Av. Gheorghe Piperea: Dacă Pfizer și Moderna au mințit chiar cu patentul vaccinului ARNm e posibil să fi mințit și cu altceva? Cum ar fi eficacitatea și siguranța vaccinului? Ministrul german al Sănătății spune că rolul vaccinului e să faci Covid

De Av. Gheorghe Piperea  /  

Mema cu Pfizer și Moderna

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pfizer și Monderna se acuză reciproc că și-au furat patentul asupra tehnologiei de fabricare a vaccinului cu ARN Mesager.

Se cer, în justiția americană, daune de multe zeci de miliarde de dolari.

Nu lăcomia unor farmacăpcăuni mă interesează, ci un alt aspect, esențial pentru prostia și hoția și regia plandemiei.

Iată:

Pentru a fi pus pe piață, un vakseen trebuie autorizat, solicitantul urmând o procedură în cadrul căreia autoritățile specializate (se prefac că) analizează beneficiile, riscurile, efectele secundare și adverse etc., proprietatea industrială asupra formulei/tehnologiei, studiile clinice, siguranța publică, accesibilitatea etc.

Când solicitantul depune o cerere de autorizare, își asumă o răspundere juridică și etică și atașează dovezi scrise sau digital stocate ale celor de mai sus, inclusiv dovada dreptului de proprietate, adică patentul.

Din procesul evocat mai sus rezultă că fie Pfizer, fie Moderna, este proprietar al patentului. Celălalt nu e. Acesta/unul dintre ei a mințit autoritățile (și o întreagă planetă) și a comis un fals cu consecințe penale. Întreaga procedură urgentă de autorizare s-a bazat pe o minciună.

Cine știe ce altceva a mințit Pfizer/Moderna… Poate privitor la eficacitatea și siguranța vaccinului... Sau la stocarea la minus 80 de grade; sau la prețul pe doză; sau la numărul de doze fabricabile pentru a ajunge pentru toate cele 8 valuri planificate; sau la faptul că vaccinul este o terapie experimentală de manipulare genetică…

În orice caz, clișeul propagandistic care ni s-a impus, conform căruia trebuie să avem încredere în vakseen pentru că este monitorizat cu atenție și studiat minuțios de specialiști, pică.

Experții, specialiștii, autoritățile, „știința” nu au dat doi bani pe acest aspect esențial: să verifice dacă Pfizer/Moderna nu cumva mint.

 * * *

Ministrul german al Sănătății spune că vaccinul încetinește pandemia întrucât vaccinații se îmbolnăvesc mai repede și se izolează acasă, în timp ce nevaccinații dezvoltă simptome mai încet.

Din „logica” acestei declarații rezultă că rolul vaccinului în pandemie este ca supușii să se îmbolnăvească mai repede.

Ridicol, dar rețelele de socializare nu cenzurează această afirmație de o idioțenie superbă și de o perfectă eficiență în demersul de demolare totală a încrederii în știință și în medicină.

Vedeți - aștia sunt „experții” în care trebuie să ne încredem în lupta contra plandemiei, a călduțului climatic/friguțului auster și mizer, a autocrației de tip rusesc, a chinezificării și a „medievalilor” care nu cred ai naibii nici în progres, nici în mântuirea tehnocrată.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
VideoNews

Starea de Libertate și ActiveNews vă invită la Cluj, luni, 12 iunie, orele 19.00, la conferința Românii vs Marea Resetare. Vă așteptăm!

ULTIMELE ZILE - FINAL DAYS - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Arafat judecat pentru cei legați de pat - Remember Plandemia. Dr. Geanina Hagimă despre vaccinare și Marea Resetare - Exclusiv ActiveNews

