Av. Gheorghe Piperea: De-smurdificare, de-cîțificare

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Îmi pare rău să le stric mojo-ul celor care cred că apariția unei noi „lupte” care să le alimenteze setea de slavă și de eroism de tastatură îi poate degreva de responsabilitatea pentru susținerea unei „lupte” care s-a dovedit a fi fost o farsă, regizată cu scopul banilor și al testării rezistenței la experimentele de manipulare totalitaristă prin frică.

Am nimerit adineauri pe un text din Evenimentul zilei care nu părea să spună nimic, cel puțin din perspectiva titlului prost ales - părea a fi vorba de o simplă răfuială între două „statui” ale plandemiei, Rafila versus Arafat. Articolul redă o intervenție în direct a lui Rafila de aseară, de la RTV.

Numai că ceea ce spune Rafila în acea intervenție este absolut uluitor. Pentru mine, primul conspiraționist al țării în vremuri plandemice, unul dintre principalii „dușmani” ai lui Arafat & co (etichete cu care m-am ales pentru simplul fapt că am pus întrebări, am utilizat fapte, am emis opinii și nu am înghițit deloc gunoiul propagandistic care a poluat toată perioadei plandemiei) este și un pic reconfortant. Doar un pic, căci mai nou sunt și rusofil (eticheta fiindu-mi aplicată tot de Arafat & co și împinsă la greu pe net și pe feisbuc de idioții utili ai plandemiei care, acum, sunt idioții utili ai propagandei de război).

Din declarațiile lui Rafila, Ministru al Sănătații încă în funcție, deci purtător de informație oficială, rezultă cât se poate de clar că România s-a doftoricit în plandemie cu pompieri și cu para-medici, fiind victima „luptei” cu plandemia dusă de autorități deprofesionalizate.

Medicii reali, personalul medical profesional, ambulanța medicalizată, mai tot sistemul medical (pe care îl plătim noi, din contribuțiile de asigurări sociale de sănătate) au fost blocați ani de zile, prin închiderea a 80% din capacitatea spitalelor, pentru a se putea concentra „eroii din linia întâi” pe tratarea couveedului* și prin uzurparea de către SMURD a serviciului de ambulanță, adică a sistemului oficial de medicină de urgență.

Am plătit cu sute de miliarde de lei alchimia unor vraci și improvizațiile unor impostori, care au pus la muncă inutilă, de Dorel, pompieri, poliție locală, jandarmi, servicii secrete, justiție, armată, jurnaliști, influenceri etc., dincolo de orice competență normală și necesară a acestora.

Culmea sarcasmului este că, în timp ce toată lumea era obligată să înlăture orice sursă reală, științifică, main stream sau alternativă**, „lupta” cu plandemia se ducea cu servicii deprofesionalizate, iar informația „oficială” era oferită de specialiști fără specilitate, gen Jurma sau Imbri, ori de medici aflați fie în grave conflicte de interese (gen Musta), fie în postura de condamnați pentru corupție (gen Dorobăț). Iar nouă, „conspiraționiștilor”, ni se spunea că nu avem dreptul să vorbim de politicile de sănătate publică pentru că nu suntem specialiști. Asta în ciuda faptului că subsemnatul, de exemplu, chiar este expert în domeniile sale de comptență, cu diplome reale de doctorat și cu zeci de cărți de specialitate sau sute de articole în publicațiile de specialitate iar politicile de acest gen nu înseamnă doar medicină, ci și drept, economie, sociologie, psihologie, antropologie și religie, toate aceste domenii fiind legate de sănătate.

Iată, pe scurt, ce spune Rafila:

„Ambulanța oferă un serviciu medicalizat, iar SMURD oferă un serviciu nemedicalizat. Sunt paramedici, oameni care au beneficiat de instruire, dar nu sunt profesioniști în domeniul sănătății”. […]

„… iar medicina de urgență e o parte a asistenței medicale, care trebuie coordonată de Ministerul Sănătății, nu de MAI. Acest sistem nu există în nicio țară. Și în România trebuie la fel. Dar acest lucru trebuie construit treptat, nu se poate face peste noapte”.

