Av. Gheorghe Piperea: În fața elitelor cu ciocan în mână să nu ne pierdem năzuința spre libertate, să nu ne pierdem credința. Hai liberare!

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În plandemie, mass-media „clasică” și paginile de socializare au fost invadate de experți și specialiști în sănătate. A durat puțin, pentru că biznisul a fost prea suculent, astfel că tot spațiul public a fost ocupat de „experți” și de „specialiști”. Cei auto-intitulați „elite” au interzis tuturor celorlalți să își expună părerea asupra politicilor de sănătate publică, pe motiv de lipsă de „expertiză” - rețelele de socializare au introdus cea mai infectă cenzură și dezinformarea de tip totalitar. Toți dizidenții scenariului oficial, inclusiv marii specialiști în medicină, virusologie, genetică, biologie, drepturile omului, sociologie, psihologie, antropologie și teologie, au fost bannați, reduși la tăcere, etichetați (mai bine zis stigmatizați) și excluși din dezbaterea publică, pe motiv de feic niuz. 

Politicienii au fost reduși la mizerul și jenantul rol de vânzători ai plandemiei. 

Afacerile murdare, cu implicații politice, au prosperat. Puterea puternicilor a crescut. America a tipărit 8 trilioane de dolari, a dat câte 1400 de dolari unor cetățeni afectați de criză, a dat restul vagoanelor de bani prietenilor economici ai „elitelor”, noi toți ceilalți rămânând cu inflația (7% în SUA, 8% în UE, 11% în România) și cu scăderea abruptă a puterii de cumpărare.
Politicienii, peste tot, au vândut și continuă să vândă plandemie, iar idioții utili ai plandemiei continuă să cumpere. 

Este război acum (din nenorocire), un război planificat și dorit de toată „lumea bună”, de toți experții și specialiștii militari, geopolitici și diplomatici. E o pauză de la plandemie. În mass-media „clasică” și pe rețelele de socializare sunt îngrămădiți acum generali în rezervă, „analiști” militari, „experți” în diplomație etc., care știu totul despre război și ne explică oarecum încântați cum vom fi reduși din nou la tăcere și închiși în buncăre pe motiv de război, inclusiv război cu arme biologice, chimice sau nucleare. Nici acum nu avem voie să ne spunem părerea, să ne opunem războiului, să atragem atenția asupra riscului de transformare a totalitarismului sanitar într-unul mult mai dur și mai descurajant, totalitarismul militar. 

Politicienii sunt și de data asta reduși la rolul mizer (și malefic) de vânzători ai războiului. Priviți-i  cum se chinuie, bieții de ei, și cum se umilesc să dea bine pe lângă decidenții tehnocrați ai deep state - ului american (acum reprezentat prin Blinken, Nuland și soțul acesteia), punând întregi parlamente la dispoziția vedetelor războiului și făcând potecă spre epicentrul cutremurului și către ochiul uraganului, adică aproape distrusul prin înfometare și inaniție oraș Kiev. 

Poate că lumea va reuși, totuși, să observe cât de greșit este să lași soarta omenirii pe mâna unor tehnocrați al căror număr se poate determina cu degetele de la mâini. 

În primul rând, așa cum spune înțelepciunea populară, dacă ai un ciocan în mână, vezi cuie peste tot. 

Un medic, mai ales cel dominat de spiritul comercial al „medicinei” de azi, va vedea peste tot bolnavi sau oameni care încă nu s-au testat și nu și-au făcut analize, deci oameni care încă nu știu că sunt bolnavi (asimptomatici, gen...). Reacțiile emoționale ale celor vizați includ și ipohondria (boala închipuită). Așadar, oamenii sănătoși vor deveni bolnavi fake sau asimptomatici, consumând medicamentele și resursele spitalelor alături sau în locul celor cu adevărat bolnavi. Dar toți suntem potențiale ținte pentru „politicile de sănătate publică” și, deci, pentru expectațiile de hiper-profit ale big farma (și ale acționarilor din big farma, care se întâmplă să fie și fonduri de pensii sau de … asigurare de sănătate). 

Un general va vedea în orice situație incertă și în orice criză (inclusiv în cele pre-fabricate) un risc de război și o oportunitate de „eroism”, de avansare în carieră și de doctorat primit pe repede înainte, în ciuda plagiatului. Industria militară, mult mai rea și constrângătoare decât cea bancară sau farma, va face hiper-profit nu numai din pregătirea războiului (si vis pacem, para bellum ...), ci mai ales din războaie „calde”, care trebuie reaprinse din când în când, pentru a nu uita lumea că războiul, iar nu pacea și fraternitatea, l-a făcut pe om.

