Av. Gheorghe Piperea: Inflația are în mod cert drept cauză principală plandemia. Încrederea în televiziuni, presa oficială și rețelele de socializare se duce în cap

De Av. Gheorghe Piperea  /  

„Presa oficială” din România în urmă cu o lună. Peste puțin timp am putea citi în ea „APROAPE 5% DIN CAZURILE DE COVID ÎNREGISTRATE LA NEVACCINAȚI!”

„Presa oficială” din România în urmă cu o lună. Peste puțin timp am putea citi în ea „APROAPE 5% DIN CAZURILE DE COVID ÎNREGISTRATE LA NEVACCINAȚI!”

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Inflația are în mod cert drept cauză principală plandemia. Oamenii au stat în case, pe bani similari cu salariile de dinainte de plandemie (pentru plata cărora statele s-au împrumutat într-un hal fără de hal), fără să muncească la aceeași intensitate, dar și fără să consume.

Acum au surplus de bani/economii și "apetit” pentru consum, deci cerere mare. Dar, ce să vezi, oferta e cu mult mai redusă decât cererea, pentru că întreprinderile nu au prea lucrat în plandemie din lipsă de cerere (ținându-și oamenii pe bară sau cu activitate redusă), iar acum nu mai prea lucrează din lipsă de materii prime și chiar de forță de muncă (erodată dpdv al calificării și al intenției de a muncii off line - cine mai are chef să învețe în amfiteatru și să muncească la birou când e așa de mișto acasă, în pijamale, în fața calculatorului?).

Deci, războiul și prostia politică de azi doar agravează inflația. Ea are alte cauze primordiale…

PS: Încrederea în televiziuni, presa main-stream și rețelele de socializare se duce în cap.

Gallup a constatat că a ajuns la cea mai redusă cotă din istorie... Doar unul din șase americani mai are încredere. Pe partea de știri, la francezi, unul din cinci nu mai ”consumă” deloc știri, 35% nu acultă radio și peste 50% nu se uită la tv.

Nici internetul sau rețelele de socializare nu stau deloc bine la știri - doar 10% din utilizatori iau informații de acolo. Lumea e sătulă de cenzură și de fakenews prin omisiune.

Aproape nimeni nu mai ia în serios știrile oficiale, ajunse în postura de farse de genul celor din povestea Petrică și lupul. Nimeni nu mai are încredere în autorități până la capăt. Cam asta a reușit cel mai bine plandemia: să facă praf un pilier fundamental al societății, încrederea.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Tic 19.07.2022 22:31
    Mai bine asa cu încrederea la pământ în media și rețele de socializare. Sper sa înceapă sa miște creierii în fiecare cap leneș! Sa macine cu proprii neuroni, sa treacă la citi și documentare, chiar dacă e greu și doare "febra musculara" la efortul gândirii. Oricum ne paste o recuperare dureroasa a ceea ce am pierdut pe mana noastră, lăsându-ne pe-o ureche și lenevind în cântecele de sirena ale globalistilor. Așa-i când te inhaitezi cu golanii și cu proștii!
  • Momi77 19.07.2022 22:37
    Inflatia, cauzată cu buna știință in planul resetări, are un singur scop, de a săracii populația, dărâmând clasa de mijloc și a-i pregatii pentru moneda digitală oferită de o banca centrală.

    Curând, când totul va fi atât de scump încă 60-70% din populație nu își va mai permite mâncare, salvarea va venii in forma monedei digitale, stabile și promisa ca fiind neafectată de inflație.
    Marile magazine vor mai accepta doar moneda digitală, ce va putea fi câștigată doar lucrând pentru o corporatie, ea fiind controlată și ne-transferabilă între persoane.

    Dacă oamenii nu protestează acum, când va fi prea târziu și vor iesii in strada, soluția va fo doar control complet asupra lor.
  • aspenter2002 19.07.2022 22:41
    ANAF achiziționează submarine,ca să poată pleca în vacanțe liniștiți.
  • Momi77 19.07.2022 22:45
    Autorul articolului nu pare foarte bine informat despre situația încrederii in rândul persoanelor.
    Pe categoria de vărsat 20-35 de ani, cu studii superioare și de obicei cu joburi la corporații, situația e diferită. O majoritate covârșitoare poate 80% sunt abonați la propaganda oficială in numele științei, și aleg sa ignore orice informație contrazice naratiunea de pana acum întrucât mintea lor nu ar putea accepta ca au trăit o minciuna.
    Stau cuminți cu măscuța in lift de când cu valul 6, se feresc de oricine are o opinie diferită, comanda mereu de pe Glovo, evitând riscul de expunere la virus, in timp ce #sustinucraina, și așteaptă cuminți a 5-a doza de Pfizer.
  • Orizont 19.07.2022 22:48
    Intre timp , cum baga Raed bugetul Romaniei in dosurile homosexual-globaliste cu 6 doze diabolice /cap de roman :

    https://www.national.ro/dezvaluiri/pentru-cine-ia-raed-doar-15-000-de-paxlovid-769340.html
  • Orizont 20.07.2022 11:02
    https://www.zerohedge.com/political/nbc-journalist-laments-people-dont-trust-us-they-dont-believe-us
Ultima oră

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie