Av. Gheorghe Piperea: E VREMEA ISPĂȘIRII. VENIM DUPĂ VOI, ȚAPILOR!

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Privim cu mânie sau cu sentimentul neputinței la spectacolul absurd al marilor infracțiuni cu autori vizibili și complet mânjiți moral care sunt iertate și sortite uitării, în ciuda valului de suferințe cauzate și a tragediilor consecutive, de magnititudine națională sau globală.

(I)

În pandemie, spitalele au fost aproape închise, pentru a se concentra pe cazurile de „această boală nenorocită”.

Oamenii au fost privați de minime îngrijiri medicale și de medicamente, cu toate că românii plătesc miliarde de euro anual cu titlu de CASS. Din acest motiv, mulți au pierit, mulți au suferit.

Cazurile de malpraxis au explodat, foarte multe decese fiind în mod greșit atribuite sus-zisei boli pandemice (nu uitați niciodată modul atroce în care s-au făcut înhumările în acea perioadă).

Oamenii sănătoși au fost, pur si simplu, arestați medical – au fost denumiți asimptomatici, parcă în disprețul științei și al eticii medicale.

Copiilor li s-a furat copilăria, fiind ascunși ani de zile în spatele inutilelor măști. Serurile așa-zis imunizatoare, care au fost niște experimente medicale și psihologice (autorii s-au jucat chiar și cu manipularea genetică), nu doar că s-au dovedit initule – se vede clar azi că sunt și nocive.

Nimic din cele 1291 de efecte secundare sau adverse ale acestor seruri experimentale nu a fost ratat.

Cel puțin deocamdată, nimeni nu a fost găsit vinovat și, evident, nu a fost pedepsit.

Scuza principală este: „așa s-a crezut atunci”.

Afirmația este dărâmătoare pentru ideea în sine de știință.

Nu mai poți avea încredere în corifeii unei asemenea pseudo-științe care se dovedește, retroactiv, a fi fost o simplă ghiceală, mai mult sau mai puțin norocoasă.

Afirmația, singură, probează cu asupra de măsură că, de fapt, nu a fost vorba de nici de știință, nici de sănătate, ci de ideologie și de politică totalitară.

Nenorocirea este că această ideologie totalitară botezată știință ne-a costat și ne costă continente de bani, iar hoții și beneficiarii bunurilor furate nu au fost pedepsiți (și nici nu par a fi șanse să se întâmple așa ceva).

Președinta CE, Ursula von der Leyen, este evident culpabilă de cheltuirea inutilă și în conflict de interese a peste 70 de miliarde de euro pentru cele cca 4 miliarde de doze de „ser imunizator”.

Sunt sms-uri care probează „negocierea” directă, pe telefon, cu șeful unui producător al serurilor, dar aceste corespondențe pe canalul public al UE sunt secretizate.

Cîțu, Vlad Voiculescu și alții din clanul lor mafiotic au achiziționat degeaba 120 de milioane de doze din acest ser, pe un preț de 1,2 miliarde de euro, iar dosarul penal corespunzător de la DNA nu a reușit nici măcar să pună ștampila de suspect pe cineva anume – se derulează încă in rem, adică, asupra faptelor, iar nu asupra persoanelor. Pare a fi un dosar făcut cu singurul scop de a bara orice alte cercetări penale din partea altor organe…

Mai mult decât atât, în ultimii trei ani, mai ales în legătură cu lupta de tip mexican wrestling cu pandemia pe care au dus-o vajnicii noștri prostocrați, au fost create datorii publice de peste 65 de miliarde de euro, ceea ce a triplat datoria publică din anul 2019.

Azi, când ar fi trebuit ca măcar din punct de vedere politic, cei care au comis această crimă contra generațiilor viitoare ale României să răspundă, ne trezim că fix aceiași prostocrați au tupeul să propună măsuri de „austeritate” îndreptate contra clasei de mijloc și a populației (evitând croporațiile trișoare cu bugetul, ca un chirurg care operează cu barda) și, mai ales, „imunizarea” în proporție de 95% a populației până în 2030, urmând ca cei intrați în acest program să se tot „imunizeze” pe tot parcursul vieții, de unde un minunat efect de rentă perpetuă pentru Big Pharma și de dependență totală de stat a omului obișnuit.

