Av. Gheorghe Piperea: Dacă Pfizer și Moderna au mințit chiar cu patentul vaccinului ARNm e posibil să fi mințit și cu altceva? Cum ar fi eficacitatea și siguranța vaccinului? Ministrul german al Sănătății spune că rolul vaccinului e să faci Covid

De Av. Gheorghe Piperea  /  

Mema cu Pfizer și Moderna

Mema cu Pfizer și Moderna

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pfizer și Monderna se acuză reciproc că și-au furat patentul asupra tehnologiei de fabricare a vaccinului cu ARN Mesager.

Se cer, în justiția americană, daune de multe zeci de miliarde de dolari.

Nu lăcomia unor farmacăpcăuni mă interesează, ci un alt aspect, esențial pentru prostia și hoția și regia plandemiei.

Iată:

Pentru a fi pus pe piață, un vakseen trebuie autorizat, solicitantul urmând o procedură în cadrul căreia autoritățile specializate (se prefac că) analizează beneficiile, riscurile, efectele secundare și adverse etc., proprietatea industrială asupra formulei/tehnologiei, studiile clinice, siguranța publică, accesibilitatea etc.

Când solicitantul depune o cerere de autorizare, își asumă o răspundere juridică și etică și atașează dovezi scrise sau digital stocate ale celor de mai sus, inclusiv dovada dreptului de proprietate, adică patentul.

Din procesul evocat mai sus rezultă că fie Pfizer, fie Moderna, este proprietar al patentului. Celălalt nu e. Acesta/unul dintre ei a mințit autoritățile (și o întreagă planetă) și a comis un fals cu consecințe penale. Întreaga procedură urgentă de autorizare s-a bazat pe o minciună.

Cine știe ce altceva a mințit Pfizer/Moderna… Poate privitor la eficacitatea și siguranța vaccinului... Sau la stocarea la minus 80 de grade; sau la prețul pe doză; sau la numărul de doze fabricabile pentru a ajunge pentru toate cele 8 valuri planificate; sau la faptul că vaccinul este o terapie experimentală de manipulare genetică…

În orice caz, clișeul propagandistic care ni s-a impus, conform căruia trebuie să avem încredere în vakseen pentru că este monitorizat cu atenție și studiat minuțios de specialiști, pică.

Experții, specialiștii, autoritățile, „știința” nu au dat doi bani pe acest aspect esențial: să verifice dacă Pfizer/Moderna nu cumva mint.

 * * *

Ministrul german al Sănătății spune că vaccinul încetinește pandemia întrucât vaccinații se îmbolnăvesc mai repede și se izolează acasă, în timp ce nevaccinații dezvoltă simptome mai încet.

Din „logica” acestei declarații rezultă că rolul vaccinului în pandemie este ca supușii să se îmbolnăvească mai repede.

Ridicol, dar rețelele de socializare nu cenzurează această afirmație de o idioțenie superbă și de o perfectă eficiență în demersul de demolare totală a încrederii în știință și în medicină.

Vedeți - aștia sunt „experții” în care trebuie să ne încredem în lupta contra plandemiei, a călduțului climatic/friguțului auster și mizer, a autocrației de tip rusesc, a chinezificării și a „medievalilor” care nu cred ai naibii nici în progres, nici în mântuirea tehnocrată.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • ioansperling 29.08.2022 18:01
  Asta daca trebuie sa se prezinte se încurcă de câteva ori! Cine se mai uită la ce spune? Parerea mea este ca tocmai de aceea a fost pus ministru ca lumea sa nu inteleaga nimic dar sa primească niste explicatii!
 • Sascha 29.08.2022 19:00
  Lauterbach este, în mod clar(vizibil cu ochiul liber...),bolnav psihic. A fost pus în această funcție,tocmai pentru a crea haos și a spune, inconștient,cele mai mari aberații. Locul său este într-un institut psihiatric specializat. Cât despre cele două concerne pharma,cine nu și -a dat seama, până acum,care le sunt scopurile,nu mai merită nicio explicație.
 • Tic 29.08.2022 20:23
  Mai este și alcoolic pe deasupra.
  Dar vorba este ca sunt mulți idioți care încă se injectează :colegele fiicei unui prieten bun din Frankfurt /Main, (arhitectura) merg cu cărdul la a 4-a doza pt ca este "trendy, cool" (fir-ar ale ăluia de englezisme barbare). Fiica prietenului, ca și tatăl ei, nu sunt injectați și își pun mâinile în cap când le vad pe toante cum dau buluc.
  Ferească Dumnezeu de prostul hotărât!
 • Mircea Dragan ► Tic 30.08.2022 14:37
  Dupa aia ai sa le vezi cum incep sa acuze in stanga si-n dreapta ca ''vaccinul'' i-a imbolnavit.
  Mai am o cunostinta si aia s-a intepat cu Johnson ca se uitau colegii intepati urat la ea. Acum 4 zile i se umflasera picioarele si aparusera vase sparte. Abia se tinea pe picioare. I-am spus ca ''vaccinul'' face asa ceva dae ea nu ca nu e adevarat ca asa era de dinainte. Fara cuvinte.
 • Mircea Dragan 30.08.2022 14:33
  Daca vor sa-l inchida pe Lauterbach ala va scoate carnetul de nebun si scapa.
 • Andri 29.08.2022 19:19
  The Psychology of Totalitarianism

  From our rationalist view on man and the world to mass-formation

  Guest Author: Professor Dr. Mattias Desmet
  Republished by permission from his new substack

  https://rwmalonemd.substack.com/p/the-psychology-of-totalitarianism

  Please share widely with the persuadable middle
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 3. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 4. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 5. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 6. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 7. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 8. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 9. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani. "Vaccinarea reprezintă încă un pas spre revenirea la normalitate"

 10. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

Ultima oră

11:35

Pauză de șase săptămâni în războiul din Gaza. Biden a făcut anunțul

11:17

Ion Cristoiu: Piedone - otrava lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO

20:30

26 februarie 1950: Prima victimă a Experimentului Pitești. In Memoriam Academician Radu Ciuceanu: Cum a fost asasinat bestial studentul ”cu față de copil”, Corneliu Niță

20:00

ADEVĂRATA BIOGRAFIE A AGENTULUI BOLȘEVIC MIHAI ȘORA: Documente CC al PCR, CNSAS, DSS, CIE, DIE, SIE, MAE, MEN