Av. Gheorghe Piperea: Domnule general Ciucă, vă solicit degradarea comandantului acțiunii, numitul Arafat Raed, urmată de demiterea sa din toate cele 12 funcții pe care le deține în cadrul Statului român, inclusiv cea de șef al DSU

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În atenția domnului premier desemnat Nicolae Ciucă,

Domnule general,

Sunt caporalul în rezervă Gheorghe Piperea, și vă solicit, cu toată deferența, degradarea comandantului acțiunii, numitul Arafat Raed, urmată de demiterea sa din toate cele 12 funcții pe care le deține în cadrul Statului român, inclusiv cea de șef al DSU, care conține și o aripă militară, compusă din pompieri, întrucât se face vinovat, incremental, de infracțiunea de comunicare de date false și, respectiv, de defetism.

Astfel, numitul Arafat Raed a declarat în repetate rânduri că România se află în stare de război, care necesită medicină de dezastru.

După regulamentele militare, medicina de dezastru nu e neapărat despre bolnavi și răniți, ci mai ales despre menținerea capacității de luptă a armatei. Deci, individul concret nu contează, ci contează trupa.

De aceea, decesul prin incinerare a unor oameni la secțiile de ATI a putut fi tratat ca pierdere colaterală, de război.

Eu unul, caporal fiind, nu văd cu cine suntem în război. Probabil că numitul Arafat Raed se crede în război cu cei 70% dintre românii care nu s-au "imunizat” încă, dar mă gândesc că, totuși, nu poți fi în război cu poporul pentru care te consideri șef și salvator.

Deci, informația vehiculată de numitul Arafat Raed nu e conformă cu adevărul. Vehicularea și răspândirea ei este, însă, aducătoare de consecințe juridice (starea de alertă se prelungește la infinit), economice (lumea intră în faliment și sărăcește), sociale (lumea e scindată prin falii imense, segregaționiste), psihologice (lumea moare sau înnebunește de frică ori blazare) și sanitare (lumea este ținută la distanța de spitale și medicamente, deși plătește CASS).

Pe de altă parte, dacă informația e adevărată, deci dacă suntem într-adevăr, în război, atunci numitul Arafat Raed se face vinovat defetism, pentru că a afirmat în repetate rânduri că Statul român e un stat eșuat, fiind încurajat în această atitudine și de numitul Iohannis Werner Klaus, care a utilizat aceeași sintagmă, pentru a crea impresia că chiar îi pasă de popor. Or, asta demoralizează populația și, mai ales, trupele de războinici, slăbind, în acest fel, capacitatea de luptă a țării.

Vă rog să primiți, domnule general, asigurarea respectului meu deosebit.

[acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare]

Era să uit - Hai Liberare!

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • Tic 22.10.2021 16:12
    Subscriu. Toată activitatea dusa de Arahat este una de defetism și de subminare a moralului poporului roman, de dezbinare, și de atâtare unii împotriva altora, iar nici decum de salvare a vieților omenești.
  • scooter 22.10.2021 17:17
    Plin de masoni cu mănuși albastre in poza
  • manu_fx 22.10.2021 18:11
    Pentru dl. Av. Gheorghe Piperea, daca urmareste acest site, cat costa actiuni individuale si colective in instanta, atat pe plan civil, cat si penal, eventual si cu Ordonante Presedintiale, impotriva tuturor autoritatilor care impun aceste abuzuri ca institutii si impotriva fiecarei persoane din aceste institutii. Va rog un raspuns, daca e posibil; as vrea sa incepem sa ne organizam.
  • Loda 22.10.2021 19:32
    Magistral pamfletul maestrului Piperea! În alta ordine de idei, subscriu unui astfel de demers. Ajunge!
  • OMAGA 22.10.2021 21:27
    Ar merita sa punem mana de la mana si sa platim un avocat de top, care sa ne reprezinte.
  • Orizont 22.10.2021 19:36
    Scorpia demonica de la PNL transmite romanilor ingrijorati ca trebuie sa moara :

    https://www.national.ro/coronavirus/alina-gorghiu-a-socat-cu-raspunsul-la-intrebarea-daca-ma-vaccinez-imi-garantati-ca-raspundeti-dvs-daca-patesc-ceva-739694.html

    "Senatoarea liberală i-a lăsat, practic, fără replică pe internauți după ce aceștia au chestionat-o pe marginea responsabililor față de eventualele reacții adverse ale vaccinului.

    „Sunteți jalnici. Dacă mă duc să mă vaccinez, îm garantați în scris că răspundeți dvs. dacă pățesc ceva?”, a fost întrebarea unuia dintre utilizatorii Facebook.

    „Dacă mori o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alții”, a venit răspunsul Alinei Gorghiu, ce a stârnit contoverse și alte comentarii în contradictoriu între susținătării vaccinului și anti-vacciniști."
  • Orizont 22.10.2021 19:47
    https://www.stiripesurse.ro/aur-cere-guvernului-numarul-vaccinatilor-care-s-au-infectat-cu-sars-cov-2-statistica-poate-demonstra-ca-este-o-idee-gresita-certificatul-verde_2059404.html

    Alianța pentru Unirea Românilor susține că este "neconstituțional" și "inutil" certificatul verde COVID și cere Guvernului să prezinte "transparent" numărul de persoane vaccinate depistate zilnic cu infecție cu SARS-CoV-2.
  • A.C. 23.10.2021 01:56
    Stimate Orizont, multumesc pentri link-urile postate. Nemaipomenite!
    Eu ma intreb, generic, evident, cat mai stam pe camasa si nu facem nimic?! Nu ma adresez dumneavoastra, personal.
    Vad aliante si organizatii si asociatii, nu ii da nimeni in judecata pa astia care ne abuzeaza din toate partile?! Poporul asta parca sta paralizat si face galagie pe la colturi. Daca e neconstitutional, de ce nu contesta nimeni la Curtea Constitutionala?! Am dom'le, o dorinta de a deveni DAC verde, DAC verde sa devin si sa ies cu steagul meu dacic sa vuiasca si sa fac ceva cu certificatul lor verde, plin de puroi! Legal, pasnic, fara violenta...bineinteles! La Curtea Dacilor sa ii trimit pe toti, ca aia erau oameni, erau barbati, isi luau soarta in maini! Legal, pasnic, legitim, bineinteles!
  1. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  2. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  3. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  4. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

  5. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  6. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

  7. Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

  8. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

  9. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  10. Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

Ultima oră

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

21:00

ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

19:50

Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

19:21

Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

19:09

Biserica din lemn de peste două secole din satul Măcăreuca, din Moldova, se poate prăbuși în orice moment

18:40

Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

17:55

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

17:22

CONTROLUL INTERNETULUI. O legislație propusă în SUA ar putea deschide calea către implementarea globală a identificării obligatorii online sub pretextul verificării vârstei

16:37

Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

16:25

Valerian Stan, candidatul PNȚ-MM la Primăria București, despre problemele din Capitală, banii pierduți din PNRR, și averea fabuloasă a doctorului Cîrstoiu

15:17

Suceava ar putea avea un preot ca primar. Cătălin Axinte de la Biserica Sf. Mina va candida din partea AUR

14:46

Se retrage Cătălin Cîrstoiu? Gabriela Firea anunță că situația medicului va fi discutată în weekend

14:37

Fotografia anului 2024: O femeie din Gaza îmbrățișează corpul neînsuflețit al nepoatei sale