(II)

Cum se explică, totuși, acest paradox al diluării răspunderii în oceanul vinovăției, în cea mai "rațională” dintre lumi, în plină "ordine internațională bazată pe reguli”?

E frustrant că, atunci când o mamă fură o dură de cașcaval pentru a-și hrăni copii subnutriți, ia trei ani de pușcărie cu executare, nu?

E de-a dreptul kafkiană lumea în care cetățeanul obișnuit care omite să trimită la poliție dovada plății amenzii de 200 de lei sau o virgulă în declarația de actualizare a datelor cu caracter personal, are imediat conturile bancare blocate, salariul poprit și, eventual, bunurile de valoare scoase la mezat, nu?

Și e de epoca inchiziției medievale arderea pe rugul digital a "negaționistului” sau a „conspiraționistului” care atrage atenția că împăratul nu are haine noi, ci e gol pușcă și își expune indecent șuncile în public.

Știm deja că ereticul este imediat suspendat din viața publică și, până la urmă, aruncat peste zidurile cetății, extra muros. Dar cum se face că infractorii globali, criminalii sistemici și complicii lor sunt imuni la răspundere?

Explicația nu este simplă. Poate că un mod relativ ușor de a înțelege este scena dintr-un film care rulează zilele astea pe Netflix.

Pain Killers este povestea romanțată a scandalului opioidelor din SUA, „medicamente” care au cauzat peste 300 de mii de decese și milioane de dependenți. Aceste pastile, cinic denimite „ucigași ai durerii”, au cauzat cele mai grele și mai multe suferințe afro-americanilor, hispanicilo și săracilor lipiți, adică fix celor pe care politicile woke, progresiste, îi consideră principalii destinatari și candidați la fericirea curcubeică. Purdue, principala companie producătoare a „ucigașilor durerii”, a scăpat de răspundere printr-un acord pe câteva miliarde de euro cu procurorii (acord în care nu și-a recunoscut nicio vină), iar acționarii săi au scăpat printr-o procedură de faliment, amical deschisă și derulată în statul Texas.

Despăgubirile de zeci de miliarde de dolari cuvenite victimelor sau urmașilor lor se îngroapă în procedură, cu fiecare zi ce trece. Vor fi, desigur, uitate, nu foarte curând, dar uitate.

Unul dintre personajele filmului are o replică memorabilă. Întrebat fiind „ce facem dacă o să înceapă să moară oamenii în urma consumului acestor otrăvuri de pastile”, tipul răspunde: „nu îmi pasă, nu mă tem, pentru că (i) pastilele au fost autorizate pentru a fi puse pe piață de Food an Drog Administration și (ii) medicii le-au prescris, asumându-și responsabilitate și câștigând bani frumoși din faptul în sine al prescrierii ca medicament; deci, hai să facem niște miliarde de dolari”.

Așadar, dacă autoritățile au dat girul lor unei crime (din prostie sau din corupție), vina se împarte cu autoritățile.

Dacă medicii au prescris otrava, vina se împarte și cu medicii.

Dacă oamenii au cerut pastila (de exemplu, pentru că au devenit dependenți de ea), vina se împarte și cu victimele.

Dacă influencerii, companiile de advertising și mass media au făcut bani din promovarea pastilelor ucigașe, vina le aparține și lor.

De aici concluzia că, dacă toată lumea este vinovată, nimeni în mod concret nu mai e vinovat.

Ca o picătură de otravă într-o piscină aseptică, vinovăția unui singur om sau a unui grup restrâns, dar concret, se diluează și, deci, devine inofensivă, ne-pedepsibilă.

Vinovăția tuturor diluează vinovăția individuală. Blurează identitatea criminalului. Elimină responsabilitatea persoanei. În acest fel, oricât de satanic, oricât de cinic, răul se banalizează.

O întreagă civilizație participă la crimă și ajunge să nu mai poată distinge răul cotidian de binele principial.

