Av. Gheorghe Piperea: Hiper-înțepatul Trudeau are Covid, a doua oară în patru luni

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hiper-înțepat (probabil, de fațadă, cu soluție salină pe post de ser - minune), ultra-mascat, auto-exilat (de frica celor care îi strigau în stradă, la minus 35 de grade, Truck Frudeau) și mega-propagandist al progresismului, globalismului și scientismului pseudo-religios, premierul canadian Trudeau, are cou_veed, a doua oară în 4 luni.
 
Penibil, în condițiile în care nimeni din cei ne-„imunizați” artificial și experimental nu mai are nimic pe partea de molimă (inventată) a deceniului.

A ha haaa haaaa.

Ce-mi place când „karma” e o cățea!

Acest tip e cel care a lăsat milioane de oameni fără job, a ținut sute de mii de inși în ger, fără apă și fără mâncare, le-a blocat banii în cont, le-a distrus afacerile, a pus polițiștii călare să îi calce pe cap pe protestatari și a comis o mulțime de alte abominații totalitare, doar pentru a-i forța pe oameni la un act medical neconsimțit.
 
Culmea, mai are tupeul nebunesc și nesimțirea de a recomanda în continuare „imunizarea” cu serul minune, deși s-a dovedit că e apă de ploaie ca efect preventiv și bombă genetică și biologică din punctul de vedere al efectelor secundare și adverse.

PS: Scuzați cascada de epitete, dar acest dictator îmbrăcat în haină de democrat de la școala lui Schwab (video mai jos) merită toate invectivele (plus înjurăturile și ocările, numai că eu nu practic acest "sport”).

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • Nenea Iancu 13.06.2022 23:22
  Stia el, Trudeau, de ce-i presa cu obligativitatea pe camionagii asta-iarna: ca sa nu-i "puna in pericol" pe vaccinati pe timp de vara, cand tot omul boosterizat se teme de guturai!
 • Briel 13.06.2022 23:41
  https://m.facebook.com/CanadaProud.org/photos/no-iq-detected/776813126157472/

  Cam asta e mai pe scurt
 • Tic 14.06.2022 00:01
  Merita mult mai multe acesta starpitura mucilaginoasa, merita șuturi în toate părțile și merita cât mai multe cowweed-uri, arza-l-ar tartorul mentor la foc mic, ca tot le plac ritualurile de o anume factură. Să-i priiasca.
 • Maria888 14.06.2022 12:47
  Pai n-au zis ca cine a intrat in contact cu virusul (a facut Covid, s-a vaccinat) este posinil sa faca de mai multe ori aceasta boala dar intr-o forma mai usoara? Asa ziceau.
  Ii doresc sanatate lui Justin Trudeau si sa il lumineze Dumnezeu deoarece pe partea lgbtq Trudeau a facut niste compromisuri morale care ii lasa pe ceilalti progresisti mult in urma pe calea nebunie teoriei "gender".
 • cornelyu 14.06.2022 15:31
  Nu are, și nu a avut nimic.
 • Rusi 14.06.2022 19:29
  Boala lunga, moarte sigura. Asteptam.
 • Dumitrescu 19.06.2022 03:34
  Cine-l mai crede si pe asta? Trebuie sa raspunda in parlament pentru ce a invocat starea de urgenta, de-aia s-a covidat. A lasat-o pe deputata sa-l scoata din rahat si de data asta, ca asta stie cum sa-i invarta dupa deget, care zicea fara pic de rusine si cu tupeu maxim: "Dar chiar trebuie sa raspundem la toate intrebarile astea?" de parca drepturile canadienilor sunt niste mizerii lipsite de importanta pentru astia care se cred elite.

  https://nationalpost.com/opinion/rex-murphy-the-smug-chrystia-freeland-testifies
Ultima oră

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România

09:30

Sute de mii de japonezi au ieșit în stradă împotriva Tratatului OMS privind pandemiile - VIDEO