prelungi starea de alertă, pentru că se opune art.110 alin. 4 din Constituție; starea de alertă este o situație excepțională care nu poate fi instaurată decât de un guvern cu puteri depline


Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputaților a dat aviz nefavorabil ordonanței arahatian-cîțiene privind nazipass-ul sanitar
 
Certificatul "verde”, în varianta contorsionată arahatian-cîțiană, precum și restricțiile aferente de drepturi și libertăți, vor pica la votul în plen, împreună cu ordonanța totalitară arahatian-câțiană. Entitatea care ocupă azi Palatul Victoriei (care nu poate guverna, ci doar schimba becuri sau doar plivi iarba pe acolo) nu mai poate emite alte ordonanțe sau hotărâri totalitar.
 
În ciuda numelui unuia dintre președinții de comisie, membrii celorlalte trei comisii de avizare (Comisia de Sănătate, Comisia de apărare, ordine publică și siguranță națională și Comisia IT) nu ar trebui să șovăie în avizarea negativă a proiectului.
 
Document:
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • A.C. 08.10.2021 01:22
    Nula si neavenita, ilegala si fascistoida!
Ultima oră

17:25

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu vătămările sale - “se află într-un calvar medical”

16:45

Procuratura a clasat dosarul penal deschis împotriva lui Mihai Tîrnoveanu. Revista Profesionistă a Presei

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova

11:05

Xi Jinping îi înfige un cuțit în spate lui Putin. 4.000 de drone și sisteme antiaeriene chinezești vor ajunge în dotarea Ucrainei

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

10:15

Premierul Australiei, cu nervii la pământ, după ce a cerut interzicerea MEME-lor și a devenit ținta glumelor pe X

09:55

26 aprilie: 38 de ani de la catastrofa nucleară de la Cernobîl. Începutul unui coșmar care a durat ani de zile. FOTO

09:50

Primul oraș canadian care cere cod QR la intrare și ieșire

09:19

Alexander Lukașenko: ”Câteva zeci dintre cele mai moderne arme nucleare se află în Belarus”