Oameni care, în mod normal, nu ar face rău nimănui, ajung să facă rău doar prin faptul intrării în acest curent al răului, chiar fără să mai perceapă grozăvia faptelor mulțimii din care face parte. Este ceea ce, după explicația dată de Hannah Arendt, a dus societatea nazistă germană din perioada 1933-1945 la toleranța față de holocaust. Banalizarea răului face ca cele mai sinistre manifestări ale iadului să se vadă și să fie resimțite pe Pământ. Intră în acest curent, de bună voie, idioții utili ai totalitarismelor, ai pseudo-științei, ai marketingului, precum și „tatuații mintal”, care cred sincer că, având tatuată pe frunte eticheta pe care scrie „știință”, superioritate de rasă, progres, fac parte din clubul select al elitelor eroice și glorioase, îndreptățite să îi strivească pe oamenii "inferiori”, pe medievali și pe sceptici.

Catastrofic pentru om este că răul diabolic este tigrul din odaie, este la vedere, dar nu mai poate fi văzut.

De aici această concluzie debilitantă pentru omul rațional, care ar putea avea pretenția că a învățat ceva din istorie: cei mai mulți oameni se lasă trași în acest curent al răului banalizat, se obișnuiesc cu el, ajung să îl considere „natural” și, inconștient, spală păcatele autorilor reali ai crimelor, prin diluarea în mulțime. Într-o mare de umbrele se poate ascunde chiar și satana.

Cu toate acestea, există oameni care refuză să se prefacă a fi orbi și insensibili la mirosul izbitor al crimei.

Datorită lor, vor fi identificați și pedepsiți țapii ispășitori.

Afirmația nu este o bagatelizare a ideii de justiție, ci un avertisment sever pentru toți cei cu adevărat vinovați.

Nimeni nu știe CINE va fi țapul ispășitor, deci ORICINE poate fi în pielea țapului.

Venim după voi, țapilor, fiți siguri!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (12)
 • dejuan 20.08.2023 18:18
  https://t.me/mrn_death/50619
  https://t.me/mrn_death/50622 "Promovarea noii variante 793 a CONvid câștigă avânt pe întreaga planetă. Numărul publicațiilor pe această temă a crescut exponențial în ultimele zile. În rețea apar informații că noi restrictii și alte "măsuri sanitare" așteaptă Europa la jumătatea lunii septembrie. (...)
  Și când ne amintim că în mai puțin de o săptămână (25 august) în UE intră în vigoare legea privind dezinformarea pe Internet, care va obliga mass-media, rețelele sociale și platformele cu conținut video să elimine toate publicațiile care contrazic narațiunea principală, putem concluziona că așteptăm o nouă rundă bogată de intimidare și propagandă. După cum se spune, prevenit este pregatit."
 • EX 20.08.2023 18:26
  Cum adica "asa se credea atunci"? Pai nu era vorba de "stiinta"? Am auzit prea des acesta slogan: Nu crezi in stiinta? Venim dupa voi tapilor!
 • Quo vadis 20.08.2023 21:12
  Tradatori cu mainile patate de sangele romanilor. Arahat e o venitura trimisa in Romania sa faciliteze crimele. Aceste lepadaturi stiu ca nimeni nu se va atinge de nici un fir de par din capetele lor. Nu ii duce mintea, insa, la judecata lui Dumnezeu.
 • Radu Comsuta 20.08.2023 21:22
  ”Și cele zece coarne pe care le-ai văzut și fiara vor urî pe desfrânată și o vor face pustie și goală și carnea ei o vor mânca și pe ea o vor arde în foc” (Apoc. 17, 16). Oameni buni, nu fiți necăjiți. Vă dau și o veste bună. Ceasul când Dumnezeu va pune ura în inimile celor în care desfrânata s-a încrezut este aproape. Toți o vor urâi și o vor ”ucide”, și o vor ”arde” încât praful și cenușa va mai rămâne de ea. Această nouă Izabelă care își zice ”Șed ca împărăteasă și văduvă nu sunt și jale nu voi vedea nicidecum” (Apoc. 18, 7) își va vedea sfârșitul cât de curând: ” moarte și tânguire și foamete și focul va arde-o de tot, căci puternic este Domnul Dumnezeu, Cel ce o judecă” (Apoc. 18, 8).
  Dar până atunci să luptăm cu toții împotriva ei, fiecare cum putem și după locul pe care îl avem fiecare în societate.
 • Dumitru 8915 21.08.2023 08:37
  Foarte bine , dar aceste despagubiri sa fie platite de indivizii de genul celor din poza , NU din banii tuturor .
 • Felix2022 21.08.2023 09:38
  Mare curaj a avut regizorul filmului Painkiller să îl pună la dispoziția publicului din întreaga lume în vremurile astea tulburi!
 • Carbid 21.08.2023 09:48
  "...Venim după voi, țapilor, fiți siguri!..."
  Dle avocat, mi-e teamă ca acest slogan să nu fie din cel de tip FNI!
 • Mocanu Mihaela 21.08.2023 14:18
  Întrebarea mea este unde vom mai putea citi aceste articole postate de active news dacă din 25 august se cenzurează pe internet tot ce nu le place globalistilor și închid Doamne ferește site-ul? Oricum am rămas cam puțini oameni care conștientizează ce se întâmplă cu adevărat în lume, cum putem face să ne unim ?
 • Rusi 21.08.2023 15:04
  Toti cei din pozele de mai sus trebuie judecati si condamnati la moarte pentru crime impotriva umanitatii.
 • Alina T 21.08.2023 16:36
  Ia ascultați aici strigat de alarmă ❗❗❗https://katohika.gr/diethni/pyriniki-vomva-apo-ton-bhakdi-me-avto-tha-antikatastisoun-ta-evlolia-amesa-kai-grigora/
 • Radu Comsuta 22.08.2023 10:20
  Da, e un mesaj emoționant al d-lui prof. dr. Sucharit Bhakdi !
 • FlorinN 22.08.2023 15:33
  Nu va veni nimeni dupa nimeni. Nu se va intampla nimic, nimeni nu va fi pedepsit. Vor folosi aceeasi placa si vor reintroduce masurile plandemice totalitare si nimeni nu va zice nimic. Din contra, se vor incolona ca oitele sa se injecteze... ca nu cumva sa rateze vr'un meci de-al
Ultima oră

