Av. Gheorghe Piperea: Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a spus cu subiect și predicat că are poliartrită din cauza vaccinului Pfizer

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aseară, la RTV, am urmărit cu atenție și îngrijorare relatarea jurnalistului Sorin Roșca Stănescu în legătură cu boala pe care și-a descoperit-o relativ recent : poliartrită. Omul a spus cu subiect și predicat că, fără îndoială, boala este un efect mediat al „imunizării” cu serul experimental al Pfizer.
 
Descoperirea a fost rezultatul a sute de analize, extrem de scumpe, desigur. Din câte înțeleg, boala se manifestă ca o paralazie a mușchilor. Pentru a reveni la normal, a fost nevoit să se supună unei proceduri de „primenire” a sângelui, un fel de plasmafereză*. 

Nu știu dacă s-a înțeles aseară, că a fost cam în fugă intervenția mea, așa că vă spun și aici despre ce este (poate fi) vorba: 

Această boală, poliartrita, este prezentă ca efect secundar advers al serului de „imunizare” al Pfizer (printre alte 1750 de astfel de efecte). Esențial de remarcat este că acest efect advers a fost făcut cunoscut publicului la mai mult de 18 luni de la administrarea în masă a serului. Este un lucru pe care l-a observat și procurorul general al statului Texas, care a și dat Pfizer în judecată pentru ascunderea unor astfel de informații. 

Suplimentar fată de ceea ce am spus aseară la RTV: tot pe lista de efecte secundare adverse ale serului Pfizer se află și așa-numita „pneumonia mycoplasmal”, o epidemie pe care o declară Danemarca, de exemplu, precum și unele state americane, cum ar fi Ohio. Este, de asemenea, boala infecțioasă cu care OMS sperie din nou populația, sub cuvânt că ar veni din China (din nou ...), ceea ce ar fi, evident, un nou motiv „serios” ca OMS, iar nu statele suverane, să se ocupe global de pandemii și, desigur, de panzootii și emisii nocive de codoi. Nu că s-ar fi descurcat nemaipomenit cu ultima plandemie, dar orișicât ... 

*această procedură este extrem de dureroasă – vă spun ca un „pățit”, căci am făcut așa ceva în 2001, la recomandarea unui medic – era pe motiv de colesterol și nu era deloc necesară... Evident, era – și este – extrem de scumpă și neacoperită de asigurările de sănătate...

 
Nota Redacției: Ediția de aseară a fost ștearsă de pe site-ul RomâniaTV, însă a fost filmată cu telefonul de George Simion.
  
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • RomeoB 05.12.2023 07:49
    1% din populatia lumii de peste 50 de ani are artrita; si inainte si dupa pandemie.Pierderea unui proces cu statul in acest context arunca problema in derizoriu; AR DAUNA foarte mult celor care intr-adevar s-au ales cu boli generate de vaccin. Din ce citesc pe internet nu am vazut ca numarul cazurilor de artrite sa fi explodat. Dl Rosca Stanescu ar face mai bine sa caute un om care intr-adevar s-a ales cu o boala grava in urma vaccinului si sa-l apere in justitie. Demersul domnului Rosca Stanescu pare sa fie legat de niste despagubiri nemeritate solicitate de la contribuabilul roman; de un vaccinat care nu stiu sa-l fi vazut la manifestatiile de la Universitate, Piata Victoria, Palatul Cotroceni, manifestatii in urma carora amarati autentici au plati amenzi grele. Active News nu ar trebui sa permita oportunistilor sa-i mai foloseasca spatiul editorial.
  • Rusi 05.12.2023 17:01
    Dspagubirile solicitate de Sorin Rosca Stanescu sa i le plateasca cei care se fac vinovati, precum Citu, Arafat si ceilalti vinovati de acest genocid.
Ultima oră

21:47

Convenția Republicanilor dă de pămînt cu mișcarea LGBTQ: ”Vom pune capăt nebuniei de gen de stânga”

21:33

Comunicat al Patriarhiei Române: Răspuns la reacția institutului “Elie Wiesel” privind canonizările recente ale Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române

19:37

10 ciudățenii majore în tentativa de asasinare a lui Donald Trump. Analizate de Dr. Peter McCullough și John Leake - VIDEO

19:36

Tucker Carlson a intrat în Colimatorul evreiesc: Vor să-l izoleze de Donald Trump

18:30

Constantin Barbu: Plagiatorul Cărtărescu, urmașul proletcultiștilor Ovid S. Crohmălniceanu și Paul Cornea, un ipochimen incult peste limitele admise (I)

17:46

Doi eurodeputați români, de stânga și extremă stânga, aleși vicepreședinți ai Parlamentului European

17:08

O româncă jurnalistă în SUA, martoră la tentativa de asasinat asupra lui Trump: Ce a spus despre acele momentele teribile

15:17

Ion Cristoiu: Împotriva lui Donald Trump vor fi folosite toate mijloacele, inclusiv cele criminale

14:49

Iranul respinge acuzațiile ”malițioase” de implicare în tentativa de asasinare a lui Trump

13:53

Patriarhia Română face apel la rugăciune pentru încetarea secetei

13:34

Caz halucinant în justiția din Mehedinți: a ucis un om și a fost lăsat în arest la domiciliu!

13:18

Von der Leyen a pierdut procesul privind secretizarea contractelor de achiziție a vaccinurilor COVID

13:11

Iată cât de aproape a trecut glonțul de capul lui Trump (VIDEO)

12:27

Politicile de angajare în Serviciile Secrete bazate pe diversitate sunt acuzate pentru eșecurile din timpul atentatului asupra lui Trump

11:46

Datele a 5 milioane de români au fost scoase la vânzare pe un forum de hacking