În al doilea rând, aceste elite cu ciocanul în mână nu răspund în fața nimănui și sunt, practic, ne-schimbabile. Primul lucru care se întâmplă în pandemii, războaie sau crize financiare globale este asigurarea imunității de răspundere civilă, penală și morală a autorilor scenariilor, a regizorilor și a actorilor principali. Dacă nu puteți sau nu vreți să vedeți această realitate, vă ajut eu - vedeți ce lupte crâncene se dau pentru a păstra secrete contractele cu big farma și cu industria militară, vedeți cât de încrâncenați sunt fuhrerii digitali în a camufla adevărul și a sancționa orice delict de opinie sau dizidență, vedeți cum își scriu legile „elite” ca Fauci, Arafat sau van der Leyen, pentru a se asigura că nu pățesc nimic, vedeți cum statele, inclusiv cele mari și cândva democratice își externalizează sarcinile esențiale către consultanți care își împănează contractele hiper-bănoase cu clauze de nerăspundere și disclaimere pe zeci de pagini, intenționat scrise prolix, pentru a nu le înțelege nimeni. 

În al treilea rând și ultimul, aceste elite, acești auto-intitulați tehnocrați, nu sunt aleși de voi (deci nu numai că nu puteți să îi trageți la răspundere, dar nici nu puteți să îi înlocuiți), ci de corporațiile care i-au impus, de Forumurile de la Davos sau Camp David, de organizații semi-private, de genul OMS (controlată de big farma și de big tech), de ONG-uri globaliste menite a transforma democrația în democratură etc. Democrația a fost transformată într-un prilej de ironii. Sau într-un balast inutil.
 
Nu veți mai avea nimic, nici măcar liber arbitru, nici măcar putere de decizie asupra corpului vostru. Dar veți fi fericiți. Hipnotizați, dar fericiți. 
Ne vom trezi? 

Să avem liniște, pace, bucurie a spiritului, să nu ne pierdem năzuința spre libertate, să nu ne pierdem credința. Hai liberare!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • UN_OM 22.04.2022 08:11
    Conform ' rândurilor 2 și 3 ' nu râmâne decăt ' a întoarce celălalt obraz pentru altă palmă ' , nu se știe dacă există 'liberare' întrucăt 'căinii latră , ursul merge', nu se întrezărește metoda prin care pot fi opriți din planul lor 'dezaxații lumii'.
Ultima oră

23:32

Papahagi a ținut o conferință despre el însuși: "Inteligența artificială și prostia naturală"

23:00

De ce preoții ortodocși de peste Prut vin la Patriarhia Română a Mitropoliei Basarabiei - Emisiune cu Pr. Eftimie Mitra. VIDEO

22:35

Dr. Geanina Hagimă: Note scrise în legătură cu ordinul privind eliminarea rujeolei, oreionului, rubeolei

22:00

Marele protopsalt Mihail Bucă a transmis imagini ale bombardamentului iranian chiar de la Sfântul Mormânt - VIDEO din Ierusalim și o CÂNTARE din drumul spre Muntele Athos: Meditație profundă

21:30

EMISIUNE ACUM: Vlad Țăranu, elevul de 16 ani pus la zid pentru ”Basarabia e România”: ”M-au întrebat pentru ce plâng și le-am spus: Pentru Dumnezeu, Neam și Țară!” LIBER la ActiveNews și Starea de Libertate - REDIFUZARE/VIDEO

21:09

Fotbalistul Ionuț Șerban internat de urgență pentru o stare de rău inexplicabilă. Sportivul de 28 de ani are nevoie de sânge grupa B(3) cu rh NEGATIV

20:37

Revista Familia Ortodoxă: De vorbă cu actorul Dan Puric despre starea neamului nostru

19:33

Noi decese ale unor persoane tinere din România: cadavrul unui bărbat de 40 de ani a fost găsit în Parcul IOR din București. Un tânăr a murit la festivalul de tatuaje organizat în Timișoara

18:05

David-Andrei Anghel, de la Liceul Internațional de Informatică din București, este cel mai bun elev-matematician din lume - Revista Profesionistă a Presei 8 – 12 aprilie 2024

17:41

În PE s-a votat Regulamentul care obligă România să primească imigranți: trebuie să le asigurăm locuințe și alte facilități

16:40

A murit un fost ministru de Interne - doar ce își serbase ziua de naștere. Doru Viorel Ursu a fost implicat în Mineriada FSN din iunie 1990

15:30

Riscul unui al III-lea Război Mondial dacă Israelul ripostează. Președintele Iranului: "Sioniștii vor primi un răspuns decisiv și mult mai puternic". Reacția Moscovei

14:56

Întrebarea-Cheie: Mai poate fi oprit Bibi?

14:22

Încă un preot candidează din partea AUR: Pr. Cătălin Axinte a primit acordul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru alegerile locale

14:06

Medic din Moldova, doar un an de închisoare, cu suspendare, pentru moartea unui om, după ce cazul său a stat prin tribunale timp de cinci ani