21:05

O clinică din Marea Britanie recunoaște că vaccinul experimental recomandat de Vasile Bănescu la Trinitas TV a ucis un tânăr de 26 de ani în 13 zile după ce a fost mințit privind gravitatea riscului generării cheagurilor de sânge

20:06

Pe 16 iulie se împlinesc 970 de ani de la Marea Schisma. Geneza și evoluția Schismei de la 1054 - de Teodor M. Popescu. Despre erezia filioque și ortodoxia isihasmului - Monahul Filotheu și Pr. Bogdan Vlaicu (VIDEO)

19:00

”970 de ani de când Vestul s-a lepădat de Hristos și a devenit eretic”

18:14

Iohannis a promulgat legea: Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor confiscate abuziv în perioada comunistă

17:04

Realegerea președintelui PE: AUR nu a votat-o pe Roberta Metsola – “Pentru proiecte precum Green Deal, achiziția vaccinurilor, certificatele verzi, războiul din Ucraina, conducerea CE trebuie trasă la răspundere, nu premiată cu alte funcții înalte”

15:53

Sorin Roșca Stănescu: Ostașii din fruntea României

15:33

Normalizarea Crimei: Funcția creează Organul și Propaganda Asasinul

15:21

BAROANE

14:41

Bomba lui Năsui. De ce nu a fost Iohannis la recepția de la Summitul NATO

14:09

Viktor Orban: Donald Trump are ”planuri bine întemeiate” pentru discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina

13:28

Un preot catolic din Irlanda a refuzat să împărtășească un ministru pro-avort. Pe când și la noi?

12:36

Ochiade discromate: Dulcețuri nostalgice din verile de odinioară

12:31

A plecat la ceruri maestrul Dan Zamfirescu, istoric literar, bizantinolog, editor și publicist, unul din doctrinarii naționalismului de dinainte de ’89

12:10

16 iulie: Ziua Marii Schisme. Biserica de la Roma se rupe de Biserica de la Constantinopol

12:00

16 iulie: Sfânta Muceniță Iulia. La Mulți Ani!