Av. Gheorghe Piperea: Inflația are în mod cert drept cauză principală plandemia. Încrederea în televiziuni, presa oficială și rețelele de socializare se duce în cap

De Av. Gheorghe Piperea  /  

„Presa oficială” din România în urmă cu o lună. Peste puțin timp am putea citi în ea „APROAPE 5% DIN CAZURILE DE COVID ÎNREGISTRATE LA NEVACCINAȚI!”

„Presa oficială” din România în urmă cu o lună. Peste puțin timp am putea citi în ea „APROAPE 5% DIN CAZURILE DE COVID ÎNREGISTRATE LA NEVACCINAȚI!”

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Inflația are în mod cert drept cauză principală plandemia. Oamenii au stat în case, pe bani similari cu salariile de dinainte de plandemie (pentru plata cărora statele s-au împrumutat într-un hal fără de hal), fără să muncească la aceeași intensitate, dar și fără să consume.

Acum au surplus de bani/economii și "apetit” pentru consum, deci cerere mare. Dar, ce să vezi, oferta e cu mult mai redusă decât cererea, pentru că întreprinderile nu au prea lucrat în plandemie din lipsă de cerere (ținându-și oamenii pe bară sau cu activitate redusă), iar acum nu mai prea lucrează din lipsă de materii prime și chiar de forță de muncă (erodată dpdv al calificării și al intenției de a muncii off line - cine mai are chef să învețe în amfiteatru și să muncească la birou când e așa de mișto acasă, în pijamale, în fața calculatorului?).

Deci, războiul și prostia politică de azi doar agravează inflația. Ea are alte cauze primordiale…

PS: Încrederea în televiziuni, presa main-stream și rețelele de socializare se duce în cap.

Gallup a constatat că a ajuns la cea mai redusă cotă din istorie... Doar unul din șase americani mai are încredere. Pe partea de știri, la francezi, unul din cinci nu mai ”consumă” deloc știri, 35% nu acultă radio și peste 50% nu se uită la tv.

Nici internetul sau rețelele de socializare nu stau deloc bine la știri - doar 10% din utilizatori iau informații de acolo. Lumea e sătulă de cenzură și de fakenews prin omisiune.

Aproape nimeni nu mai ia în serios știrile oficiale, ajunse în postura de farse de genul celor din povestea Petrică și lupul. Nimeni nu mai are încredere în autorități până la capăt. Cam asta a reușit cel mai bine plandemia: să facă praf un pilier fundamental al societății, încrederea.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Tic 19.07.2022 22:31
  Mai bine asa cu încrederea la pământ în media și rețele de socializare. Sper sa înceapă sa miște creierii în fiecare cap leneș! Sa macine cu proprii neuroni, sa treacă la citi și documentare, chiar dacă e greu și doare "febra musculara" la efortul gândirii. Oricum ne paste o recuperare dureroasa a ceea ce am pierdut pe mana noastră, lăsându-ne pe-o ureche și lenevind în cântecele de sirena ale globalistilor. Așa-i când te inhaitezi cu golanii și cu proștii!
 • Momi77 19.07.2022 22:37
  Inflatia, cauzată cu buna știință in planul resetări, are un singur scop, de a săracii populația, dărâmând clasa de mijloc și a-i pregatii pentru moneda digitală oferită de o banca centrală.

  Curând, când totul va fi atât de scump încă 60-70% din populație nu își va mai permite mâncare, salvarea va venii in forma monedei digitale, stabile și promisa ca fiind neafectată de inflație.
  Marile magazine vor mai accepta doar moneda digitală, ce va putea fi câștigată doar lucrând pentru o corporatie, ea fiind controlată și ne-transferabilă între persoane.

  Dacă oamenii nu protestează acum, când va fi prea târziu și vor iesii in strada, soluția va fo doar control complet asupra lor.
 • aspenter2002 19.07.2022 22:41
  ANAF achiziționează submarine,ca să poată pleca în vacanțe liniștiți.
 • Momi77 19.07.2022 22:45
  Autorul articolului nu pare foarte bine informat despre situația încrederii in rândul persoanelor.
  Pe categoria de vărsat 20-35 de ani, cu studii superioare și de obicei cu joburi la corporații, situația e diferită. O majoritate covârșitoare poate 80% sunt abonați la propaganda oficială in numele științei, și aleg sa ignore orice informație contrazice naratiunea de pana acum întrucât mintea lor nu ar putea accepta ca au trăit o minciuna.
  Stau cuminți cu măscuța in lift de când cu valul 6, se feresc de oricine are o opinie diferită, comanda mereu de pe Glovo, evitând riscul de expunere la virus, in timp ce #sustinucraina, și așteaptă cuminți a 5-a doza de Pfizer.
 • Orizont 19.07.2022 22:48
  Intre timp , cum baga Raed bugetul Romaniei in dosurile homosexual-globaliste cu 6 doze diabolice /cap de roman :

  https://www.national.ro/dezvaluiri/pentru-cine-ia-raed-doar-15-000-de-paxlovid-769340.html
 • Orizont 20.07.2022 11:02
  https://www.zerohedge.com/political/nbc-journalist-laments-people-dont-trust-us-they-dont-believe-us
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 3. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 4. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 5. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 6. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 7. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 8. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani. "Vaccinarea reprezintă încă un pas spre revenirea la normalitate"

 9. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 10. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

Ultima oră

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO

20:30

26 februarie 1950: Prima victimă a Experimentului Pitești. In Memoriam Academician Radu Ciuceanu: Cum a fost asasinat bestial studentul ”cu față de copil”, Corneliu Niță

20:00

ADEVĂRATA BIOGRAFIE A AGENTULUI BOLȘEVIC MIHAI ȘORA: Documente CC al PCR, CNSAS, DSS, CIE, DIE, SIE, MAE, MEN

19:50

Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

19:00

Pr. Petru Marcel Suciu despre Vasile Bănescu pe marginea unei facturi E.ON: ”Sensurile unor Hotărâri ale Sfântului Sinod sunt denaturate de purtătorul de vorbe patriarhal care încearcă să le alinieze unui curent corect politic” - FOTO