Olivia Steer și Florin Chilian despre ActiveNews și Libertatea Presei:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • ioansperling 29.08.2022 18:01
  Asta daca trebuie sa se prezinte se încurcă de câteva ori! Cine se mai uită la ce spune? Parerea mea este ca tocmai de aceea a fost pus ministru ca lumea sa nu inteleaga nimic dar sa primească niste explicatii!
 • Sascha 29.08.2022 19:00
  Lauterbach este, în mod clar(vizibil cu ochiul liber...),bolnav psihic. A fost pus în această funcție,tocmai pentru a crea haos și a spune, inconștient,cele mai mari aberații. Locul său este într-un institut psihiatric specializat. Cât despre cele două concerne pharma,cine nu și -a dat seama, până acum,care le sunt scopurile,nu mai merită nicio explicație.
 • Tic 29.08.2022 20:23
  Mai este și alcoolic pe deasupra.
  Dar vorba este ca sunt mulți idioți care încă se injectează :colegele fiicei unui prieten bun din Frankfurt /Main, (arhitectura) merg cu cărdul la a 4-a doza pt ca este "trendy, cool" (fir-ar ale ăluia de englezisme barbare). Fiica prietenului, ca și tatăl ei, nu sunt injectați și își pun mâinile în cap când le vad pe toante cum dau buluc.
  Ferească Dumnezeu de prostul hotărât!
 • Mircea Dragan ► Tic 30.08.2022 14:37
  Dupa aia ai sa le vezi cum incep sa acuze in stanga si-n dreapta ca ''vaccinul'' i-a imbolnavit.
  Mai am o cunostinta si aia s-a intepat cu Johnson ca se uitau colegii intepati urat la ea. Acum 4 zile i se umflasera picioarele si aparusera vase sparte. Abia se tinea pe picioare. I-am spus ca ''vaccinul'' face asa ceva dae ea nu ca nu e adevarat ca asa era de dinainte. Fara cuvinte.
 • Mircea Dragan 30.08.2022 14:33
  Daca vor sa-l inchida pe Lauterbach ala va scoate carnetul de nebun si scapa.
 • Andri 29.08.2022 19:19
  The Psychology of Totalitarianism

  From our rationalist view on man and the world to mass-formation

  Guest Author: Professor Dr. Mattias Desmet
  Republished by permission from his new substack

  https://rwmalonemd.substack.com/p/the-psychology-of-totalitarianism

  Please share widely with the persuadable middle
 • P.M. 30.08.2022 05:55
  Rolul așa ziselor vaccinuri este depopularea;morțile subite se înmulțesc;dar asta este ceea ce se vede;ce nu se vede sunt bolile auroimune și cancere care mai de care mai ciudate și mai galopante.
  Plus că multora care s au injectat li s a declanșat și un fel de nebunie;ușor, ușor ei devin zombi.
 • Mircea Dragan 30.08.2022 14:39
  Aia intepati devin negationisti in loc sa ceara socoteala ''autoritatilor''. Li se pare normal sa cada pe strada, sa le apara vase sparte peste tot, sa li se activeze boli vechi.
Ultima oră

13:24

Sindicatele din Educație, din nou în stradă. Protest cu 20.000 de persoane și marș în București

12:38

"Cinci milioane de dolari pentru un Biden, cinci milioane de dolari pentru celălalt Biden". Presa din SUA confirmă implicarea președintelui într-o schemă de mită

11:58

Rușii au distrus primul tanc german Leopard 2 (VIDEO)

11:45

Sfidarea continuă! Arhitectul maghiar care a proiectat reabilitarea străzii Kogălniceanu din Cluj NU a ținut cont de solicitarea primăriei ca grupul statuar Școala Ardeleană să fie amplasat pe soclu

10:44

Zoe Dantes: În numele Fiului!

09:41

Alianța Familiilor din România: Solicităm voluntari pentru Luna Identității Creștine

09:29

Iulian Capsali: TREI PROBLEME ȘI CÂTEVA IDEI

09:21

Mihai Tîrnoveanu: Sâmbătă 10 iunie și vineri 16 iunie, pomenirea Părintelui Justin Pârvu la Mănăstirea Petru Vodă!

08:47

Pușcării pentru copii! Au apărut sistemele de recunoaștere facială, la o școală din Capitală

23:30

8 iunie 1967: Trecerea la Domnul a Otiliei Cazimir, poeta care a încântat generații întregi de copii. O furnică duce-n spate Un grăunte jumătate...

22:17

Banca Reglementelor Internaționale va folosi IA pentru a monitoriza tranzacțiile bancare globale - Instaurarea unei societăți fără numerar

21:25

OMS plănuiește „simularea” unei noi pandemii

20:35

Bijuteria românilor bucovineni din Boianul canadian, Biserica Maicii Domnului, distrusă de un incendiu. FOTO / VIDEO și cu Biserica originară din Boianul românesc din nordul Bucovinei pomenit de Eminescu în Doină

19:48

Adrian Pintea: În șa, drept, imposibil de uitat

19:18

Zice lumea: Marea contra-ofensivă a Ucrainei a început