„[Arafat] Să se decidă ce își dorește, SMURD sau asistență medicală de urgență. Sunt două lucruri diferite.”

„[este necesară] reprofesionalizarea Ministerului Sănătății, domeniul medicinii de urgență. Eu când am venit la Ministerul Sănătății era un singur angajat care se ocupa de această problem”.

„Dânșii [lucrătorii de la SMURD] sunt pompieri, nu ar fi logic și normal ca Ministerul Sănătății să coordoneze o structură a pompierilor”.

Deci, o structură din cadrul MAI a făcut, până acum, medicină de urgență, pentru asta utilizând fărădelegea (toate HG-urile de prelungire a stării de alertă au fost anulate în justiție) și făcând praf bruma de democrație, egalitate de șanse și libertate care se înfiripase în România.

Ce nu spune dl. Rafila (dar poate că nu era contextul potrivit) este că, pe de o parte, întreaga economie, societatea, legislația și jurisprudența au fost supuse unui continuu proces de smurdificare***, cu dl. Arafat moț peste nu mai puțin de 12 instituții publice, plus SMURD, desigur. Poziții din care a utilizat, împărțit unde a vrut, fără justificare, și sifonat bugete de miliarde de euro anual.

La fel, dl. Rafila omite (probabil din motive diplomatice) să observe că SMURD-ul dlui Arafat a uzurpat chiar și rolul Crucii Roșii în România.

Poate că de la aceste declarații ferme, curajoase (mă miră acest curaj al dlui Rafila) și surprinzătoare va începe cu adevărat de-smurdificarea României, lucru absolut necesar pentru a începe de-prostificarea de care vorbeam acum două săptămâni.

Hai Liberare!

* Din această "concentrare” au rezultat, totuși, 60 de mii de decese atribuite couveedului, zeci de incinerări la ATI, atrubuite refuzului românului de a se injecta cu un ser experimental, plus sute de mii de decese colaterale și morbidități grave indirect cauzate de limitarea accesului la serviciile medicale

** Vă amintiți, desigur, omniprezentele ordine – „luați-vă doar după experți și specialiști”, „credeți în știință”, „informați-vă doar din știri oficiale”, cenzura permanentă a informației și a opiniei de pe net, dez-informarea practicată de așa-zișii verificatory ai faptelor, precum și avertisementele automate de pe feisuc din care rezultă că pagina cutare are postări despre couveed, că postarea cutare vorbește despre vakseen și trebuie să vă duceți doar la „resursele” despre zisul ser, care cică este monitorizat și minuțios analizat etc.

*** Smurdifucare = noua normalitate, excepționalismul economic și juridic, care presupune că starea de criză și medicina de dezastru sunt permanente, eliminând necesitatea unei Constituții și a drepturilor și libertăților individuale)

*

Americanii au publicat un raport oficial, emis de Departamentul de Stat, din care rezultă că, în România, în anul 2021, corupția a proliferat.

Cu un an în urmă, aceiași americani, cu aceeași oficialitate, au spus că și în anul 2020 corupția a proliferat.

Așadar, în plandemie, România a alunecat abrupt pe panta corupției. Cel puțin, așa spun americanii.

Printre altele, americanii dau ca exemplu de corupție majoră pre-contractul privitor la cele 120 de milioane de doze de ser experimental de „imunizare” contra virusului plandemic. Cu toate că DNA nu s-a decis dacă are sau nu suspecți în acest caz, pentru americani predicatul e clar (există corupție, iar prejudiciul este de peste 1,2 mld dolari, mai mult de 80 de milioane de doze urmând a fi plătite absolut degeaba - adaug eu că ne va mai costa încă pe atât distrugerea ecologică a acestor produse medicamentoase), iar subiectul este implicit, dar indubitabil. Americanii arată cu degetul la Cîțu.

