Av. Gheorghe Piperea: În 2018, Macron spunea că NATO ar fi în moarte clinică și că ar trebui desființată. Același Macron spune azi că NATO ar trebui să trimită soldați în Ucraina. Care este motivul ascuns?

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cândva, prin 2018, când Europa era pe chill, președintele Franței spunea că NATO ar fi în moarte clinică și că ar trebui desființată, pentru ca omenirea să se ocupe cu altceva, de exemplu, cu grindilul sau elgibitiul. 

Adevărul e că, atunci când e pace și armele tac, milităroșii șomează. Iar industria militară lâncezește sau falimentează.  

Același Macron spune azi că NATO ar trebui să trimită soldați pe frontul din Ucraina, într-o evidentă intenție de escaladare a conflictului.
 
Motivul ascuns vi-l spun eu… 

Din cauza opoziției Rusiei și a Chinei, războiul din Africa de Nord - Vest, aproape scăpărat ca praful de pușcă pentru că mai multe state - colonie franceză din acea zonă a lumii s-au declarat independente economic de Franța, nu a mai avut loc. 

Nici SUA nu au marșat la cererea imperativă a Franței de a pedepsi "loviturile de stat” din Niger, Mali, Ciad și Mauritania - în fapt, nimic altceva decât mișcări naționale de eliberare de sub jugul imperialist al Franței. 

Franța nu a mai avut acces gratis la resursele de acolo și acum vrea răzbunare. 

Dincolo de răzbunare există lobby-l industriei militare, care are nevoie de motivație pentru a exista. 

Până salvăm planeta de codoi, o ucidem pe bucăți în războaie, ca să se îmbogățească bogații și să se consolideze controlul totalitar exercitat de tehno oligarhia digitală actuală. 

De aia vedeți la tv liota de generali pensionari care ne dau explicații și lecții despre orice și ne îndeamnă la război. 

Ciocanul vede cuie peste tot…
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • DanielaBMED 14.03.2024 15:07
  Așa -i ! :((
 • Costelo 14.03.2024 15:39
  Legea rechiziției persoanelor și averilor. Auziți ce legi se votează în UE. În Franța poți risca 5 ani de închisoare și 500.000 € amendă pentru refuzul de a merge la război. După semnarea parteneriatelor de securitate cu Ukr... totul este permis. Statul are dreptul de a rechiziționa orice persoană ori proprietate dacă situația securității naționale o cere. Pentru orice motiv real ori fictiv țara poate fi în pericol, deci rechiziția se poate aplica. Și se dorește lărgirea acestei legi la nivel european, după aceea la nivel Nato căci securitatea ne privește pe toți nu-i așa ? Emisiunea de mai jos în franceză din păcate, este foarte pertinentă și oferă un supliment important de detalii. Canalul se numește Tocsin. Tocsinul fiind un fel de corn în care trupele suflau și dădeau alerta în caz de invazie ori pericol iminent. Menționez o altă lege care pedepsește cu 1 an de închisoare și 40.000 € amendă pe cei care vorbesc despre un anumit a... care s-ar găsi în înțepări cu anumite produse. Dacă nu ai dreptul să critici un produs nu ai nici dreptul de a refuza acel produs tratament etc. Înțelegeți cum merge treaba ușor dar sigur ? Concret vorbind poți cunoaște o persoană care a decedat din cauza unui tratament pe bază de a... dar nu poți spune nimănui. Poți fi afectat chiar tu dar să ții pentru tine, dacă nu te așteaptă pedeapsa de mai sus plus altele care vin. Nu vă spun mai multe căci această lege va fi aplicată de curând la nivel european ca un test, apoi la nivel global fără îndoială. Mă opresc aici pentru moment
  În fine vizionare plăcută (Tocsin)
  https://m.youtube.com/watch?v=uoU8D7YSEdI
 • Dorel Timpa 14.03.2024 19:34
  Bai microane,

  vezi poate vine Putin la olimpiada, la Paris, la vara!
  Cu tancu !
 • Dumitru 8915 15.03.2024 08:34
  Concret , in afara de salariul baban ce va face piperea la huie ( un vot din multe sute ) ? Din gura toti politrucii sint generosi , ca nu-i doare gura ( era campanie helectorala ) .
Ultima oră

23:08

Ce s-ar fi întâmplat cu SUA dacă Trump nu întorcea capul? Întrebări legitime cu privire la tentativa de asasinat. Care este acum situația privind alegerile

21:50

SolidNews: Lavrov a citat din Ferma Animalelor la ONU

21:47

Convenția Republicanilor dă de pămînt cu mișcarea LGBTQ: ”Vom pune capăt nebuniei de gen de stânga”

21:33

Comunicat al Patriarhiei Române: Răspuns la reacția institutului “Elie Wiesel” privind canonizările recente ale Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române

19:37

10 ciudățenii majore în tentativa de asasinare a lui Donald Trump. Analizate de Dr. Peter McCullough și John Leake - VIDEO

19:36

Tucker Carlson a intrat în Colimatorul evreiesc: Vor să-l izoleze de Donald Trump

18:30

Constantin Barbu: Plagiatorul Cărtărescu, urmașul proletcultiștilor Ovid S. Crohmălniceanu și Paul Cornea, un ipochimen incult peste limitele admise (I)

17:46

Doi eurodeputați români, de stânga și extremă stânga, aleși vicepreședinți ai Parlamentului European

17:08

O româncă jurnalistă în SUA, martoră la tentativa de asasinat asupra lui Trump: Ce a spus despre acele momentele teribile

15:17

Ion Cristoiu: Împotriva lui Donald Trump vor fi folosite toate mijloacele, inclusiv cele criminale

14:49

Iranul respinge acuzațiile ”malițioase” de implicare în tentativa de asasinare a lui Trump

13:53

Patriarhia Română face apel la rugăciune pentru încetarea secetei

13:34

Caz halucinant în justiția din Mehedinți: a ucis un om și a fost lăsat în arest la domiciliu!

13:18

Von der Leyen a pierdut procesul privind secretizarea contractelor de achiziție a vaccinurilor COVID

13:11

Iată cât de aproape a trecut glonțul de capul lui Trump (VIDEO)