Av. Gheorghe Piperea: Domnule general Ciucă, vă solicit degradarea comandantului acțiunii, numitul Arafat Raed, urmată de demiterea sa din toate cele 12 funcții pe care le deține în cadrul Statului român, inclusiv cea de șef al DSU

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În atenția domnului premier desemnat Nicolae Ciucă,

Domnule general,

Sunt caporalul în rezervă Gheorghe Piperea, și vă solicit, cu toată deferența, degradarea comandantului acțiunii, numitul Arafat Raed, urmată de demiterea sa din toate cele 12 funcții pe care le deține în cadrul Statului român, inclusiv cea de șef al DSU, care conține și o aripă militară, compusă din pompieri, întrucât se face vinovat, incremental, de infracțiunea de comunicare de date false și, respectiv, de defetism.

Astfel, numitul Arafat Raed a declarat în repetate rânduri că România se află în stare de război, care necesită medicină de dezastru.

După regulamentele militare, medicina de dezastru nu e neapărat despre bolnavi și răniți, ci mai ales despre menținerea capacității de luptă a armatei. Deci, individul concret nu contează, ci contează trupa.

De aceea, decesul prin incinerare a unor oameni la secțiile de ATI a putut fi tratat ca pierdere colaterală, de război.

Eu unul, caporal fiind, nu văd cu cine suntem în război. Probabil că numitul Arafat Raed se crede în război cu cei 70% dintre românii care nu s-au "imunizat” încă, dar mă gândesc că, totuși, nu poți fi în război cu poporul pentru care te consideri șef și salvator.

Deci, informația vehiculată de numitul Arafat Raed nu e conformă cu adevărul. Vehicularea și răspândirea ei este, însă, aducătoare de consecințe juridice (starea de alertă se prelungește la infinit), economice (lumea intră în faliment și sărăcește), sociale (lumea e scindată prin falii imense, segregaționiste), psihologice (lumea moare sau înnebunește de frică ori blazare) și sanitare (lumea este ținută la distanța de spitale și medicamente, deși plătește CASS).

Pe de altă parte, dacă informația e adevărată, deci dacă suntem într-adevăr, în război, atunci numitul Arafat Raed se face vinovat defetism, pentru că a afirmat în repetate rânduri că Statul român e un stat eșuat, fiind încurajat în această atitudine și de numitul Iohannis Werner Klaus, care a utilizat aceeași sintagmă, pentru a crea impresia că chiar îi pasă de popor. Or, asta demoralizează populația și, mai ales, trupele de războinici, slăbind, în acest fel, capacitatea de luptă a țării.

Vă rog să primiți, domnule general, asigurarea respectului meu deosebit.

[acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare]

Era să uit - Hai Liberare!

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Doamna Aspazia Oțel Petrescu, despre Sfântul Ardealului, Părintele Arsenie Boca:

Întreaga emisiune cu cercetătorii CNSAS Florin Duțu, Florian Bichir și Victor Roncea:

Adevărul despre bebelușii avortați și vaccinuri, de la ROR la PFIZER. Două VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ

PFIZER: ”Ne-am străduit cât de mult am putut să nu menționăm liniile celulare fetale”

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • Tic 22.10.2021 16:12
  Subscriu. Toată activitatea dusa de Arahat este una de defetism și de subminare a moralului poporului roman, de dezbinare, și de atâtare unii împotriva altora, iar nici decum de salvare a vieților omenești.
 • scooter 22.10.2021 17:17
  Plin de masoni cu mănuși albastre in poza
 • manu_fx 22.10.2021 18:11
  Pentru dl. Av. Gheorghe Piperea, daca urmareste acest site, cat costa actiuni individuale si colective in instanta, atat pe plan civil, cat si penal, eventual si cu Ordonante Presedintiale, impotriva tuturor autoritatilor care impun aceste abuzuri ca institutii si impotriva fiecarei persoane din aceste institutii. Va rog un raspuns, daca e posibil; as vrea sa incepem sa ne organizam.
 • Loda 22.10.2021 19:32
  Magistral pamfletul maestrului Piperea! În alta ordine de idei, subscriu unui astfel de demers. Ajunge!
 • OMAGA 22.10.2021 21:27
  Ar merita sa punem mana de la mana si sa platim un avocat de top, care sa ne reprezinte.
 • Orizont 22.10.2021 19:36
  Scorpia demonica de la PNL transmite romanilor ingrijorati ca trebuie sa moara :

  https://www.national.ro/coronavirus/alina-gorghiu-a-socat-cu-raspunsul-la-intrebarea-daca-ma-vaccinez-imi-garantati-ca-raspundeti-dvs-daca-patesc-ceva-739694.html

  "Senatoarea liberală i-a lăsat, practic, fără replică pe internauți după ce aceștia au chestionat-o pe marginea responsabililor față de eventualele reacții adverse ale vaccinului.

  „Sunteți jalnici. Dacă mă duc să mă vaccinez, îm garantați în scris că răspundeți dvs. dacă pățesc ceva?”, a fost întrebarea unuia dintre utilizatorii Facebook.