Ironic, Cîțu a fost recent în SUA, fiind primit, în derâdere, de un asistent al asistentului nu știu cărui ministru. Bine, s-a întâlnit și cu Nancy Pelosi, dar mi-e teamă că partidul Democrat are la vârf niște politicieni cam uituci (ca să nu zic senili). Așa cum Biden uitase cine este soțul primei doamne, sigur Pelosi a ignorat faptul că se întâlnește cu un oficial român corupt.

În afară de faptul că, exagerând enorm necesarul de doze de ser experimental, a contractat și o sumedenie de comisioane și afaceri sau tranzacții auxiliare sau intermediare (transport, depozitare, vămuire, distribuție), precum și plăți inutile către centre private sau publice de injectare cu magicul ser, Cîțu ne-a mai și mințit oficial și prin programe de PR ultra-plătite din bani publici că serul e și gratis, și eficient. Nu e nici gratis, nu a fost nici eficient, dar Cîțu mai avea puțin și ne arunca pe toți extra-muros pentru refuzul de a ne înțepa, ba chiar avea de gând să ne refuze accesul la medicamente și spitale pe banii din asigurările publice achitate (și) din contribuțiile noastre, tot pentru motivul refuzului de a ne înțepa. A fost clar pentru noi, ereticii, că „inteligentul” ex-premier a făcut calcule pentru 10 doze, întinse pe 5 ani probabil ... Și că mulți, mulți bani ilegali pentru tolba sa și a amicilor săi politico-ideologici-mafioți au fost planificați.

În plus, este clar că în plandemie s-au făcut bani, putere de influență, cariere nemeritate, glorie de carton, legende false, rente și privilegii. Din nefericire, statuile false ale plandemiei sunt încă pe soclu (Arafat & co fiind principalii beneficiari ai psihozei „crizei” sanitare).

În fine, numai cine nu este onest cu sine nu poate sesiza că războiul a venit mănușă celor care vor să își acopere infracțiunile comise în plandemie. De exemplu, Cîțu se duce în Ucraina, autoinvitat. Putem fi siguri că rușii vor fi puși rapid cu botul pe labe, fiind suficient să pronunțe ex-premierul român câteva fraze terminate in proporție de două treimi, compuse din cuvinte spuse doar pe trei sferturi și în ritm rapid, foarte rapid, ca să fie efectul de uluială mai penetrant.

Bine, plandemia a ascuns și impostura, plagiatul, minciuna, uzurparea de calități oficiale, falsul, conflictele de interese - dar ce mai contează astea acum, când prostocrații noștri îl combat online atât de bine (aici puneți voi ce epitete găsiți în discursurile oficiale „curajoase”) pe Poutine ...

Nu vom vedea curând demisii sau cenușă pusă în cap (alianța politică actuală se vede la guvernare până în 2027...), dar e bine să reamintesc, rezumativ, ce spunea Cicero acum 2000 de ani:

Cu cât un imperiu se apropie mai mult de prăbușire, cu atât legile îi sunt mai demente.

Și conducătorii mai defazați, abulici și corupți, aș adăuga eu.

Cicero era, săracul, un avocat. Cine să îl audă?

În plus:

Mene, mene, tekel uparșin.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • UN_OM 18.04.2022 15:11
    Încă un episod al serialului .... 'greu de demis' !
  • Zeta 18.04.2022 16:24
    Mare shtoarphă această condamnată cu suspendare dorobătz. Dacă ar fi fost ptr malparaxis poate nu aș fi fost atât de vexată. Se mai întâmplă să grșești. Nu, ea e ptr mită luată de la studenții care doreau să ajungă medici, nu aveau chef să învețè și atunci dădeau "taxă" ca să promoveze examene.
  • Tic 18.04.2022 21:46
    De-ați ști câți dintre aceștia sunt! Iar cei străini în proporție de 99%. Dacă aceștia rămân în țară (sunt destui prin spitale) ne mai miram ca murim pe mana lor?
Ultima oră

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”