Av. Gheorghe Piperea: Inflația are în mod cert drept cauză principală plandemia. Încrederea în televiziuni, presa oficială și rețelele de socializare se duce în cap

De Av. Gheorghe Piperea  /  

„Presa oficială” din România în urmă cu o lună. Peste puțin timp am putea citi în ea „APROAPE 5% DIN CAZURILE DE COVID ÎNREGISTRATE LA NEVACCINAȚI!”

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Inflația are în mod cert drept cauză principală plandemia. Oamenii au stat în case, pe bani similari cu salariile de dinainte de plandemie (pentru plata cărora statele s-au împrumutat într-un hal fără de hal), fără să muncească la aceeași intensitate, dar și fără să consume.

Acum au surplus de bani/economii și "apetit” pentru consum, deci cerere mare. Dar, ce să vezi, oferta e cu mult mai redusă decât cererea, pentru că întreprinderile nu au prea lucrat în plandemie din lipsă de cerere (ținându-și oamenii pe bară sau cu activitate redusă), iar acum nu mai prea lucrează din lipsă de materii prime și chiar de forță de muncă (erodată dpdv al calificării și al intenției de a muncii off line - cine mai are chef să învețe în amfiteatru și să muncească la birou când e așa de mișto acasă, în pijamale, în fața calculatorului?).

Deci, războiul și prostia politică de azi doar agravează inflația. Ea are alte cauze primordiale…

PS: Încrederea în televiziuni, presa main-stream și rețelele de socializare se duce în cap.

Gallup a constatat că a ajuns la cea mai redusă cotă din istorie... Doar unul din șase americani mai are încredere. Pe partea de știri, la francezi, unul din cinci nu mai ”consumă” deloc știri, 35% nu acultă radio și peste 50% nu se uită la tv.

Nici internetul sau rețelele de socializare nu stau deloc bine la știri - doar 10% din utilizatori iau informații de acolo. Lumea e sătulă de cenzură și de fakenews prin omisiune.

Aproape nimeni nu mai ia în serios știrile oficiale, ajunse în postura de farse de genul celor din povestea Petrică și lupul. Nimeni nu mai are încredere în autorități până la capăt. Cam asta a reușit cel mai bine plandemia: să facă praf un pilier fundamental al societății, încrederea.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
VideoNews

ULTIMELE ZILE - FINAL DAYS - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Arafat judecat pentru cei legați de pat - Remember Plandemia. Dr. Geanina Hagimă despre vaccinare și Marea Resetare - Exclusiv ActiveNews

Olivia Steer și Florin Chilian despre ActiveNews și Libertatea Presei:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Tic 19.07.2022 22:31
  Mai bine asa cu încrederea la pământ în media și rețele de socializare. Sper sa înceapă sa miște creierii în fiecare cap leneș! Sa macine cu proprii neuroni, sa treacă la citi și documentare, chiar dacă e greu și doare "febra musculara" la efortul gândirii. Oricum ne paste o recuperare dureroasa a ceea ce am pierdut pe mana noastră, lăsându-ne pe-o ureche și lenevind în cântecele de sirena ale globalistilor. Așa-i când te inhaitezi cu golanii și cu proștii!
 • Momi77 19.07.2022 22:37
  Inflatia, cauzată cu buna știință in planul resetări, are un singur scop, de a săracii populația, dărâmând clasa de mijloc și a-i pregatii pentru moneda digitală oferită de o banca centrală.

  Curând, când totul va fi atât de scump încă 60-70% din populație nu își va mai permite mâncare, salvarea va venii in forma monedei digitale, stabile și promisa ca fiind neafectată de inflație.
  Marile magazine vor mai accepta doar moneda digitală, ce va putea fi câștigată doar lucrând pentru o corporatie, ea fiind controlată și ne-transferabilă între persoane.

  Dacă oamenii nu protestează acum, când va fi prea târziu și vor iesii in strada, soluția va fo doar control complet asupra lor.
 • aspenter2002 19.07.2022 22:41
  ANAF achiziționează submarine,ca să poată pleca în vacanțe liniștiți.
 • Momi77 19.07.2022 22:45
  Autorul articolului nu pare foarte bine informat despre situația încrederii in rândul persoanelor.
  Pe categoria de vărsat 20-35 de ani, cu studii superioare și de obicei cu joburi la corporații, situația e diferită. O majoritate covârșitoare poate 80% sunt abonați la propaganda oficială in numele științei, și aleg sa ignore orice informație contrazice naratiunea de pana acum întrucât mintea lor nu ar putea accepta ca au trăit o minciuna.
  Stau cuminți cu măscuța in lift de când cu valul 6, se feresc de oricine are o opinie diferită, comanda mereu de pe Glovo, evitând riscul de expunere la virus, in timp ce #sustinucraina, și așteaptă cuminți a 5-a doza de Pfizer.
 • Orizont 19.07.2022 22:48
  Intre timp , cum baga Raed bugetul Romaniei in dosurile homosexual-globaliste cu 6 doze diabolice /cap de roman :

  https://www.national.ro/dezvaluiri/pentru-cine-ia-raed-doar-15-000-de-paxlovid-769340.html
 • Orizont 20.07.2022 11:02
  https://www.zerohedge.com/political/nbc-journalist-laments-people-dont-trust-us-they-dont-believe-us
Ultima oră

12:38

"Cinci milioane de dolari pentru un Biden, cinci milioane de dolari pentru celălalt Biden". Presa din SUA confirmă implicarea președintelui într-o schemă de mită

11:58

Rușii au distrus primul tanc german Leopard 2 (VIDEO)

11:45

Sfidarea continuă! Arhitectul maghiar care a proiectat reabilitarea străzii Kogălniceanu din Cluj NU a ținut cont de solicitarea primăriei ca grupul statuar Școala Ardeleană să fie amplasat pe soclu

10:44

Zoe Dantes: În numele Fiului!

09:41

Alianța Familiilor din România: Solicităm voluntari pentru Luna Identității Creștine

09:29

Iulian Capsali: TREI PROBLEME ȘI CÂTEVA IDEI

09:21

Mihai Tîrnoveanu: Sâmbătă 10 iunie și vineri 16 iunie, pomenirea Părintelui Justin Pârvu la Mănăstirea Petru Vodă!

08:47

Pușcării pentru copii! Au apărut sistemele de recunoaștere facială, la o școală din Capitală

23:30

8 iunie 1967: Trecerea la Domnul a Otiliei Cazimir, poeta care a încântat generații întregi de copii. O furnică duce-n spate Un grăunte jumătate...

22:17

Banca Reglementelor Internaționale va folosi IA pentru a monitoriza tranzacțiile bancare globale - Instaurarea unei societăți fără numerar

21:25

OMS plănuiește „simularea” unei noi pandemii

20:35

Bijuteria românilor bucovineni din Boianul canadian, Biserica Maicii Domnului, distrusă de un incendiu. FOTO / VIDEO și cu Biserica originară din Boianul românesc din nordul Bucovinei pomenit de Eminescu în Doină

19:48

Adrian Pintea: În șa, drept, imposibil de uitat

19:18

Zice lumea: Marea contra-ofensivă a Ucrainei a început

18:30

România moare, puțin câte puțin. Militar profesionist de 43 de ani, vaccinat, decedat subit. Iulian Ichim a făcut AVC și a plecat de la Rachete Operativ Tactice la Armata din Ceruri. Lasă în urmă patru copii minori