  „Dacă mori o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alții”, a venit răspunsul Alinei Gorghiu, ce a stârnit contoverse și alte comentarii în contradictoriu între susținătării vaccinului și anti-vacciniști."
 • Orizont 22.10.2021 19:47
  https://www.stiripesurse.ro/aur-cere-guvernului-numarul-vaccinatilor-care-s-au-infectat-cu-sars-cov-2-statistica-poate-demonstra-ca-este-o-idee-gresita-certificatul-verde_2059404.html

  Alianța pentru Unirea Românilor susține că este "neconstituțional" și "inutil" certificatul verde COVID și cere Guvernului să prezinte "transparent" numărul de persoane vaccinate depistate zilnic cu infecție cu SARS-CoV-2.
 • A.C. 23.10.2021 01:56
  Stimate Orizont, multumesc pentri link-urile postate. Nemaipomenite!
  Eu ma intreb, generic, evident, cat mai stam pe camasa si nu facem nimic?! Nu ma adresez dumneavoastra, personal.
  Vad aliante si organizatii si asociatii, nu ii da nimeni in judecata pa astia care ne abuzeaza din toate partile?! Poporul asta parca sta paralizat si face galagie pe la colturi. Daca e neconstitutional, de ce nu contesta nimeni la Curtea Constitutionala?! Am dom'le, o dorinta de a deveni DAC verde, DAC verde sa devin si sa ies cu steagul meu dacic sa vuiasca si sa fac ceva cu certificatul lor verde, plin de puroi! Legal, pasnic, fara violenta...bineinteles! La Curtea Dacilor sa ii trimit pe toti, ca aia erau oameni, erau barbati, isi luau soarta in maini! Legal, pasnic, legitim, bineinteles!
 1. Olivia Steer: Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Dar nu era “fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu

 2. Olivia Steer: Nu sînt singura vinovată de "conspiraționism”! Din eternele abordări menite să ne intimideze și să ne închidă gura, despre dârele avioanelor: chiar dacă ar fi să se sprayeze cu metale grele sau alte chimicale, șanse zero de a ajunge în orașe

 3. Olivia Steer: Studiu de pe site-ul NASA: Formarea eficientă a aerosolului stratosferic pentru ingineria climatică prin emisia de vapori condensabili din avioane

 4. Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

 5. Eu Săndesc, nu gândesc! Directorul Spitalului Județean Timișoara, dezamăgit de rata scăzută de vaccinare din România: ”Suntem în afara lumii civilizate”

 6. Falsurile noii ”investigații” Recorder demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă. Familiile Marinela și Mădălin Iscru și Raluca și Ionuț Lipan reacționează: RECORDER - FABRICA DE FAKE NEWS

 7. Libertatea de exprimare nu trebuie să încalce alte drepturi. Comunicat PNȚMM

 8. Daniel Polifrone: O filmare cu o aeronavă aflată la altitudine mare, care are pauze în eliminarea gazelor. Nimeni nu a reușit încă să vină cu o explicație pertinentă - VIDEO

 9. Tandemul Poturaev - Bănescu și Hristosul de Plastic

 10. Marș LGBT în București, de Sfânta Parascheva, cu sprijin financiar din străinătate

Ultima oră

21:56

Tatăl Laurei Roșca după autopsie: ”Nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimic”. Doi DJ români morți în condiții neelucidate: DJ Lalla pe plajă, DJ Claudiu Găzdaru, alias Dubphone, găsit mort în casă după 7-8 zile de la deces

21:10

Adevărul despre bebelușii avortați și vaccinuri, de la ROR la PFIZER. Două VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ pe adresa Patriarhiei Române - Pfizer: ”Ne-am străduit cât de mult am putut să nu menționăm liniile celulare fetale”

20:30

Antonio Guterres, despre pregătirea pentru “următoarea pandemie” - ONU îndeamnă guvernele și platformele să-i urmeze instrucțiunile pentru cenzurarea “dezinformării” și “discursurilor instigatoare la ură”

20:00

Profesoara Emilia Corbei din Gorj și Oana Mocanu din Roman au murit subit la 48 și 44 de ani. Ambele lasă în urmă câte un soț și un copil mic

19:15

Ce mai aduce preotul-influencer Vasile Ioana

18:35

† Daniel Arhiereul: Până la canonizare, răstignirea Părintelui Arsenie Boca continuă!

17:37

Mărturia sfintei închisorilor comuniste, Aspazia Oțel Petrescu, despre Sfântul Ardealului, Părintele Arsenie Boca - VIDEO

16:30

Mihai Tîrnoveanu: Perversitatea regizorilor alogeni și a figuranților lor. Atacul la Sfântul Ardealului, Arsenie Boca

15:45

USR-ista Clotilde Armand a fost prinsă de Poliția Rutieră

15:00

DON'T LOOK UP! Să nu cumva să îndrăzniți! Nu ridicați privirea din pământ! Priviți numai in jos!

14:07

În buricul UE se formează un Nucleu Anti-Război

13:00

1 octombrie: Rugăciune pentru Acoperământul Maicii Domnului

01:00

1 Octombrie 911: Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului - minunea de la ora 4 din Vlaherne. Maica Domnului mereu cu noi

00:10

1 octombrie: Sfinții Cuvioși Iosif și Chiriac de la Bisericani. „Rămâneți pe loc, că și aceasta este Grădina Mea” - Minunea de la Bisericani: Grădina Maicii Domnului. Ce a făcut Sfântul Ștefan cel Mare

22:00

Av. Marina-Ioana Alexandru: Filmul "Arsenie. Viața de apoi" este o imensă blasfemie la adresa ortodoxiei, la adresa creștinilor ortodocși români, la adresa Bisericii Ortodoxe Române