Av. Gheorghe Piperea: Hiper-înțepatul Trudeau are Covid, a doua oară în patru luni

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hiper-înțepat (probabil, de fațadă, cu soluție salină pe post de ser - minune), ultra-mascat, auto-exilat (de frica celor care îi strigau în stradă, la minus 35 de grade, Truck Frudeau) și mega-propagandist al progresismului, globalismului și scientismului pseudo-religios, premierul canadian Trudeau, are cou_veed, a doua oară în 4 luni.
 
Penibil, în condițiile în care nimeni din cei ne-„imunizați” artificial și experimental nu mai are nimic pe partea de molimă (inventată) a deceniului.

A ha haaa haaaa.

Ce-mi place când „karma” e o cățea!

Acest tip e cel care a lăsat milioane de oameni fără job, a ținut sute de mii de inși în ger, fără apă și fără mâncare, le-a blocat banii în cont, le-a distrus afacerile, a pus polițiștii călare să îi calce pe cap pe protestatari și a comis o mulțime de alte abominații totalitare, doar pentru a-i forța pe oameni la un act medical neconsimțit.
 
Culmea, mai are tupeul nebunesc și nesimțirea de a recomanda în continuare „imunizarea” cu serul minune, deși s-a dovedit că e apă de ploaie ca efect preventiv și bombă genetică și biologică din punctul de vedere al efectelor secundare și adverse.

PS: Scuzați cascada de epitete, dar acest dictator îmbrăcat în haină de democrat de la școala lui Schwab (video mai jos) merită toate invectivele (plus înjurăturile și ocările, numai că eu nu practic acest "sport”).

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • Nenea Iancu 13.06.2022 23:22
    Stia el, Trudeau, de ce-i presa cu obligativitatea pe camionagii asta-iarna: ca sa nu-i "puna in pericol" pe vaccinati pe timp de vara, cand tot omul boosterizat se teme de guturai!
  • Briel 13.06.2022 23:41
    https://m.facebook.com/CanadaProud.org/photos/no-iq-detected/776813126157472/

    Cam asta e mai pe scurt
  • Tic 14.06.2022 00:01
    Merita mult mai multe acesta starpitura mucilaginoasa, merita șuturi în toate părțile și merita cât mai multe cowweed-uri, arza-l-ar tartorul mentor la foc mic, ca tot le plac ritualurile de o anume factură. Să-i priiasca.
  • Maria888 14.06.2022 12:47
    Pai n-au zis ca cine a intrat in contact cu virusul (a facut Covid, s-a vaccinat) este posinil sa faca de mai multe ori aceasta boala dar intr-o forma mai usoara? Asa ziceau.
    Ii doresc sanatate lui Justin Trudeau si sa il lumineze Dumnezeu deoarece pe partea lgbtq Trudeau a facut niste compromisuri morale care ii lasa pe ceilalti progresisti mult in urma pe calea nebunie teoriei "gender".
  • cornelyu 14.06.2022 15:31
    Nu are, și nu a avut nimic.
  • Rusi 14.06.2022 19:29
    Boala lunga, moarte sigura. Asteptam.
  • Dumitrescu 19.06.2022 03:34
    Cine-l mai crede si pe asta? Trebuie sa raspunda in parlament pentru ce a invocat starea de urgenta, de-aia s-a covidat. A lasat-o pe deputata sa-l scoata din rahat si de data asta, ca asta stie cum sa-i invarta dupa deget, care zicea fara pic de rusine si cu tupeu maxim: "Dar chiar trebuie sa raspundem la toate intrebarile astea?" de parca drepturile canadienilor sunt niste mizerii lipsite de importanta pentru astia care se cred elite.

    https://nationalpost.com/opinion/rex-murphy-the-smug-chrystia-freeland-testifies
Ultima oră

22:35

FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici

22:13

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Ingrid Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Paștilor, semnificația Duminicii Intrării Domnului în Ierusalim, Săptămânii Patimilor și a Învierii – VIDEO LIVE

21:50

Care este ultima dorință a lui Celine Dion – artista măcinată de o boală cruntă, depistată în 2022, s-a destăinuit fanilor

19:47

Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

19:26

Moldova va implementa votul prin corespondență. Alte țări care pot introduce acest tip de vot

18:16

Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

17:25

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu vătămările sale - “se află într-un calvar medical”

16:45

Procuratura a clasat dosarul penal deschis împotriva lui Mihai Tîrnoveanu. Revista Profesionistă a Presei

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova